ליגת ווינר 2009/10

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י דנידין, ‏26/7/09.

1. FC_Bayern Member

טורניר של שקל עשרים. מה מתלהבים פה יותר מדיי על ניצחון אדום..? אז בסדר, ניצחתם את מכבי, מה קרה? לקחתם לה אליפות? עליתם על חשבונה לאירופה?
    חוץ מזה, עם יו"ר כ"כ מוזר וחסר תרבות - לא הייתי בכלל מעז לפצות פה. פשוט תת-רמה. עם כזו אישיות אתם רוצים שיתקדם הספורט בארץ? פשוט שכונה.

2. SeRgInHo Member

עכשיו גם מכבי ת"א מתנהלת כמו הפועל ירשלים... כמה זרים הם החליפו בשלוש העונות האחורונות..? 30?

3. אלי מתחן Member

א. זה לא שמכבי ת"א זה הם איזה דוגמא לספורטיביות או נימוסים. ב40 הפרש מול עפולה תראה את הספסל שלהם קופץ על השופט על כל החלטה, ולא אל תגיד לי שזה איזו שאיפה למצוינות.
    ב. אתה מדבר כאילו להפועל י-ם או כל קבוצה אחרת יש תקציב שמתקרב באיזשהי רמה לתקציב של מכבי, רק הזרים שפותחים על הספסל הם בערך פי 2 מהתקציב של רוב קבוצות הליגה.
    ג. נוציא לרגע את התקציב של מכבי מהויכוח, ההתנהלות שלהם בשוק ההעברות זה הדבר הכי ביזיוני שראיתי מעולם. קבוצה שרואה שיש לה בעיה לנצח יריבות, יכולה לקנות את השחקנים היריבים, אבל מעולם שום מועדון שמכבד את עצמו לא היה פונה ליריבים לפני משחק גמר פלייאוף (צ'ורצ'יץ'), מחתים שחקן תחת חוזה על חוזה לעוד שנה מתחת לאף של המועדון (פניני) או סתם מביא שחקנים מובילים בליגה שאפילו לא יתלבשו למשחקים (לימונד והשני מנהריה שנה שעברה, פרקינס).

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי כאן את הדיון על אגייאר, קודם כל הוא רשאי להתנהג כמו אחרון האוהדים כי הוא לא מחזיק בתפקיד כלשהו בהפועל או בבית"ר.
    הוא בן-אדם צבעוני ודי מוזר למען האמת אבל יש כאן אנשים שמחפשים אותו יותר מדי, אם זה בבית"ר או אם זה בהפועל ויש כאלו בשני הדיונים "דואגים" לתת לנו חוות דעת על האיש.
    לנצח את מכבי ת"א שכמו שמיסטר ג'ו קול הגדיר קבוצה שרק השחקנים שלה על הספסל יקרים יותר משחקני הרכב בקבוצות אחרות זה חגיגה גדולה ובטח שבגמר.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה חגיגה גדולה?אפשר לחשוב שירושלים לוקחים אליפות,כבר שנים שהם חוגגים עם נצחונות עלינו ובסוף את האליפויות משאירים לנו ומקסימום אחת להפועל חולון,שיחגגו.

בקשר לאגיאר,הוא לא מחזיק בתפקיד רישמי אבל נראה לי שהוא הולך להחזיק בקרוב וגם אם לא,הוא יושב על הספסל,הוא מייצג,שייתן קצת כבוד לאן שהוא הגיע,תראה איזה יופי רוזן מתנהל במכבי חיפה,פתאום תוך יומיים הוא נהיה אוהד וקנה בדיוק את שני הקבוצות שגאדימק 1 קנה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מחזיק בתפקיד רשמי? באמת, מי קונה את זה. למה דני קליין לא היה זה שהניף את הגביע (מה זה הגודל המטומטם הזה? הוא יותר גדול מליגת האלופות האגדי :aaarofl: )? אני מוכן כבר עכשיו להבטיח לכם שאגיאר תוך מספר שנים בורח מפה כמו גאיידמק. מישהו עוד זוכר את נחום מנבר? הוא עדיין בכלא, לא? ללא ספק שמכבי ת"א גם עשתה מדי פעם דילים מכוערים, פרשת צ'ורציץ' למשל, אבל שונאי שמעון מזרחי שוכחים שהאיש הזה בנה אימפריה מכלום. באירופה רוחשים כבוד אדיר למכבי וכל זה ביבשת שלא בדיוק יוצאת בהמונים לרחובות בשביל לארח קבוצה ישראלית. לי אין בעיה שקבוצה ישראלית לוקחת מדי פעם אליפות בארץ, העניין הוא שכמו עם הפועל ת"א, לאוהדי ירושלים יותר חשוב לשנוא את מכבי מאשר לאהוב את הקבוצה שהם בעצמם אוהדים. כמה פעמים אנחנו ראינו כבר תקריות במלחה כמו שראינו לפני כמה ימים בהפסקת המשחק? גם הדברים האלה מפריעים לי יותר מדי. אפשר לשרוק בוז לאנשי מכבי, אבל כמו באושיסקין יש תמיד אווירה שאוטוטו איזה מטורף יעשה משהו למזרחי או למישהו אחר שלבוש צהוב/כחול. הקנאה כל כך עמוקה שאנשים מאבדים את הדעת. משום מה כמו בבית"ר, הפועל ירושלים צריכה איש שנוי במחלוקת שמתנהג כמו בריון. אגיאר עומד בפעם הראשונה על מגרש כדורסל ומיד יורד על כל דבר שמזוהה עם מכבי. בשביל מה? אני חושב שפיני גרשון פרובוקטור לא יותר קטן מאגיאר, אבל כמה גביעי אירופה יש לאדון אגיאר?

אני בהחלט הייתי יותר קונה את השקט התעשייתי של הירוקים מהכרמל מהפרובוקציות נוסח כוכבי ה-WWE של אגיאר. משום מה בירושלים תמיד נמשכים לאנשים מפוקפקים כאלה ובחיפה יש תמיד אחראים ואנשים הרבה יותר מתורבתים.

גם אני כמעט בוודאות יודע מה יקרה בעוד מספר שנים עם אגיאר...

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגייאר נתן כמה שקלים למועדון, דני קליין נתן לו את הכבוד להניף את הגביע, ולאגייאר אין תפקיד רשמי כך גם קבעה ההתאחדות לכדורגל, הוא מוגדר כאוהד.

אתה קבעת שהוא מתנהג כמו ביריון מהרגע שהוא נחת אבל מה עם שמעון מזרחי ויעקב שחר? הם כבר שנים שולטים בליגות השונות, קונים כל שחקן שהצטיין ומגדילים את הרמות בין מכבי חיפה רגל ומכבי ת"א סל לשאר הליגה.

אגייאר נתן כסף בלי תמורה, איך אפשר לדחות אנשים כאלו שבאים ועוזרים למועדון?

ואתם לא אמורים להיות בעד מכבי חיפה בכדורסל? איך הגעתם עד מכבי?

8. samoel Member

לא נמאס לכם?

ג'ו קול
    תבדוק את עסקת פניני. לפניני לא היה שום חוזה לעוד שנה בירושלים, מה שקרה זה הדבר הביזיוני הבא(האמת על דני קליין תצא לאור סוף סוך ותכניסו את זה טוב לראש!!!!!):

פניני היה שחקן של מכבי, הושאל לרעננה/בני השרון איך שתרצו. כשהוא עבר לירושלים לאחר שתם החוזה במכבי מכבי לא דרשו שום דמי השבחה או משהו. נוסיף על זה, כשירושלים היו בקשיים וחיפשו ישראלים בנרות, פדרמן שיכנע את מזרחי לעשות מעשה שמעולם לא עשה, לחזק את ירושליים בשרון ששון ובין היתר פדרמן דאג שמזרחי לא יבקש את דמי ההשבחה.

