לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. ASROMA Member

הייתי שמח להגיב אבל לא ראיתי את המשחק לצערי , מברוק לדונאדוני על הנצחון הראשון שנראה שגם הוא הושג בלידת עכוז וביכולת פושרת מאוד , הנצחון הזה לא יהיה שווה הרבה מבלי המשך טוב מול גרוזיה כבר בעוד שלושה ימים.
    צרפת עברה את המבחן הזה די בקלות ועל האצורי לנצל את המעידה של הטריקולור אתמול בסקוטלנד.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קלאוס טופמולר שחקן העבר הגרמני וכיום מאמן נבחרת גרוזיה {תגידו סאקרטוולו} הזמין 27 שחקנים למשחק הידידות באיצטדיון של הנזה רוסטוק שנגמר אתמול בהפסד 2-0 משערים של שווינשטייגר ובאלאק לנבחרת של יואכים לאו.ביום רביעי בבירת הגאורגים,טביליסי,יארחו את דונאדוני ונבחרתו בהרבה חצ'פורי כדי להתבשל על המגרש וליפול במשוכה הקווקזית.איטליה לפחות לא צריכה לסבול מלוואן קוביאשווילי {קשרה של שאלקה},גוגיטה גוגואה {קשרה של ספרטק נאלצ'יק} וגאורגי דמטרדזה {החלוץ של מטאלורג דונייצק},כי כולם מוצהבים מההפסד 3-2 בקייב לאוקראינה.

נשארו 24 ז'ווארוסנאבי {צלבנים}:

שוערים: גאורגי לומאיה {לוצ'אנרגיה וולאדיווסטוק}, גריגול צ'אנטוריה {זאסטאפוני}, נוקרי רווישווילי {רובין קאזאן}.

הגנה: קאחה קאלאדזה {מילאן}, זוראב חיזאנישווילי {בלאקבורן רוברס}, איליה קאנדאלקי ,גאורגי שאשיאשווילי {צ'רנומורץ אודסה}, דוויד קווירקוואליה {מטאלורג זאפורוז'יה}, קאחה אלאדאשווילי {דנייפרו דנייפרופטרובסק}, דוויד אימדאשווילי {דינמו קייב}, אלכסנדר אמיסולאשווילי {שיניק יארוסלאבל}, אוטאר חיזאניישווילי {פרייבורג}, מאטה גוויניאנידזה {1860 מינכן}.

קשרים: מאלחאז אסאטיאני {לוקומוטיב מוסקבה}, לוואן צקיטישווילי {פאניוניוס}, דז'אבה קאנקאווה {ארסנל קייב}, דוויד מודז'ירי {קריליה סובאטוב סאמארה}, זוראב מנטאשאשווילי {שיניק יארוסלאבל}.

חלוצים: אלכסנדר יאשווילי {פרייבורג}, שוטה ארוולאדזה {אלקמאר}, אוטאר מארצאוואלאדזה {דינמו קייב}, מיכאיל אשווטיה {רובין קאזאן}, ואסיל גיגיאדזה {קריוואס קרוויי}, אירקלי מודבאדזה {מטאלורג זאפורוז'יה}.

3. uri מנהלים

אוי נו... בופון היה פעיל. מכאן ועד הציל את איטליה אתה מאוד רחוק.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע מה ההרכב שדונאדוני מתכנן לעלות למשחק ביום רביעי?

5. uri מנהלים

אף אחד עוד לא יודע, אני גם די בטוח שדונאדוני עצמו עדיין לא סגור.

6. מיכל3 Member

אני משערת שהוא יפתח עם אותו הרכב, אין סיבה לשינויים כלשהם אחרי הנצחון. (חוץ מההתקפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
    באיזה שעה המשחק, 9?

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

השידור של RAI UNO יתחיל ב19:45 והמשחק יתחיל ב20:00.

8. uri מנהלים

עכשיו אחרי שראיתי את המשחק במלואו יש לי דווקא הרבה מה לכתוב.

