ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

כן, משחק אימון (ואל תבוא לי עם השטויות כמו: "זה היה משחק יוקרתי", "פיני ייחס חשיבות גדולה למשחק" ושאר הפנינים שלך) הוא מדד לעונה כולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

תאמין לי, גריר עולה על קאמינגס וביינום ביחד. ישנם גם מאצ'יאוקאס (או איך שלא רושמים את זה), הליטאי המצוין שאני כבר לא עוקב עם הוא פצוע או לא. אני לא טוב בדיוק בשמות, אבל לאולימפיאקוס יש חומר שחקנים טוב ממכבי. אני לא אומר שמכבי לא יכולה לנצח אותם כי היונים פתחו את העונה רע, לפחות ביורוליג.

2. zivmay Member

זה שאתה מנסה לא להאמין, שלפיני הייתה חשיבות למשחק הזה, זה בעיה שלך.
    היית צריך לראות את הפנים שלו באותו משחק.

מצ'אס כל שבוע נפצע, במיוחד אחרי ששנה שעברה הוא קרע את הרצועות..( או משהו דומה.)
    על גרין אני בכלל לא אדבר, בכלליות הוא חתול בשק.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/07
  3. Dimitar Berbatov Member

אתה מדבר שטויות, והכי מצחיק - שאתה אשכרה מאמין למה שאתה אומר.
    תהיה בטוח שפיני לא ייחס חשיבות למשחק הזה, גם קטש לא, סך-הכל עוד משחק אימון.

דבר ראשון, זה גריר, לא גרין, וחתול בשק?
    גריר שחקן מצוין, והממוצעים שהוא מעמיד הם בהתאם. רכש גדול של גרשון.

4. zivmay Member

אני יודע שזה גריר, פשוט לא שמתי לב ולא ערכתי.
    חח מצחיק אתה, לשחקן ששוה 3 מיליון דולר, יש לו ממצועים בהתאם? תתחיל לראות ואז תדבר.

5. samoel Member

ולפייזר יש ממוצעים של שחקן ב-1 מיל' דולר?
    לשאראס יש ממוצעים של 3 מיל' אירו?
    לזיסיס יש ממוצעים של 1 מיל' אירו?

אין אף שחקן שמצדיק את המחרים, והתשלום היה רק כדי למשוך את השחקנים מארה"ב. אז אין לזה שום קשר. גריר מעמיד ממוצעים יפים. מאצ'אס הוא אחד הגארדים הכי איכותיים ביבשת כשהוא כשיר ובכושר משחק מלא(לא מחייב בשיא הכושר), ראינו כמה הוא תרם במשחקי הפלייאןף שנה שעברה.

קאמינגס אכן קצת משתפר אבל גם אתמול הואפתח נדמה לי עם שני איבודים, על היציבות של הלפרין כבר אין מה להוסיף, ונקווה שהאריות יגיעו בורשטיין כבר יחזור(השאלה תיהיה איך, קשה לי להאמין שנראה אותו חוזר לכושר טוב זו פציעה שממש לא קל להתגבר עליה, אבא שלי בתור אחד ששיחק כדורסל ושמר על גדולי כדורסל כגון: חן ליפין. אומר שהוא גמר את הקריירה והוא לעולם לא יחזור להיות טל של 2004, נקווה שיהיה לפחות טל של 2007.

6. Dimitar Berbatov Member

זיומאי, בזאת קיבלת את תואר ליצן הפורום.
    ומאור ענה לך במקומי, הסכומים בשוק האירופי מטורפים. אף שחקן לא שווה את הכסף שהוא מרוויח, נקודה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה עלוב הדורסמן הזה , רק מחפש כותרות .

בערב הוא מחזיר שהוא פורש מהפועל חולון וכולם עושים מזה היסטריה , אבל הוא מופיע חמישיות ומודיע שפורש רק מאימון הפועל חולון.

8. David Seaman Member

שאלה: איפה משחק כיום ליאור ליובין?

9. Dimitar Berbatov Member

חזר למקורות, רמת גן.
    מדובר באחד הפספוסים הגדולים בכדורסל הישראלי. אני זוכר את הימים שאדלשטיין אימן בהפועל ת"א וליובין כיכב. המעבר לאירופה לא עשה לא טוב, חבל שבארץ לא נתנו לא הזדמנות.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קרעו את מכבי? עד כדי כך??? הלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

11. Number 8 Member

פאקינג 19 הפרש. אני לא האמנתי באותו רגע שראיתי את התוצאה. התפרקות טוטאלית של הקבוצה ברבע האחרון.
    בלטו - ששת הזרים של מכבי עם 29 נקודות(!). קאמינגס עם אפס נקודות וחמש עבירות, פייזר לא מקשיב להוראות של קטש, באטיסטה בוכה בגלל שלא מקבל דקות משחק. סליחה, זאת מכבי ת"א? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

הפסדים של מכבי ת"א בכדורגל ובכדורסל. שבוע לא טוב עבור המכבים. דווקא לפני חנוכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/07
  12. Dimitar Berbatov Member

אולי עכשיו, עקב הנצחון הזה של בני השרון, יבינו שבני השרון זה לא רק מאיר טפירו. קוקי בלצ'ר נתן משחק גדול עם 20 נקודות, עוסמאן סיסה ואיבי היו מצוינים מתחת לסל וניצלו את הקו הקדמי הנרפה והרך של מכבי, וכמובן - מאיר טפירו נתן משחק גדול, והפעיל את בלצ'ר מצוין - הישראלי הטוב בליגה.
    עכשיו מגיע המבחן הגדול של בני השרון. הרבה קבוצות לאחר שהן מנצחות את מכבי, מפסידות, ואפי דיבר על זה. אני מאמין שזה לא יקרה.

13. Broshi Member

הייתי אתמול במשחק של הגליל נגד רמת גן. לשם שינוי עם הניצחונות באים האוהדים והייתה אווירה מצויינת, במיוחד ברבע האחרון. גילי מוסינזון נתן משחק פשוט ענק. 28 נקודות ו17 ריבאונדים. לפני שקטש הביא אותו לגליל הוא היה שחקן גמור. עכשיו הוא פשוט גדול. מביא אנרגיות וטירוף למשחק. גם יוגב אוחיון ענק. כל כך הרבה אחריות. קפטן של קבוצה כבר בגיל 20. לא רואה אותו נשאר עוד הרבה זמן בגליל.

14. beitar4ever Member

חולון ניצחו את אליצור במשחק מצוין שלהם, הם הובילו במהלך כל המשחק רק ברבע האחרון אליצור החלו לצמצם בעזרת שלשות של דרור דוידי שהיה המצטין בשורות אליצור, אבל בסוף לא הצליח לעזור לאליצור שהפסידו בהפ' 20 .
    מילה טובה לקהל של חולון, בא בהמוניו כמעט 1000 למשחק , ועודד ללא הפסקה באמת כל הכבוד לו.

15. BeitaReaLiverpool Member

אני רוצה לומר משהו על בני השרון.
    שימו לב: ניצחונות על 3 הקבוצות הטובות בליגה- מכבי ת"א, הפועל י-ם, והפועל חולון.
    ועם זה, הפסדים ל-2 קבוצות, שבואו נאמר- לא מאריות הליגה.
    לדעתי רמת גן ו... אולי אשקלון.
    קבוצה מוזרה בני השרון.