ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בושה של שיפוט. אסתרון גיבור על מכבי? בלי השופטים זה 30+ לצהובים. זה נהיה כאילו שמרוב שחופרים שהשופטים של מכבי, הם מנסים בכל כוחם להוכיח את ההיפך. ואם במשחק אדון שלח שידוע כשונא מכבי, אומר שהשיפוט היה לרעת הצהובים, כנראה שבאמת זה היה מוגזם.
    מבחינה מקצועית, אני מסרב להעביר דעה על הליגת פח הזו, כי מה זה בעצם משנה? מכבי יכולה לנצח כל משחק 70 הפרש ולהפסיד בשניה האחרונה למכבי אשדוד בגמר הפיינל פור......ירושלים ממשיכה להוכיח שמעבר לדיבורים ויו"ר עבריין, אין לה יותר מדי להציע, הם רואים את מכבי ומקבלים פיק ברכיים. אולי ניצחון פה ושם במלחה, לא יותר.

2. samoel Member

+1

ואני אוסיף רק:
    שכל עוד יתנו לנעימי וסלומון להשתולל לירושלים לא יצא טוב מזה.

ועוד דבר. משהו שחורה לי בקבוצה הזאת:
    כבר המון שנים שמאמנים מתחלפים בירושלים אבל המנטרה נשארת לפוצץ את מכבי גם כשזה אבוד(לא פלא שניכנס לאיזה שתיים שלוש דקות בלי סל כשאין גיבוי מהשופטים - עבירות מכוערות אחרי ששחקן כבר קלע את הסל/היה בטבעת!!!) היחיד שראוי לציון לשבח בנושא הוא דווקא וויל סולומון שויתר לפארגו/פרקינס כשזה רץ למתפרצת.

אני בהלם מקטש כספורטאי וכשחקן מכבי שיודע מה זה איך לא השבית את העבריינים הללו באדום ואיך לא הורה להם להפסיק עם הביזיון הזה. כנראה שזה משהו שמוחדר מגורם בכיר יותר(שנה אחרי שנה ללא קשר לזהות המאמן). בושה גועל נפש מוציא את החשק לראות כדורסל בישראל שגם ככה יורד.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

4. yocki land Member

מכבי תל אביב- הפועל ירושלים 55-75.
    במשפט אחד: נחיתות של קטש על פני בלאט.
    ששחורציאניטיס לא הופיע למשחק לירושלים היה סיכוי ליצור משחק צמוד (אני אפילו לא טוען שלנצח) אבל קטש לא ניצל את זה נכון. נתן לקבוצה שלו להתפרע לעשות משחק לא מסודר ובעיקר משחק מלוכלך ולא יעיל. מבחינת מכבי אין להם הרבה מה ללמד מהמשחק הזה חוץ מזה שהם לא יוכלו לסמוך על שחורציאניטיס חוץ ממול כל מיני ז'לגריש \לובליאנה.

מכבי אשדוד- ראשון לציון 79-76.
    אני לא רוצה לקבור את אשדוד בגלל הפסד אחד אבל סה"כ חבל על חוסר הניסיון בדקות הסיום ובעיקר בעיקר בשתי דקות האחרונות החטאות מקו העונשין על ימין ועל שמאל באמצע קרב עבירות סדרו ניצחון לראשון. שבוע הבא אשדוד תארח את חולון לעוד קרב תחתית חשוב נראה אם היא תנצח.

שבוע הבא גם הפועל ירושלים מארחת את גליל, ונתניה תארח את בני השרון ותנסה לגרום לה להפסד ראשון העונה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ירושלים פשוט החליפה את הפועל ת"א...בעבר כשעדי גורדון עוד היה בקבוצה היה לי סימפטיה קלה לקבוצה הזאת. אני זוכר כמתבגר בארץ את הימים העליזים של אמיר מוטאפציץ', טוני מאסופ, ארז חזן ודורון שפע. כבר אז לא היה קל לנצח במלחה, אבל לא זכור לי השנאה התהומית שיש המון בקבוצה הזאת כלפי מכבי. לדעתי זה גם מה שאוכל אותם, היו לנו כבר אליפויות לגליל, ולחולון, אבל לא לדני קליין ושות'. במשך שנים היו"ר מנהל לדעתי מעין קמפיין קנאה נגד מכבי וזה רק עושה לקבוצה רע. הליצנים שנקראים גאיידמק ואגיאר כבר היסטוריה, אבל הקבוצה עדיין מלאת שנאה.

קטש? כבר מהרגע שהוא עבר לפנאתינאייקוס (כנראה בשביל הכסף) התחלתי לסלוד ממנו. זה שהוא חזר כמאמן מכבי היתה טעות נוראית, אבל לאוו דווקא שלו. לא יודע, הבחור הזה תמיד נראה כאילו הוא הולך לבד בדרכו שלו. מן הסתם הוא עוד יחזור למכבי כמו גודס...

6. shlomydavid מנהלים

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/2/28/Ligat_Hahal.Xxx/150px-Ligat_Hahal.Xxx

המחזור הרביעי של ליגת העל ייצא הערב לדרך במשחק בו תארח ברק נתניה את בני השרון המושלמת.
    במוקד המחזור - הפועל י-ם תנסה לשים בצד את 'סיפור נעימי' כשתארח את האלופה גלבוע/גליל.
    ובמשחק שיחתום את המחזור ביום שני, מכבי ראשל"צ תנסה להתאושש מההפסד למכבי אשדוד, כשתארח את מכבי ת"א.
    להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !

http://img525.imageshack.us/img525/9374/95197878.Xxx

7. yocki land Member

כמו שזה נראה נתניה בבית קבוצה שצריך לפחד ממנה. הם יכלו לסיים את זה ב20 הפרש על בני השרון. אני רואה הרבה קבוצות כולל ירושלים, חיפה וגליל יוצאות מתוסכלות ממשחקים שם. ראשי הקבוצה\הערייה עשו בשכל עם האולם החדש.

בני השרון מגמגמים. כל הקו הקדמי שלהם לא עבד אתמול בכלל. אני כבר לא מדבר על ההדחה מגביע הליגה, ועל זה שיחסית לקבוצה הגדולה שהם בנו שם 4:0 בסדר משחקים כזה היא תוצאה הרבה יותר הולמת. רק מזל מול חולון מנע מהם להיות ב 2-2. אם הם רוצים את המקום השני\שלישי בליגה הם יצטרכו לעבוד בשביל זה ולהקיז דם הרבה יותר.והם צריכים אוהדים. לרעננה (ששיחקה בסופרליג של עונת הפיצול!) והרצליה של פעם היו הרבה יותר אוהדים, שראשי הקבוצה יעשו הכל כדי להביא אוהדים לשרון כי זה בסיס של כל קבוצה.

8. yakov_y YNWA

אף אחד לא העז לחשוב שמכבי נתניה תפסיד פעמיים ברציפות במבצר שקוראים לו ישורון.

מכבי נתניה במשחק הגנתי מצוין ותרומה גדולה של הספסל. שליישית הגבוהים (רומאו - ווטסון - בראון) פשוט פירקה את בני השרון, אני לא מתבייש להגיד שיש לנתניה את שליישית הגבוהים הטובה בליגה (למעט אלקטרה תל אביב).

מייקל ג'נקינס צפוי לחתום בקבוצה במקומו של רון הווארד.
    אימון אחר אימון אני רואה את רון הווארד ולא מבין מה הוא עשה בליגת העל, שחקו בינוני.
    מייקל ג'נקינס כיכב במלחה לפני חודש ואני מאוד אהבתי אותו, החתמה מעולה !

נ.ב:
    תשאלו בתל אביב, ירושלים וגליל
    ישורון זה לא מבצר, זה גיהנום
    ומי שלא קופץ כחול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/10
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהבשורה הטובה היא שאדריאן בנקס היה בערב קליעה נהדר וגם עשה מהלכים נהדרים. מול מכבי חיפה קטלו אותו על כך שלקח על עצמו יותר מדי וסיים עם אחוזים נוראיים, אלא שזה לא היה לגמרי באשמתו, מאחר וכל הקבוצה לא תפקדה והוא היה חייב להתחיל לקחת על עצמו.

גם אני חושב שיש למכבי נתניה מצבת גבוהים אדירה בשביל הליגה שלנו. אלטון בראון וכריס ווטסון הם שחקנים שמכירים את הליגה מצוין ומוטי מוסקוביץ' הוא כשרון שאני מקווה שיוכיח את עצמו בהזדמנויות שיקבל.

תשאלו בתל אביב, ירושלים וגליל
    ישורון זה לא מבצר, זה גיהנום
    ומי שלא קופץ שרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/10
  10. yakov_y YNWA

טוני יאנגר חוזר למכבי נתניה.

החתמה טובה במקום רון הווארד המאכזב (איך שחקו כמו רון הווארד היה צריך להיות ב-NBA ?).
    טוני יאנגר, פורוורד שיכול לשחק בעמדות 1-4, שחקו שעושה את כל העבודה השחורה, איך אפשר לא לציין את החיבור המדהים של השחקו לקהל.

סוד קטן: כנראה שטוני יאנגר ייקבל אזרחות ובנתניה יחתימו זר נוסף במקום מוטי מוסקוביץ' או אוריה גור, זה כנראה מה שייקרה אבל זה לא סופי.

11. shlomydavid מנהלים

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/2/28/Ligat_Hahal.Xxx/150px-Ligat_Hahal.Xxx

המחזור החמישי של ליגת העל ייצא הערב לדרך במשחק בו תארח האלופה גלבוע/גליל את מכבי ראשל"צ.
    במוקד המחזור - בני השרון תנסה להתאושש מההפסד בנתניה, כשתארח את מכבי חיפה.
    ובמשחק שיחתום את המחזור ביום שני, מכבי ת"א תארח את הפועל חולון.
    להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !

http://img715.imageshack.us/img715/8487/19941573.Xxx

12. yocki land Member

נראה על פניו מחזור משעמם וצפוי חוץ ממשחק אחד, בני השרון מול מכבי חיפה. שתי קבוצות שהפסידו מחזור שעבר ורוצות להתאושש אחת על חשבון השנייה. מכבי חיפה בכלל רוצה להתאושש מתקופה די מסריחה לקראת פתיחת משחקי היורוצ'אלנג' השבוע.
    אבל נקווה שגם שאר המשחקים יהיו מענינים ומותחים למרות יחסי הכוחות שעל פניו יש על הנייר.
    אגב, יכול להיות שעובדה שבני השרון הקבוצה היחידה מבין הגדולות שלא באירופה בחודשיים הקרובים תשחק לטובתם? ימים יגידו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/10
  13. yocki land Member

הפסקה בין רבע שלישי לרביעי בגן נר.
    גליל איכשהוא פראירית מספיקכדי להפוך את זה למשחק שלשות ולכן לא מביאה לידי ביטוי ביתרון גדול (רק 2) את הסגל היותר טוב שלה. ראשון מקבלת סלים קלים מידי + מביאה את זה למשחק שלשות שנוח לה. נראה אם היא תחזיק עוד 10 דקות מזה.

עריכה: ובסוף גם גליל מפסידה את המשחק הביתי הזה בשתי נקודות ויורדת למאזן שלילי, וזה קורא לה רגע לפני פתיחת קמפיין היורוקאפ. ראשון נהינת מעונה טובה עד עכשיו ועם מאזן חיובי של 3:2 כולל משחק מול מכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/10
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אלישי כדיר עוזב את מכבי ת"א
    תודה לאל. לא היו צריכים להביא אותו ואני שמח שהוא עוזב כי באמת שאין לו מה לתרום באירופה, בטח לא במצבת השחקנים הנוכחית.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אלישי כדורי סוגר במכבי חיפה באחת הרכישות ההכי טובות של חיפה העונה.
    ופתאום חיפה כן יכולה לדבר על פלייאוף ופתאום יש סגל לא רע במיוחד אם רוטברט יתחיל להראות מה הוא שווה.
    וגם כמובן לאירופה כדירי יוסיף המון, אולי לא בהתחלה (צריך להשתלב) אבל לבטח בהמשך.
    יפה יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx