לפני הנסיעה לשוויץ: איטליה מארחת את בלגיה בפירנצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏19/7/06.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני איתי.
    ואני דווקא חושב שיש מקום לדאגה, לאחר 2 משחקים אנחנו עם נקודה בודדת, וגם בלי קשר לעובדה ש"יהיה טוב", אנחנו לא במצב טוב במיוחד בטבלת הבית.

2. uri מנהלים

את שני השערים הוא כבש בראש (תוצאה ישירה להוצאתו של מאטרצי).

3. Chievo Member

לדעתי משני משחקים ביורו, עדיין יש צ'אנס לדונאוני אולי לא הלך לו, טוטי רוצה לחזור ב-2007, אז מה הוא חייב לעשות, גם את נסטא ומאטראצי שהיה פצוע, את ליפי צריכים לשכוח, לעולם הוא לא יחזור, צריכים לסגור את הסיפור השלם הזה, ולהמשיך בדרך קדימה.
    אנו עדיין במוקדמות אני בטוח שדונאדוני מאמין ביכולת של לוקה טוני ודל פיירו (ואת כל השחקנים שהוזכרו למעלה), אולי הוא רוצה לנסות את השחקנים החדשים ואחר כך יחזיר את הכוכבים לסגל , אני לא ממש יודע אבל באמת קיימת סיבה היגיונית לזה שלא הזמין את השחקנים שבאמת חסרים לנבחרת שהוזכרתם, אבל אני באמת מאמין שהוא מסוגל לעשות משהו לנבחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/06
  4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נסיונות עושים במשחקי ידידות לא במשחקים רשמיים,ועל זה דונאדוני משלם.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק,כל מילה פשוא מיותרת.
    ניסחת את זה הכי טוב שרק אפשר.
    כניראה שהצלחה עלתה למישהו שם יותר מידי לראש שהוא עולה למשחק רישמי עם שחקנים מחליפים...

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטי לא חוזר בינתיים לנבחרת איטליה

פרנצ'סקו טוטי לא ייקח חלק בשמי משחקיה הקרובים של איטליה במוקדמות יורו 2008, כך הודיע מאמנו של השחקן ברומא, לוצ'יאנו ספאלטי. החלוץ עדיין לא החלים לחלוטין מהשבר בקרסול, שנגרם לו בפברואר האחרון וסיכן את הופעתו במונדיאל, והוא החליט לא לשחק בנבחרת עד 2007.

מאמן איטליה, רוברטו דונאדוני, מאוד רצה את טוטי למפגשים הקריטיים מול אוקראינה וגרוזיה בחודש הבא ונפגש עם השחקן במתקן האימונים של רומא ביום שני בניסיון לשכנעו לחזור מיידית לסגל.

"לבינתיים, פרנצ'סקו לא ישחק עם הנבחרת", הודיע ספאלטי, "לא לקחתי חלק בפגישה, אבל דיברתי עם דונאדוני והוא אישר בפניי את הדברים".

טוטי אם כך לא יופיע במדי האזורי במשחק מול אוקראינה שייערך במגרש הביתי של רומא, בסטאדיו אולימפיקו ויוותר גם על הנסיעה לגרוזיה ארבעה ימים לאחר מכן. "פרנצ'סקו עובד קשה מאוד וממשיך בטיפולים בקרסול שלו והוא חושש שהוא לא במצב לתת את המיטב עבור הנבחרת וזו", סיכם ספלאטי, "הוא עדיין מרגיש כאבים לפעמים, אבל למרות זאת הוא הוכיח על הדשא שהוא לא מפחד מתיקולים".

טוטי הודיע על פרישה מהנבחרת בסיום המונדיאל בגרמניה, אחרי שאיטליה זכתה בגביע בפעם הרביעית בתולדותיה, אולם לאחר זמן קצר התחרט. את העונה הוא ורומא פתחו היטב עם שני ניצחונות בליגה ו-0:4 על שחטיור דונייצק בליגת האלופות עם שער נהדר של הקפטן.

7. The-Gunner Member

יופי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx .

