ללוזון אין זכות קיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל פ"ת אימפריה!, ‏1/8/05.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו שלמכבי פ"ת יש מעט אוהדים, יש לה זכות קיום. אפשר לחשוב כמה אוהדים יש להפועל פ"ת...בלחץ מגרדים את ה-7 אלף בכל הארץ...וגם עדיין, ע"פ ניהול, מכבי פ"ת מנוהלת מצוין, מה שאי אפשר להגיד על הפועל פ"ת, כך שאם יש קבוצה שאין לה זכות קיום מבחינת כדורגל וניהול כרגע...זו הפועל פ"ת.

2. הפועל פ"ת אימפריה! Member

הפועל פ"ת לא מגרדת את ה7 אלף בכול הארץ, וזה טיפשות להגיד את זה אבל איך שאתה רוצה.
    וסיימתי תיכון, תן כבוד למי שאתה מדב רעם אתה לא מכיר אותו.
    הניהול בהפועל פ"ת הוא מהגרועים, ולהגיד שבלי מאיר שמיר לא הייתי קבוצה זה לעוות את ההסטוריה, מכיוון שגם לפני מאיר שמיר הייתה הפועל פ"ת, ועוד איזה הפועל פ"ת, קבוצה תוססת, שהיה כייף לראות והגיעה להשגים גם..(הרבה יותר גדולים משל הלוזונים בשנים האלה, גם אחנחנו בשנות ה90 לפני שמיר סיימו 2 כול עונה וקינחנו בגביע ובגמרי גביע ונלחמנו על האליפות עד המחזור האחרון נגד קבוצות מעולות)
    ובקשר לזה שאינ חי בעבר, אולי, אבל אני זכיתי לראו תאת הגביע ב92, וזכיתי לראות את התיקו נגד פיינורד ואת הניצחון על ראפיד וינה ואת השער של קקון נגד אסטון וילה, ואלו לא השגים גדולים, להפועל פ"ת מגיע הרבה יותר מזה, אבל אלו דבירם שמכבי פ"ת רק תחלום להגיע.
    ואין שום קשר לרמת הניהול של לוזון, הוא עסקן מעולה, מהטובים בארץ, אבל הבנאדם הזה הוא מגעיל מאוד, ובלי קשר גם דני לוי הוא מגעיל באותה צורה וגם לו אין מקום בכדורגל, ההבדל, שמכבי פ"ת זה לוזון, הפועל פ"ת זה המסורת הקהל התארים והכדורגל התוסס, מכבי פ"ת זה רק לוזון, ולבנאדם הזה אם כול הכבוד אין מקום בכדורגל.(לא חסרים עסקנים מצליחים שהם גם בני אדם) וזה שהוא מצליח, כו להכבוד לו, לדעתי הבנאדם הוא סוג הכי נמוך של בנאדם ולדעתי אין לו מקום, בלי קשר לניהול שלו. אם מכבי פ"ת הייתי יכולה להתקיים, או להצליח בלי לוזון אז כמובן שהיה להם זכות קיום, אבל הבנאדם הזה הוא שפל ולדעתי קבוצה בלי אוהדים ובלי תארים ובלי כלום, אין זכות קיום, וגם אם יש להם, עוד כמה שנים אתם תראו, את מה שתמיד יהיה והיה, ופ"ת תמיד הייתה של הפועל. וכן.. אני אולי מדבר קצת מתסכול, כי הקבוצה עוברת תקופה רעה, אבל כמה שנים לא קובועת ולא יקבעו כלום ולא יעזור לאף אחד.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי רק דבר אחד להגיד על דיון כזה.. אם הפועל פ"ת הייתה קבוצה מספיק טובה, לא היה לך אכפת כל כך, הקנאה נוטפת מכל הודעה פה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אם סיימת תיכון? גם אני סייתי תיכון. איפה ראית שלא דיברתי בכבוד?

אז מה אם לוזון בן אדם מגעיל? ואיזה מסורת בדיוק יש להפועל פ"ת? מאז אמצע שנות ה- 60 עד תחילת שנות ה-90 הקבוצה נעלמה ממפת הכדורגל בארץ...כשהיה נראה שהקבוצה חוזרת אט אט עם הניצחון על פיינורד (שלא הספיק) והמאבק עם בית"ר על האליפות, הקבוצה רק מידרדרת.

