אתה מודע לזה שאתה מביך את עצמך? אני מבין שתבוא עם קבלות ותירק את הזבל שאתה מוציא החוצה, אבל לבוא כשאין לך קבוצה לאהוד (ירושלים זה הכל חוץ מקבוצה) ואתה בא ומדבר שטויות זה נראה לך נורמלי? זה כמו שאני אהיה אוהד מכבי בכדורגל ואצחק על אוהדי ברצלונה שלקחו "רק" אליפות אירופה אחת ב-1992 כי כל השאר לא נחשבים מאחר ומדובר בליגה פרטית. תגיד, אתה שומע את עצמך לפעמים?
דה לה האזה, אי אפשר לנהל איתך דיון ללא קללות? מכבי זונה! הפועל כלבה! חולון סתומה! בני השרון חרא! איזה כיף הא? אני לא מבין אותך, בשבילך הישגים זה לקחת את הכי טוב שיש? הרי יש 200 מדינות בעולם עם ליגות שונות, אתה מבטל את כולן רק בגלל שברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם? הלייקרס ובוסטון הגדולות מכולן, לאף אחד אין ספק בכלל, זה לא מבטל 60 שנה של כדורסל אירופאי משובח, עם קבוצות מצוינות וקהלים מדהימים שמלווים אותן כל פיינל פור. אין ספק שהשיטות לא תמיד הוגנות וארצה לראות פלייאוף עד הסוף. אבל בגלל זה נבטל את הפיינל פור האחרון בברצלונה? http://www.youtube.com/watch?v=BSrouHS1BN4&feature=related והמשפט הזה עם האוננות שלך, באמת תת רמה, ככה נשמע אוהד ירושלים מסכן ומצוקמק שכל היום בוכה למה הוא לוזר. לסיכום! א.מכבי תל אביב אמפריה ב. מכבי תל אביב הקבוצה הגדולה ביותר באירופה אי פעם. ג. מכבי תל אביב אמפריה שוב.
דה לה האסה אם אפשר. ומה אתה חושב, לשחק בליגה שקבוצה אחת לקחה שם יותר מ-80 אחוז מהתארים ולאוהדים שלהם שיש באמת הכל אף פעם כלום לא מספיק אז הם גם משתינים עליך בקשת זה כיף הא? המקום היחיד שאני יכול להוציא את כל התסכול זה לומר שמכבי זונה (אלא אם מכבי מפסידה תארים בארץ, וזה לא קורא תדיר), לא נורא אם לצד עוד ניצחון, גביע, אליפות וסושי תצטרך לשמוע גם מישהו שאומר שהוא שונא את הקבוצה שלך. תחשוב על זה שלאוהדים אחרים אין את מה שציינתי כבר בד"כ. ובכן נחמד לדעת שגם פוהאנג סטילרס הקוריאנית בכדורגל היא אימפריה, כי היא מסתבר אחת הקבוצות הטובות אי פעם באסיה. וגם מכבי תל אביב בכדורגל מחזיקה ב-2 אליפויות אסיה, כך שגם היא אימפריה! זה שאוהדי ירושלים בכלל ואני בפרט לוזרים זה לא סיבה לבכות, חיים עם זה טוב מאוד. אוהד ירושלים מסכן? בוא נחשוב למה אנחנו מסכים אם אנחנו נלחמים כבר 2 עשורים בשביל משהו וכל מה שאנחנו רואים זה קבוצה שיש לה יותר מ-80 אחוז מהתארים שחולקו אי פעם בארץ והיא גורסת אותנו... א. פוהאנג סטילרס אימפריה ב. פוהאנג סטילרס הקבוצה הגדולה ביותר באסיה אי פעם. ג. פוהאנג סטילרס אימפריה שוב.
ברשותכם, אחזור לדבר על כדורסל. לפני כמה ימים קיבלתי את אחת הידיעות המשמחות שיכולתי לקבל בקשר למכבי נתניה - ערן אסנטי ממשיך בקבוצה. הישראלי האתלטי ביותר ימשיך ללבוש צהוב שחור ואני מקווה שהשנה ישתפר בהתקפה, מה שיהפוך אותו לכח משמעותי בליגה.
