ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, אותה טראמו סיימה במקום האחרון באיטליה בעונה שעברה וירדה לליגה השניה, אך היא "קנתה" את מקומה בחזרה בליגה הבכירה. כנראה שלא רק אצל קופל המצב בקאנטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

בנוסף, משחק שם עוד אקס של מכבי- די בראון, אשר שיחק במועדון במהלך 2009 ובדומה לגרין נחשב לכשלון חרוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/11
  2. Ice Cream חסה

נכון, בכל הכדורסל האירופי ההתנהלות היא זבל. גם פיב"א וגם היול"ב הם עסקנים עלובים שהורסים כל חלקה טובה שקשורה בספורט, וקופל הוא שוליה של היול"ב, הוא יודע לעשות אירועים נוצצים, אבל ליגה ראויה הוא לא יכול לארגן.

למה מכבי שילמה לגרין 600 אלף דולר בחודש? כדי שהוא לא ימשיך לשחק בהפועל תל אביב ולהמטיר להם 25 נקודות בדרבי ואולי בטעות עוד לקחת מהם תואר אחד שימנע מהם להשיג שליטה ב-90% מהתארים אי פעם בישראל...

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תאמין רק במה שגורם לך לסיוטים בלילה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. yakov_y YNWA

רביב לימונד חתם באליצור אשקלון וירוויח 180 אלף דולר לעונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אריק אלפסי הביא בכסף הזה את דנילו פינוק ומרקו קילנסגוורת' ביחד לפני שתי עונות.
    לימוניד 180 אלף דולר, מקל מקבל 200 אלף דולר, נעימי 150 אלף דולר, אוחיון 230 אלף דולר, ניסים מקבל 250 אלף דולר, איך אפשר לשלם לשחקנים האלה את השכר הזה?!עדיף להביא ישראלים בינונים ולשים כסף בצד לזרים, בנקס, פינוק, אוסברי וושהאם לא מרוויחים את השכר שהשחקנים האלה מרווחים, פשוט הזוי השוק הישראלי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/11
  5. Ice Cream חסה

כל מה שביקשו זה ש-8 מתוך 12 שחקני סגל, כלומר 66% יהיו עם הגבלת דרכון. כשאני אומר את זה בנוגע לכדורגל הישראלי ששם צריך 20 מתוך 25, כלומר 80%, זורקים עליי עגבניות וירטואליות.

150 אלף דולר לנעימי זה ממש לא הרבה, אפשר לשרוד כזה שכר, אבל כן- יש הרבה ישראלים שלא נותנים את המקסימום ומקבלים שכר טוב ומקום בהרכב בגלל המצב החרבנא בליגה. מלכתחילה לא היה צריך להיכנס למפולת כזו ענקית של זרים. אחרי הכל קבוצות הכדורסל הישראליות שזכו בתארי אמת באירופה (גם מפעל היול"ב קאפ בעבר היה עוד ראוי), עשו את זה עם 4 זרים לכל היותר, גם בגברים וגם בנשים, כשלא תמיד כל הזרים דומיננטיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/11
  6. yakov_y YNWA

הסגל של מכבי נתניה כמעט סגור, חסר רק סנטר זר.
    קו אחורי יוצא מן הכלל, בין הטובים בליגה אם לא הטוב ביותר להוציא את מכבי תל אביב והפועל ירושלים, הקו הקדמי הוא בהחלט בעיה.
    ג'רום רנדל, אדריאן בנקס וברייאן אוסברי זה חתיכת קו אחורי שאין לאף קבוצה בליגה, הפחד שלי הוא האגו בין שלושתם. הספסל של הקו האחורי מאכב אבל יכול להפתיע בענק והוא טוב מהעונה שעברה.
    הקו הקדמי הוא בעיה, כריס ווטסון מחליף ראשון וזה פחד אדיר אבל איך דני פרנקו אמר להנהלת מכבי נתניה, "אני יודע שהשחקו מגיע אחרי עונה לא טובה אבל אני מכיר אותו ויידע להוציא ממנו את הטוב ביותר".
    הקבוצה הזאת יכולה לסיים בקלות במקום במקום השלישי בעונה הסדירה אבל אפשר ליפול פה בקלות.

