לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. מיכל3 Member

יש לי שאלה, ג'נארו דלווקיו זה לא אותו דלווקיו ששיחק ביורו 2000 וברומא נכון?
    תמיד אני מתבלבלת בניהם..

2. The-Gunner Member

יש 2 דלווקיו.
    הראשון- ג'נארו, שחקן צעיר שחתם העונה בספמדוריה.
    השני- מארקו דלווקיו, החלוץ הותיק, שמשחק כרגע באסקולי.

מי ששיחק ביורו 2000 זה מארקו כמובן.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב פעם דונאדוני עם הזימונים המאוד לא ברורים האלה...
    דל יקיו,מאורי,די נאטלה או שחקנים שמזמנים למשחקי ידידות כדי ליבחון אותם,ולא למשחקים רשימיים.
    גם הזימון של פיפו אינזאגי לא במקום,הוא פתח טוב את העונה,אבל הוא נחלש בדיוק כמו כל הקבוצה שלו,מה גם שהוא כבר מבוגר,ולדעתי אין לו מקום בסגל של איטליה,שצריכה לתת לשחקנים הצעירים לשחק.
    כנ"ל דל פיירו.

בעיה נוספת היא בחוד של איטליה,ראינו את זה במונדיאל וגם במשחקים האחרונים,החלוצים פשוט לא מספיר טובים.
    היחידי שאפשר לצפות מימנו למשהו זה טוני,שפתח את העונה טוב.אבל גם הוא איכזב במונדיאל.

חייבים לצפות לשינוי ביכולת של שחקני ההתקפה (ג'ילרדינו,קאסאנו,טוני ויאקווינטה [שלדעתי אין לו מקום ביכלל בסגל של הניבחרת]) אחרת איטליה תתיקשה מאוד לשחזר את ההישג הנהדר מהקיץ האחרון.

4. The-Gunner Member

אני חושב שאתה טועה, בכך שאתה אומר שלא צריך לזמן את דל פיירו (וגם את פיפו אינזאגי).

עם כל זה שדל פיירו כבר לא צעיר, הוא תורם לנבחרת תרומה כזאת, שאף חלוץ צעיר אחר לא יכול לעזור.

במשחק חצי הגמר נגד גרמניה במונדיאל, קיוותי שליפי יכניס את דל פיירו. הוא אכן הכניס אותו, והוא עשה את השינוי.

אני לא אומר שדל פיירו צריך לפתוח, אבל לעלות מהספסל ל-20 דקות שלו (כמו שהוא עשה בעונה האחרונה ביובנטוס של קאפלו), הוא צריך.

מה גם שאיטליה בלי טוטי, קסאנו וג'ילה. עם מי תפתח? טוני (מקווה שיפציץ כמו שהוא התחיל את העונה) ודי מיקלה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx יאקווינטה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תחליף אותם בדי נטאלה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נו, באמת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. MHFC Member

אותי מעניין עם איזה הרכב דונאדוני יעלה מול אוקראינה ומול גרוזיה.
    לג'ילארדינו המאכזב בינתיים אין מקום בהרכב של איטליה, הוא לא מספיק חד ובעיקר מאכזב, כך שהוא לא אופציה טובה להרכב.אני הייתי מעדיף לראות את אינזאגי שבינתיים הסקורר של מילאן העונה ואת טוני מפיורנטינה בהרכב של איטליה, למרות שאיכזב ובגדול במונדיאל, אני גם לא רואה שום אפשרות אחרת יותר טובה מזאת בחוד של איטליה, מיקלה מפלארמו יכול להיות גם אופציה טובה להרכב שכרגע ביחד עם פלארמו מראה כדורגל מצוין גם באירופה וגם בליגה, אומנם דונאדוני לא יקח סיכון לעלות אותו- או שכן.
    עוד דבר שאני רוצה להתייחס עליו הוא החלק ההגנתי, קנאברו בתקופה לא טובה, הוא לא מראה ניצוצות של אותו קנאברו מהזכיהה במונדיאל, המון טעויות גם בריאל וגם בנבחרת בינתיים, הביטחון צריך לחזור עליו ומהר אחרת ההגנה של איטליה תמשיך לקבל שערים וליצור חורים גדולים בהגנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/06
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הייתי פותח עם די מיקלה לצד טוני,איזה פתיחת עונה גדולה הוא נתן,הרבה ביזכותו פאלרמו נימצאת איפה שהיא נימצאת.
    או טוני כחלוץ בודד.

דל פיירו כבר שחקן שהרבה מעבר לשיא,וחבל סתם ליתלות תיקוות בשחקן שהוא הרבה מעבר לשיא,ואני לא מדבר על זה שהוא משחק בליגה השנייה..
    הוא שם גדול לא יותר מיזה.

7. Joel Gion Member

השחקן "מעבר לשיא" הזה הוא כרגע החלות האיטלקי בכושר הכי טוב, אולי חוץ מדי מיקלה. הוא חייב להיות מינימום בסגל, ולדעתי גם בהרכב.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

על איזה כושר אתה מדבר בדיוק ?!
    להפציץ בליגה השנייה מול קבוצות שלא מיתקרבות לרמה של יובה,ועוד עם שחקנים סביבך שכול אחד מהם שווה ליגה ראשונה באיטליה מינימום,זו לא חוכמה גדולה.
    אין לי שום דבר נגדו,הוא היה שחקן גדול,אבל עם דגש על היה. אני הראשון שישמח עם אני יטעה בקטע הזה.
    אבל איטליה הולכת לכיוון יורו 2008,וצריך להתחיל לחשב קדימה על שחקנים צעירים שיובילו את הניבחרת האיטלקית השנים הבאות.
    ביגלל זה אני חושב שזו טעות לזמן אותו ואת פיפו,באמת שחקנים גדולים,אבל היגיע הזמן לפנות את הבמה לשחקנים צעירים,שהיו העתיד של הכדורגל האיטלקי.
    אם כבר חלוץ מיובה,הייתי מאוד רוצה ליראות את פאלדינו מגיע לניבחרת,הוא הולך להיות אחד החלוצים הטובים באירופה,הוא חלוץ סופר מוכשר,לאוהדים של יובה יש בטוח יותר מה לספר עליו מאשר לי.

אבל מיכוון שזה הסגל של דונאדוני,ואיתו הוא יוצא למשחק מול אוקראינה,סביר להניח שדל פיירו ישחק.
    אבל דונאדוני צריך להתחיל לחשוב קדימה על השחקנים הצעירים של הניבחרת.

9. Joel Gion Member

נימוק מטומטם. גם בופון שומר על רשת נקייה בליגה השנייה, גם אותו לא לזמן?
    וצאו כבר מהאלמנט של הגיל. קנבארו מבוגר ממנו בשנה, מטראצי בגילו, נסטה פחות או יותר באותו גיל. גם אותם לא לזמן?
    כל עוד הוא משחק טוב (והוא משחק ממש טוב, 3 או 4 גולים מתחילת העונה שחוץ מהם הוא גם בישל 3 מחמשת שעריו של טרזגה) וכל עוד אין אף אחד יותר טוב במקומו, הוא צריך להיות לפחות בסגל.

10. מיכל3 Member

גם אני מקווה מאוד שפיפו וטוני יפתחו ביחד, כרגע אלה האפשרויות הכי טובות של דונאדוני.
    בקשר לקנבארו, ממש חבל לי שהוא עבר לריאל..המועדון הזה מומחה להרס שחקנים, אני מקווה מאוד
    שהוא לא יהרס שם וזה מן הסתם ישפיע גם על הנבחרת. מקווה מאוד שהוא יחזור לכושר של המונדיאל.
    ידוע אם נסטה יפתח? סופסוף הוא בסגל, אבל כרגע הוא עדיין לא בכושר מלא.

11. תמיד דל-פיירו Member

EsheD, אם כל הכבוד לרעיון ההצערה שלך לנבחרת...להעדיף את פלאדינו על דל-פיירו זה קצת יותר ממגוחך... בהתחשב שפלאדינו בקושי שיחק 15 דקות העונה ושאתה ראית אותו משחק אולי פעם אחת כלומר שאתה מצביע עליו רק בהיותו צעיר... רעיונות כאלה לא יביאו אותו ליורו 2008 תהיה בטוח...

הוא בסך הכל בן 21,העתיד לפניו...תן לו להתבשל בצעירה,תן לו לשחק ולהראות שהוא שווה משו ברמה הגבוהה ואז נדבר על לזמן אותו לפני דל-פיירו וג'ילארדינו, בסדר?

אני רק יכול לנחש לפי התמונה שלך שטוטי שצעיר מדל-פיירו בשנה אחת, אתה בכלל לא חושב שמיותר לנבחרת בגלל הגיל אז זה מגוחך שדל-פיירו כי לא יודע למה יש לו סטיגמה של זקן כבר 6 שנים צריך להיות בחוץ...

בקשר להרכב אני מקווה שהספקולציות מהתקשורת יתאמתו וקאמורסי מימין, דל-פיירו בשמאל ישחקו מאחורי טוני...אינזאגי יוכל לחכות להזדמנות בספסל...
    אני חושב שעם מגנים כל כך התקפיים כמו שיש לנו יותר נכון לשחק בשיטה קצת חדשה
    5-2-3 מטארצי-קנאברו-נסטה יהיו שלישייה מהטופ העולמי ויאפשרו למגינים לעלות קדימה ולשחק כקיצונים של ממש...זמברוטה,אודו,גרוסו,פסקוואל וגם קילייני בעתיד יודעים לעשות את זה טוב מאד!

באמצע פירלו וגאטוסו חייבים להמשיך לשחק כמובן...לדעתי זה הרכב קצת שונה אבל יותר מתאים לסגל שיש לנו,כשטוטי יחזור אולי יהיה עדיף שנחזור לשחק עם 3 קשרים באמצע.

אם כל הכבוד לדי-נטאלה ודה-מיקלה יש לי תחושת שי הולצמן חזקה...הם לא שמות,הם לא כוכבים ואני לא רואה אותם כאלה גם בעתיד ובשביל אלופת העולם הם לא מתאימים..בשביל קבוצה שעושה תיקו עם ליטא אולי כן...שחקני ליגה. אני מקווה שאני יתבדה אבל לא חושב שיש מקום לעוד ניסויים.
    ג'ילא וקסאנו בחוץ וזה צעד אמיץ של דונאדוני ואולי יוכיח את עצמו אבל אני חושב שזוהי רק סדרת חינוך והשניים צריכים לחזור בעתיד,אנחנו בהחלט צריכים אותם. רק נקווה שקפאלו יוציא משו מקסאנו השנה.

12. Chievo Member

למה סמיולי לא בסגל, בגלל הפציעה שסבל ממנה בתקופה אחרונה , או פשוט כי דונאדוני לא רוצה אותו??

13. מיכל3 Member

לפחות יש נקודת אור אחת עוד לפני המשחק עצמו, שבצ'נקו לא ישחק ככל הנראה בגלל שפעת.
    גם מאמן אוקראינה לא מפסיק להצהיר שהם הולכים לנצח באיטליה, עם או בלי שבצ'נקו..לדעתי זה רק
    ידרבן את האיטלקים לנצח את המשחק. אגב, מה שאר המשחקים בבית של איטליה? סקוטלנד משחקת
    מחר?

14. שחטאר דונייצק Member

סקוטלנד VS צרפת

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כל הכבוד לשבה הוא לא סיבה לדרבון.זה שהוא עבר לצ'לסי לא הופך את כל איטליה עכשיו לשונאת שבצ'נקו וזה מחדיר בה מוטיבציה.אחרי המשחקים האחרונים נקווה לטוב כי אם היכולת תימשך אנחנו עלולים למצוא עצמנו מחוץ ליורו.