מקל חייב לעזוב. ניהיה מגעיל לשני הצדדים כבר זה לא טוב לו וזה לא טוב לו. גם אם ישאר אז כל אחד לא ירגיש טוב, כאילו פיני נותן לו לשחק בגלל שהוא לא מרוצה ובוכה כמו ילדה קטנה. מלכתחילה הוא לא היה צריך להגיע למכבי...אבל מה לעשות ילד בן 21 זה לא ילד בן 30 (קוז'יקרו). מקל צריך לעבור ולדעתי יהיה טוב לו בראשון ביחד עם מאיר טפירו, שחקן מנוסה שראה הכל בקריירה. הוא ישכיל ללמד אותו דבר או שתיים על איך להיות רכז. מה גם שמאיר כבר לא ילד, ומקל יכול להיות מחליף ראוי לטפירו כשזה יושב על הספסל, או להתרכז בעמדה מספר 2.
היום נפתח המחזור עם ברק נתניה נגד הפועל ירושלים. מחר משחק "העונה" מס' 1 - הפועל גליל עליון/גלבוע - מכבי ת"א, כל 1,100 הכרטיסים למשחק נמכרו. (ביזיון שהם משחקים באולם קטן שכזה, עדיף היה להשיאר בכפר בלום לפחות היתה זיקה לקבוצה ההיא שיש לה מסורת ומורשת בליגה שלנו, גם אולם סבבה גם 2,500 אוהדים וגם יש גרעין של אוהדים ואהבה לקבוצה)
לא קשור לכסף, כל השנים הגליל שיחקה בכפר בלום, בגלל סכסוך עם המועצה הבעלים החליט להעביר אותה לגלבוע לאולם קטן ולשנות את השם כי הם היו מוכנים להוסיף כסף...הוא קרע מועדון. ועוד דבר: הקופסל בנתניה - ביזיון שמאשרים דבר כזה. מרחק של 10 מטר מסל לסל, ובכלל ראיתם את המרחק מהחצי לקשת ה-3? בושה! טוב שלא חסר איזה 20 מטר למגרש...אגב מה המידות של מגרש תקני?
ברק נתניה מנצחת את הפועל ירושלים 72:84 ניצחון צודק, 700 האוהדים בישורון בערך ראו את הקבוצה הביתית בקופסל מנטרלת לגמרי את הפועל ירושלים. צ'סטר סימונס לא הגיע וירושלים מהשלוש היתה זוועתית. ווישהאם וברנר היו מעולים. עוד מישהו חושב שלירושלים השנה יש מה למכור בליגה? מקווה שהיום הם התעוררו מהבועה. כן פיינל פור לא פיינל פור - ירושלים ממשיכה להיות פח בליגה ואם לא אוניקווה הם במאזן שלילי... -------- אגב בניגוד לכדורגל לדעתי הליגה פה אומנם מכילה 12 קבוצות אבל לדעתי היא יכולה להיות בכיף ליגה של 14 או 16 קבוצות...לליגה פה אפשר להוריד את רמת גן, מוסיפים את הפועל חיפה שתחזור, הפועל אוסישקין ועוד איזה קבוצה שנמצאת בלאומית ותהיה ליגה עוד יותר מעניינת. אני זוכר שהיה לפני איזה 10 שנים ליגה שהיתה מחולקת ל-8 קבוצות בכל מחוז ואז התאחדה משהו מוזר כזה עם חדרה ופה ושם...
בין 25 ל 30 משהו כזה.. אני רוצה להתייחס לירושלים שאוכלים בראש ברגע זה בנתניה. זה כל כך צפוי שזה בושה, שמישהו אחד פה יגיד שלפני שהמשחק התחיל הוא חשב שהפועל תנצח. ווישהאם חושב שהוא קובי לוקח יותר מ 30 זריקות מה זה..ביזיון!
אגב בניגוד לכדורגל לדעתי הליגה פה אומנם מכילה 12 קבוצות אבל לדעתי היא יכולה להיות בכיף ליגה של 14 או 16 קבוצות...לליגה פה אפשר להוריד את רמת גן, מוסיפים את הפועל חיפה שתחזור, הפועל אוסישקין ועוד איזה קבוצה שנמצאת בלאומית ותהיה ליגה עוד יותר מעניינת. אני זוכר שהיה לפני איזה 10 שנים ליגה שהיתה מחולקת ל-8 קבוצות בכל מחוז ואז התאחדה משהו מוזר כזה עם חדרה ופה ושם... ---------- אגב איפה היה נעימי שהיללו אותו פה? שמר על ווישהאם שזרק 28 פעמים לסל מהשדה ונתן לו בראש עם 31 נק'. לגבי משחקי מחר: עירוני רמת גן - הפועל עפולה - אלי רבי וקבוצתו לדעתו ינצחו את הקרקס הרמת גני. הפועל גליל/גלבוע - מכבי ת"א - אני בתור אוהד מכבי רוצה שמכבי תנצח אבל אני לא אתפלא אם יהיה הפתעה, למרות ששוב לדעתי מכבי תיקח בגדול את המשחק דווקא בגלל שלא היה יורוליג השבוע. עירוני נהריה - עירוני אשקלון - קרב העירוניות. נהריה עם בעיות פיננסיות, אשקלון עם בעיות סגל. לדעתי אשקלון תצליח לגנוב פה ניצחון חוץ. בני השרון - מכבי חיפה - אני מתקשה לזכור משחק משעמם כמו זה שצפוי להיות בשני. דן שמיר על הקווים ינצח את אבי אשכנזי. הפועל חולון - מכבי ראשון לציון - עוד שתיים מהקבוצות החלשות בליגה. קשה לי לנבא,\ כי ראשון היו לא רעים נגד גליל/גלבוע בשבוע שעבר אבל לדעתי חולון עם הקהל תנצח את זה צמוד עם סקור בינוני/נמוך.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx עד עכשיו לא לקחתי ברצינות את נתניה,אבל לנצח ככה את ירושלים זה באמת כבוד,וואו...איזה הפתעה טובה לקראת השבוע החדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
איזה ניצחון גדול של נתניה על ירושלים 84:72 ואני לא מתפלא , הקבוצה הזאת מזייפת הרבה זמן ורק ניצחונות בשניה האחרונה מנעו ממנה להיות במאזן שלילי. ומחר משחק גדול, עם כל הכבוד לגליל שהם קבוצה יוצאת מן הכלל השנה, אנחנו צריכים לנצח שם וכדאי שזה גם יהיה בהפרש יפה, כדי שיבינו איפה הם עומדים ואיפה אנחנו.
ירושלים עם כל כך הרבה משאבים, סגל רחב, ותקציב די גדול, לא מנצחת עולה חדשה צנועה. כל הכבוד לנתנייתים, לירושלים יש בעיה גדולה, זה מזכיר את העונה שעברה.
לא ראיתי את המשחק, אבל אני לא מתלהב מהנצחון. הפועל ירושלים עד כה הייתה קבוצה של 'יותר מזל משכל' ומתישהו היה ברור שזה יגמר. מכבי נתניה לא קבוצה מדהימה, אבל אריק אלפסי בנה שם אחלה של קבוצה, שבניגוד להרבה קבוצות בליגה, יש לה שחקן גדול שיודע לחפור בצבע.
מחצית ראשונה אחת הטובות שראיתי בשנים האחרונות משתי קבוצות ביחד...53:54 לגלבוע גליל, פניני עם 19 נק'. מצד שני רנדל עם 14, כדיר עם 13 ופארגו עם 13. מכבי עם 10/13 מהשלוש!!! מצד שני דווקא גלבוע/גליל עם 3/9 מהשלוש, העניין הוא שהן החטיאו שלשות חופשיות. משחק מעולה, 1,200 איש בגן נר. שתי הקבוצות הטובות בליגה ביי פאר. ותזכרו: גלבוע/גליל בלי זר...(סנטר) ------- על גבי מסך המחשב אני פוזל פה ושם לעירוני נהריה נגד אשקלון...אשקלון בקלילות שוחטת את נהריה 32:51 במחצית. אגב בראבו לערוץ הספורט שמשדרים את כל המשחקים...
מחצית נדירה,אין הגנות יותר מידי אבל משחק כיפי לצפייה,כמה אסיסטים ממש יפים של אידסון ווישנייבסקי,מצד שני פרגו רנדל וסוואן פשוט אדירים.
מכבי תל אביב בסוף ניצחה את המשחק ובהפרש גדול, שמרמה מאוד. בחצי הראשון הצהובים צלפו שלשות בקצב בלתי נתפס ורק מזל גדול מאוד שמר אותם בתמונת המשחק, כשקלע מחונן כמו יבזורי מחמיץ ברשלנות שלשות חופשיות. במחצית השנייה הסגל הקצר של גלבוע מנע ממנה אפשרות להתחרות עם מכבי תל אביב. חשוב לציין שגלבוע שיחקו בלי גפני, שאמור להיות גבוה מוביל. אם הוא יתברר כגבוה שמסוגל לחפור, אז יש לה מה לדבר על לעקוץ אליפות במשחק אחד. מה שכן, צריך לראות אם הם מסוגלים לבוא באותה הנחישות גם בהיכל נוקיה.