ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו זו כבר הפתעה...ברור שכספי היה חוזר אם השביתה באמת מונעת את פתיחת הליגה. לדעתי לא יקרה שום מצב שאם תהיה שביתה שכל העונה תהיה מבוטלת. קשה לי לחשוב שלא נראה עונה שלמה כדורסל בנ.ב.א. לדעתי זו גם הסיבה למה הכוכבים הבאמת גדולים לא ממהרים לחתום באירופה. מה מונע למשל את החתמת האחים גאסול בברצלונה? ברור לא, ברצלונה לא רוצה להתקע באמצע העונה האירופאית ללא שני האחים שלבטח יחזרו לארה"ב.

מכבי ת"א החתימה שחקן יהודי שאולי משחק באופן קבוע בנ.ב.א, אבל הוא לא כוכב על. אני לא בטוח שהוא רץ בחזרה לנ.ב.א כמו למשל דרון וויליאמס. הנטס למשל יכולים בהחלט להסתדר יופי ללא פארמר. כספי גם לא כוכב למרות שלדעתי הוא כן יחזור מיד לארה"ב.

יש הרבה שמועות, אבל חוץ מהחתמת דרון וויליאמס אני לא ראיתי עדיין חתימה מרשימה באמת של כוכב על מהנ.ב.א.

2. Ian Wright Member

החתמת פארמר הייתה נראית לי הגיונית במידה מסויימת, בטח בגלל העלויות הכלכליות המצחיקות(25אלף דולר לחודש). בשביל מה אתה צריך גם את פאפאלוקס שגם עם המשכורת שלו אין לי בעיה(500 אלף דולר) ואת עמרי כספי? שניהם שחקנים מעולים אבל אתה לא בונה סגל בצורה כזו - אתה לא מביא שחקנים כי יש לך את האפשרות להביא אותם. אתה צריך להביא שחקנים שאתה באמת צריך, שידעו להשלים בצורה נכונה את שאר השחקנים הקיימים בסגל. פאפאלוקס סתם יוצר תחרות מוגזמת בקו האחורי ועומרי כספי יקח את הדקות של גיא פניני ודיוויד בלו. בשביל מה אנחנו צריכים את זה? זה לא בריא וזה לא נכון.

הוא באמת לא כוכב אבל מאז שהוא הגיע לאן.בי.איי מתייחיסים אליו בארץ כאל אחד כזה. אין לי ספק שאם הוא יחזור למכבי בעונה הקרובה הם ינצלו את זה מבחינה שיווקית.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/11
  3. Ice Cream חסה

התכוונתי לזה שלא היה בדל אחד של שמועה שקישר את פאפאלוקאס למכבי, ופתאום הם מודיעים על החתמתו. יותר על איך שהם שמרו את ההתעניינות והמו"מ איתו על אש קטנה...

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא יותר מרוצה מהבאת פאפאלוקאס מאשר הבאת ג'ורדן פארמר. אין שום הבטחה שהאמריקאי יישאר כל העונה, 'פאפא' כן יישאר. את כספי רק מביאים בשביל שמדובר בישראלי שגדל במכבי, סתם גימיק.

אני חוזר ואומר, רב הסיכויים שפאפא וכספי רק ישחקו במסגרת אירופאית ושחקנים כמו בורשטיין ואוחיון במסגרת הליגה. בקטע הזה אני חושב שמכבי עשו נכון מאד, אבל אני באמת מפחד שפארמר יברח לנו באמצע העונה.

5. Ian Wright Member

אז השאלה היא למה היה צורך להביא את פארמר אם תיכננו להחתים את פאפאלוקס? אחד מהם היה מספיק. אין צורך להשתגע.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי מכבי רוצים להיות מספיק עמוקים בסגל כדי למנוע התמוטטות אם פארמר יעזוב? (כנ"ל לגבי כספי)
    במקרה הכי גרוע יש למכבי עכשיו שחקן ותיק שלמרות שהוא כבר לא ממש בשיאו עדיין מספיק טוב בשביל להוביל את מכבי להשגים באירופה. מתי שפארמר יחזור לארה"ב יש למכבי שחן בק אפ נחמד ביותר...

7. JohnTerry26 Member

זו החתמה אדירה, ובאמת הולך להיות לנו סגל מטורף, אבל אני היחיד שקשה לו להתלהב יותר מדי כשיש מצב שעוד מעט כל הקלפים יטרפו מחדש? כשאולי יוחלט שהשביתה תמשך והרבה משחקני הNBA יעברו לאירופה? זה לגמרי משנה הכל ומוחק את היתרון שצברנו על מספר קבוצות בקיץ הזה. מוחק רק בעונה הקרובה כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/11
  8. Selby Member

פאפאלוקאס אחד הכדורסלנים האהובים עליי בכל הזמנים אז יש סוג של תחושת בחילה אבל לפחות הוא כבר מבוגר והרבה אחרי השיא.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה פעמים קיללתי את פאפאלוקאס על כל הצרות שהוא עולל לנו. אני לא חושב שאפשר לספור. יהיה מוזר לעודד אותו בצהוב, אבל בעיקר קשה להעריך כמה ניסיון וחוכמה הוא יוסיף למשחק שלנו. המון.

אגב, בתור אחד שלא כל כך עקב, דורון פרקינס עדיין בצהובים? או שוחרר?

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

11. Ice Cream חסה

אין על מליניאק! מכתבי הכדורסל היותר טובים ואלה שלא מפחדים לומר את האמת בפנים על המצב העגום של הכדורסל ועל זה שמכבי זונה (שימון אשכרה פחד ממנו כשהוא היה פרשןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx).
    אכן להוריד את הכובע בפני קופל על זה שהוא מכר בכאלה מחירים זכויות ועשה כל כך הרבה אירועים, אבל הוא הפך את הליגה הזאת לעסק סוג ז' שלא קשור לספורט, הליגה הזו מתנהל כמו ליגת הקריקט של מיקרונזיה וליגת הקורקינט של בורקינה פאסו: אלופה ידועה מראש עם מאזן ידוע מראש, בלי יורדות, עם קבוצה חופשית בכל מחזור, עם אפשרות לשוחד תמורת הישארות בליגה (צריך לקרוא לילד בשמו), 10 קבוצות שבקושי משיגות תקציב מינימום כשלקבוצה אחת יש תקציב גדול יותר מלכולן ביחד ועוד זבל תוצרת הכדורסל הישראלי המאוס.
    והעיקר שעושים אצלנו ליגת קיץ ואולסטאר (שנה שעברה זה נראה טוב). לזכותו של קופל (שוב) ייאמר שהוא סופסוף עשה צעד חשוב עם ריבוי הזרים בליגה, אבל זה היה חייב לכלול עם זה תקרת שכר בגלל השוק המצומצם של שחקנים מקומיים כדי לא ליצור מצב של נהירה של כולם לקבוצה אחת (עירוני אשקלון מן הסתם).

הפתרון? לא נראה לי שאיגוד שכדי לזכות בגביע שלו צריך לשחק 2 משחקים בית ועוד משחק אחד שיכול להיות בית יכול להיות חוץ הוא זה שאמור לנהל את הליגה. הפתרון הכי טוב הוא פירוק של הכל ובנייה מחדש. אחרי הכל כל ההישגים של הישראליות באירופה שווים ממילא לתחת (שווה ערך להישגים של מכבי, הפועל ונבחרת ישראל בכדורגל באסיה), ואם לא תעוות בצע אפשר להתחיל לעשות פה דברים הוגנים וראויים יותר.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

דה לה חסה, שאלה: הגועל ירושלים היא זו שמקבלת מאיתנו כל פעם מחדש ומכבי היא הזונה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ומעניין שאתה יודע ממי שימון פחד או לא פחד. מליניאק זה השלמה שרף של הכדורסל, הכל מונע סביב אינטרסים וחשבונות אישיים, פרשן בשקל ארבעים ומאמן כושל.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/11
  13. Ice Cream חסה

כן, מכבי זונה, זו אקסיומה.

