זו גם בעיה שלו הזכרתי,הוא עושה ניסיונות בזמן משחקים רשמיים,את זה עושים במשחקי ידידות. אני מסכים איתך,היום כו שההתקפה של איטליה ניראת,וכשטוטי לא משחק, הוא לא צריך,הוא חייב את דל פיירו !
בזמן הטענות והוויכוחים שלכם, איטליה עושה את העבודה שלה וסופסוף מתחילה לחזור לעצמה ומנצחת 3-1 את נבחרת גרוזיה, משערים של דה רוסי (16), קמוראנסי (61) ופרוטה (71). לצערי הרב לא ראיתי את המשחק (החשיכו כרגיל את המסך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ) כך שאי אפשר לפרט ממש, אבל מה שחשוב זה שאיטליה נצחה וכרגע היא במקום השני. עוד תוצאות בבית 2 : צרפת- איי פארו 2-0 לצרפתים כרגע (מחצית). אוקראינה-סקטולנד 2-0 לאוקראינים משערים של קצ'ר ושבצ'נקו. בהנחה שצרפת תנצח, היא תחזור למקום השני?
זה טוב לנו שהסקוטים נעצרים אחרי נצחונות מרשימים בתקווה שגם אנחנו ננצח אותם. מה שכן 3-1 על גרוזיה זה לא הכי מרשים שיש אבל עושה את העבודה.
היא נקראת 'גאורגיה', היא מסרבת שיקראו לה 'גרוזיה'. וסוף סוף חוזרים למסלול הניצחונות, נקווה להמשך זהה.
שוב אני רושם הודעה, כבן העדה הגרוזינית, אך כאוהד איטליה מושבע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ראיתי תמשחק בערוץ הגרוזיני בלווין... המשחק נפתח טוב לשתי הקבוצות... אבל איטליה ניצלה את זה ראשונה, דה רוסי המלך איך שמחתי שהוא כבש... הוא בעט מאיזה 30 מטר באלכסון בעיטה חזקה לאמצע השער והשוער של גאורגיה לא הצליח לעצור תכדור... אחרי כמה דקות הגיע השער של גרוזיה... שחקן שאני לא זוכר את שמו השתחרר מהשמירה של קנאברו(לא כל שחקן יכול לעשות את זה) , הוא שיחרר לחיזאנישווילי את הכדור , חיזאנישווילי עבר לא זוכר את מי בהפוכה בעט מחוץ לרחבה טיל ובופון לא הגיע לכדור. שיוון קטלני. דקה לפני שריקת המחצית השנייה גרוזיה עם בעיטת קטלנית לקורה(עמוד) כמעט נכנס קורה וגול.. במחצית השנייה גאורגיה קיבלו אדום, ודקה אחרי זה איטליה כבשה את השני-קמורנסי-שנראה כאילו הוא אחרי מלחמה.. מה קרה לו?? כובש את השער השני של איטליה. את השער השלישי כבש פרוטה. ברבע שעה האחרונה של המשחק גרוזיה לחצו אך לשווא. אני שמח כי שתי שחקנים של רומא כבשו, אבל אני קצת מודאג מאיך שאיטליה שיחקו.. גרוזיה הצליחה להגיע להרבה מצבים , מזל שלנו שהם לא ניצלו את המצבים האלה כל כך... סה"כ נהנתי מהמשחק.
מצד אחד אתה צודק, אבל עם נסתכל על חצי הכוס המלאה נראה שיש לו עתיד לתת גם לשחקנים הפחות 'סופר סטארים' היזדמנות. בנתיים בשני משחקים האחרונים הלך לא רע, למרות שהשחקנים שזימן והם לא בקביעות בסגל לא היו בולטים במשחק. בקשר למשחקים : שני ניצחונות חשובים, אחד 2-0 על אוקראינה אחרי משחק מאוד חלש שהגיע רק בדקות האחרונות מאודו ששנמצא בכושר מצוין. השני על גורגיה, 3-1 מרשים חלקית. יש מקום לשיפור, לא ניקר. צרפת מנצחת 4-0 ולוקחת מקום שני, סקוטלנד הבעיתיים מאוד נשארו מקום ראשון למרות ההפסד. השוער המבטיח של סקוטלנד, לא זוכר את שמו אבל הוא מסוכן. מסוכן מאוד. איטליה הייתה טובה, קאלדזה החבר של המילאנזים בנבחרת שיחק והיה דיי טוב. קאמורנסיי ופורוטה הוכיחו למה השחקנים של פותחים בעיקבות יוצא טוב שהם פה ושם פותחים.