ואז הגיעה שנה שעברה, מכבי רצתה להחתים את גיא פניני שישחק כבר מהעונה הקודמת בשורותיה, פניני שחקן חופשי (שים לב לא תחת חוזה, יכול להיות שיש אופציה בחוזה יכול להיותת שיש אפשרות להשוות כל סכום מצד ירושלים אבל בשום אופן לא תחת חוזה!!) פניני מסכם במכבי, ואף חותם! ואז התעורר לו היו"ר הנערץ שלכם ואמר שהוא רוצה דמי השבחה. מכבי סירבו בתוקף (גם הסכום המדובר היה נדמה לי 200 אלף דולר לא הגיוני בעליל!!) והעניין הלך לבית משפט. בנתיים העונה מתחילה, מכבי סיכמו עם פניני שיצא לאירופה לשנת התאווררות וכך לא יהיה צורך בדמי השבחה והחוזה נדחה בשנה.

כמובן כולנו יודעים ידו של מי הייתה העליונה בבית המשפט כי מה לעשות שמי שצודק פשוט צודק, אגב ירושליים וקלין אם אינני טועה נשאו גם בהוצאות המשפט בעקבות ההפסד ומכבי לא שילמה שקל! הרי לך לכפיות הטובה והגועל שאתם מייצגים.

9. zivmay Member

סמואל, בדיוק באתי לכתוב את מה שכתבת.
    בירושלים יודעים רק להתבכיין, אין להם מושג על מה הם מתווכחים.
    הם פשוט אוהבים את זה!

עוד משהו, אוהדי ירושלים כלכך צבועים. רק שנה שעברה הם התלהמו שקומץ מאוהדי מכבי, שרו 'גיא פניני מת'.
    אתמול 2300 אוהדים שרו את זה מכל הלב ( השלט היה פשוט זוועה).

ד"א, קצת מוזר להיות אוהד של ביתר וגם של הפועל? איך זה אפשרי?
    אתם לא אוהדי הפועל ירושלים, אתם שונאי מכבי.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין לשמוע את זה מאוהד הפועל ב"ש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אני לא מגדיר את עצמי כאוהד של הפועל י-ם בכדורסל כי לא עוקב באופן רציף, אבל הם הקבוצה שמייצגת את ירושלים(איפה שאני גר) וגם האולם שלהם די קרוב לבית שלי כך שפעם ביובל יוצא לי ללכת למשחק.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

א. כן, זו שאיפה למצויינות, גם ב-40 הפרש על מגדל העמק לקפוץ על החלטות שגויות של שופט....אם בזה אתה מאשים את מכבי, אין פלא שהספורט הישראלי (ואני מוציא את מכבי מהכלל) נראה כמו שהוא נראה. מתי אתה מותח את הגבול לקפוץ על החלטות שגויות של שופט??? ב-13 הפרש? ב-10 הפרש? אולי ב-6 הפרש אם נותרו 30 שניות לסיום והמשחק גם ככה גמור?

ב. אתם מוכנים לרדת מנושא התקציב? אתה רוצה שמזרחי יתנצל על כך שיש לו משקיעים וספונסרים וזכויות שידור וכסף שהוא מקבל כבר 40 שנים על משחקים באירופה? שירושלים לא יחפשו להיות אינסטנט, מהיום להיום. מכבי עד אמצע שנות ה-90 תחילת המילניום בכלל לא היתה קבוצה בעלת תקציב וגם היום באירופה היא אולי הקבוצה השביעי-שמינית מבחינת תקציב. אז מה, לא ניצחנו את ריאל, בארסה, צסק"א, פאו? התקציב שלהם כפול משלנו וגם כשהפסדנו, לא שמעתי אף אחד במכבי בוכה על זה שלצסק"א יש תקציב כפול משלנו.

ג. אתם ממשיכים עם השטויות, אין בעיה. מי זייף אזרחות של שחקן? (עבירה פלילית שלהזכירך דני קליין הורשע עליה בבית המשפט).
    מי דיבר עם קלי מקארתי של ראשל"צ יממה לפני המשחק ושבוע אח"כ היה השחקן כבר של ירושלים?
    אותו דבר קרה עם למונט ג'ונס של הגליל.
    מי ייבש את לימונד עונה שלמה? אות גיא קנטור? את יהוא אורלנד?
    כמדומני, נהריה היתה על סף קריסה כלכלית והכסף שקיבלה בעבור מגי ולימונד הציל אותה. וחוץ מזה, מי אמר לירושלים לא להביא אותם? מי אמר לירושלים לא להביא את פרקינס? אם אתה לא מדבר משנאה, אני לא יודע מה כן.
    ממרומי 30 השנים שלי, למדתי כבר לא להתייחס לשטויות שרוב שונאי מכבי (סליחה, אוהדי ירושלים) הם ילדים בני 15-20 שניזונים מהתקשורת ומשאר הסיפורים שהיו"ר שלהם מאכיל אותם כדי להסית ממנו את האש לכישלון, אבל עובדתית אתם יכולים לבכות כמה שבא לכם: אנחנו נמשיך להנות מהקבוצה שלנו ואיזה כיף שב-40 שנים הפסדנו פעמיים אליפות ולא הפועל ירושלים ולא הפועל ת"א היו שם כדי לקחת אותה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אולי כדאי שתייעלו את השנאה שלכם לדברים חיוביים יותר ואם לא, תמיד כיף לראות אתכם מתפוצצים מקנאה וקופצים משמחה כמו עכברים שיצאו מהחורים אחרי עוד ניצחון זניח. נתראה בגמר הפיינל פור...........או שלא?? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    ענק,אוהד בית"ר אומר את זה..גדול..
    כנראה שכחת שגאידמק היה קניתם כל מה שזז,עידן טל,זנדברג,ניסיתם את קטן,בנאדו,גרשון,איזה צביעות בכמויות שאי אפשר לשים על המשקל אפילו.

ואגב פעם אחרונה שבדקתי לא ראיתי שיש חוק שאומר שאוהדי חיפה בכדורגל צריכים לאהוד את חיפה בכדורסל.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/09
  13. zivmay Member

סלח לי, אבל לא הבנתי את הקשר בין זה שאני אוהד ב"ש בכדורגל. לזה שאני אוהד את מכבי בכדורסל.
    ותאמין לי שמזדמן לי אני עושה את כל הדרך לב"ש, וקונה כרטיס ממיטב כספי למשחקי יורוליג.

אין קשר בין ב"ש לת"א. מה שאתה עושה, זה כמו לאהוב את הפועל ת"א בכדורגל, ולאהוד את מכבי בכדורסל.

מה שכן, רק חיזקת את הטענה שלי שאתה יותר שונא מכבי, מאשר אוהד הפועל.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך קבוצת כדורסל בעיר אפילו עם אותו השם של קבוצת הכדורגל - הפועל ב"ש, למה הם לא ומכבי כן?

לא זה לא, להפועל ת"א יש קבוצת כדורסל לבית"ר אין, הפועל י-ם היא הקבוצה היחידה שמייצגת את ירושלים ומין הסתם שאני יילך איתה, לא רואה שום היגיון בלאהוד קבוצה מעיר אחרת.

כיף לראות את מכבי מפסידים אבל לי יותר חשוב הצלחה של הפועל, ואם זה בא על חשבון מכבי ת"א אז למה לא?

15. אלי מתחן Member

חביבי הדבר האחרון שאני זה אוהד הפועל ירושלים.
    מה שמעצבן אותי זאת הגישה שלכם, מכבי לא מוכנה לתת לשום קבוצה לקום מולה ומתנהלת בביריונות שאין לה תחליף בשום ספורט מקצועני בעולם.
    איך שהבעלים והצוות המקצועי שלה מתנהל, שלא יתפלאו שקבוצות מגיעות מולם מלאות בשנאה וחוגגות אחרי ניצחון, אין מה לעשות. שמכבי ניצחו את צסק"א אלה היו גם פערי הרמות.