תכלס, אתם בדרך לליגה א', והם בדרך לנתב"ג, למשחקים באירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
שמע אחי. באמת שלהפועל פ"ת יש היסטוריה מכובדת.. וזה שונה ממסורת כי מסורת אין לה.. ופה הבעיה. פ"ת יש לה אוהדים לא יותר מידי. קבוצה אנמית במשך למעלה מ30 שנה. קבוצה ללא שום זהות שום משהו שמגבש שהיא הולכת סביבו.. אז נכון יש לה היסטוריה בתקופה שהכדורגל עוד היה בחיתוליו (למעט עונה אחת ב10 שנים האחרונות שהייתם במקום שני). אז בכדורגל של פעם שהכל היה על נשמה, סמלים, הקרבה וכל הדברים האלה להפועל פ"ת היה מה למכור כניראה. היה לה גיבוש היה לה שחקנים מעולים והכל היה טוב ויפה. אבל היום הפער הוא גדול הרבה יותר לזכות מכבי פ"ת. בכדורגל המודרני שהכל הולך היום סביב כסף היא מצליחה בכל שנה לעבור את הפועל פ"ת, ושמות גדולות יותר כמו בית"ר, מכבי ת"א, הפועל ת"א וכו'.. היא סגנית רק למכבי חיפה כבר שנים.. בכדורגל של היום הרבה יותר קשה לך להתברג בצמרת... ואם מקום ראשון עוד מצ'ופר בתיגמולים הרי מקום שני בקושי. ובכל זאת מכבי פ"ת עושים זאת בצורה מכובדת. פעם שני פעם שלישי.. תמיד למעלה ... הם מתחילים ליצור לעצמם מסורת.. כי היום שאתה אומר מכבי פ"ת אתה אומר אירגון מסודר. קהל קטן אבל מאוד נאמן וחביב, קבוצה מאוד סימפטית שעושה הרבה מכלום.. זה בניית של מסורת מנהגים שאולי בכדורגל של לפני 30 שנה היתה שווה כמה אליפויות היום הרבה יותר קשה להם. אבל לבוא ולהגיד שהפועל פ"ת קבוצה עם יותר מסורת קבוצה טובה יותר בגלל העבר שלה. זה ממש לא נכון. כדי שהפועל פ"ת תוכל להיות מכבי פ"ת של היום... היא צריכה לעבוד קשה, להביא משקיעים לעשות שינוים מפה עד הודעה חדשה בקבוצה מה שלא ניראה כרגע קרוב. כי הפעם זה לא לגדל כמה שחקני בית ולהביא כמה אנשים שרוצים בהצלחת הקבוצה. אלא היום זה אומר להביא את לוזון להביא אנשים שכן מבינים בכדורגל לגבש קבוצה סביב שחקני בית, לדעת לשווק שחקנים שלך החוצה ליצור כסף מכלום.. כי ככה היום בונים קבוצות, ככה בונים את האימפריות של העתיד.. לאט לאט ובטוח..
לאוהד בית"ר, אחנחנו לא בדרך לליגה א' אולי אתם, וגם אתם לא כול כך באירופה, (אינטרטוטו מזמן זה לא אירופה) ומה שעשיתם שם זה לצאת מובסים מליברץ, אז לא יודע על מה אתה מדבר. ולנו אין קהל קטן אחי האשקלוני, זה שהוא רדום זה בסדר, זה נכון, קטן הוא לא. כיום מכבי פ"ת הרבה יותר טובה, עם שחקנים יותר טובים, ומנוהלת יותר נכון. אבל זה ב5 שנים האחרונות, אני מודד דברים לאורך זמן, זמן זה לא 5 שנים, זמן זה תקופה, זה 20 שנה, זה משו ארוך, ובגלל זה למכבי פ"ת יקח זמן להתקרב אלינו, הם עשו הרבה בשנים האחרונות והם הרבה יותר טובים מאיתנו, נראה כמה זמן זה ימשך.