נתחיל בזה שהשגנו ניצחון חשוב, עכשיו נוכל לצאת לפגרה בראש שקט יותר. ובמרץ נחזור טובים יותר איכותית (כי אין סיכוי שרוב השחקנים עדיין יהיו בכושר רע כזה) ובטוחים יותר. גם התוצאה של אוקראינה שיחקה לטובתנו בכך שקירבה אותנו לסקוטלנד. גם אני לא ראיתי את המשחק, אבל אני יכול לומר שבחוץ מול גרוזיה לאור כל הנסיבות התוצאה היא הדבר החשוב. ואחרי שבמשחק מול אוקראינה שיפרנו את הדרך, אתמול איטליה חזרה גם למסלול של נצחונות. ממתי דל פיירו הוא הסגל?! פרט לגאטוזו המושעה כל ה-16 (פרט לדל פיירו) נשארו מהמשחק מול אוקראינה. בהרכב נעשו שינויים שהיו צריכים להעשות אחרי המשחק מול אוקראינה. ככה שגם פה אין שום טענות למאמן. אני כן חושב שדונאדוני טעה שלא שם בספסל את די מיקלה או אפילו את דל פיירו, למרות שלפי היכולת מול אוקראינה לא מגיע לו וזה משום שאם המזל לא היה משחק לנבחרת והקשרים שלנו לא היו כובשים שערים הינו נתקעים במצב בעייתי. אם לנבחרת היו בעיות להגיע להזדמנויות לא היו לדונאדוני פתרונות על הספסל. פיפו, הוא שחקן שמנצל הזדמנויות לא יוצר אותן, יאקינטה עשה עבודה טובה במונדיאל והמשיך להיות הסוס השחור של הנבחרת גם מול אוקראינה, אבל להתבסס עליו כמי שיציל את הנבחרת ברגעים של חוסר יכולת בהתקפה להגיע למצבים זה לא נכון. אבל שוב הפעם למזלנו ולמזלו של דונאדוני אלופי העולם עשו את שלהם. :aaa15:
כל השערים קבשו אותם הקשרים וזה סימן לא טוב בכלל, החלוצים שלנו לא מבקיעים הרבה וזאת הבעיה הנוכחית של איטליה, אבל בכל זאת טוב שנצחנו את גאורגיה כדי להתקרב עוד יותר למקום הראשון והשני.
מה יאקוינטה עשה בדיוק במונדיאל\במשחק נגד אוקריאנה\בנבחרת איטליה בכלל? הוא שחקן בינוני שאין לי מושג איך הגיע לנבחרת ואם באמת ראית את המשחק נגד אוקריאנה היית צריך לשים לב שהוא ביחד עם טוני וגאטוסו הרסו כל אפשרות להתקפה של איטליה במחצית הראשונה(טוני עוד לפחות סיכן את השער, יאקוינטה איבד כל כדור שהגיע אליו).
נכון שיש בעיית חלוצים כרגע, אבל לגבי טוני- לא צריך לדאוג. אז הוא לא כבש במשחק הזה. בליגה הוא מפציץ, במשחק נגד אוקראינה הוא כבש שער אדיר, והוכשל ברחבה (שהביא לגול הראשון). משחק אחד הוא לא כבש, לא ביג דיל. אבל להגיד ש'החלוצים שלנו לא מבקיעים'? טיפה לא במקום.
כנראה שיש דברים שאני, ליפי, דונאדוני וספאלטי יכולים לראות ואתה לא. אני די בטוח שאני נמצא בצד היותר מבין.
כבר כתבתי לא פעם אחת. היכולת שלו לשחק במספר מקומות בצורה נבונה, הפיזיות, יכולת להחזיק בכדור וכפי שכבר ציינתי ההבנה הטקטית שלו. בנוסף לכך העובדה שאין שחקנים דומים לו בנבחרת שיכולים לבצע את התפקיד עוזרת ללכת ישר אליו. ולמרות שלפעמים זה נראה הזוי, אבל בליגה לפחות הוא גם מראה יכולות טכניות ויכולת כיבוש בכלל לא רעה. אגב, זכור לי ויכוח ביני לבין 'תונל' אם אני לא טועה לפני שנתיים במי יצליח יותר יאקווינטה שאני אמרתי או דינו פאבה שתונל אמר, תראה איפה שניהם עכשיו. האחד כבר עם כמעט 20 הופעות בנבחרת השני ברוויזו בסריה B.
מספר מקומות בצורה נכונה? הוא יכול לשחק בתור חלוץ מרכזי וחלוץ באגף, כאשר בתפקיד האחרון הוא גרוע. במונדיאל בארה"ב היו לו רק 2 פעולות טובות(השער נגד גאנה והפנדל שלא נשרק נגד ארה"ב) ובכל שאר המשחקים הוא סתם היה גרוע ולא מועיל כמו כל העונה שלו באודינזה. יש לא מעט שחקנים שיכולים למלאות את העמדה שבה הוא משחק טוב ממנו(קסאנו, דה מיקלה, דה נטאלה, דל פיירו ואפילו קאמורנסי) ואין לי מושג למה הוא ממשיך לקבל קרדיט מדונאדוני.