ריקלמה, מה לעזאזל אתה רוצה מוויז? בינתיים, בכל משחק עד עכשיו, הקבוצה רצה נהדר איתו. אם תראה את היחסים מדד בזמן שהוא על המגרש, זה תמיד היה ב+ שלפחות 10. אז היה לו משחק גרוע. אתה לא תראה עוד משחקים כמו שהוא נתן אתמול, בהמשך העונה. הוא שחקן מאוד אחראי. נקודה טובה שלקחתי מוויז אתמול , היא שהוא מתחיל להעיז. ומראה כמה ניצוצות מהיותו סקורר בליגה הרוסית וביולב ( כמעט 45 אחוז לשלוש לאורך כל הקרייה).
מכבי שלום. מכבי שלום,איך זה לראות,שוב,גביע אדום? איזה נצחון מטורף,לא היה לנו מושג התקפית,שחקן לוקח כדור ועושה מה שבא לו. בלאגן מוחלט,למזלנו יש לנו 3 שחקני קלאץ' מטורפים כמו פיקנקי סימונס ודיז'ון. קוקיה בשבילי איש המשחק,מתאבד על כל כדור,איזו לחימה! לכל אלה שרשמו פה,אנחנו לא נהיה שאננים,יודעים שהנצחון הזה חד פעמי ואנחנו צפויים להביא עוד סנטר זר ורכז זר. רכז חובה כי ראינו שאי אפשר היום רק עם נעימי ויוגב. אלן אנדרסון במכבי הוא מפלצת,פשוט מפחיד. גומא מלך,מת עליו.
שימו לב לציטוט הבא של אגייאר: "הוא התנהג כתינוק, אבעט לו בישבן כל כך הרבה פעמים שהוא ייתבייש לקום בבוקר". אני לא יודע אם זה התרגום הלקוי של כתבי וואן, שידוע שהם לא חבורה של פרופסורים, או שאלו באמת דברי הפנינה שהוא הנפיק. בכל מקרה, מדובר בחור מעניין אין ספק, תואם את העיר ירושלים לדעתי.
לא התלהבת יותר מדי? סך הכל זכיתם בגביע השוקו של הכדורסל, לא יותר, לא פחות, משחק אימון כולה ומי שקורא תהודעה שלך חושב אולי זכיתם באליפות או משהו.
ההתלהבות מיותרת. קודם כל זה רק גביע שוקו חסר ערך והשנה כמו בערך 60 שנה הפועל תסיים בלי האליפות גומא יעזוב עוד שנתיים שלוש ויזרוק את הקבוצה לפראייר הבא. גומא הוכיח שמקומו כספונסר של בית"ר ירושלים לא מקרי, והוא מתנהג כאילו הוא המציא את הכדורסל, הוא בקושי 3 חודשים כאן והספיק לפתוח את הפה יותר מידי. זה נכון שמכבי לא תמיד יודעים איך להפסיד, אבל התסכול של הקבוצה מוצדק זאת קבוצה של 20 מיליון דולר ולא תמיד צריך ללחוץ את היד או להפגין כל מיני התחנחנויות למינהם, זה ספורט זה לא כתוב בשום מקום. לכל אלו שטוענים שהוא מלך הוא אלוהים, חבל זה יגמר תוך שנה שנתיים שגם בהם לא תסיימו עם שום דבר מאשר גביע השוקו ומקום 3 בפיינל פור ונמשיך הלאה.
אוקי,סליחה,אני מבטיח לא להתלהב יותר בחיים אלא אם יצא לי להיות עם אנג'לינה ג'ולי,וגם אז אני אשתדל לא לגמור.
שיוציאו את התסכול בחדר ההלבשה, מה זה משנה כבר כסף יש להם? תפסידו בכבוד. תאמין לי אם מכבי ינצחו את פנאתינאיקוס ובסוף המשחק לא ילחצו לגרשון או שמעון את היד אתה תראה אותם מתעצבנים אפילו יותר.
אתה חושב שלמישהו אכפת מלחיצת יד?! למי זה משנה, אחרי ניצחון על פאו אני רץ החוצה ופורץ בריקוד הורה מטורף עד הבוקר! שיהנו מהניצחון ויפסיקו להתעסק עם השטויות האלה לא צריך להתחשבן כל הזמן, וגם אם מזרחי\פיני היו עושים אותו דבר אני לא מצדיק את זה זה התנהגות מטומטמת ולא משנה מי מעורב בדבר
מאמן צריך ללחוץ יד למאמן היריב,לא יודע אם פיני לחץ או לא לחץ את היד לגודס,אבל זהו שם זה נגמר,או שהוא צריך ללכת ללחוץ את היד גם לאוהדים של הפועל ירושלים? אגיאר סתם רוצה צומי כמו קודמו בתפקיד.
לדעתי אגיאר מטפס על עצים יותר מדי גבוהים רק בשביל לעורר מהומות. האם מנהל קבוצה מסתובב כך במגרש ספורט? http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg896341.Xxx כשאני רואה את התמונה הזאת אני חושב שצריך להיות אנשים שצריכים לשמור על האיש הזה כדי שלא יעשה מעצמו צחוק. ברור שיותר מדי אנשים נהנים מליצן שכזה, זו תרבות הספורט הפרימיטיבית שרואים יותר מדי בארץ, אירופה ודרום אמריקה, אבל טוב מאד שפיני גרשון מסרב להגיד משהו על האיש הזה. בסה"כ הכי מצחיק שעכשיו באים עם התמונה הבאה: http://images.one.co.il/images/one/200_350/gg896350.Xxx לתת לאיש הזה יותר מדי תשומת לב רק עושה לו טוב. הפועל ירושלים ניצחה בטורניר נחמד, אבל בוא לא נגזים לשני הכיוונים.
גם אני חושב שכולם עשו יותר מדי טרררם עם המפעל הזה. סה"כ קופל (שלצערי יצא לי לעבוד עם האיש הדוחה הזה), חיפש לכפר על העובדה ש"רק מכבי מארחת טורנירים" (לפי ההגדרה של אוהדי ירושלים, אני הייתי מגדיר זאת שרק יד אליהו מתאים לארח מעמדים כאלו), לכן הוא המציא מפעל מצחיק כדי שגם ירושלים יארחו. למה זה לא ברוממה? אשקלון? באמת שאין מה לדאוג, בארץ אני לא מפחד על כלום. יש לנו קבוצה טובה מאוד שבמאני טיים תדרוס כל ישראלית אחרת. אתם באמת רוצים שאני אוציא מהארכיון את תגובותיהם של כל אנשי, ליצני, ושחקני ירושלים (כולל הפריק גידי דודי והיו"ר העבריין קליין) לאחר ניצחון כזה או אחר על מכבי ואיך בסוף העונה הסתיימה? הרי ברגע שירושלים או כל קבוצה מנצחת את מכבי ואז מתחילות התפרצויות השמחה לפרקט, רק מראה כמה מעוררי רחמים הם וזה מה שימשיך לעשות אותם קטנים עוד יותר. מישהו ראה אי פעם את אוהדי מכבי מתפרצים למגרש במשחק שלא קבע אליפות\גביע? (למעט וירטון 77' שם זה היה נדיר). לאוהדי ירושלים קל להאשים את כל העולם חוץ מאת היו"ר המניפולטיבי שלהם, לכן אני כבר לא מתרגש מהם. לגבי היצור אגוייר-אני מתנדב להביא תגובות של אוהדי בית"ר והפועל כשגאיידמאק לקח את הקבוצות לפני 3-4 שנים, להביא תגובות לקראת סוף כהונתו ולהביא תגובות מה הם חושבים עליו כיום...יש לי הרושם שעם אגוייאר זה יהיה סיפור דומה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
כל שנה מחדש מביאים זרים לירושלים (או כל קבוצה אחרת שהיא לא מכבי ת"א), כל שנה ראיון בנתב"ג עם אותו זר "שמעתי על מכבי אבל עד עכשיו אני לא הייתי פה, אני הגעתי ואני ואני ואני...". שזה טבעי לגמרי להגיד את זה, סבבה די ברור שאם בא זר ואומרים לו "מכבי יאכלו אתכם" אז מה אפשר לצפות ממנו לענות? אבל באמת כמו שעידן אמר ההתפרצויות האלה לפרקט...