לא אבירם, כשהליגה נראית ככה, אי אפשר לדבר על כדורסל וצריך לעשות משהו. באמת לא אכפת לכם שהליגה מתנהלת כמו שהיא מתנהלת עכשיו?
כנראה פספסתי את הרכבת לדבר על החתמת פאפלוקאס ובכל זאת. החתמה שבמילה אחת אני אסכם: אדירה! כמה שכל יש לקבוצה הזאת, ברור שפאפא לא ישחק בליגה, ברור שהוא בא בעיקר לאדריאטית וכגיבוי ביורוליג. וזה הכל בגלל פרקינס הטיפש שלא הסכים לקבל חוזה של 400 פלוס אופציה ל700 בעונה הבאה(לשאלתך פרקינס עם ההחתמה הזאת בחוץ, נראה מי יקח אותו עכשיו). ואם פארמר פתאום יעזוב בינואר? ו-אללה יש לנו אחלה בק אפ. וכן גם לחנוך את יוגב הביאו אותו אין מתאים ממנו למשימה הזאת. השכל החוכמה ההגנה. אוי אני מאושר, כן אני מאונן כרגע דה לה האסה, כי כשפאפא מגיע העירה אני עמדתי והרעתי לו בכל משחק, נגדנו אין מה לעשות ללא ספק מהרכזים הטובים שידעה אירופה. ולגבי הדיון המגוחך שנפתח שוב: דה לה האסה, אתה כאילו מדבר שכדורסל יש רק בארצות הברית, מצטער אנחנו חיים ביבשת הזאת ומה לעשות בקנה מידה אירופאי(בשבילך, בשבילי עולמי כי תשאל בארה"ב מי זה מכבי תקבל תשובה - להזכירך הראשונה שנציחה על אדמת ארצות הברית, נו טוב קנדה) מכבי היא אימפריה. עזו את זה, אני רואה שאתה מבין עניין לפעמים אתה נכנס לקטנות של מכבי זונה ווסטילרס אמפריה. בעצמך העדת על ביצוע ההחתמה הנהדרת(לא מקצועית, התכוונת ניהולית) של פאפא.ולפיכך אתה מודה גם אם אתה לא רוצה שמכבי היא דוגמה ומופת לכל גוף ניהולי. איך לעזאזל דווקא השנה אני יוצא לקצונה ואני אפספס את היורוליג - מזל שאדריאטית זה בשבת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כשצריך לפרגן, אני מפרגן, וההחתמה של פאפאלוקאס היא החתמה אדירה, כמו שאמרת, גם אין לי בעיה שתתמוגג מאושר מהחתמה כזו. יש לי בעיה עם האוהדים שלה שבטוחים שמכבי זה השלמות, ודורשים שהכל תמיד יהיה שלהם. לפני 6 שנים, כשמכבי שיחקה ביורוליג אני הייתי עם כל האוהדים ועודדתי אותה באירופה (אני מודה שאוהדי חיפה, הפועל תל אביב וירושלים מווסתים את השנאה למכבי למקומות לא נכונים וחוגגים את ההפסדים הלא נכונים שלה, אבל אני מייצג פה את עצמי כרגע) ושמחתי בזכיות שלה ואפילו התבאסתי בהפסדים שלה (עוד לא הבנתי את כל הסודות האפלים לעומק, והיום ההתרגשות פחתה, אבל אני עדיין לא מייחל להפסדים של מכבי בזירה הבינלאומית). אני לא צריך לספר לך שבשביל אוהדי מכבי הפסדים של ירושלים זה החדשות של היום, כן אני מבין, נשבר הזין כבר להתרגש מעוד ניצחון, עוד אליפות, עוד גביע ועוד סושי ביום חמישי, צריך לשמוח לאידה של קבוצה מסכנה... מכבי עשתה כמה דברים ניהוליים יפים כמו החתמת פאפאלוקאס, אבל אני לא חושב שגוף ניהולי תקין צריך לשחד את שחקני היריבה בפיצה (צ'ורה), לכתוב מכתב לפיב"א שיוציא חוק שיאסור על שחקני נבחרת לשחק או משהו כזה (בארי לייבוביץ') או אפילו ייקח את השחקן המוביל של הקבוצה היריבה ויזרוק אותו לספסל (חג'ג'), ויותר מכל להתנהג בצורה כזאת לא ספורטיבית (לבטל כל תחרות ולא לשאוף לאתגרים חדשים), וזה מעצבן שיש כאלה דברים בספורט אצל קבוצה שכבר זכתה בהכל!
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1850497 ידיעה קצת מדאיגה, אם כי כשמדובר ב"כתבת" ורד כהן, שבד"כ אין שום כיסוי למה שהיא מנסה לעורר, לא הייתי דואג יתר על המידה.
ערן אסנטי שחקו ההגנה הישראלי הטוב ביותר בליגה אבל מבחינה התקפית, הבנאדם לא יכול לייצר כלום למרות שהוא מנסה. לא אהבתי את ההישארות הזאת שלו אבל אני מקווה שהוא יוכיח את עצמו, יש לו פוטנציאל גדול לליגה הזאת. איזה קבוצה מגעילה דני פרנקו בונה במכבי נתניה, עוד עונה בתחתית מחכה לה, נתפלל לאיזה זכייה בגביע מדינה קטן שיגשים חלום.
טוב, אז זה כבר כנראה רשמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3084
מעניין מה חושבים לעצמם במכבי ת"א, עוד כמה שחקנים הם רוצים להוסיף לסגל הגם ככה שלהם שעמוס יותר מדי. או שעברו לשחק עם 7 שחקנים... זה כבר תמהות
אני לא מבין את התזמון שלו, כרגע אין עונת אן בי איי. מה הוא יעשה ממחר? איפה ישחק? למה לא לשחק במכבי עד שהדברים יתבהרו? הוא צעיר, בקו עליה מדהים, יש לו עוד הרבה ללמוד עד שיגיע לרמה של האן בי איי. באמת או שאני אידיוט, או שהראש שלו לא במקום.
אוחיון חתם ל-3 שנים במכבי אני מרוצה. סה"כ לטעמי מדובר ברכז הישראלי הטוב ביותר כיום, יותר ממקל, הלפרין או רוט. בכל מקרה אני מקווה שהוא יקבל את הדקות שלו במכבי בעיקר באדריאטית, שזה מפעל חזק יותר מהליגה הקיקיונית שלנו ויהווה עבורו הכנה ליורוליג, בה ישחק יותר כנראה בעונה הבאה. אני הייתי מוותר על כספי, עם כל הכבוד אני לא תופס ממנו יותר מדי למרות העונה הסבירה ב-NBA. לא חושב שאנחנו צריכים אותו. יתחיל להיות שם בלאגן בסגל וחבל שאנחנו סתם נאבד את הראש עם כל ההחתמות האלו.
ענק, ענק, ענק, פשוט ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מתוך פורום "צ'ה": "קשים הם חייו של ספורטאי, בטח של כדורסלן. קריירה קצרה שלא מכשירה אותך לכלום. רצון למצות הכל בזמן קצר כסף גדול, קריירה עשירה ומגוונת. אך מעל הכל מרחפת תחושת אי וודאות. איפה אשחק, כמה אקבל, עד כמה אהיה משמעותי בקבוצה, עד כמה אצליח לנצל את הפוטנציאל שבי. והנה, נכרתה בדרכו של יוגב, כך לפי פרסומים זרים (וואן), הזכות הגדולה לראות רחוק לראות שקוף. כבר עתה הוא מסוגל לסלק מדרכו את כל ענני אי הודאות שמלווה קריירה של כדורסלן ישראלי טיפוסי. הדרך סלולה בפניו. שמתי את ידי על היומן של יוגב והנה מספר קטעים. 30.6.2011 יומני היקר. הערב אני עומד לחתום על חוזה לשלוש שנים עם מכבי בגובה 250,000 דולר לכל עונה! איזו התרגשות! אני בטוח שאצליח להשתלב במכבי ולהוביל אותה להישגים בכל המסגרות. רק שלא אשכח לומר במסיבת העיתונאים הערב את המשפט שגור שלף שלח לי במייל: "כמו כל ילד גם החלום שלי היה לשחק במכבי תל-אביב ואני שמח שאני מגשים את החלום". 