לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת סגל חלש..
    אני לא אהבתי את הזימונים של רוקי ודי נאטלה..אם כל הכבוד הם לא לרמה של ניבחרת איטליה.

למה לוקארלי בחוץ כשאין חלוצים רציניים ?! דווקא מדונאדני ציפתי שיקח אותו לניבחרת אחרי העונות הטובות שהוא נתן אצלו בליבורנו.
    גם הזימון של ברוקי לא ממש מובן..
    לא ברור גם למה נסטה בחוץ.

הזימון של אקוויני בהחלט במקום,גם של ברונה ופאלמבו. אבל כל אלה קשרים..איפה החלוצים ?! אין כרגע בסגל הזה חלוץ שאפשר להיסתמך עליו שישים את הגולים.

2. uri מנהלים

לא כדור הזהב זה פרס המוענק לשחקן הטוב בעולם על פי דעת העיתונאים הבחירים בעולם.

ובעניין הסגל, זה הסגל עם השחקנים שנמצאים להיום בכושר הכי טוב ולכן הם זומנו. שחקנים כמו נסטה ופירלו למשל נמצאים בכושר זוועתי ולכן במשחק ידידות אין טעם לזמן אותם ועדיף לתת להם לנוח. אני מאמין שמאורי יהיה בורג חשוב בהרכב במקומם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/11/06
  3. MilanMan Member

איי איי איי...מה זה הסגל הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    איפה הסגל החזק? עם כל התותחים?
    איפה לוקה טוני?
    למרות שאלה כל השחקנים שנמצאים בכושר..אלה לא שחקנים שמתאימים לשחק בנבחרת איטליה..חוץ מכמובן קנאברו, בופון, אולי דה רוסי, ג'ילרדינו (ת'אמת..לא מגיע לו), ועוד..

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/06
  4. uri מנהלים

לוקה טוני פצוע.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה "תותחים" חסרים לך?
    לוקה טוני הוא החלוץ הראשון של איטליה ופצוע כרגע.

"אולי דה רוסי מתאים לשחק בנבחרת" ??
    אחי יצא לך לראות כדורגל בשנתיים האחרונות?
    היום דה רוסי הוא הקשר האיטלקי הכי טוב בליגה שנמצא בכושר הכי טוב!! מה יותר מזה??
    גטוסו הפצוע....פצוע וגם רחוק מאוד מדה רוסי העונה.

אפשר להסתדר עם הסגל הזה יפה מאוד רק שההתקפה נראת קצת חלשה מדי

6. מיכל3 Member

יש שידור או שיחשיכו את המסך?

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר אחד בטוח,טוב שפירלו בחוץ,לפחות הוא יוכל לנוח,אם לא ייתנו לו לנוח הוא פשוט ייפצע בסוף כי או שהוא יינוח או שהוא יינוח בכוח על ידי פציעה.

8. Joel Gion Member

עוד משחק חלש ומאכזב של הנבחרת. די נטאלה העלה ליתרון מול שער ריק אחרי טעות של השוער המחליף של טורקיה, מטראצי כבש שער עצמי קצת לפני סיום המחצית הראשונה.
    די נטאלה היה טוב היום (בלי קשר לשער ההזוי), ניסה הרבה והיה השחקן הכי פעיל של הנבחרת, גם את ג'ילא הייתי מציין לטובה. עשה הרבה עבודה אבל כמו ברוב הפעמים בזמן האחרון - לא הצליח לכבוש (רושטו הוציא לו כדור אדיר בתחילת המשחק). כל השאר היו בינוניים, מי יותר מי פחות.

נקווה לשיפור במשחקים החשובים באמת.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל עוד משחק מאכזב של איטליה בעידן דונאדוני..
    אומנם הסגל היה חסר וחלש,אבל דונאדוני הוא זה שבחר את השחקנים.
    אני לא יודע מה איתכם אבל לי כבר נימאס ליראות ככה את איטליה,להזכיר לכם היא אלופת העולם,וככה אלופת העולם משחקת ?!
    דונאדוני הזה ממש בדיחה,לי כבר נימאס מימנו,אני מקווה שגם לראשי היתאחדות כי ככה איטליה לא יכולה להמשיך !

10. uri מנהלים

אגב, למשחק הזה דונאדוני עלה במערך 4-1-4-1, שנראה כך:

--------------בופון------------
    זמברוטה--קנבארו--מטראצי--אודו
    -------------דה רוסי----------
    די נאטלה-מאורי-ברוקי-קאמוראנסי
    -----------ג'ילארדינו----------

לדעתי אם הוא היה פותח עם בונאצולי במערך הזה הדברים היו נראים יותר טוב. כחלוץ יחיד בכושר הנוכחי ג'ילארדינו לא יכול לעשות את העבודה.

11. מיכל3 Member

שדונאדוני ימשיך עם הזימונים וההרכבים המוזרים שלו, עוד נגיע רחוק...
    אומנם זה משחק ידידות רק אבל מאז שהוא מאמן את הנבחרת, איטליה בכלל לא מזכירה את אותה נבחרת
    שלפני 4 חודשים. אשד-לא נראה לי שההתאחדות חושבת כמונו..אולי יעיפו אותו אחרי שלא נעלה ליורו

12. Chievo Member

אני חושש שיעיפו את דונאדוני אחרי שתעוף הנבחרת ממוקדמות היורו.

כך לא משחקת אלופת העולם, ג'ילא לא נמצא בכושר טוב עכשיו והוא שם אותו כחלוץ יחיד, מה אתה מצפה שיכול לעשות?!!!!

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/06
  13. The-Gunner Member

http://mad.walla.co.il/archive/110940-5.Xxx
    מטארצי. נותן פייט רציני לשמעון גרשון על מלכות השערים. העצמיים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

טוב, נמאס.
    ככה נראית אלופת העולם? אפילו שזה סגל חסר, אפילו שזו טורקיה, אפילו אפילו ואפילו.
    אבל להציג יכולת כזאת? להשיג כאלה תוצאות?

אין מאמן נורמלי לנבחרת איטליה. עם כל הכבוד לדואדוני, מאמן צעיר יחסית, שלא אימן אף קבוצה גדולה - לא יכול לקחת על עצמו את אימון אלופת העולם, ולנסות לעלות אותה ליורו 2008.
    שימנו מחליף, עם קבלות.

געגועים ל"ליפיות".. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

14. MilanMan Member

בכללי, אני זוכר את דה רוסי כאחד שלא זז...אני לא רואה הרבה רומא, ומול מילאן, הוא לא עשה משהו שגרם לו להיות יותר טוב מכל אחד אחר...
    אתה אוהד רומא, ואתה רואה מתמקד במשחקים של רומא, ורואה את דה רוסי.
    לפי דעתי דה רוסי חלש..אבל לא ראיתי אותו הרבה ואי אפשר לשפוט..לכן זו רק דעה מ"מבט ראשון".

15. uri מנהלים

תשמעו אני אומנם בדיוק כמוכם לא מרוצה מאיך שאיטליה נראת, אבל אני עדיין חושב שמוקדם מדי לזעזוע גדול ברמה של פיטורי מאמן. ראשי הנבחרת רצו לעשות צעד מאוד חכם וזה להפקיד על ליפי את תפקיד המנהל המקצועי, אבל זה סירב. חשוב לזכור שעד המשחק הרשמי הבא של הנבחרת יש יותר מ-4 חודשים, עד אז העניינים יכולים להשתפר ואם, כפי שאני צופה, ננצח את סקוטלנד בבית ואת איי פארו בחוץ את העונה החדשה נפתח גם בצורה הרבה יותר טובה. אני חושב שאחרי הקיץ עניין הזכיה בגביע העולמי וכמובן הקאלצ'ופולי ירגעו וזה כמובן יעזור לנבחרת שלנו להיות שוב טובה כפי שאנחנו רוצים לראות אותה.