אני לא מרגיש נפגע כמו מה שקרה אחרי גיא פניני או טרנס מוריס או דרור חג'ג', אחרי הכל יוגב אוחיון מעולם לא היה פקטור כל כך משמעותי אצלנו, אבל הוא הולך עכשיו בדרכו של דרור חג'ג', ושלא יגיד שלא הזהרנו!
להזכירך, אותו דבר אמרתם על פניני....להזכירך, היה פקטור מאוד משמעותי במכבי, בייחוד בחצי השני של העונה. ואל תגידו שלא הזהרנו!
יוגב אוחיון יותר דומה לחג'ג', גם בעמדה, וגם במסלול הקריירה שלו, ופניני שיחק שנה אחת בזימבבואה ובמיקרונזיה לפני שהוא הגיע למכבי. אבל שוב, אוחיון הוא שחקן לא משמעותי בירושלים כמו שהיה פניני או חג'י, אני לא אתפלא אם אוחיון ימצא את עצמו בשנה הבאה בקבוצת תחתית באיטליה כמו לימונד.
אתה אומר שהוא שידרג את עצמו אחרי ירושלים ולפני שהגיע למכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx שמע, אולי אוחיון יסיים כמו חג'ג' ואולי לא. אל תשכח שלמכבי נוספה עוד מסגרת וזה בוודאי יעזור ליוגב לקבל יותר דקות ולהיות בכושר למסגרות הבכירות יותר אם יצטרכו אותו, לעומת שחקנים אחרים שבאמת התייבשו ובקושי שיחקו. סה"כ הוא כישרוני מאוד, הרבה יותר מהלפרין ורוט זה בטוח.
ועדיין שיש לך 6 גארדים אני בספק עד כמה דקות הוא יקבל, אולי לפני ההתחמשות הזאת של הקיץ המעבר שלו למכבי היה רעיון לא רע, כעת, נראה שזאת טעות, וייצטרך לקרות משהו מאוד מפתיע כדי שהוא יקבל דקות משמעותיות בחמישייה. לדעתי הוא עשה טעות, אבל הזמן יגיד אם אני צודק או לא.
שי, אני לא חושב שאתה צודק. קודם כל פרמאר בסימן שאלה כי אנחנו לא יודעים אם ישלים עונה מלאה אבל בוא נגיד שכן. עם פארגו לא ברור מה יהיה ויסלח לי בורשטיין אבל הוא כבר לא פונקציה. נשארו עם פאפא, שאייר, ג'ורדן ויוגב. אנחנו מדברים פה על 3 מסגרות מתישות כשברור שביורוליג הוא לא יהיה פקטור. מצד שני, בכיף אפשר להריץ אותו בליגה הישראלית, כשפאפא המבוגר יישמר כנראה ליורוליג ולאדריאטית. יוגב לטעמי גם יכול להשתלב באדריאטית. לא הייתי פוסל אותו על הסף, מה גם שמדובר במאמן שכן נותן במה לצעירים. לטעמי הוא יזכה לדקות משחק, השאלה היא איזו יכולת הוא יביא לקבוצה.
כבר אין מקום בסגל וגם ככה לא היו מרוצים ממנו. זה די היה ברור מהדקות שדיויד נידב לתת לו. מעניין מי תקפוץ על המציאה.
אני הייתי משוכנע שהוא יילך להפועל ירושלים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני מאחל לגרין הצלחה למרות שתמיד חשבתי שמקומו לא במכבי ת"א. לדעתי אם בארץ היו מסתובבים יותר שחקנים מקומיים עם גובה מעל לשני מטר הוא לא היה מצטרף למכבי. אני מקווה שהוא יכול בטראמו לספק את הסחורה. הגנתית גרין שחקן לא רע והתקפית יש לו ימים שהכל נכנס לו.
הגנתית גרין לא רע אבל בתאכלס הוא חתיכת כסחן. איך שהוא נכנס הוא מבצע עבירות מיותרות בגלל אובר אגרסיביות. שיהיה לו בהצלחה. יש לנו שני ליגיונרים עכשיו בליגה האיטלקית(גם גל מקל שם למי ששכח). אני לא יודע אם הם היו מעוניינים ואם כן, אני מניח שהם לא מעוניינים לשלם לו את השכר שהוא דורש.
אני עדיין לא מאמין שמכבי תל אביב שילמה לו שכר של 600 אלף דולר, פשוט הזוי, מעניין כמה הוא מקבל באיטליה.