גם עם מוריס דיברתם בזמן שהוא היה אצלנו,אני לא זוכר עכשיו עוד אבל מכבי עושה מה שבא לה כשזה מגיע לדבר עם שחקנים תחת חוזה והמנהלת לא עושה כלום.
שימו לב לתוצאות המחצית במשחק האימון של מכבי ת"א נגד שולה... 57-14, לא היה עדיף להישאר בארץ ולשחק נגד קבוצה מליגת נערים או משהו בסגנון...?
הסתיים ב-100 מול 47 נראה לי,מכבי יכלה לשחק רק מחצית ועדיין לנצח אני לא זוכר ששולה היו עד כדי כך גרועים בעבר,מה שכן משחק מול הגליל או ראשל"צ כנראה היה עדיף משאר המשחק מול שולה.
יוגב אוחיון סגר בירושלים,יחתום בקרוב. החתמה אדירה,ולא רק בגלל זה.. http://profile.ak.fbcdn.net/v228/361/83/n814018647_8674.Xxx
אוחיון לא סקורר,ואנחנו ממש לא צריכים שיהיה אחד כזה. הוא רכז נהדר,יש לו קבלת החלטות טובה מאוד. יש לידו סקוררים כמו סימונס,פיקני ודיז'ון וזה שילוב מצוין. חוץ מזה יש לו גם חדירה מצוינת,אחד הישראלים הבכירים באספקט הזה,והוא גם לא כזה נגר,קליעה לא רעה מחצי מרחק. אני מאוד מרוצה ובירושלים יש לו הזדמנות מצוינת לממש את הפוטנציאל שלו,החתמה מעולה.
לאוחיון יש ביצים וזה מה שאני אוהב אצלו, הוא לא בורח ולא פוחד לקבל החלטות קשות. עד היום הוא לא ממש הוכיח את עצמו וכל עוד זה באדום אני מעדיף שישאר כך!
שחקנים שירושלים מביאה בדרך כלל משדרגים את עצמם אצלה,אני מאמין שאוחיון שהוא שחקן במילא טוב ישדרג את עצמו ויהיה אפילו יותר טוב שם,לדעתי זאת אחלה החתמה.
ראיתי את התקצירים של משחקי האימון בימים האחרונים ו-90% מהשחקנים נראים כאילו פרשו לפני כמה שנים טובות וזו לא תהיה הגזמה להגיד שכמה מהם גידלו כרס. איפה המקצוענות? אם אתם לא מצליחים לשמור על עצמכם בפגרה, אז קחו מאמן כושר אישי.
זה קיים בכל הספורט הישראלי הבכיר,תראה את ארביטמן,בפגרה הוא התאמן כמו שצריך להתאמן(בחו"ל כן עושים את זה בארץ לא) ותראה איך נולד לנו שחקן חדש,מי שמכין את עצמו טוב בקיץ בדרך כלל מצליח במהלך השנה ומי שלא בדרך כלל מיישר קו עם הרוב ולוקח לו זמן להיכנס לקצב. בכלל הקיץ הזה היה הזוי בכדורסל,זה נראה כאילו שכל הליגה חוץ ממכבי גליל וחיפה קפאה במשך איזה חודש וחצי חודשיים.
במכבי כבר הרבה זמן יש את האופוריה הזאת,גם בתקשורת מציגים את זה ככה ויש ציפיות גבוהות ממכבי,אני עדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע לנו.
בטח שזה רע לכם. בהתחלה לא הכל יתחבר כל כך מהר, הפסד או 2 יביאו שוב ללחץ המטורף שרק במכבי מכירים ואולי משם גלגל השלג יכול לפרק את מכבי לחתיכות. ותחשוב על זה ככה, סגל כזה בכל קבוצה אחרת עם פחות לחץ אולי יכול לרוץ טוב בהרבה, אבל מכבי היא עקב האכילס של עצמה כל השנים, ולא לחינם.
ומצד שני זו הסיבה שהיא מכבי. לכל דבר יש פלוסים ומינוסים. אני ראיתי קצת את הקבוצה במשחקי ההכנה ועקבתי אחרי דיווחים. לצערי המשחק שראיתי היה נגד שולה והוא אינדיקציה לכלום ושום דבר. פרט לחוכמת המשחק של איידסון שנשפכה שם בכל נגיעה שלו בכדור. כמו שזה נראה אם מכבי באמת תשרוד את התקופה הקשה הזאת ותתחבר תהיה כאן קבוצה מעולה. אבל אני רוצה להזכיר שבניגוד לשנים הקודמות השנה על הקווים יש מאמן שמקבל גיבוי מלא ואף אחד לא יפקפק בו. אני רוצה להזכיר שבעונה הראשונה של פארקר לא הכל הלך חלק למכבי עם סגל שכבר הכיר עונה אחת, אבל אז הם היו סבלניים וגם כשהפסידו בחוץ לאריס או היראקליס (אינני זוכר בדיוק אני רק זוכר שזה היה ביוון) עוד במחזורים הראשונים של הסופרוליג אף אחד לא צייץ, נקווה שגם עכשיו.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1585380 :aaarofl: הכץ הזה פשוט לא שפוי, עכשיו חסר לגליל רק את השרלטן ההוא שמביא אנרגיות כדי לחסום שערים בתור יועץ מנטלי ויש אליפות.