כן אדון מזרחי, אינטרטוטו זה לא באירופה , זה בעמישב ובמטלון....אתה צודק! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בילינסון זה באירופה, גם קרית שמונה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
קרית שמונה באירופה? פשש תמיד חשבתי שאתה חכם. ואני מאחל לך להיות כול שנה באינטרטוטו, זה מפעל מעולה, שהקובוצות נלחמות בשבילו שנה שלמה בכדי לשחק שם. גם זה תורם מאוד ולא הורס את ההכנה לפני העונה. בכול מקרה, הסגל שלכם חלש, שנה הבאה נראה מי באמת יגיע לאירופה, כלומר קרית שמונה לפי הגדרתך
לאוהד הפועל! אוי כמה שאתם מסכנים!כמה!!!לעולם הקנאה שלכם לא תיפסק,אנחנו לא רואים אותכם ממטר,כבר כמה שנים טובות אתם רואים רק את הגב שלנו בטבלה,תמיד הייתם אפסים ותמיד תישארו כאלה! כמה טוב שיש דרבים בליגה ככה אפשר לפרק אותכם שוב,רק חבל שבעונה הבאה לא יהיה כי אתם תיהיו עמוק עמוק בליגה הלאומית!!!!
הסגל של בית"ר בינתיים דווקא לא רע הם הביאו הרבה שחקנים מעולים רק עם אוחנה המאמן הממ...לא מוכשר בלשון המעטה בית"ר לא הכי משחקת טוב
טוב שאמרת, בכמה שנים האחרונות, עד שנת 2000 לא ניצחתם אותנו בערך 14 שנה במשחקי דרבי ואתם מחפירים. אז מה עם יש לכם קבוצה חזרקה וסגל חזק? ה5-0 נגד היברנין הוכיח לי שאתם אף פעם לא תהיה ברמה הגבוהה. בכול מקרה קבוצה שמססיימת מקום 2 כבר שנתיים, ומשחקת מעולה, והמנויים שלה עולים 300 שקל, ובקושי מוכרת 300 מנויים, אז אני במקומך לא הייתי מדבר יותר מידי, ונראה שנה הבאה מה יקרה בדרבים, עוד נראה. וזה עם התמונה של סמואל אטו, אם אני לא טועה אתה אוהד הפועל ב"ש, אם א ני טועה ססליחה, אבל אם כן, אני לא מבין מאיפה הביטחון להגיד את מה שאתה אומר, בכול מקרה תיהנה לך אם אלי זינו, אתם אימפריה ואתם לא מתפרקים עוד יומיים.
בוא נתחיל מזה ששחקי מכבי פ"ת הגיעו למשחק בהולנד דאז בהרגשה שכבר אין סיכוי לעלות וזאת מהסיבה הפשוטה שלא ניתנה למכבי פ"ת האפשרות לארח בארץ את הירניביין כי באותם ימים הייתה שביתה כללית של המדינה ע"י ההסתדרות עובדים. וכן , אני אוהד את הפועל ב"ש , ואפילו שאני ממש לא בעד אלי ז'ינו והניהול שלו , אני יודע שגם אם הוא יפרק את הקבוצה, יהיו הרבה מאוד אנשים שיהיו שמחים לקנות אותנו ולהרים אותנו למעלה. במבחן התוצאה, מכבי פ"ת סיימה שנייה ואתם במקום 7 , אז אין לך שום בסיס לזלזל במכבי פ"ת.
לא זילזלתי... ממש לא, יש להם קבוצה מעולה, ברמה גבוהה, הרבה יותר משלנו. בקהל שלהם לעומת זאת יש לי המון במה לזלזל, אינ לא יודע אם בשבילך זה הישג מצויין למכור 300 מנויים אחרי שנתיים שהם מגיעים לשיא שלהם!! זה בושה ואני מזלזל!! ומי ישמח לקנות את הפועל ב"ש?? מי? תן לי שם. הפועל פ"ת בחיים לא תתפרק, וכבר יש איש חדש בראש המערכת!