ללוזון אין זכות קיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל פ"ת אימפריה!, ‏1/8/05.

1. Kiko Member

בשנות ה-50

שלטנו, ייצגנו היינו ,היה כיף.
    כל זה בלשון עבר, ולא סתם עבר - העבר הרחוק, כל כך רחוק שבשבילך הוא אפילו לא זיכרונות, אלא רק היסטוריה כתובה (אני מנחש שעוד לא סיימת תיכון), זה לא מה שהופך קבוצה לגדולה, זאת אפילו לא מסורת.

כן, מאיר שמיר בן הבליעל, איך הוא מעיז כל פעם לשפוך כספים על הקבוצה?!
    בגלל זה כל פעם שהוא מוציא קולות של עזיבה אתם בוכים עד שכבר לא נעים לו והוא חוזר.
    אתה חתיכת כפוי טובה, בלי מאיר שמיר הייתם בליגה הלאומית.

בקיצור, משפחת לוזון בנתה משהו מאוד יפה במכבי פ"ת, להבדיל מראשי קבוצתך הם לא הופכים את עצמם לכלבלבים של יעקב שחר, ואם הם יצליחו להיכנס לגביע אופ"א עוד 2-3 עונות הם אולי יוכלו לבנות קבוצה שרצה לאליפות, ואתה, אוהד מתוסכל שכמותך, המשך להתלהב מנתונים היסטוריים.

2. robson Member

תראו, דרך ההתנהלות של הלוזונים לא מוסיפה כבוד להם או לכדורגל הישראלי על זה אין וויכוח אבל מפה לבוא ולהסיק שלמכבי פ"ת אין זכות קיום בגלל הלוזונים זו הגזמה.
    אומנם הקבוצה הזאת תלויה בהם כמו אוויר לנשימה אבל כל עוד הלוזונים יחליטו שיש לקבוצה זכות קיום הקבוצה תתקיים..
    כבר שמענו על מקרים שקבוצות הוחזקו על פי גחמות של נשיא זה או אחר וגם מכבי פ"ת לא שונה בעיניין הזה..

3. barakrom Member

אילו הבלים. לוזון מהווים דוגמא ומופת לניהול תקין בכדורגל הישראלי, מסיימים כל עונה באיזון תפעולי-היחידים בליגת העל

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נו בטח השנה אתה אוהד שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אולי בשנה הבאה הדעה שלך תשתנה שגם הם יגידו לא לברקוביץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/05
  5. barakrom Member

לא תשתנה, אני מבטיח. אני פשוט לא יכול להתאפק בקשר למוסר הלחימה, לנחישות ולצניעות של הקבוצה הזו, נהייתי מכור...

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוקיי, הכל נאמר כאן כמובן בצחוק, אל תיקח שום דבר ברצינות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. robson Member

ברק, הכל טוב ויפה ואכן הלוזונים עושים עבודה מצויינת בקבוצה ללא קהל ועם תקציב לא גדול בכלל.

רק שאי אפשר להתעלם מההתנהגות הגסה והדורסנית שלהם בכל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיניהם, והכוונה בהשתלחויות בשופטים כולל איומים וגם עימותים פיזיים לא משנה אם באשמתם או לא עובדה היא שהם מגיעים לעימותים כאלה{הספור בשכונת התקווה, תקרית דריקס ועוד}..

8. נדב מיכאלי Member

מה הקשר פה לגוטמן ?
    אני שם לב שאתה כל הזמן מחפש אותי,זה מגמתי אצלך.
    לגבי גוטמן -21 משחקים ללא הפסד ובית"ר בקושי ספגה,אז היינו זוכים באותה שנה באליפות מגעילה.
    אליפות זאת אליפות וכשנגמרת העונה כולם שמחים ושוכחים מהכל .
    אני רוצה לראות שבית"ר תזכה באליפות עם כדורגל מגעיל ויקללו את המאמן בחגיגות האליפות.
    לא נתנו לגוטמן שקט מההתחלה לא סבלו אותו.
    ולעניין פתח תקווה הלוזונים מנהלים את מכבי פתח תקווה למופת.
    שכל המנהלים הכושלים יקחו ירשמו לביה"ס לניהול תקין על שם משפחת לוזון.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי קשר לגוטמן - קודם כל צריך להיות בנאדם. לפני הכל. אם אבי לוזון מאיים על שופטים, מקלל עיתונאים וחבריו הלוזונים כל היום תוקפים מישהו אחר אז הוא פשוט מוריד את הרמה. הוא מתנהג כמו בהמה ולא אכפת לי לאיזה מקום מכבי פ"ת הגיעה. זה כמו ג'ובאני רוסו - הוא יכול להבקיע מאתיים שערים, זה לא משנה את זה שהוא שקרן וחוליגאן שתקף חייל שחסם אותו בכביש, אוהד בית"ר שבציניות הביא לו פרחים והוסיף יריקה על אוהד בית"ר כששיחק בקבוצה. חבל שאתה לא מסוגל להבין את זה, אני אומנם הייתי מקבל בשמחה את הלוזונים על פני פניג'ל (רק כי הוא טיפש ועבריין לא פחות מהם), אבל כל עוד הם נחשבים למנהלים מס' 1 בכדורגל הישראלי המצב פה עגום.

אני לא מחפש אותך. תתחיל לכתוב באובייקטיביות ואתה לא תשמע ממני. מבטיח.

10. barakrom Member

בול, חוץ מזה הכל שטויות, הם לא חייבים גרוש לאף שחקן ומנהלים מסגרת תקציבית למופת. רק ללמוד ולשכפל!!!

11. robson Member

שוב פעם מבחינה ניהולית הם מנהלים את הקבוצה שלם למופת, משכורות בזמן, לא חייבים לאף אחד, ומעמידים שנה אחרי שנה סגל טוב בכלום כסף..
    אבל הם לא מהווים מבחינתי מודל לניהול ושוב בגלל ההתנהגות שלהם, עצם המחשבה שאבי לוזון יהיה יו"ר ההתאחדות מעבירה בי צמרמורת..לא שאלה שניהלו אותה עד היום יותר טובים ממנו..

12. barakrom Member

גברי ממש עדיף... לא מדובר כאן על היבט תרבותי-כדורגל ממילא אינו עניין כל כך תרבותי בישראל

13. robson Member

תאמין לי ברק שאני לא מצדד בגברי שגם הוא דרך אגב תקף פיזית עתונאי וזה די נשכח משום מה..
    אני גם לא רוצה את לוזון בתפקיד, מי כן יכול לשמש בתפקיד ולנהל את ההתאחדות בצורה טובה?..
    אין לי מושג וזה מה שכל כך עצוב בכדורגל שלנו שאלה הם מנהליו..

14. barakrom Member

נכון, אבל הדיון הוא על לוזון והם כן בדרגה הכי גבוהה מבחינת ניהול

15. נדב מיכאלי Member

הלוזונים מנהלים קבוצה בצורה מופתית זה לא סותר את העובדה שהם לא אנשים טהורים במיוחד.
    כאנשי עסקים ומנהלים הם מהווים דוגמא לכל יו"ר (פרט לשחר או לוני) ומנהל קבוצה .
    ואגב לגבי השחיתות שלהם : כל אדם מצליח מתגלה יום אחד כאיש קטן ומושחת.
    זה ככה בכל העולם ובדרגות הכי גבוהות.