אז קודם כל נתחיל בכך שקשר בין מילים כמו "בופון הציל את איטליה" לבין מה שהלך על הדשא לא קיים. איטליה שלטה בכדור ובקצב המשחק לכל אורכו. גם המצבים אליהם הגיע אוקראינה פה ושם לא היו כאלה מסוכנים גם לשוער כמו שטראובר. השליטה של איטליה היתה די אבסולוטית והנצחון כולל באיזה הפרש היה תלוי רק באיטלקים.
    בכך שדל פיירו משחק נזכרתי רק בדקה ה-14 וגם אז בגלל שכוכב יובה איבד שני כדורים ברציפות. בכלל היה לו משחק מאוד פושר וללא ספק הוא היה החוליה החלשה בהרכב. את זה ראה גם דונאדוני שהחליף את "הנסיך" כבר אחרי הדקה ה-60. העובדה ששני השערים של איטליה נכבשו אחרי החילוף אמורים רק להקל בהחלטתו של מאמן הנבחרת להשאיר את דל פיירו מחוץ להרכב במשחק הבא. אישית אני מאוד אשמח לראות את די מיקלה פותח במקומו.
    אף אחד משחקני הנבחרת לא הציג יכולת שיא, אבל לאור העובדה שפרט אולי לבופון, מטראצי, אודו ודה רוסי, אף אחד מהם לא מציג 50% מיכולתו במדי קבוצותו כל אחד, אי אפשר לבוא לדונאדוני בטענות על כך.
    אם לבחור בצטיין אז הכתובת היא לוקה טוני, אומנם גם לו היה משחק לא מדוייק וחוסר התאום בינו לבין דל פיירו היה הסיבה העיקרית לכך שלמרות ששלטה בכדור להרבה מצבים איטליה לא הגיעה, אבל על כל מהלך לא טוב שלו, טוני נתן אחד נהדר ולא רק שסיכן את השער, גם מסר כמה מסירות יוצאות מן הכלל וכמובן גרר לא מעט עברות עליו. עצם העובדה שהוא בישל וכבש לא אמורה להשאיר סימני שאלה בכל הנוגע לדמות השחקן המצטיין.
    יאקינטה ראוי לשבח על העבודה הקשה שלו, ירד הרבה לעזור להגנה, המון סגירות אלוכסוניות, עשה תנועה על מנת למשוך מגני יריב באופן כללי המון תנועה ללא כדור וכפי שהוא עצמו אמר לאחר המשחק "בנבחרת אני מוכן להיות סוס שחור". ובכל זאת מול גרוזיה הייתי מצפה לראות דווקא את דינטלה שכמו די מיקלה נמצא בכושר נפלא בליגה וכאשר נכנס במקום דל פירו הביא לתפנית במשחק ההתקפה וגם בישל את השער השני.
    לסיכום, איטליה שיחקה טוב, שלטה ללא עוררין במשחק, ולאור העובדה שהייתה תחת לחץ כבד זה ראוי לשבח. עכשיו אחרי שהלחץ ירד, גם צרפת הפסידה אני מצפה ירידת לחץ גדולה בצד המנטלי של השחקנים והנבחרת כקבוצה. מה שאמור להקל על דונאדוני וחניכיו להציג כדורגל עוד יותר טוב.

מצד שני, אם לא ננצח את גאורגיה ביום רביעי, הסיר שוב ירתח והמילה משבר תצוץ בכל עיתוני איטליה.

:aaa15:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/06
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2006/10/09/0J6VTMIA--280x190.Xxx
    האיצטדיון השני בגודלו בכל רפובליקת הקווקזים,בבירה ט'ביליסי,הוא של לוקומטיב {מיכאיל משקי} ומכיל רק 25 אלף מקומות ישיבה.וכולו של אלופת העולם הכחולה שהגיעה ישירות לגאורגיה כדי להתאמן בפעם הראשונה ולהרגיש את האווירה. כפי שרואים בתמונה את התדריך לפני האימון של דונאדוני ל...אני רואה שם את...משמאל את מטארצי,טוני,מאורי,פאסקוואל,בארזאלי,יאקווינטה,אודו ודי מיקלה.
    בקיצור,החדשות הטובות שסימונה פרוטה מחלים מפציעתו שנגמרה באמצע מתיקול עם מאסימו אודו לפני שבוע מתי שכולם הגיעו לקוברצ'אנו להתאחד ביחד ולהתאמן.אבל הבעיות עם אנדראה פירלו המסכן רק ממשיכות ושוב נראה כי קל מדי לקרוס תחת העומס.הוא חולה בצינור הנשימה {אני יודע שזה נשמע גרוע בעברית} ועוד סבל מחום ושאר התקררויות בימים האחרונים עוד לפני המשחק מול אוקראינה שבו שיחק 90 דקות.בין השאר גם מדברים על כדור הזהב של פראנס פוטבול ואפילו על הויכוח האם כל משחקי הבית צריכים להיות ברומא ועוד ויכוחים כמו תמיד.
    דונאדוני כמו שאורי ידע, מבלבל את העיתונאים בכל אימון שמדברים על המערך לפי מה שהולך על הדשא. משתגעים בין 4-3-3 ולבין 4-4-1-1 ועוד שאר מערכים.במשחקון המעניין שהיה היום קרו כמו דברים מוזרים כמו שער מדהים של קמוראנסי,השמטה של בופון בין הידיים ועוד פציעה של אביאטי שנפגע מהקורה וקיבל מכה מעל העין השמאלית.תפר אחד וגמרנו.אה לא....ישנם 50 אוהדי נבחרת איטליה מקומיים שניסו לפרוץ למגרש,הלוואי עלינו.גם השגריר האיטלקי שמה,פאבריציו רומאנו היה נוכח.

10. Captain Member

שאלה: מה מספר הערוץ של RAI UNO?

11. saviola Member

ערוץ 156 בהוט.

12. GUTE Member

זה 155 לא??

13. saviola Member

14. As Roma Member

שלום לכולם.

אני כבן העדה הגרוזינית וכאוהד איטליה מחר אני יהיה עם איטליה למרות זאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

כמה פרטים חשובים שמשודרים בטלוויזיה הגרוזינית:

כל הכרטיסים למשחק נמכרו.
    למי שלא יודע, השנה האיצטדיון בטביליסי עבר שיפוץ ויש בו 100 אלף מקומות ישיבה בקהל, כל הכרטיסים נמכרו. האיצטדיון עבר שיפוצים כדי לעמוד בתנאים שפיפא הציבו כדי שהאיצטדיון יוכל להיכנס למתרויות של פיפא.

משחק מעניין מאוד. שווה לצפות.

מישהו יודע אם קלאדזה ישחק?

15. uri מנהלים

למה שלא ישחק, ביחד עם לבאן קוביאשווילי הוא הסטאר הכי גדול ואולי גם השחק הכי חשוב של הנבחרת.