ליגת ווינר 2009/10

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by COYS, Oct 16, 2009.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לעשות. אי אפשר לצעוק משפט כמו "צריך לתת לזה קצת זמן". כשצועקים אפשר רק להעיף אנשים. וקופמן יודע רק לצעוק כמו חמור.

2. zivmay Member

שאנדרסון מתחיל את המשחק עם שלשה, אז השמיים הם הגבול לגבי המשך המשחק.
    הוא חייב להתחיל טוב ולהיכנס למשחק.

בקשר לקופמן, הוא בנאדם טיפש. אלן אנדרסון, שבציבונה שמו אותו באותה שורה עם פטרוביץ', צריכים לזרוק? רקלפני חודשיים חודש הוא היה הפארקר הבא. ובמסע באן בי אי ,הוא יתמודד שווה בשווה נגד שחקני אן בי אי מהטובים שיש.
    לא רק אנדרסון היה גרוע ביום חמישי, כמעט כל הקבצה היית ה גרועה.

Last edited: Dec 15, 2009
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קופמן לא באמת כזה אידיוט,הוא פשוט צריך לצעוק ולרטון כל הזמן וכנראה מתחילים לאזול לו הדברים לרטון עליהם,טוב..בעצם הוא אידיוט.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

יציע העיתונות כבר ממזמן ממוסחר ותודה לאל הפסקתי לראות את זה לפני כמה שנים טובות.
    כי העיקר הבריאות.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא טיפש, הוא פשוט שרלטן. נדמה לי שהמקצוע היחיד שהבן אדם ממש פירשן, בשידור, זה כדוריד. אבל ביציע העיתונות הוא - כמו כל שאר מי שיושב שם, אך הוא היחיד שנמצא בכל תוכנית - מדבר על הכל. בסדר, זה הפורמט. אבל מה לעשות שקופמן עשה את שמו מכך שהוא צועק על כל דבר וקורא לחתוך עניינים. אז זה מה שהוא עושה גם כאן, כי לדבר במינוריות ולא בקיצוניות זה לא בשבילו. אם הוא יסתפק בכך, הוא "לא יהיה מעניין".

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה אני מבין אותו שהוא צריך לצעוק וצריך לעורר עניין אבל יש דרך לעשות את זה בטוב טעם,בספורט שלנו ובמיוחד במדינה שלנו לא צריך לחפש חזק בשביל לקטר להתלונן ולרטון,אני קם בבוקר,עוד לא הספקתי להדליק טלויזיה ואני יכול למצוא 10 דברים לרטון עליהם,אבל צריך לעשות את זה בשכל.
    לזרוק שחקן שלפני חודש כולם היו בטוחים שמדובר באנטוני פארקר?הוא בעצמו הרי אומר שאף פעם לא נותנים לזרים זמן ושזאת התנהגות ישראלית מחפירה לשפוט ישר ואז באים 3 משחקים לא טובים וקופמן הופך להיות האמא של הישראלי ומדבר שטויות,באמת..מי שעושים את היציע זה כולם חוץ מקופמן,במילא חצי מהמילים שלו אי אפשר להבין בגלל שהוא רק נוהם ברקע.

7. נועם אסולין Member

שופטים של מכבי..

משבוע לשבוע המשפט הזה רק מוכיח את עצמו.

8. נועם אסולין Member

מחזור 9 ליגת ווינר:

עירוני ר"ג
    מכבי ראשל"צ
    (19:45, ראשון) זיסמן

הפועל עפולה
    מכבי חיפה
    (20:15, שבת) עפולה

עירוני נהריה
    גלבוע/גליל
    (19:40, ראשון) עין שרה

בני-השרון
    מכבי תל אביב
    (19:55, ראשון) היובל הרצליה

עירוני אשקלון
    הפועל ירושלים
    (19:55, ראשון) היכל הספורט ע"ש דארט בויד, אשקלון

ברק נתניה
    הפועל חולון
    (21:00, שני) ישורון

Last edited by a moderator: Dec 19, 2009
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזרוק.

10. samoel Member

קפץ לי הדיון הזה והחלטתי לקרוא קצת מהתגובות האחרונות.

באמת שאתמול ראיתי יציע העיתונות וזה הפך לבושה. כבר אין שם שום פרשנות הכל ריבים ושטויות וכל אחד בטוח שהספורט שלו יור טוב ובלה בלה. אין טעם ואין ריח . כספי יותר טוב מבניון ואז אוחנה מתחיל ובכלל לא מתעסקים בעיקר, כל הזמן במסביב, בכלל כל הדיון של מכבי שם היה צעקות ושום כלום כל מה שאני זוכר זה אלי סהר אומר - את מי תביא? אין אף אחד על המדף - 5 דקות וזה מה שהצלחתי לקלוט.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת, אני קלטתי משהו אחר לחלוטין שהרתיח אותי. רוצים לזבל את המוח על ספורט? שיזבלו. שיפסיקו לדבר על דברים אחרים, שהם לא מבינים בהם. אוחנה החליט שהוא מדבר על כך שיש התנגדות לניסיון של ליצמן להעביר חוק של טיפולי שיניים חינם לילדים, ומביע זעם על עצם ההתנגדות. רק מה, הבן אדם הזה, שהוא אולי אייקון ספורט (בארץ לא צריך יותר מאיי קיו בודד בשביל זה), לא מבין מהחיים שלו מעבר לכך, וכמובן לא יודע שאף אחד לא מתנגד לטיפולי שיניים חינם - אלא לכך שמעבירים לשם כך עשרות מיליוני שקלים מסל התרופות. אבל אוחנה מדבר ואוחנה מתלונן.

תוכנית עלובה ומגעילה. מרוב שהרגשתי רע אתמול בערב לא היה לי כוח להחליף ערוץ, אבל עדיף היה לעשות מאמץ ואחר כך להקיא או משהו. כי הבחילה באה built in.

12. נועם אסולין Member

התוכנית הפכה להיות מגעילה ברמות.
    כמה שטויות וכמה דברים לא מעניינים בכלל, קופמן הזה הוא אפס אין לו טיפת ידע בספורט סתם יושב ומזבל תשכל..

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב נראה לי סטינו קצת מהנושא ונתנו קצת יותר מידי חשיבות לתוכנית הגרועה הזאת,נחזור לליגה שלנו שבמגמת שיפור לדעתי.

במחזור הקרוב המשחק שאותי אישית הכי יעניין הוא בין אשקלון לבין ירושלים,בתחילת העונה כמו כולם גם אני הימרתי על אשקלון בתור קבוצה שתהיה רצינית,אחרי שזה כבר היה נראה כאילו אשקלון מתעוררת ומתחילה לשחק טוב היא הפסידה לעפולה וכמובן גם למכבי אחרי,אז עכשיו יש לה מבחן רציני,בבית מול ירושלים,הולך להיות חם.

14. נועם אסולין Member

אני חושב שאשקלון קבוצה רצינית מאוד.
    ביננו מקומות 2-6 זה כמעט ואותו דבר, כמובן שאני שואף לכמה שיותר גבוה.
    מול עפולה היה סוג של נפילה, הפסד לא צפוי בכלל ומול מכבי מה לעשות זאת מכבי.
    יש עכשיו מול הפועל ירושלים, אם אין ניצחון פה אין מה לדבר על פיינל פור מה שדיברו בתחילת עונה, אשקלון חייבת לבוא בכל הכח למשחק הזה..

תבין איזה שינוי יש באשקלון,
    פתאום יש אנשים שבאים לראות אימונים, כמויות האוהדים במשחקים עלו ..
    הגוש שמעודד גדל משמעותית, אתה רואה תפאורות ותצוגות עידוד במשחקים, חוויה להיות במשחק.

זאת קבוצה יחסית חדשה בליגה בהשוואה לאחרות ואני צופה לקבוצה הזאת עתיד טוב.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חבל שדווקא לפני הפגרה חיפה נראת כ"כ טוב שזה מפחיד, אני מקווה שהמומנטום לא יברח באמצע ינואר. ג'פרסון אגב שחקן אדיר, אין לי ספק שבעונה הבאה הוא כבר יהיה בליגה של הגדולים. ריץ' אגב פנטסטי וקוז'יקרו מתחיחל לחזור לעצמו (יופי של אסיסטים).
    שרק ימשיכו ככה