100 אלף?!?!?!? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx חשבתי מקסימום 75 כמו שכתבתי!בבוריס פאיצ'דזה הכוונה. גאטאנו דה סטפאנו השליח של הגאזטה ממשיך לדווח ואני עובד כרגיל על תירגומים כמו אתמול.מדובר על המון המון אוהדות,עם הדגשה על המין הזה,שרצות אחרי שמות פיפו,דל פיירו וקנאברו ביום החופשי של השחקנים.אבל בגלל המשטרה שנמצאת בעיקר באזור המלון של שרטון בט'ביליסי אין בעיות רציניות. לפי השגריר האיטלקי במדינה,פאבריציו רומאנו במונדיאל האהדה הייתה לאיטליה כולה ובפנדל של גרוסו היו גם חגיגות בכיכר לנין {היום כבר כיכר החירות,כי היחסים עם רוסיה גרועים ולא רק....} אבל מחר בערב זה לא יהיה כמובן,כי כולם רוצים לנצח את אלופי העולם. עידכונים בהמשך.
יואב, תקן אותי אם לא הבנתי נכון..אבל בגזאטה ציינו היום שדונאדוני יפתח עם חלוץ אחד רק (ככל הנראה טוני) ושפירלו כן ישחק בסופו של דבר?
הכל השערות, אבל לפי הגאזטה דונאדוני יעלה במערך של 4-2-3-1 כאשר טוני יהיה חלוץ בודד בחוד שמאחוריו צפויים לשחק די נאטלה, פרוטה וקאמורנסי. במרכז הקישור יפתח פירלו עם דה רוסי (גאטוזו מושעה). עוד כתבו בגאזטה שנסטה כנראה יחזור להרכב על חשבונו של מטראצי.
נבחרת איטליה סובלת לאחרונה ממחסור חמור בשחקני התקפה איכותיים. לאחר שבשנים האחרונות עמדו לרשותה תותחי התקפה בשיאם, כמו כריסטיאן ויירי, אלסנדרו דל-פיירו, פרנצ'סקו טוטי, פיליפו אינזאגי וכו', כיום רק לוקה טוני הוא המנייה הבטוחה בהתקפה, וגם הוא רק חלוץ מטרה סולידי ולא אחד שנוהג לעשות מהלכים מבריקים. ג'ילארדינו וקסאנו לא מוצאים את עצמם לאחרונה, אינזאגי ודל-פיירו מבוגרים מדי לדעתי בשביל לבנות עליהם ליורו בעוד שנתיים, די-מיקלה ודי-נטאלה הם שחקנים טובים אבל לא משהו לרמה של נבחרת איטליה בינתיים, ויאקווינטה סתם בינוני. שלא נדבר על כל הניסיונות להעביר את פרוטה הדי אפור(למרות שברומא הוא כובש פה ושם) לכל מיני תפקידים התקפיים באגפים ומתחת לחלוצים. אחרי שטוטי יחליט שמתחשק לו לחזור לנבחרת, ואם ג'ילארדינו וקסאנו יחזרו סוף סוף ליכולת הטובה שלהם, יהיה ניתן לבנות בנבחרת איטליה חוליית התקפה טובה עד היורו, כאשר הקפטן של רומא ישחק מאחורי שניים מתוך טוני, ג'ילארדינו וקסאנו( + העזרה של פירלו ודה-רוסי מאחור).
לא מסכים. די מיקלה ודי נטאלה כמו כן גם יאקווינטה הם שחקנים נהדרים הראויים למדי הנבחרת זה שהתקשורת לא מחבקת אותם לא אומר כלום. כבר אמרתי שלדעתי די מיקלה למשל עולה על טבז, רק מה אם טבז היה באיטליה לא היית כותב עליו שהוא לא ברמה הראויה כי מאז ימיו בבוקה התקשורת בחרה להרים אותו. אין היום שום נבחרת בעולם שיכולה להתגאות בסגל כמו זה שיש לאיטליה.
מבחינת סגל? יש הרבה נבחרות שלא נופלות מאיטליה, בטח ובטח שבחוליית ההתקפה. בשאר העמדות(שוער, הגנה, קישור אחורי/מרכזי) - ניתן לשים את איטליה כ"מועמדת" לאחת מ-3 הטובות בעולם. טבז הוא כן שחקן טוב יותר מדי-מיקלה, די-נטאלה ויאקווינטה. זה שהוא עכשיו בכושר לא טוב בווסטהאם, לא יגרום לאנשים לשכוח את היכולת האדירה שלו בבוקה, קורינתיאנס ונבחרת ארגנטינה. אני לא מבין אנשים שאומרים לי וגורמים לעצמם להאמין שאני מודד יכולת של שחקנים לפי הפירסום שלהם בתקשורת, כי זה ממש לא ככה. תראה את נבחרת צרפת - הנרי, מאלודה, ריברי, סאהה, טרזגה תראה את נבחרת ספרד - חואקין, רייס, ויסנטה, לואיס גארסייה, טורס, וייה תראה את נבחרת ארגנטינה - מסי, מקסי רודריגז, טבז, סביולה, פלאסיו תראה את נבחרת ברזיל - רונאלדיניו, מנסיני, קאקא, פרד, סוביס, רוביניו (ואדריאנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx, סתםםם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx) על הנייר איטליה יכולה להעמיד חוליית התקפה ברמה הזאת, אבל לא בכושר הנוכחי של אלה שאמורים להרכיב אותה. אגב גם נבחרת אנגליה לדעתי סובלת מאותה הבעיה.
