ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Sep 19, 2010.

1. Ian Wright Member

ומה מכבי עושים? מביאים את הישראלים הטובים ביותר כי יש להם הכי הרבה כסף למרות שהם לא בהכרח יתרמו להם. הם משתמשים באסטרטגיה של חילוש הליגה שזה מבחינתם לא פחות חשוב מחיזוק הקבוצה עצמה. זאת אומרת שברצלונה למעשה "הורגת (פה) שתי ציפורים במכה אחת" בדיוק כמו שמכבי עושה מדי עונה בליגה שלנו. בקדנציה הקצרה של אפי בירנבוים זה היה בולט מאוד(טריי סימונס, ג'ייסון וויליאמס) וזה היה גם לפני זה(טראנס מוריס) וזה גם ימשיך בעתיד(שון ג'יימס). זו לא חזירות?

מעצבן? באופן אישי לא ממש כואב לי על עזיבת צ'אק איידסון כי אף פעם לא השתגעתי עליו, בטח יחסית למה שציפו ממנו ודיברו עליו בהתחלה. חשבתי שמדובר בשחקן בקליבר הרבה יותר רציני. סה"כ סיים אצלנו בטעם טוב את השנתיים שלו במכבי ואני מאחל לו בהצלחה. ברצלונה כלבים? לא. זו זכותם המלאה לשלם כ"כ הרבה כסף. חבורה של פרייארים.

Last edited: Jun 20, 2011
  2. JohnTerry26 Member

אבל זה בדיוק מה שאני אומר, שזו זכותם. אותי זה מעצבן, לא כזה סיפור. יעבור לי כנראה.
    אני לא חושב שזה צריך להיות כל כך מסובך להבין למה זה מכעיס. רגשות לא צריכות תמיד לבוא עם הסבר לוגי. לוקחים לקבוצה שלי את השחקנים הכי טובים שלה, כשהיא בעצמה נחשבת לקבוצה גדולה באירופה שהולכת על זכייה במפעל האירופאי,שחקנים שהולכים רק בגלל שכר משופר. אני מבין את השוק, אבל מה אני צריך לעשות, לצחוק?

בקשר לעומק שברצלונה יוצרת, אין צורך להשוות את זה שוב למכבי, אני פשוט לא מבין למה הם צריכים את כל אלו כדי לכבוש שוב את אירופה. סתם תהיה. מכבי עושה מונופול דומה בישראל, זה ידוע, אבל זה שונה. מכבי חוץ מהשכר המשופר שהיא נותנת לשחקנים הישראלים והלא ישראלים שהיא מביאה מליגת העל, היא גם נותנת להם לשחק ביורוליג, ונותנת להם חשיפה שלא היתה להם. אז להשוות בין ברצלונה באירופה למכבי בישראל זה לא כזה מדויק. ברצלונה הם אולי פראיירים, כי הם הרי לא צריכים את כל הארסנל הזה שהם בונים שם, אבל מכבי גם פראיירית אם היא לא תלחם על שחקנים כמו פרקינס(בהנחה שהוא באמת יכול להחלים מספיק מהר, אם לא גם ברצלונה לא תרצה אותו).

3. Ian Wright Member

הם אכן צריכים סגל איכותי כי הליגה הספרדית היא ברמה גבוהה לעומת הליגה שלנו. ביחד עם היורוליג זה יוצר עומס אצל השחקנים(כמובן שיש גם את הגביע הספרדי), אבל פסקואל(המאמן) גם ככה לא יודע להוציא מהתותחים הכבדים שלו את המיטב. עם כל הספסל הארוך והאדיר שיש לו בסופו של יום המשחק שלהם יקום וייפול על נבארו הנהדר ואולי קצת אלן אנדרסון אבל זה בעיקר נבארו. עם קבוצה כ"כ טובה כמו שהייתה לו ואולי זה קצת שחצני מצידי להגיד אבל זו קבוצה שצריכה הייתה לזכות בכל התארים בשנתיים האחרונות בדיוק כמו מכבי ת"א של פארקר, שאראס, ניקולה ושאר המלפפונים. לפחות להגיע לפיינל פור העונה וגם בעונה שעברה הם היו צריכים לזכות באליפות ספרד ובמקום זאת קיבלו סוויפ מקאחה לבורל בראשות איבאנוביץ'.

הוא לא צעיר ואי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה כ"כ קשה. זה הימור רציני. הצוות הרפואי צריך לעקוב אחריו מקרוב.

4. JohnTerry26 Member

אבל אתה באמת חושב שהם צריכים כל כך הרבה שחקנים על אותה עמדה? יש להם את כל השחקנים הכי טובים ביבשת בעמדות האלו. הם ממש לא צריכים את כל זה. קבוצות התסדרו יפה מאוד עם הרבה פחות.

5. Ian Wright Member

בוודאי שאפשר גם להסתדר עם שחקנים פחות טובים אבל למה להגיע למצב כזה אם יש להם כסף והרבה כדי להביא את השחקנים הטובים ביותר אליהם? בנוסף, אם אם ברצלונה לא תחתים את השחקנים האלו אז קבוצות אחרות כמו: אפס פילזן, פנרבחצ'ה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתינייקוס, צ'סקא וכו' תחתים אותם. אין חוכמות.

בעודנו מתכתבים, האיש שלא רציתי לראות חוזר אלינו, יותם הלפרין, סיכם ל-3 שנים בקבוצה:
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.101936.html

שיהיה לו בהצלחה.

6. yakov_y YNWA

איזה כיף לשמוע את החדשות של מכבי תל אביב ביומיים האחרונים.
    חתימת ג'ון שאייר, יותם הלפרין ואולי גארד זר שבדרך להגיע סוללת את הדרך של מורן רוט למכבי נתניה, אני מאמין שמכבי תל אביב וויתרה עליו, לא?!

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא סובל את רוט, אבל כמו שאיאן רייט אמר, יש שחקן שאני לא רציתי לראות חוזר וזה הלפרין. בוודאי שהיה עדיף רוט על האפס הזה. אין ברירה, צריך לקוות שלא ישחק יותר מדי ביורוליג. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה.

8. Ian Wright Member

שמע, מבחינה מקצועית הלפרין ראוי. אני פשוט אף פעם לא אהבתי אותו או סמכתי עליו. גם הכעיס אותי שאמרו שהוא היורש של עודד קטש וזה השחקן הישראלי הכי אהוב עליי בכל הזמנים. שראיתי את הלפרין אז זה היה מצחיק ועצוב מבחינתי בו זמנית שהוא נכנס להשוואה כזאת. בכל מקרה, האיש הוא "צ'וקר" ברמה אחרת ושהסל מול ריאל מדריד לא יעוור פה מישהו. לא אהבתי אותו מההתחלה, עוד לפני שעזב ללובליאנה. יש כאלה שעוד אהבו אותו בקדנציה האחרונה ומשום מה דווקא שונאים אותו על המעבר שלו לאולימפיאקוס. לך תבין אותם, כאילו מה הוא כבר עשה.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא יודע עד כמה מקצועית הוא ראוי. הוא בקושי שיחק העונה ביוון, בטח ובטח ביורוליג ומול קבוצות יווניות חלשות זה לא חוכמה להתבלט כשאתה מוביל 20 הפרש. במכבי הוא קיבל מספיק צ'אנסים מכל המאמנים שאימנו אותו ותמיד איכזב. אני דווקא הייתי מאלו ששמחו שהוא עזב, לא אשכח איך הוא ברח מאחריות במשחק ההפסד בגמר לחולון. אף פעם לא חיבבתי את הבחור, זה רק התגבר בקדנציה השניה. מבחינת אלו שעקו בוז בגלל המעבר, הם חיים בסרט. אם תציע לכולם פי 2 שכר במקום עבודה מתחרה, הם יקפצו על המציאה. יותם עשה מה שכל אחד היה עושה, אין לי כעס עליו בכלל בנושא הזה.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084897,00.html

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שמזרחי לא ייתן לפדרמן לוותר לדני קליין, רק כפרנציפ על מה שהיה עם גיא פניני. אם חשבתי שקליין אידיוט, אני מעוניין להוסיף גם את המילה טיפש ועלוב, אפשר לסדר לו מחלקה ליד גומא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited: Jun 21, 2011
  11. LIVERPOOL87 Member

אני דווקא חושב שבעניין כדיר צריך להסתכל צעד אחד קדימה.
    בסופו של דבר אם הוא ילבש את המדים של ירושלים הוא יהיה הסנטר הישראלי הבכיר ביותר שלא משחק במכבי, ישחק באירופה וישחק תחת לחץ.
    לטובת כדיר ולטובת מכבי הייתי מבליג ושולח אותו למלחה,
    סנטרים ישראלים לא גדלים על העץ (WTF?) וזה בסופו של דבר יהיה צעד חיובי למכבי.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אולי, רק שכדיר לא סנטר וגם אם ישחק בירושלים כסנטר, הם ממש לא מתקרבים לרמה אירופאית במפעלים המצחיקים שלהם. עדיף לו אם כבר ללכת לגליל, שם מדובר בקבוצה טובה מירושלים עובדתית והוא גם מכיר את המערכת ויכול לחזור למה שהיה לפני מכבי. בירושלים עם כל הלחץ הוא גם יכול להתרסק לגמרי.
    וכן, בשביל הפרנציפ לא הייתי שולח אותו אליהם, כי מה שהם עשו עם פניני היה הרבה יותר ממכוער. שום להבליג ושום כלום. שילמד להתנהג האפס הזה שקורא לעצמו יו"ר.

13. Ian Wright Member

אין בזה שום צעד חיובי עבור מכבי. יש בזה צעד חיובי עבור הכדורסל הישראלי. האמת, להפועל ירושלים לא הייתי מוכן לעזור בשום דרך. אפשר להשאיל אותו גם לקבוצות אחרות. אני הייתי משאיל אותו בחזרה לגליל. את המקום הוא כבר מכיר, את (חלק) השחקנים הוא כבר מכיר. הוא יוכל לחזור ליכולת הרגילה שלו שם בצורה מלאה.

ורק בשביל הדיוק, אלישי כדיר הוא לא סנטר. הוא משחק בעמדה מספר 4 -פאוור פורוורד. האמת שאני גם לא יודע אם הוא מספיק טוב לשחק בעמדה מספר 4 בליגות אחרות באירופה אבל בשביל הליגה שלנו זה יותר ממספיק(בכל זאת, נבחר לשחקן העונה לפני שנתיים במדי גליל בצדק רב). הוא עשה טעות קשה מבחינתו שהצטרף למכבי(כמו רבים וטובים לפניו) כי עוד לפני שליאור אליהו חתם היה לי ברור שהוא לא שחקן שמתאים לרמות האלה אלא אם הוא היה מפתח קליעה ברמה גבוהה מאוד מחצי מרחק, מה שבאופן טבעי לא קרה ואני בספק אם גם יקרה כיאה לכדורסלן הישראלי(ראה ערך: ליאור אליהו). יכל ללכת להפועל ירושלים כבר בעונה שעברה ביחד עם עודד קטש ושאר החברים שהגיעו מהגליל ואני בטוח שהוא היה מצליח שם במקום לבזבז עונה מהקריירה שלו או לעשות אפילו ביותר שכל כמו גל מקל ולהישאר בגליל שיש שם שקט תעשייתי לחשוב אך ורק כדורסל והתוצאות מדברות בפני עצמן.

14. Ian Wright Member

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx