ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם להיות כנים, ה'משהו' הזה עוד התבשל כמה חודשים קודם לכן, כשאף אחד לא האמין שיש קבוצה שיכולה לדגדג את הפועל תל אביב, בטח בסדרה של הטוב מ-5.

בתחילת העונה הציעו להפועל תל אביב לעלות לליגת העל והיא סירבה בצדק. עכשיו, אם יציעו לה, היא צריכה להסכים. טרם התחילה העונה, טכנית, היא נחשבה מדורגת אחרונה או אחת לפני אחרונה (לא בקיא לגמרי). עכשיו, כשהיא המדורגת שנייה, זה יתקבל לגמרי אחרת.

2. shlomydavid מנהלים

3. yakov_y YNWA

דן שמיר חתום על הכישלון של בני השרון.
    סגל כל כך לא מאוזן אני לא זוכר הרבה זמן בליגה שלנו. רון סטיל וארז כץ הם יותר שחקני 2 מאשר 1 ושתיהם ריכזו הרבה פעמיים העונה, פילברטו ריברה רכז אבל הוא בכלל יותר בקטע של קליעה ובכלל לא בקטע של מסירות, בני השרון לא צריכה רכז כזה כשיש לה את לי ניילון ושון ג'יימס, דן גרונפלד שיחק כגארד והוא בכלל סמול פורוורד, בני השרון לא החזיקה אפילו לא גבוה ישראלי אחד ברוטצייה.

מכבי ראשון לציון הפתיעה ובגדול.
    דווין מיצ'ל שחקו פשוט אדיר לליגה שלנו, שמתי לב לזה עוד בעונה שעברה.
    אני עדיין לא מעכל את זה שמכבי נתניה פספסה את איזייה סוואן ובחרה בטוני וושהאם, סוואן היה במשחק ענק עם 8/10 מהשלוש!

הפועל תל אביב תעלה ליגה בזכות מנהלת הליגה, הליגה תורחב ל-12 קבוצות, אני בטוח בכך.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/11
  4. danielone Member

מה לא ראיתם? היה ראיון של קופל עם גרשון בערוץ וואן, וקופל אמר חבר לי לוותר על קבוצה כמו אשקלון... ולא יודע בלבל את השכל ואז אמר שיכול להיות שהליגה תורחב שוב ל-12 קבוצות, את האמת שעדיף שיהיה 12, יהיה יותר מעניין.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריק אלפסי כנראה לא ימשיך במכבי נתניה ומי שצפוי להחליפו הוא רובי בלינקו. לא יודע מהן הסיבות שגרמו לאריק אלפסי לעזוב, אבל אין ספק לרגע שרובי בלינקו הוא מחליף ראוי ואף יותר מכך.

6. shlomydavid מנהלים

http://img7.imageshack.us/img7/3949/finalfor2011.Xxx

הערב יתכנסו כל אנשי הכדורסל הישראלי באוהל ה-VIP בחסות BMW שהוקם בסמוך להיכל נוקיה כדי לחגוג את סיומה של העונה ולחלק פרסים לנבחרי העונה השונים:
    מלך הסלים, מלך הריבאונדים, מלך האסיסטים, חמישיית העונה, התגלית, השחקן המשתפר ושחקן ההגנה ופרס מיוחד על הישג בספורט.
    הפיינל פור השישי מוקדש כאמור לקהילה, ובערב הגאלה יוצג לראשונה קטע מתוך סרט דוקומנטרי מרגש "הכל אפשרי" בהפקת מנהלת הליגה אשר מתעד את חייהם של שלושה כדורסלנים צעירים מהפריפריה אשר חולמים להיות שחקנים מקצועניים וההתמודדות שלהם מול הקשיים שבדרך.
    שלושת הילדים המקסימים יהיו אורחי המנהלת בערב הגאלה ויעלו לבמה לקבל תשורות מיו"ר המנהלת.

בערב הגאלה תושק לראשונה גם גלריית הכדורים המעוצבים. על הפרקט בנוקיה יוצבו 30 הכדורים אשר עוצבו על ידי אמנים ומובילי דעת קהל.

את הערב הנהדר תנעים להקת MAGICAL MYSTERY TOUR, להקה המבצעת את שירי הביטלס ומופיעה ביחד שבע שנים בכל הארץ.
    את הערב ינחה היישר מ-"הישרדות" גיא זוארץ, שינחה גם את ערב משחקי הגמר.

* ערב הגאלה יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5 החל מ-21:30.

מכבי ת"א ניצחה בשרלרואה במשחק אימון.

בני השרון והפועל ת"א רוצות את בירנבוים.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אין שום סיכוי שהפועל תעלה בגלל בקשה של המנהלת, לא כי זה לא "אתי" וכל השטויות האלה, אני לא קונה את זה לרגע, הסיבה היחידה היא אחת ויחידה: העובדה שאין להם אולם חילופי ראוי ועד שלא יתחילו לבנות אולם, אין סיכוי שהפועל תעלה במקרה שלא על המגרש, אין לי ספק שאם ייבנה אולם של בין 3000-5000 והפועל תצטרך לשחק שנה אחת בנוקיה, היא תשחק שם והאוהדים שלה גם יבואו, בידיעה שהם עוברים לאולם שלהם.

ב. ההצלחה של ראשון לציון - שאפו לאפי. יש גם קהל והשנה באו לכל משחק כמעט בסביבות המינימום של 1,500 (אולם מכבי מכיל 2,500 מקומות). בראשון לציון יש רצון מאוד גדול לבנות אולם רב תכליתי של 5,000 מקומות לכדורסל וכדוריד וכמובן הופעות. אני מאמין שהם יעמדו על שלהם וייבנה אולם שכזה בשנתיים-שלוש הקרובות.

בנושא הזה, אם יש אפשרות לקדם אליפות אירופה בישראל זה כזה:

נוקיה ת"א - 11,700
    פיס י-ם - 10,000
    רוממה חיפה - 5,000
    חדש ראשון - 5,000
    חדש חולון - 5,000
    אשקלון - 5,000-5,500 - עם תוספת מושבים.

8. shlomydavid מנהלים

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ומי יודע אם רוזן אכן יעזוב את חיפה ויעבור לראשון ויתן להם לעבוד (בניגוד למה שהוא עשה בחיפה השנה) ראשון יכולה לקרא תיגר גם באירופה וגם בליגה בעונה הבאה...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום סיכוי שרוזן יעזוב לראשון לציון כל עוד לא יבנה שם אולם של מינימום 5,000 מקומות

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ישחקו ברוממה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא חושב...הוא אומנם לא מהקליברים בארץ, אבל גם רומא לא ממש מאריות הכדורסל האיטלקי (שגם ככה מזעזע). לא חושב שזה כזה מפתיע, הלוואי שיצליח שם, למה לא.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. הרצליה Member