ליגת על 2002/2003

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏13/9/02.

1. ליהי Member

אילן
    כבר סיפרתי לך לאחרונה כמה אתה ברור?

2. Ilan Member

מה??!!?! את נהיית אסף.

3. ליהי Member

לא הבנתי מילה ממה שכתבת בהודעה על חיפה
    אבל...נו מילא.

4. Ilan Member

כן... רק שלא יחטפו שוב עשריות. שייצגו את ישראל בכבוד אם וכאשר יגיעו לשם.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל תדאג אלי להב לא באזור.

6. Ariel Member

המקום הרביעי חשוב רק מבחינה כלכלית.
    אבל נראה לי שאם הפועל ב''ש תזכה בגביע המדינה+מענק על מקום 5-6
    היא תקבל סכום שמתקרב למקום הרביעי ואולי אפילו עובר אותו.

בכלל מאז פתיחת הסיבוב השלישי,הפועל ב''ש היא לא אותה קבוצה מתחילת העונה.
    ההבדל בין הפועל ב''ש של הליגה לבין הפועל ב''ש של הליגה הוא גדול.

וחוץ מזה די להתסכל לעבר.
    המשחק האחרון של הפועל ב''ש היה בשנת 1998.
    שהייתה עונה פיננסית עם המון שחקנים אלמוניים שאף אחד לא הכיר.
    תפסיקו להתסכל להיסטוריה.
    וכל פעם שמזכירים הפועל ב''ש ואירופה ישר מריצים דחקות.
    אגב היסטוריה אני לא בטוח שגם מכבי חיפה ומכבי תא של אותה תקופה היו יוצאות עם תוצאות מכובדות עם אותה רודה של אותם שנים.
    אומנם לא היו חוטפות 10,בכל זאת הן היו כמה רמות מעל הפועל ב''ש באותה עונה.
    אבל גם לא היו יוצאות עם תוצאה של 0-3.
    רודה הייתה אחת הטובות בהולנד ואחת הטובות מהדרג השני באירופה.
    והגיעה עד לשמינית הגמר גביע המחזיקות באותה עונה.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים-נכון שחנן אזאולי מאמן גרוע..אבל עדיין הוא השאיר אותכם ליגה..ברור שהוא לא ימשיך עונה הבאה..
    דבר שני-נכון בני יהודה של היום חרא של קבוצה..אבל הפועל לפחות ניצחו אותה..לא כמו הכישלונות של שום..
    חיפה שיחקה אתמול בינוני מאוד..זאת פתח תקווה שנתנה פתח של תקווה ופתח ענקי בהגנה לזנדברג ולחברים להשתתף במסיבה..

ודבר אחרון..ציטוט שהוא בדיחה..

שימו לב לזה..דודו אוואט, שלא היה בסגל: "הופתעתי היום מכך שאני לא משחק. זה לא משהו שהיה לי ברור ורק היום ידעתי על זה. אני לא מסכים עם ההחלטה הזאת, אבל זו החלטה מקצועית של המאמן והוא קובע מי ישחק ומי לא. ברור שאני כמו כל שחקן אחר חושב שאני צריך לשחק".

מפתיע ביותר במיוחד שכבר שבועות מדברים על זה ואוואט משחק כמו תרנגול בלי ראש..אני בשוק אני בהלם אני המומה..
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב,אני רוצה גביע.
    ניתן לנתניה את התענוג להסתובב באירופה,בזמן ההכנה של כל הקבוצות לעונה הבאה,די לשחק בגביע האינרטוטו.
    ושוב,אני מקווה שמחר הפועל תתן משחק טוב,כי הדבר היחיד שמדברים כאן בבאר שבע זה על הגמר,נקווה שזה לא ישפיע על השחקנים...

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוח המשחקים של נתניה,באר שבע ופתח תקווה עד סוף העונה(לא כולל המשחק מחר ביננו לבין הלוזנים):
    מחזור לפני אחרון-
    מכבי נתניה - מכבי פתח תקווה בנתניה
    הפועל באר שבע - בית"ר ירושלים בבאר שבע
    מחזור אחרון-
    בני יהודה - הפועל באר שבע בשכונה
    בית"ר י"ם- נתניה בטדי
    פתח תקווה - ראשון בפתח תקווה

10. ליהי Member

אלוהים שבשמיים
    גם אם דוידוביץ' לא היה השוער השני הכי טוב בארץ והיה סתם קורנפיין אני חושבת שהיה ברור לכולם מי יעוף.

מה שכן,דודו אוואט בהחלט מנסה לקנות את הקהל החיפאי. הלך ולחץ לדוידוביץ' את היד לפני המשחק ואיחל לו בהצלחה? - צביעות לשמה.
    אם הוא באמת היה מתכוון לזה הוא היה יושב על הספסל כמו ילד טוב אבל הוא בחר לשבת על היציע בכדי שאנשים יסתכלו וימחו נגד הצעד ה"מביש" של שום.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות בקשר למשחק היום של הפועל באר שבע:
    הפועל באר שבע תעלה היום בהרכב חסר למשחק מול מכבי פתח תיקווה.
    הפועל באר שבע תתן מנוחה למספר שחקנים,ותוציא חלק מכמה סיבות:
    סתיו אלימלך לא ישחק,מחשש שהוא יקבל כרטיס צהוב,דבר שימנע ממנו לשחק בגמר גביע המדינה.
    ברטוש טרכלוסקי שסובל מפציעה קלה,יתכן שלא יפתח.
    יניב אלול לא ישחק,בגל פציעה קלה,הקבוצה לא רוצה להסתכן,והוא כניראה יהיה על הספסל.
    רמי אבו לאבן גם כן לא יפתח(היה אמור במקום אלימלך)מכיוון שהוא לא החלים לגמרי מהפציעה,ופוחדים שהוא יפצע ולא יהיה בגמר.
    כל החסרונות האלה יקשו על באר שבע לנצח.

כפי שאתם רואים,הראש של כולםםםם בגביע.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אדם שפוי לא מוחא על הצעד של שום...
    מקסימום מוחה כף

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכן למרות הכל,וזה אבל גדול,השחקנים שלנו מתלאים ומנצחים בקלילות את פתח תקווה 3-1.

14. ליהי Member

לא לדאוג, למקום הרביעי ב"ש לא תגיע אתה יכול להמשיך לשחק אותה כאילו לא אכפת לך ולהתרכז בגביע המדינה.

15. Emil Member

המאבק החם והצמוד על אליפות ליגת העל ממשיך, כאשר מחר מכבי ת"א תארח את בני יהודה, מכבי חיפה תארח ביום ראשון את הפועל כפ"ס והפועל ת"א תארח ביום שני את הפועל פ"ת.
    המחזורים האחרונים יתמקדו בגובה הניצחון של הגדולות, במאבק על הפרש השערים, שעשוי להכתיר את האלופה.

ערב פתיחת המחזור שופטי ליגת העל מתכוננים למשחקים, ומזהירים מראש מפתיחת רגליים ואי-התאמצות. צבי רוזן: "אני מתכוון לומר לשופטים שאם יראו דברים חריגים במשחקים, שלא יהססו לעצור אותם. יש להתרות בשחקנים ולדאוג לכך שהדבר יופיע בדו"ח השיפוט".

מכבי ת"א - בני יהודה - שבת, איצטדיון בלומפילד, שידור ישיר בערוץ 2.

מכבי ת"א תארח את בני יהודה ת"א בבלומפילד מחר, ולמרות שבני יהודה איבדו עיניין בליגה, לא צפוי להיות למכבי ת"א משחק קל.
    במכבי ת"א אנדראס פרוחננקובס, מלך שערי הקבוצה, צפוי לחזור ולפתוח בהרכב. רודריגו גולדברג ערך רק אימון ריצה ובספק גדול למשחק. טל בן חיים מורחק עקב צבירת צהובים.

לאוהדי מכבי ת"א זכורים צמד המשחקים האחרונים מול הזהובים מהשכונה, כאשר בני יהודה ניצחה את מכבי ת"א 2-0 בסיבוב השני ומנעה ממנה את המקום הראשון, ובגביע המדינה שבו נדרשו 104 דקות כדי לפצח את הבונקר של בני יהודה. משחק קל לא יהיה, אך כמו תמיד, הסיכויים עם הצהובים מת"א.

מכבי חיפה - הפועל כפ"ס - ראשון, איצטדיון קירית אליעזר, שידור ישיר בערוץ ספורט 5 +

מכבי חיפה, מאוששת לאחר החמישיה שתקעה להפועל פ"ת והזכייה בגביע הטוטו, תפגוש את הפועל כפ"ס המפורקת שכבר איבדה כל עיניין בליגה מאחר והיא ירדה רישמית. בכפ"ס מצהירים שהם יעלו עם ההרכב החזק ושהם לא מתכוונים לחטוף בראש, אבל מסתמן כאן משחק קל ביותר למכבי חיפה שיעזור לה משמעותית לשפר את הפרש השערים.
    במכבי חיפה רפי כהן ואלון חרזי נמצאים בספק למשחק, וערכו אתמול רק אימון ריצה, ורק מחר אמורה ליפול ההחלטה אם ישותפו או לא.
    בהפועל כפ"ס יחזירו להרכב את אלון מזרחי, אנש דמירוביץ', צחי ברקול וקובי נכטיילר
    לקראת המשחק מול מכבי חיפה כדי "לשמור על הכבוד" ולהמנע מהאשמות מצד ההתאחדות והתל אביביות על מכירת המשחק.

במפגש הקודם בין הקבוצות ניצחה מכבי חיפה 3-1, ותוצאה דומה או גבוהה יותר צפויה גם ביום ראשון.

הפועל ת"א - הפועל פ"ת שני, איצטדיון בלומפילד, שידור ישיר בערוץ 10

בהפועל ת"א מקווים לתת להפועל פ"ת בראש לפחות כמו שמכבי חיפה נתנה, ובבלומפילד אולי זה אפשרי.
    בהפועל ת"א אבוקסיס ואפק כשירים ליום שני והספק לגביהם הוסר. בקישור של האדומים שי אבוטבול אמור להמשיך לקבל כרדיט לאחר שדרור קשטן הביע שביעות רצון מתיפקודו.
    בהפועל פ"ת יוסי רוזן יעדר עקב צהובים. פרדי דוד, מאמן הפועל פ"ת אמר בשיחה עם השחקנים כי עליהם להילחם למען הכבוד, ולא לחטוף עוד תבוסה בתצוגה מבישה כמו במחזור האחרון.

במפגש הקודם בליגה בין הקבוצות ניצחה הפועל ת"א 2-1, לאחר מהפך, ועלתה בזמנו למקום הראשון. האדומים מקווים שגם הפעם מול הפועל פ"ת הם יזכו במקום הראשון.