שימון פנה לרוממה כדי שיורידו משם את מליניאק מהפרשנות, כי הוא לא הלך עם מכבי! ערן סלע ואלי סהר הם שניהם חכמים ומבינים מספיק, וערן סלע באתר שלו לא מפחד להשתלח במה שצריך, אבל הטורים שלו ב-ONE הם הכי פופוליסטיים שיש.

14. LIVERPOOL87 Member

גם תקציב הפועל ירושלים גבוה פי 3 מכל קבוצה שהיא לא מכבי.
    רוצה הוגנות? בבקשה.
    תקרת שכר של שני מיליון דולר לקבוצה.
    זה יבטיח שהפועל לא ייגנבו שחקנים לגליל כל שנה.
    מכבי תל אביב תרשום את הנוער+סופו ותמשיך לקחת אליפויות.
    כל שאר הסגל ישחק באדריאטית,בבלקנית, בצפון סקנדינבית, בדרום קפריאסית וביורוליג.
    הרי ממילא מכבי תל אביב תקבל חיסיון ביורוליג ובצדק.
    היורוליג לא יוותר על הקבוצה הכי גדולה ששיחקה אי פעם באירופה.
    (ריאל מדריד ההיא כבר לא קיימת, מה זה וארזה? ועם כל הכבוד לכסף הגדול של פאו, משבר כלכלי אחד מספיק כדי לפרק את הקבוצה הזאת.
    גם ביורוליג מבינים את הכוח של מכבי)

רק תיקח בחשבון שבליגה שאין בה את מכבי תל אביב האמיתית לא תחזיק מעמד.
    אולי אחרי שנה או שתיים ועם אליפות בטעות גם ירושלים תבין שזה לא מה שיקדם אותה אחרי שתובס כל שנה אחרי האמפריות של קאחסול, נובו מסטו והמפלצת האימתנית באיירן מינכן.

מכבי תל אביב היא הדבר הכי טוב שקרה לספורט הישראלי, הקבוצה היחידה שהביאה גאווה ואיחוד לעם הזה, תחושה של עליונות, ווינריות.
    אתה רוצה לקחת את זה? בבקשה, שייקחו את זה לעם.
    התחושה הזאת תמיד תהיה איתנו אוהדי מכבי רק תעלם מן המפה הישראלית.

קשה לי להבין איך 5 אליפויות אירופה עפ הישגים השווים לתחת.
    אלה הישגים של אמפריה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/11
  15. Ice Cream חסה

יש הבדל בין פי 2 מהקבוצה הבאה וב-2 מיליון דולר, לבין פי 5 מהקבוצה הבאה, וב-20 מיליון דולר יותר. גם טוב לדעת שהתקציב שלנו הוא כפול משאר הליגה ביחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    תמיד אפשר לשלם לקופל פיצוי נגד הירידה. ראינו השנה בלאומית מה הנוער של מכבי שווה.
    בכל ליגה פרטית מכבי יכולה בכיף לשחק, אני אפילו ארצה שהיא תנצח שם.
    מה זה כדורסל באירופה? כמו כדורגל באסיה, יאללה נקסט. ושוב- אין לי בעיה שמכבי תשחק במפעל פרטי.
    יש! סופסוף נוכל להקים כדורסל ישראלי טהור יותר מהיסוד.
    על השטרונגול המפעלים הפרטיים של ג'ורדי ברתומיאו המושחת.
    לא יודע, אבל לראות את אלכס אברבוך על הפודיום אפילו בשידורים חוזרים עשה לי את זה יותר מאשר מכבי, ותעשה טובה אל תאונן על עצמך יותר מדי, זה מעצבן!
    הישגים של אימפריה זה הלייקרס, הסלטיקס, הבולס, הפיסטונס והספרס, לא אליפויות אסיה בכדורגל! זה אלף.
    בית, מכבי לקחה רק 3 אליפויות אירופה בכדורסל, ה-2 האחרות הן זכיות ביורוליג, שהוא לא אליפות אירופה. זה בית
    מכבי זונה. זה גימל.