ליגת ווינר 2009/10

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י דנידין, ‏26/7/09.

1. דנידין Member

למה בכלל כל זה? איזה דבילים.

2. zivmay Member

הפועל עולה בקושי.
    ומכבי מביסה בלי קושי.

הולך להיות חם מחר!!

אנדרסון נראה שחקן, שלא ראינו פה הרבה מאוד שנים.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא גם בטח גילח את שער הערווה שלו ועיצב שם KR,אידיוט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Cup of Tea Liverpool, UK

סימונס חתיכת פוקסיונר.
    אה, וגומא אגאייר ליצן. אתה עשיר, אתה מפרנס שתי קבוצות מהעיר ירושלים ואתה מתנהג כמו ילד אינפנטיל בן 6 וחוגג אליפות אחרי כל סל. בקצב הזה הוא יאכל הרבה חרא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/09
  5. A. Arshavin Member

משחק משובח. פשוט משחק נהדר היום. אז נכון, יש שיגידו שמכבי לא ביטבה, אבל עדיין, יש לי הרגשה שזאת השנה של ירושלים.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אבל מכבי כן יהיו חזקים השנה בניגוד לשנים האחרונות. קצת זהירות עם זה.

7. דנידין Member

כן, מכבי יהיו חזקים בהמשך זה אין ספק, אבל כל הזדמנות להנחיל להם הפסד גם אם זה בגביע שולי לגמרי, שווה הכל!

:aaa021:

8. burning soil Member

משחק איכותי שיכול לספק ציפיות לעונה הקרובה.

מכבי הראתה שהיא לא הקבוצה של ספאחיה,קטש,שרף או בירנבוים שנבהלת ולא מצליחה
    לצאת מפיגור של 15. אלמלא החגיגה של פנינה, יכול להיות שמכבי לוקחת את המשחק.

9. zivmay Member

חחחח פשוט משחק מצחיק.
    מכבי ב2 דרגות מעל הפועל, ומכבי בכל זאת מפסידה.
    הפועל לא ניצחה, זה אנחנו שהפסדנו. יותר נכון פיני הפסיד. לשחק כמעט כל המשחק עם פניני כ4? ולייבש שני עמלקים בחוץ ( פישר ולאמפה) שגבוהים בראש וחצי מכל שחקן אחר במגרש? פשוט שטויות.

ווויזנסקי, עד המשחק הזה נראה כמו מניה בטוחה ושקטה של מכבי, לא עושה רעש, לא מאבד כדורים, עושה עבודה שחורה ביותר.
    אבל היום הבחור התפרע, למרות שהוא די קלע, אבל זה לא מה שציפיתי ממנו היום.

בקשר לאנדרסון, שחקן ענק אין מילים.
    איידסון, פשוט מעצבן שהוא נעלם לפעמים, שהכדור אצלו קורים כלכך הרבה דברים טובים, למרות שהיו לו איבודים, אבל זה רק בגלל שהשופטים משום מה התעלמו מעבירות שעשו עליו.

לא נראה לי שמשחק הבא, תראו ממכבי הרכב נמוך, ולא נראה לי שנראה את סימונס ועוד כמה שחקנים בהפועל קולעים זריקות שלא ייביישו את לה בומבה ובאזילה.

10. דנידין Member

יש מצב שפיני איבד את זה?

11. zivmay Member

לא.
    יש מצב שהוא לא לקח את המשחק ברצינות, כמו הפנאטים בקהל.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/09
  12. דנידין Member

אבל למרות הכל הוא רצה מורלית את הניצחון הזה. יש חשיבות למשחק ואחרי הכל - זה הישג להפסיד במשחק כזה אחרי שהובלת כך.

13. zivmay Member

לא נראה לי שפיני כלכך טיפש, שבכל המשחקים עד היום, הוא השתמש בשני גבוהים ברוב שלבי המשחק, ודוקא היום עשה אחרת.
    יש מצב גדול, שהוא רצה לעשות מן ניסוי כלים.

ועוד דבר, מכבי גם זרקה המון משלוש, זה לא משהו שתראה ממכבי, גם שיש לה כלכך הרבה קלעים ( כל זה בלי בלותנטאל ופרקינס).
    אין ספק שהשנה מכבי היא איום רציני מהשלוש, אבל למרות שמכבי קלעה 15 שלשות, אלו לא האחוזים שפיני חלם עליהם. גם היו המון החטאות של זריקות פנויות. עוד שמהו שלא תראה הרבה.

שורה תחתונה, אין לי מושג איך לקתח את המשחק הזה, או איזה קבעים לקחת מהמשחק הזה. אם אני אקח את הראשון ואת השלישי, אפשר לצאת מעודד מאוד. למרות שזה היה די צפוי. אבל אם ניקח את השני והרביעי, זה לא משהו שנרצה לזכור.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/09
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דני, עם כל הכבוד מדובר בגביע ווינר ולא בשום דבר אחר. בסה"כ ירושלים בביתה תמיד קבוצה טובה והיא ניצחה משחק אחד, לא כזה ביג דיל. אני מניח שהמשחק הזה היה הרבה יותר חשוב לירושלים מאשר למכבי, אבל אחרי 8 ניצחונות רצופים על יריבות לא פחות קטנות מהפועל ירושלים (נדמה לי שאלופת צרפת קצת יותר טובה מהאדומים) אפשר גם להפסיד בבית של הקבוצה ששמה לה על הדגל לשנוא את מכבי.

דבר אחרון, האגיאר הזה בהחלט ליצן, אבל זה כבר סיפור אחר. בכלל, בירושלים יש אחווה בין מחנה בית"ר לאנשי הפועל...? צהוב שחור ביחד עם אדום? נראה לי שגם גאיידמק בעבר ועכשיו אגיאר קצת לא מבינים את הפרינציפ, אבל יש אמרה בהולנדית: האויב של האויב שלי הוא חברי הטוב ביותר...

15. דנידין Member

אני חושב שעל מכבי יש המון לחץ בשנה האחרונה אחרי הכישלונות, שינוי בעמדות ההנהלה וכו'. הם לא משאירים שבויים יותר בשטח ואחרי מסע הרכש אין ספק שהם הולכים לנסות להכנס חזק בכל יריבה אפשרית ועל כל תואר. זה לא אמור היה להיות שונה בגישה גם היום.