ואיזה קהל בדיוק? קהל שבא בלחץ כל משחק בית 3 אלף? בינתיים בכל הקשור לזכות קיום, מי שמנוהלת נכון, ונראה שיהיה לה מקוןם בכדורגל הישראלי זו מכבי פ"ת, שמע ככה בונים מעגל של אוהדים, אם לפני כמה שנים היה להם בלחץ 500 איש במשחק, אז השנה כבר אפשר לומר שהמספר הוכפל מינימום, ככה בונים אוהדים, עם נוער, עם הישגיות, ומקומות 4-3-2 בהדרגה זה נחשב הישגיות, במיוחד כשפעמיים מופיעים בחצי גמר הגביע (מתוך זה פעם אחת גמר) וזוכים גם בגביע הטוטו כמה פעמים...

5. barakrom Member

כל זה לא קשור לנושא. אין ויכוח שמ.פת מנוהלת נכון, על מה יש בכלל לדבר? מקום 2 , השתלבות באירופה, גביע הטוטו באחרונה-כל זה עם סגל שצנוע מאוד

6. הפועל פ"ת אימפריה! Member

עומר לא התכוונתי אלייך כשאמרתי שתתנהג בכבוד אלא למישהו עם תגובה לפנייך.
    בכול מקרה, משנות ה60 ועד ה90 ממש ממש לא נעלמנו, ותמיד היינו במפת הכדורגל ותמיד נהיה, ובשנות ה90 לקחנו גביע ואם היית יודע קצת הסטוריה אתה היית יודע שנלקחה לנו אליפות עונה לפני כאשר השופט העניק את האליפות למכבי חיפה.
    ואחנחנו לא מביאים בלחץ 3 אלף, ממש לא. בתקופהה אחרונה אולי כן, כי כולם כבר מבינים מה שמאיר שמיר עושה, כול שנה יש סגל מעולה ושנה אחרי זה זורקים אותו קיבינימאט כידי שגיא שמיר ישחק, הקהל לא טיפש, השנה גם הקהל שמ מכבי ת"א לא בא(ואני לא בא להשוות כי יש להם קהל עעעעצום) זה לא אומר שאין להם קהל, תאמין לי שיש לנו המון המון קהל בארץ, מכול מקום בארץ, וביום שמאיר שמיר ילך יהיה פה שמח ואתה גם תראה את זה.
    מכבי פ"ת לא בונה קהל, ולא תצליח לבנות קהל בחיים. אני לא בטוח שאתה יודע אבל להיכנס ליציע של מכבי פ"ת במשחקי בית זה חינם, וכיום במשחקי בית הם לא עוברים את ה500, גם אם תספור מיליון פעם.
    במשחקי חוץ הם מגיעים ל10 אוהדים, וגם הם אוהדים שמשחקים במחלקת הנוער של הפועל פ"ת. (שכמה שהיא מפוארת כול דרבי נוער ניצחנו, וגם סיימנו לפניהם).
    אז תשמע מכבי פ"ת לא יכולה לבנות קהל, לעולם לא הייה לה קהל, ואף אחד לא באמת יכול לאהוד את מכבי פ"ת. זה כמו לאהוד את מכבי הרצליה, ויסלח לי האוהדים שלהם, זאת קבוצה בלי תארים, בלי מסורת, ובלי כלום, אז למה לעזעזעל שמישהו יאהד מכבי פ"ת ?.

7. barakrom Member

כי הם הקבוצה הכי לוחמת, הכי נחושה, שהכי קשה לשחק מולה. בלי שמות, עם המון מוטיבציה ורוח קרב-אין דבר יותר יפה וקל להזדהות מאשר זה בספורט. עזוב שטויות, רוב העם נמצא באוברדראפט, רוב העם לוקח משכנתא שאינה מותאמת למידותיו, רוב העם מאמין לכל מילה שכתובה בעיתון, רוב העם רואה טלנובלות-אז מה זה מוכיח? כלום, העם מטומטם וזה כבר לא סוד. אז מה אם יש למ.פת רק 10 אוהדים-מי אומר שהאוהדים מבינים משהו...
    למכבי חיפה יש מיליון אוהדים והם בועטים בכל שחקני הבית ומפספסים בגלל פקיד ופקס את ליברפול...
    לבית"ר יש מיליון אוהדים והם הכי גזענים ביקום...
    לך ולמד ממ.פ"ת - תאמין לי, יש הרבה להעריץ שם

8. הפועל פ"ת אימפריה! Member

לא מעריץ, אני מעריץ בדבר אחד, הפועל פ"ת לפני מאיר שמיר, ששיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ, והייתה מוסיפה לעצמה כמה אליפויות אילולא העונה של 91 שבה השופטים החליטו שהם רוצים שמכבי חיפה תזכה. זאת הייתה קבוצה שכייף לראות, זאת הייתה קבוצה מטורפת , זאת הייתה קבוצה שכול משחק בית הייתה מביאה 8 אלף כחולים, זאת הייתה תקופה שמכבי פ"ת לא ניצחה דרבי אחד, אף פעם, ואז יום אחד, בא מאיר שמיר, ומאותו יום גיא שמיר לא יצא מההרכב, למרות הנכות הקשה שלו, ומאותו יום לא היה תואר ולא היו עונות שמחות, וכשהיו, מאיר שמיר החליט להפסיק אותם.

סלח לי אחי, אני לא מקנא במכבי פ"ת, אניי ודע שההצלחה שלהם רגעית, יש מה ללמוד מהלוזנים ללא ספק, אבל הם בטוח לא המודל לחיקוי שלי, והם הם ישלטו על הכדורגל בארץ, אחנחנו בחיים לא נתרקב לאירופה..

9. barakrom Member

אני חולק עליך בנוגע ללוזונים, אבל מסכים בהחלט על עונת 91', ה.פ"ת היתה הכי טובה בארץ ואיגוד השופטים גזל וגנב ושדד ממנה אליפות מוצקת

10. הפועל פ"ת אימפריה! Member

זה היה יכול לשנות הכול אחי, אני בטוח שאתה יודע את זה, גם ההווה בעקבות האליפות הזאת היה יכול להיות אחרת, אני התלוננו ובכינו מספיק, זה כבר לא יעזור, רק דבר אחד זה מוכיח, הפועל פ"ת הייתה קבוצה אדירה וגדולה לפני כמה שנים, והיא תחזור להיות כזאת, כי זה הגורל של הפועל פ"ת אחי!

11. barakrom Member

אני מסכים שההיסטוריה שוכתבה כאן בידי כוחות שאסור היה להם להתערב בה. זה כואב וכאב גם לי, ממש שוד לאור היום-בושה לכדורגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

12. בית"רי מלידה Member

הלוזונים פתחו את העונה כרגיל ברגל ימין...בעצם שתי רגליים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. הפועל פ"ת אימפריה! Member

משחק גביע הטוטו, עשאר נתניה העבירה בבקרה 15 שחקנים, הם ללא ספק אחרי המשחקר הזה זוכים באלפיות בפער של 20 נקודות לפחות על כול המתחרות, לא מאמין שהם הצתליחו לנצח את נתניה, שראובן עטר אומר שהוא לא יודע את השמות של השחקנים שלו! כול הכבוד למכבי פ"ת.

מקווה שמחר הפועל פ"ת תנצח ותכתיר אותנו בתור אלופים, כי מחזור גביע הטוטו, מראה רבות על ההמשך!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמינו לי אתם.

14. reda Member

הפועל פ"ת אימפריה!, אתה כל הזמן אומר על כמה שלקבוצת הפועל פ"ת יש מסורת והיסטוריה...

אבל גם אם היה מגיע לפ"א עוד 20 אליפויות זה ממש לא משנה! הכל כבר נעשה! הכל עבר! אנחנו מדברים על ההווה! למה תמיד שאומרים לך כמה שמ. פ"ת קבוצה טובה אתה עונה שהפועל פ"ת יותר טובה בגלל העבר?

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/05
  15. הפועל פ"ת אימפריה! Member

בחיים לא אמרתי שהפועל פ"ת יותר טובה ממכבי פ"ת. כיום מכבי פ"ת עולה על הפועל פ"ת מבחינת כדורגל נטו ב4 רמות, בלי תחרות בכלל! אבל אין שום קשר, מי דיבר על זה? עם המסורת והקהל אין מה להתווכח, מכבי פ"ת לעולם לא יגיעו לרמה של הפועל פ"ת בדברים האלה וגפ לא יתקרבו לשליטה בעיר, השליטה אולי שלהם כיום אבל היא זמנית, בכול מקרה כיום מכבי פ"ת בכמה רמות מעל הפועל פ"ת. אני אישית בטוח שזה ישתנה, אבל כיום הם הרבה הרבה יותר טובים מאיתנו, לצערי.