על הנייר יש לאיטליה סגל מצוין והוא בין ה3 הטובים בעולם. אבל יש לה בעיה בחוליה ההתקפית כמו שציין "אינטר" בכושר הנוכחי קסאנו וג'ילא לא מספיק טובים , ויאקווינטה ודי נטאלה לא מספיק טובים לנבחרת, ודל פיירו ואינזאגי המבוגרים, וכך נשאר לאיטליה רק את טוני , ובגלל זה איטליה תסבול הרבה מחוסר כיבוש שערים כי עכשיו אין את טוטי שייתן את המסירות לטוני.
inter4me, מה חידשת בהודעה שלך? רשמת בדיוק את מה שאמר אינטר. כל מה שאמרו לפני נכון, אבל אני רוצה להתייחס להגנה שלנו. ההגנה ההאיטלקית היא אולי ההגנה הטובה בעולם כרגע. הוכחה ממשית היא במונדיאל (מטארצי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ). אבל כרגע, ההגנה האיטלקית לא מזכירה את אותה ההגנה במונדיאל. קנאברו בכושר איום, טעויות ששחקן בן 18 מהנוער לא עושה. הכל קרה מאז מעברו למדריד. ריאל- בית חרושת להריסת שחקנים? זמברוטה, לא בכושר הכי טוב שיש, לדעתי לא מזכיר את זמברוטה המוכר והטוב. השחקן המגוון והבלתי צפוי. בופון, כנראה שהירידה לליגה השנייה פגעה קצת. לא ממש יצא לי אותו, אבל במקרים המיוחדים שראיתי- לא הרשים אותי. נסטה חוזר מפציעה, יקח לו זמן לחזור לכושר מלא. בקיצור- ההגנה מקרטעת כרגע. השינויים שקראו בקיץ אצל יובנטוס, פגעו אפשר להגיד בנבחרת הלאומית. ואני חוזר על השאלה, איפה נוכל לראות את המשחק?
כנראה שלא נוכל. בהוט שוב החשיכו את ראי אונו. ההרכב דרך אגב הוא בופון, אודו, נסטה, קנבארו, זמברוטה, דה רוסי, פירלו, פרוטה, די נטאלה, קאמורנסי וטוני. דל פיירו אפילו לא על הספסל.
לא מבין למה דל-פיירו לא בסגל. הוא יכול להוסיף כל-כך הרבה. ניסיון, חוכמת משחק ועוד. הנסיך מציג יכולת לא רעה כרגע, ואם נתחשב במצב הנוכחי של הנבחרת- חייבים אותו. הוא יוכל לשחק בנבחרת כמו שהוא שיחק ביובה בתקופת קאפלו. לעלות ל-20 דקות אחרונות, ולתת את התרומה שלו. מה היינו עושים בלעדיו בחצי הגמר מול גרמניה? הביא את הניצחון אפשר להגיד.
את האמת אני לא מבין למה מאטיראצי לא פותח בהרכב??? בכושר הנוכחי הוא משחק יותר טוב מקנאבארו שהתדרדר אחרי מעברו לספרד, ונסטא שחזר מפציעה ארוכה וזה יקח לו זמן לחזור ליכולת הטובה שלי, לדעתי זאת טעות מצד דונודוני שלא לפתוח עם מאטיראצי בכושר הנוכחי. עוד נקודה והיא בעניינו של דל פיירו, בתקופה הנוכחית דל פיירו הוא שחקן חשוב בנבחרת בגלל חסרונו של טוטי, דל פיירו יכול להכנס במחצית השנייה ולעשות את השינוי, וזאת היא הטעות השנייה של דונאדוני בהרכב של המשחק.
גם אני מסכים שדונאדוני טעה שלא בחר לשים את דל פיירו אפילו בסגל,אם כבר הוא לקח אותו שלפחות ישים אותו על הספסל. לאיטליה יש בעיה,שלא הייתה לה כבר הרבה שנים,אין חלוצים ! עם כל הכבוד כל מי שמישתייך אפילו לסגל הרחב פשוט לא מספיק טוב לניבחרת,אולי ביגלל שהיתרגלנו ליראות שחקנים כמו ווירי,אינזאגי,דל פיירו (כשהוא היה בשיא שלו) והרשימה עוד ארוכה,החלוצים הנוכחים פשוט מאכזבים. טוני וג'ילרדינו איכזבו בענק במונדיאל,יאקווינטה חלוץ ליגה טוב לא יותר מיזה,בטח לא מתאים לסגל של אלופת העולם,קאסנו לא בכושר,כדורגל יש לו אבל זה לא שווה כלום כשהוא לא משחק,ויש גם את פיפו אבל כמה אפשר ליסמוך עליו,הוא כבר לא ילד. וכשטוטי לא נימצא ההתקפה פשוט לא קיימת,בקושי כובשים שער אחד למשחק,וגם זה בקושי.
דונאדוני עושה טעות בזה שהוא מחליף את הסגל כל משחק,זה ייעלה לו באמון ובביטחון השחקנים שלא נדבר על זה שהוא צריך את דל-פיירו אם הוא אוהב אותו או לא,דל פיירו בכושר טוב ואין הרבה חלוצים איטלקים שאפשר להגיד את זה אליהם היום.