1.9.2011 יומני היקר. היום נחתנו באיטליה למחנה ההכנה המסורתי. כל הדרך למלון סחבתי את המזוודות של גיא פניני. הוא סיפר לי שזו מסורת ארוכת שנים במכבי שהבחור החדש עוזר לוותיקים. נשמה גיא. נשמה. בערב באימון לא השתתפתי במשחק הפנימי. גור הסביר לי שככה זה כשיש 14 שחקנים בסגל. כל פעם מישהו אחר צריך לשבת בצד. הוא הפנה אותי לקצה הספסל וביקש ממני לשים מגבת על הצוואר. הוא אמר לי שזה המסורת במועדון המפואר ושאני יכול לוודא את זה עם יניב גרין. נשמה גור. נשמה. 20.12.2011 יומני היקר. עד כה לא שותפתי אפילו דקה אחת במשחקי היורוליג. בדרך כלל אני לא רשום בטופס ורואה את המשחק בטלוויזיה. כמו פעם. לעומת זאת, המאמן אמר שהוא בונה עלי ל-5 הדקות האחרונות של הרבע השני במשחק הקרוב באדריאטית נגד IGOKEA ALEKSANDROVAC. לזכור להסתכל במפה היכן הדבר הזה נמצא. חשוב! 10.1.2012 יומני היקר. היום אזרתי אומץ ודיברתי עם המאמן בלאט בארבע עיניים. הוא מאד נחמד. שמתי לב שיש לו נקודת חן גדולה ליד האף (איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו? אני חייב לקנות טלוויזיה 52 אינטש). הוא אמר לי שהוא בונה עלי להמשך ושאני חלק חשוב בקבוצה ובלי העזרה שלי מי יודע אילו פציעות גב היו נוחתות על גיא פניני. נשמה בלאט. נשמה. 25.5.2012 יומני היקר. היום זכיתי באליפות. יש! אליפות ראשונה! טוב לא ממש שיחקתי. גם לא הייתי רשום בטופס. ככה זה שיש 14 שחקנים בסגל. אבל אני חלק חשוב בקבוצה. אני בטוח שאפילו בלאט חושב כך. אני חייב למצא איפה רשמתי ביומן שבלאט אמר לי שאני חלק חשוב בקבוצה. 1.6.2012 יומני היקר. איזה קיץ הולך להיות לי! במקום הטיול המסורתי בן חודש לארצות הברית, אני טס למזרח הרחוק לשלושה חודשים. אריק שיבק דיבר איתי ואמר לי שהקיץ הוא לא יזמין אותי למשחקי הנבחרת. בצדק. אחרי עונה בשלוש מסגרות גם לי מגיע לי חופש אמיתי. נשמה אריק. נשמה. 2.6.2012 יומני היקר. שמעון מזרחי קרא לי למשרדו ואמר לי שלא אשחק בקבוצה בשנה הבאה והרגיע אותי שאת הכסף אקבל. הוא ביקש ממני לבחור קבוצה לשנה הבאה ושכדאי לי לבחור בין בית הלוחם ת"א לבין ברית מכבים עתיד. מזלי שהסוכן שלי היה איתי ואני כבר מנהל משא ומתן רציני עם הבקעה ואשקלון. הלוואי שזו תהיה אשקלון. כל כך בא לי לקבל את הגופיה מספר 6 שפעם לבש המנטור שלי - דרור חג'ג'. נשמה דרור. נשמה. 1.9.2014 היום אני מתחיל ללמוד הנהלת חשבונות1. זהו. הגיע הזמן לתלות את הנעליים ולחשוב על העתיד. אני כבר בן 27. צעירים בגילי כבר למדו מקצוע והתחילו לבנות קריירה והגיע הזמן שגם אני אקפוץ למים. וכדורסל? אולי החברה של צ'ה יזמינו אותי בסוכות הקרוב למפגש בספורטק. אני חייב לעבור על היומן ולנסות ולזהות את הנקודה בה הקריירה שלי קיבלה תפנית."
אכן ענק! דומה ליומן של רביב לימונד בזמן שחימם את הספסל הירושלמי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx