ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

2. samoel Member

למה שפרקינס ישוחרר?
    שאייר מגיע כישראלי(בלו).
    וצריך סגל רחב ואיכותי ועושה רושם שנתקשה למצוא ישראלי(מגבלה של 4 זרים או מה שלא המציא הפעם קופל) ולכן אולי שאייר ישחק יורוליג + ליגה ישראלית בעוד פרקינס יחזור לכוחו דרך האדריאטית.

אני לא חושב שזה קשור בדורון פרקינס את שאייר רצו גם בעונה הקודמת.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ון שאייר, יהודי, שחקן לבן גדול. ראיתי אותו לוקח יחד עם קייל סינגלר את דיוק לזכייה בגמר המכללות לפני שנתיים. רק בשבילו שווה לעשות מנוי. מי שאהב את הידית של שאראס, זה הגירסה היהודית שלה.

4. Ian Wright Member

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Ian Wright Member

הוא עד כדי כך טוב? מה אתה יכול לספר עליו?

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא התכוונתי שפרקינס ישוחרר בגלל ההחתמה של שאייר אלא בגלל שהוא עתיד להחלים רק לקראת ינואר וגם אז אתה לא יודע איזה שחקן תקבל. בלאט גם רמז על זה באיזה ראיון, שמכבי נמצאת במצב בעייתי ועדיין לא ידוע מה יעשו איתו. והאמת, כל החלטה שתתקבל תהיה הגיונית מבחינתי.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

10. JohnTerry26 Member

מה הסיפור עם ברצלונה האלה? אנדרסון, אידסון, עכשיו פרקינס? בוואלה כתוב שהם עוקבים אחרי קצב ההחלמה שלו. אשכרה כלבים.

11. Ian Wright Member

חבר שלי, אוהד מכבי(בדיוק כמוני) התלונן על המהלכים האחרונים של ברצלונה. שאלתי אותו מה ההבדל ממה שמכבי עושים לקבוצות אחרות בארץ לעומת מה שברצלונה או קבוצה עשירה יותר באירופה עושה לה? הוא אמר לי שזה לא אותו דבר. שאלתי אותו למה? כמובן שלא הייתה לו תשובה כי אין כזאת. מספיק להיות צבועים. גם בכדורגל וגם בכדורסל, יש "שרשרת מזון" ולמי שיש הכי הרבה כסף כנראה גם שיהיה לו את השחקנים הטובים ביותר בדרך כזו או אחרת בסופו של דבר.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גם אני אוהד מכבי וגם אני מסכים איתך, אבל יש הבדל אחד. בניגוד לשאר הקבוצות בארץ, מכבי לא מתבכיינים ליורוליג ומבקשים כל מיני חוקים מוזרים בגלל שהם איפשהו באמצע מבחינת תקציבי הקבוצות. הם מתמודדים כמו גברים מול פאו, ריאל, בארסה, צסק"א, אולימפיאקוס למרות שלכולם תקציב גבוה יותר ובהרבה, בניגוד לקבוצות בארץ שחוץ מלהתבכיין לא ממש מתאמצות לשחק כדורסל. אז כן, זה לא אותו דבר מהבחינה הזו, אבל לי לדוגמא אין שום טענה כלפי בארסה. זכותם לעקוב ולהחתים את מי שהם רואים לנכון.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  13. Ian Wright Member

מכבי לא מתלוננים בצדק כי גם בתקציב של 20 מיליון דולר פחות או יותר מדי עונה אפשר לבנות קבוצה מעולה כי שחקן ברמה של צ'אק איידסון שעכשיו עולה שני מיליון יורו לעונה היה אפשר להביא ב-400 אלף דולר לעונה. התקציבים של שאר הקבוצות בארץ כ"כ קטנים לעומת מכבי שזה לא פשוט להביא זרים איכותיים. התקציב של מכבי הוא גדול יותר מכל התקציבים של כל הקבוצות בארץ יחדיו לכן התלונות לגיטמיות לחלוטין מבחינתם אבל זה לא אומר שאבנר קופל ושותפיו צריכים להרוס עוד יותר את הליגה ולהכניס חוקים מוזרים ובעיקר מיותרים.

14. JohnTerry26 Member

ההודעה שלי היתה קצת צינית, ברור שמה שאתה אומר נכון, זה צבוע לבוא בטענות כאלו כשמכבי עושה אותו דבר בארץ. אבל אתה לא יכול שלא להודות, בתור אוהד מכבי, שזה מעצבן שברסה מתלבשת לנו על כל שחקן. אז כן, בשבילי הם כלבים. בדיוק כמו שמכבי כלבים בעיני אוהד קבוצה ישראלית אחרת שמכבי לקחו לה יותר משחקן אחד בתקופה קצרה כזאת.

מה גם שאני לא מבין למה הם צריכים את כל הגארדים האלו. מיקל, אידסון, אנדרסון, נבארו, ואני בטוח שיש להם עוד כמה ברמה גבוהה. אני לא בא בטענות כי אין לי על מה, הם עושים מה שהם רוצים וזו זכותם, אבל זו לא חזירות? זה מתחיל להראות כאילו הם עושים את זה כדי שלא תהיה להם אף מתחרה.

זה יהיה מאוד משפיל בשביל מכבי אם היא תיכנע לזה. את אנדרסון הייתי שולח בעצמי, אידסון סבבה, שיילך, אבל פרקינס? הם חייבים לעשות הכל כדי להשאיר אותו. אי אפשר לתת לכולם ללכת אחרי שנה-שנתיים. גם מכבי זו קבוצה עם ציפיות, אני מקווה שהקבוצה תתנהל כמו קבוצה ששואפת להישאר ברמה של גמרים ולא פחות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מצד שני, המצב של פרקינס לא פשוט. הבחור מושבת כנראה עד ינואר וגם אז אתה לא יודע איזה שחקן אתה תקבל. אז יכול להיות שהוא יחזור למה שהיה ויכול מאוד להיות שלא, ואז הוא תופס את המשבצת של הזר. מצב לא פשוט להנהלה, ללא ספק. הוא גם מרוויח לא מעט, צריך לחשוב על השיקול הזה.