לא מעצבן אתכם המלמולים בפורטוגזית של סלבה ברזילאי במהלך השידור? והצרחות של עמיחי שפיגלר? ובאמת בא קהל לליגה הזו? או שרוב הקהל הם נתנייתים משועממים או בחורות שבאות בגלל השחקנים?
מה קרה לך !!! בלי זה השידור לא שווה. ברצינות, סלבה עושה את השידור כל כך משעשע ומצחיק. אני רואה את הליגה הזאת בעיקר בזכותו .. "הרג תנין.."
"די כבר לעצבן אותי, כל השבוע אתם שואלים אותי מה עם ארגנטינה, מה עם מסי" סלבה ברזילאי בקטע גדול מהשבוע...
כדורגל החופים מגיע לראשון לציון. ביום שישי הקרוב ייפתח הטורניר, שיימשך שלושה שבועות וייערך בכל סוף שבוע(המשחקים ישדורו בשידור חי בערוץ ספורט 1). מכבי חיפה, שתפגוש במשחק הראשון את מכבי נתניה, תגיע עם אלון חזן, פטריסיו סייג ואברהם אבוקרט, ואילו היהלומים יציגו רשימה ארוכה של כוכבי עבר כמו מעודד מכנס, דרך דוד לביא, משה גריאני ופודי חלפון ועד דוד פיזנטי. המשחק השני בטורניר, שמאורגן על ידי ארגון השחקנים, יפגיש את ותיקי חיפה מול ותיקי הפועל ת"א האדומים יגיעו לראשון לציון עם נבחרת חזקה, שתכלול את ההרשליקוביצים (גל ודוד), אחמד מוסא, יעקב אקהויז וישראל מאיה, בין היתר. בבית ב', שמשחקיו ייערכו ב-27/7, יתמודדו ותיקי מכבי ת"א, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים. איציק זוהר, כוכב הליגה הנתנייתית, ישחק בצהובים של תל אביב לצד אלון נתן, אבי כהן, ויקי פרץ ואלכסנדר אובארוב( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx). באר שבע תשלח לראשון לציון את הבלמים המיתולוגיים סתיו אלימלך ואפרים דוידי ואילו בבית"ר יככבו ז'אן טלסניקוב, סרגיי טרטיאק, סמי מלכה ואפילו מישל דיין, המזוהה עם הצד האדום של הבירה
הטורניר הזה אמור להתקיים במקביל לכדורגל החופים שמשוחק כרגע בנתניה? אני יודע שבטורניר שמתקיים בימי שישי אשר משודר בספורט 5 אמור להתחיל הפלייאוף בשבועות הקרובים.
מאמן נבחרת ישראל בכדורגל חופים, בני לם, זימן לקראת הטורניר הבין-לאומי "טורניר היהלומים" חמישה שחקנים חדשים לסגל. החמישה הם: מוטי אברג'יל שוער MZ ראש העין שייאבק על אפודת השוער הראשון מול נמרוד בוכמן, לאחר ששוער הנבחרת שלומי בן-חמו סגר בהפועל אשקלון והפסיק את פעילותו בליגת החופים. שאול מימון, מגנה של יהלומי נתניה שחוזר לסגל לאחר ששיחק במשחק נגד אנגליה, ואף כבש נגדה שער. אלעד כהן מאס"א ב"ש - שכבש עד כה 8 שערי ליגה וגם זכה בפרס שחקן המחזור של המחזור הרביעי. משה עמר הוא נציג נוסף שך MZ ראש העין, והמזומן האחרון הוא בני מאיר מפ"ת בולס שכבש עד כה 6 גולים במסגרת הליגה הישראלית. החמישה מצטרפים לשחקני הנבחרת: אלון מזרחי ונמרוד בוכמן (יורופקאר ת"א),אחמד עיסא ורג'יד באדיר (בני כפר קאסם), לירון פרטוק, קובי חסן וצחי אילוז (יהלומי נתניה), איציק זוהר, צחי ברקול ויוסי דרעי (ראש העין). "טורניר היהלומים" ייערך בחוף פולג בין ה-9 ל-10 באוגוסט. ביום חמישי, ה-9 לאוגוסט, ייערכו חצאי הגמר, שם יתמודדו צרפת מול גרמניה וישראל מול טורקיה. למחרת ייערך הגמר והמשחק על מקומות 3-4.
לא במקביל כי איציק זוהר משחק בותיקי מכבי ת"א והוא לא יכול לוותר על תפקידו בראש העין. ליגת הותיקים מתקיימת רק שלושה שבועות וביום שישי הקרוב לא תשודר ליגתה אחופים בספורט 5, ומכאן אפשר להבין שליגת החופים תצא לפגרה של שלושה שבועות ותחזור אחרי סיומה של ליגת הותיקים.
הפגרה של ליגת החופים המקורית היא סך הכל שבוע אחד. שבוע הבא חוזרים לעניינים. בחיי שזה אחד הדברים היותר מבורכים שנראו בארץ. כדורגל, ים, בירה ובחורות זה מרובע שמזכיר קצת את גן עדן. 4 שעות של כיף.
ליגת החופים לא אמורה להסתיים בקרוב? יש שם כמה שחקנים מקצועניים כמו יניב לוזון לדוגמא שמשחק בהפועל פתח תקווה ובעוד שבועיים בדיוק כבר נפתחת העונה