ללא טוטי יהיה בהרבה יותר קשה. אבל בכל זאת אני מאמין שעם טוני, דל-פיירו, קמוראנסי ושאר החבר'ה, האזורי ינצחו בצמד המשחקים הללו.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת לא מעניין אותי אם טוטי ישחק עם הנבחרת או לא הוא לא עשה משהו מיוחד עם הנבחרת ואני מאמין שהוא לא יעשה , ולדעתי דל פיירו הוא המלך האמיתי של איטליה והוא צריך להיות המנהיג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/9/06
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הוא רק לקח את המונדיאל עם איטליה...
    זה באמת כלום..

בנאדם תפנים דל פיירו כבר שחקן גמור,טוב לעלות אותו מהספסל זה הכול,לא יותר מיזה.

10. ג'ינדרקס Member

מי הוא בכלל האפס הזה שהוא אומר שהוא לא מוכן להתייצב לנבחרת ?
    שייזרקו אותו לקיבינימט .
    פורש ,חוזר מהנבחרת הלאומית שחקנים אוהבים ככה לצחוק עליה .
    אין שמה בוכטות של ירוקים אז אפשר ככה לזלזל ולעשות צחוק .

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/06
  11. The-Gunner Member

מישהו יכול להסביר לי את זה שטוטי יוותר על המשחקים מול אוקראינה וגרוזיה, בגלל כאבים בקרסול, אבל הוא משחק כרגיל ברומא?

ומה זה מוותר, אם הוא מתייחס ככה לנבחרת, צריכים לוותר עליו. http://www.acmfdd.com/forum/html//emoticons/forza_italia.Xxx

ואולי אפשר לשנות את הכותרת של האשכול הזה למשהו כמו:"טוטי לא יצטרף למשחקים מול אוקראינה וגרוזיה", או משהו כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/06
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איפה ראית את זה?יש עוד זמן עד למשחקים האלה.

13. The-Gunner Member

ב-7.10 המשחק נגד אוקראינה. וזה פורסם בהמון מקומות.

אפילו במעלה הדף, רשמו על זה.

14. saviola Member

דונאדוני פירסם את הסגל למשחקים של איטליה נגד אוקראינה וגרוזיה, ב7 לחודש ברומא וב10 לחודש בטבליסי. ג'ילאדינו וקסאנו משלמים את המחיר על אי הבקעת השערים ולא מוזמנים. דל פיירו שלא זומן נגד צרפת וליטא - מוזמן הפעם, כמו גם אנטוניו די נטאלה מואדינזה. כריסטיאן אביאטי מוזמן למרות היכולת הגרועה שלו עד כה העונה. שני הקשרים סטפאנו מאורי מלאציו וג'נארו דלווקיו מסמפדוריה מקבלים זימון נדיר. הסגל המלא:
    שוערים: ג'יאנלואיג'י בופון (יובנטוס), כריסטיאן אביאטי (טורינו), מרקו אמליה (ליבורנו).
    הגנה: אנדראה ברצאלי, כריסטיאן זקארדו (פאלרמו), פאביו גרוסו, מרקו מטראצי (אינטר), אלסנדרו נסטה (מילאן), מאסימו אודו (לאציו), פאביו קנבארו (ריאל מדריד), ג'יאנלוקה זמברוטה (ברצלונה), מנואל פאסקאל (פיורנטינה).
    קישור: אנדראה פירלו, ג'נארו גטוסו (מילאן), סימונה פרוטה, דניאלה דה רוסי (רומא), מאורו קמוראנסי (יובנטוס), ג'נארו דלווקיו (סמפדוריה), סטפאנו מאורי (לאציו).
    התקפה: אלסנדרו דל פיירו (יובנטוס), אנטוניו די נטאלה, וינצ'נזו יאקווינטה (אודינזה), דויד די מיקלה (פאלרמו), פיליפו אינזאגי (מילאן), לוקה טוני (פיורנטינה).

http://www.gazzetta.it/MinieraDocument/Media/Img/Calcio/Squadre/lazio/Giocatori/mauri_ste.Xxx http://www.gazzetta.it/MinieraDocument/Media/Img/Calcio/Squadre/sampdoria/Giocatori/delvecchio_gen.Xxx
    סטפאנו מאורי וג'נארו דלווקיו, המוזמנים החדשים לנבחרת.

15. uri מנהלים

אולי פרט לאביאטי אין שום טענות כלפי הסגל של דונאדוני. כל מי שצריך להיות שם נמצא (פרט לטוטי, אבל זה כבר מבחירתו). גם המוזמנים החדשים מאורי ודלוקיו ראוים להדזמנות.