אני רוצה לדעת למה יאקווינטה זומן??? הוא לא כזה חלוץ שמבקיע הרבה שערים והוא לא כזה שחקן שיודע לבשל שערים, הוא יודע רק לרוץ במהירות למה אנחנו צריכים אותו??? דה -נטאלה הגיע הזמן שיקח את הצ'אנס לשחק בנבחרת, הוא משחק מצוין באודינזה ומגיע לו להיות בסגל של האזורה. ג'לארידניו- למרות שהוא מזמן לא קצר לא בכושר טוב , הוא צריך להיות בסגל ובכל המקרים הוא עדיף על יאקווינטה ודה- מקלה שפשוט אין להם מה לחפש בנבחרת, בקיצור ג'ילארדיניו הוא חלוץ העתיד של איטליה ולמרות היכולת הרעה הוא צריך להיות בסגל לפחות כמחליף.
לא מסכים איתך,בסגל צרכים להיות השחקנים בכושר הכי טוב. ג'ילרדינו בכושר גרוע (לא שאני מצדיק את הזימונים של יאקווינטה,ודי נאטלה),אבל כרגע כשהוא לא בכושר לא מגיע לו להיות בסגל של הניבחרת.
אני רוצה לדעת אם יש שידור למשחק הזה ואיפה דחוף? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אתה צודק בהחלט להעדיף שחקנ חצי מוכר על שחקן שכבר ראה הרבה כדורגל בחייו והיה בטופ של הכדורגל זה באמת מגוחך
מוזר... נראה שנצחון הראשון של דונאדוני לא מעניין פה אף אחד. בכל מקרה מאוד כעסתי על כך שדי מיקלה נשאר מחוץ לסגל, אבל זה כבר לא משנה כי אני הולך לישון טוב הלילה. בלי לראות את המשחק אני יכול לרשום שטוני ניצח את המחשק לאיטליה היום. פנדל עליו ואודו עושה את הראשון ושער שלו מהגבהה של די נאטלה וטוני כובש בעצמו את השני. 0:2 לאיטליה למי שלא עוקב. Buffon; Oddo, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, De Rossi; Iaquinta (Camoranesi 76), Toni (Inzaghi 85), Del Piero (Di Natale 61)
טוני ניצח את המשחק אבל גם הרס את משחק ההתקפה של איטליה ביחד עם יאקוינטה(על סמך מה הוא זומן לנבחרת?). בופון לדעתי היה איש המשחק, וזה אומר הכל.
אני בטוח שאם טוני היה משחק מול לטביה הוא היה גם הורס אותו עם שער או שניים. בכל מקרה, אם אתה צודק ואיטליה ניצחה בזכות בופון (אני לא ראיתי את המשחק) אז כדאי להחליף את דונאדוני (בג'אנטילה) לפני שיהיה מאוחר מדי.
לא יודע מה הוא היה עושה מול לטביה, אבל היום הוא איבד אין ספור כדורים ופיספס הזדמנויות פז(במיוחד אחרי כדור גדול שדל פיירו הכניס לו). איטליה שיחקה בכללי היום רע ועושה רושם שהבחירה בדונאדוני הייתה מוטעית ועדיף להחליף אותו כמה שיותר מוקדם. אגב , ב4-3-3 אין מקום לגאטוסו בהרכב, הוא פשוט לא מספיק מדוייק בחלק ההתקפי ועלה לאיטליה היום בלא מעט איבודי כדור.
משחק לא טוב של איטליה, למרות הנצחון. עד השער הראשון איטליה נראתה כמו איטליה של המשחקים האחרונים..שבלונית, אנמית, לא מאורגנת ובופון אף הציל אותה מכמה בעיטות מסוכנות של אוקראינה עד השער הראשון של האיטלקים. לאחר הפנדל של אודו, איטליה נראתה יותר טוב ואז בא השער השני של טוני, אולי עכשיו זה ישחרר הרבה לחץ אצל האיטלקים ויתן לה דחיפה למשחקים הבאים. ואני מסכימה עם L'allagatore-אין מקום ליאקווינטה בהרכב של הנבחרת, הוא לא עשה כלום במשחק חוץ מלאבד כדורים. אני מקווה שמשחק הבא פיפו יפתח במקומו, או די מיקלה.
חבל ! פשוט חבל ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx איטליה שיחקה פשוט רע ! ואוקראינה הייתה צריכה לקחת את המשחק הזה ! כול הכבוד לבופון הציל את איטליה מתבוסה גדולה ! אחרי הפנדל ( שלא היה ) איטליה פשוט ניראטה כמו אלופות העולם !
אני גם מסכים שצריך להיפרד עכשיו מדונאדוני ליפני שיהיה מאוחר,יש מספיק מאמנים שישמחו לקבל את הג'וב שלו. דונאדוני עושה טעויות של טירון,זה מתחיל בזימונים המאוד תמוהים שלו,זה ממשיך בחסור ביטחון שהוא מפגין לשחקנים שלו. האנשים למעלה בהיתאחדות צרכים להסיק מסקנות,ליפני שיהיה מאוחר.
מזל טוב לאיטליה על ניצחון הבכורה. לא ראיתי את המשחק, אבל לפי הסיכומים שקראתי, הבנתי שהשוער הטוב בעולם שוב פעם הציל את איטליה.