ליגת לוטו - פורסם לוח המשחקים לעונת 2011-12

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏19/9/10.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי זה רב, הייתי היום בהיכל בגן-נר והתרשמתי מאוד מהקבוצה הביתית. הפועל גלבוע יכולה לקחת אליפות גם השנה ואני לא מגזים. ליאור ליובין הצליח לגבש את הסגל ובעזרת התיקונים שעשה, יש לו חתיכת סגל במושגים של ליגת העל, לבטח לא פחות מרשים מזה של בני השרון או הפועל ירושלים. קורטני פלס, שאין לי מושג איך הגיע באמצע העונה דווקא לקבוצה שלא לוקחת חלק בשום מפעל אירופי, הוא מפלצת במושגים של ליגת העל (כמו שון ג'יימס, לדוגמא). החזרה של גוני יזרעאלי מאפשרת תמרון רב ואפשרות לשחק עם הגבוהים הזרים, שהם אתלטיים יותר מעידו קוז'יקרו ומתאימים יותר לשיטה.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

3. samoel Member

אני בעד,
    הכל גם ככה ביזיון.
    לךפחות האיליפות באמת תגיע למי שעמל קשה כל העונה.

4. shlomydavid מנהלים

http://www.basket.co.il/Images/mainLogo_lotto.Xxx

בגלל חג הפסח, כל המחזור ה-26 בליגת לוטו ישוחק הערב.
    במשחק הראשון שכבר יצא לדרך, מכבי ת"א מארחת את ברק נתניה.
    במוקד - הפועל י-ם תארח את מכבי אשדוד.
    להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !

http://img853.imageshack.us/img853/5043/l26.Xxx

סיקור משחקי המחזור (מתוך וואלה).

5. k_700 Member

ממליץ לראות את המשחק בין מכבי ת"א לנתניה.
    מילאן מצ'בן מראה לנו את כל הורסטיליות שדיברתי עליה כל השנה.
    קולע 3, קולע מצוין מול הקבוצה הישראלית אולי עם המבחן הכי גדול שמכבי יכולה לקבל מבחינת גבוהים ובשר בצבע, מוסר וגם בהגנה שם גוף מול הטנקים של נתניה.
    נכון בסך הכל נתניה וזה לא בדיוק ברצלונה ועדיין נותן טעימה מהפוטנציאל ולכן שווה להציץ.
    רואים שהוא חכם הרבה יותר מהגבוהים של נתניה והוא רק בן 21.

פוטנציאל אדיר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/11
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כואב לראות איך קבוצה כמו הפועל ירושלים, שכבר היה נראה שקטש הצליח למצוא שם את החיבור, ולהראות דווקא כדורסל עם מהלכים לא רעים בכלל, פתאום נמצאת במשבר והערב גם הפסידה בפעם השלישות ברציפות. אני רק מקווה שבמועדון ייתנו לקטש את המושכות גם להוציא את הקבוצה הזאת מהבוץ אליו היא נקלעה, ולא יפטרו אותו בזמן הקרוב.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

k_700 - אני לא חושב שאפשר לקחת את הגבוהים של מכבי נתניה בתור ערבות למשהו. מדובר בחוליה החלשה בקבוצה, שאם הייתה מתפקדת, אין לי ספק שהקבוצה הייתה לפחות בשישייה הראשונה, כי בסך הכל יש לקבוצה קו אחורי לא רע בכלל.
    ושלא תבין אותי לא נכון. אני לרגע לא אומר שמדובר בשחקן רע, אלא שפשוט לא חכמה לשפוט אותו מול הגבוהים הליצנים שיש לנו השנה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל ירושלים זו אתנחתא קומית מרגשת! כל שנה, פח, השנה במיוחד חחחח אפילו מקום 2 בליגה הם לא מסוגלים לקחת.

כל הכבוד לגלבוע גליל שעשו שינויים בקבוצה ומאז הקבוצה מתחברת לה, 6 נצ' מ-7 משחקים האחרונים. אין לי ספק שאם הקאדר הזה היה רץ מתחילת העונה, התוצאות שלהם היו קצת יותר טובות (מאזן 9-16 ומשחק חסר נגד מכבי בבית שהאמת הם מסוגלים לנצח אותו כי מכבי בטח תשמור כוחות והיא אולי תהיה בלי פרקינס וסופו).

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עזבו אתכם בולשיט. עם גליל בעונה שעברה היו לו יותר הפסדים.

קבוצה פח, הכל פח. המהמה - יש לו סגל שיכול ביום נתון להתפרץ. אם היום הזה יקרה במאי אנחנו נהיה בבעיה. הם עוד ידשדשו כל הדרך לגמר ובטעות יתפסו שם יום.

זה מה שאתה צריך בליגה הזאת. לא לעבוד קשה עונה שלמה, לא לקרוע את התחת בכל שבוע ולהיות מקום ראשון, לא לנצח הכי הרבה וגם לא להפסיד הכי מעט. כל מה שאתה צריך זה יום אחד טוב. יום אחד.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בגלל זה אני גבר מזמן טוען ואני בטוח שאני לא היחיד: במצב הנתון, רק למכבי יש מה להפסיד בליגה הזו ובוודאי שהיא לא תורמת להכנות ליורוליג. המשחקים מול רוב קבוצות הליגה הם במקרה הטוב שווים לאימוני הקבוצה אם לא פחות. אני מבין שמשחקים באדריאטית יהוו קצת יותר עומס ועייפות בגלל הטיסות, אבל עדיפים בהרבה מבחינת משחקי הכנה מול אוסף קבוצות מהאסכולה היוגוסלבית שלא צריכים לבכות או חוקים מסויימים כדי שהשחקנים המקומיים ישחקו. אפשר לנסות שנה אחת, מעניין אותי לראות איך ליגת קופל תסתדר בלי מכבי. אני בכל מקרה תומך במאת האחוזים בעזיבת ה"ליגה" המאוד ספורטיבית הזו.

12. k_700 Member

ליצנים או לא דווקא הגבוהים של נתניה נחשבים לאחד המבחנים "הרציניים" ביותר בליגת הפח זבל הזה.
    יש להם אם אני לא טועה את הגבוהים שמורידים הכי הרבה ריבאונדים. יש להם גבוהים שהם לא בדיוק משהו מלהיב בהתקפה אבל בכל זאת אתלטים, ארוכים וכן זה מבחן בשביל ילד בן 21 לשחק מולם לקלוע 16, להוריד 8 ריבאונדים ובכללי נתן משחק טוב, כשאפשר לפרגן מפרגנים

דבר נוסף, 11 חסימות לשון ג'יימס! 11 חסימות יא וול אללה.
    הבחור הזה בכמה דרגות מעל הליגה. שמכבי יתעוררו ומהר חייבים להחתים אותו, בלי ספק בכלל. זה שחקן שיכול לתת מאץ 'אפ מול כל הגבוהים ביבשת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/11
  13. samoel Member

באמת נראה לכם שמכבי תפרוש מהליגה? עזבו את זה, החוק הרוסי? אולי מפריע קצת להכנות ליורוליג אבל נכון להיום הוא פועל לטובת מכבי.
    הסברים:

כל העונה עובדים כדי להחזיר את הקבוצה להיות הקבוצה של המדינה - לראייה אפילו הפיינל-פור תורם למוןניטין העולה וגואה של הקבוצה. אז פרישה מהקופל ליג שוב תערער את הקונצנזוס שנקרא מכבי ת"א ולמען האמת זהו מפעל חייו של שמעון והוא לא יוותר על הסטטוס הזה, בטח לא עכשיו אחרי שסוף סוף אחרי שנים בירידה מתמדת הם חזרו בענק!
    חוק רוסי? תנו לי קבוצה עם יותר מ-2 ישראלים טובים? בעונה הבאה למכבי יהיו לפחות 4(העונה היו אמורים גם להיות אבל בורשטיין וגרין התחפשו לנערי פוסטר). אז כן החוק הרוסי פוגע בהכנה ליורוליג קצת, ולא נותן להריץ את ההרכב הראשון באמת. אבל אפילו בלאט מצדד בו. מישהו יכול על ליאור? בלו? גיא? (ושנה הבאה יותם?)

קיצר הליגה הזאת בדיחה בעיקר בגלל איך שהאליפות פה מוכרעת וחוסר ההמשכיות גם כשכבר גונבים ממכבי אליפות.

14. k_700 Member

דווקא העונה למכבי יש בהחלט ישראלים דומיננטים וחשובים מאוד במערך בניגוד לשנים עברו.

אי אפשר להגיד שלליאור, לבלו ולפניני אין תפקידים חשובים בסגל של מכבי.

לא מאמין שיש סרט שמכבי פורשת מהליגה לכן שווה להפסיק לחפור על זה.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם להפועל גלבוע יש יופי של ישראלים וראוי להזכיר אותם. נכון שלא ברמת האיכות של הישראלים במכבי תל אביב, אבל כאלה שכבר הוכיחו שעם זרים טובים לידם הם יכולים להתאים את עצמם לרמה הנדרשת.