חמישייה: רנדל - בנקס - אוסברי - חכמון -?.
    ספסל: ליפשיץ' - אסנטי - אורלנד - גואטה - ווטסון.

דולב דראפיץ' (3) ועמית בן דהאן (4) מקבוצת הנוער חתמו בקבוצה ויישמשו כשחקני 11-12, אין לי מושג למה המנהלת לא פירסמו את זה כי הם חתמו מלפני חודש.

ליאור שגב מועמד לקבוצה אבל הסיכוי שיגיע קטן.

היום (ראשון) בבוקר יהוא אורלד וכריס ווטסון ערכו אימון בכורה ב"קופסל".
    בנוסף, אדריאן בנקס נחת לפני שעה קלה והתקבל בשמחה גדולה במלון בנתניה ע"י 6 אוהדים (היה מרגש, אגב הוא הולך לגור במלון שאני עובד, התרגשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx).
    האימונים של השחקנים הישראלים בתופסת אדריאן בנקס יחלו במהלך השבוע.
    אימון הפתיחה הרשמי ב-08.09.

השוואה בין הסגל בעונה הקודמת לעונה הנוכחית:
    שמוליק ברנר - ג'רום רנדל
    ליאור שגב - ליאור ליפשיץ'
    אריק מקולום, ג'ו סמית וטוני וושהאם - ברייאן אוסברי
    עמית שמחון - יהוא אורלנד
    רומאו טראוויס - ליאור חכמון
    אלטון בראון -?

שחקני סגל נוספים: אוריה גור, דוד אסנטי, גייקוב קולברן
    שחקנים שנשארו מהעונה שעברה: אדריאן בנקס, ערן אסנטי, אלירן גואטה וכריס ווטסון.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/11
  7. Ice Cream חסה

עוד סנטר ישראלי עוזב את הליגה אחרי אנטון קזרנובסקי (סגנית אלופת רומניה) ויניב גרין (טראמו):
    http://www.one.co.il/Article/185520.html

רוברט רות'בארט סיכם בלא פחות מאולימפיה לובליאנה! לא להאמין איך סנטרים כושלים בליגה שלנו זוכים באמן מקבוצות מובילות באירופה, וטוב שכך. הלוואי שהליגה הזו תתפרק כבר!

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

yakov_y - לא חושב שאפשר לדרג קבוצות לפי סגלים. הפועל ירושלים כל עונה נראית כמו הקבוצה עם הסגל השני בטיבו בליגה, אבל כשמתחילה העונה נחשפות אין ספור תקלות. הפועל גלבוע והפועל חולון הרכיבו קבוצות טובות מאוד ואני חושב שהן לא הולכות להישאר מאחור. השנה יהיה מאבק אדיר על הרביעייה הראשונה. אף אחת לא תרצה להיקלע לסדרה של מקומות 4-5.

9. Ice Cream חסה

למה כל המאבקים האלה על הסגנות של בר כוכבא? אני מוכן שלקבוצה אחת (עירוני טייבה מצדי) יהיה סגל פי 3 יותר טוב מלשאר הקבוצות ביחד כדי שהשטן הצהוב לא יראה אליפויות.

10. Ian Wright Member

הבנו את גישתך בעניין. אתה לא צריך להזכיר את שנאתך (הפאתטית) למכבי ת"א בכל הזדמנות.

11. Ice Cream חסה

אבל אם אני יכול אז למה לא?

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הגרלת משחקי הקופליג לעונת 2011-12

ושהתקשורת הסתומה הזו תפסיק לקרוא למשחק עם ירושלים קלאסיקו, זה מעולם לא היה כזה. המשחקים מול בני השרון כבר יותר צמודים בשנים האחרונות. נכון שעקב היריבות של המועדוניםוהקהלים המשחק אולי יותר פיקנטי אבל על המגרש זה ממש כבר לא כוחות הרבה זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/11
  13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו בכל משחק ליגה של מכבי תל אביב בעשור האחרון (להוציא מקרים בודדים). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליגה כל כך לא מעניינת מתי גמר הפיינל פור קיצר...

15. Ice Cream חסה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    קרע אותי שבוע החופש ותרומה לקהילה עאלק :aaarofl: