ליגת ווינר 2009/10

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י דנידין, ‏26/7/09.

1. Ohad_Glr Member

בגלל שאין כסף מכבי תל אביב תקבע את ההשתחלות שלה לדרג הגבוה של אירופה בעזרת מציאות בשוק הזרים.
    אם למשל צ'אק איידסון (החתמה נהדרת לטעמי) ולאמפה (לא סגור לגביו. גם אין לו ההתאמה המושלמת לידו בסגל) יתבררו כ"גניבה" מכבי בהחלט יכולה להשתחל לפיינל פור.
    הגענו למצב שמכבי תלויה לגמרי בזרים שלה, כי הישראלים הבכירים עברו גם הם לכסף הגדול (אליהו והלפרין).
    השנה הזאת תיהיה מאוד מעניינת. מצד אד יש הרבה יותר סיכוי לפגוע בזרים- בגלל נפילת תקציב בכמה קבוצות השוק פתוח ברמות שהוא לא היה בהן הרבה זמן. דוגמאל זה אפשר לראת בחתימה של בצ'ירוביץ בלובליאנה (!).
    מצד שני הטופ 4 של אירופה מאוד התחזק- ריאל, ברסה, אולימפיאקוס ופנאתנייקוס. יהיה קשה מאוד להוציא אחת מהן מהפיינל פור (וגם אז-צסק"א, פילזן וטאו פייבוריטיות להתשחל לשם לפני מכבי).

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/09
  2. COYS Member

בנושא אחר.
    כרגע נערך משחק אימון בין הפועל ירושלים לעירוני אשקלון,והחמישיה הפותחת של אשקלון:
    בראיין טולברט, מורן רוט, עומר סניד, כריס ווטסון וברוקס סיילס
    איזה קבוצה הולכת להיות שם.

3. zivmay Member

קצת תמוהה להגיד שההבדלים רק הולכים וגדלים, בעוד שמכבי התחזקה בנק' מאוד רציניות בהשוואה לשנה שעברה ( לאמפה ולאזמה, עדיפים על אליהו, ועל כספי הביאו את איידסון ואנדרסון, שלדעתי עולים עליו בשלב הזה).
    השנה מכבי יותר שלמה, ורואים שהושקעה מחשבה רבה לגבי הסגל.
    ואי אפשר לשכוח, שיש כמה קבוצות שאיבדו מהנכסים שלהם.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא, זה ידוע. אבל איך אתה יודע שעם השנים היא תלך ותתרחק מהטופ 4?

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז שאני זוכר את עצמי תמיד מכבי לא הייתה מהטופ 4 מבחינת התקציב ומה שאמרת היה ויהיה נכון כנראה לגבי כל עונה.
    מכבי הצליחה עם הזרים בעידן של האפמן,אחרי זה בעידן של ווציץ' אבל תמיד זה נעשה בתקציב נמוך מצ"סקא פנא,אולימפיאקוס וכו..

6. COYS Member

רשמתי כבר,לא קראת עד הסוף.
    בכל שנה יש עלייה בכמות הכסף שקבוצות היורוליג הבכירות משיקעות,כל שנה הן מעלות את התקציב ומביאה שחקנים ביותר כסף מה שמעלה את המחירים בשוק השחקנים.
    אין לקבוצה מישראל יכולת להתמודד עם הכסף הגדול של יוון ספרד ורוסיה,בדיוק כמו בכדורגל.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.65959.html
    חיפה ביורוקאפ.
    אני חושב שזה מצוין כי יש שם כמה קבוצות קיקיוניות וחיפה באמת יכולה להגיע רחוק השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/09
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קראתי עד הסוף ואני לא ממש מסכים עם הדברים. אתה לא יכול לדעת באיזה מצב יהיו אותם קבוצות עליהם דיברת ולך תדע איפה מכבי תעמוד עוד כמה שנים. הכל אפשרי ולהחליט שהם ישארו מחוץ לטופ 4 או כל ניחוש אחר מסוג זה הוא לא הכי רציני.

8. COYS Member

ברור שהכל אפשרי,אבל ככה זה נראה על פי ההתפתחות של קבוצות היורוליג משנה משנה,יש מגמה שהתחילה לפני כמה שנים והיא ממשיכה וגוברת.
    זה כמו שמדענים אומרים שבסוף הקרחונים ימסו בגלל החור באוזון,גם זה לא בטוח,אני רק אומר מה כנראה יקרה על פי עובדות,אם המגמה הזאת תמשיך ככה מכבי בעוד כמה שנים תמצא את עצמה רחוקה מהטופ של אירופה.

9. samoel Member

והיא תמצא שוב את הדרך לעלות לגדולה באירופה.
    תן למח היהודי לעבוד, שזה לא ידאיג אותך, מכבי מאז ומתמיד הייתה יחד עם צסק"א הקבוצה שמעולם לא עזבה את הטופ של אירופה, ולהזכירך בעבר התקציבים של מכבי היו צנועים משמעותית שלא נאמר זעומים, ועדיין גמ'צי ושרף ביקרו לא מעט בגמרים ובפיינל פורים וכו'. יש דבר אחד שקשה עד בלתי אפשרי לקחת מהמועדון הזה וזה מה שמחזיק ומשמר אותו ככה בטופ, כמו יין טוב שמשתבח עם השנים ועם כל המחלות ומחלוקות האחרונות אני מדבר על מילה אחת:
    מ-ס-ו-ר-ת!!!

10. COYS Member

בשנים שאתה מדבר מכבי בנו על הישראלים,אבל כפי שהכדורסל שלנו נראה היום בנבחרות הנוער הכשרון רחוק מזה שהיה פעם.
    כמו שצביקה שרף אומר,אם פעם שחקן היה עומד עם אבא שלו וזורק 500 זריקות כל יום,היום השחקן זורק 20 והולך הביתה.
    וגם,אם יצמח פה כשרון ישראלי ברמה הזאת,הוא יתפתה לכסף הגדול באירופה כמו אליהו,או יעבור לNBA כמו כספי,היום יותר קל לעבור לNBA מאשר פעם.

11. דנידין Member

גבר, פשוט תגיד שאתה מדבר משנאה למכבי ומתקווה שהם לא יתרוממו יותר. גם זה דבר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. COYS Member

וזה לא שאני שונא אותם סתם כן

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה נכון זה באמת מגעיל.
    אני אוהד מכבי,אבל אני ממש לא אוהב דרך התנהלות כזאת.

14. COYS Member

אתם עושים מה שבא לכם בליגה שנים,מאז צ'ורה והפיצה לפחות.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם שאלה,חוץ מהעניין של צ'ורה והפיצות,דבר שלא הוכח מעולם,מה עוד היה?