גם אני לצערי חושב כך. זה קרה כל-כך הרבה פעמים בעבר, ומה לעשות - למכבי יש סגל הרבה יותר טוב משל ירושלים, שגם ככה לא נמצאת בתקופה טובה. מכבי בהיכל נוקיה בלתי מנוצחת, לא משנה איך היא תגיע למשחק.
לא שירושלים בתקופה טובה, עם כל הכבוד, מאלגה קצת יותר טובה מדן בוש. מקווה בשביל ירושלים שרובסון המצוין יחתום אצלהם כבר היום ויוכל לשחק נגד מכבי, לא מובן לי למה דנבר וויתרו עליו, לפי מה שהבנתי כולם קיבלו את שחררו בהפתעה אחרי שהוא הציג במשחקי טרום עונה ממוצע של 15 נק' למשחק.
אחת היציאות המוזרות והמצחיקות בפורום. לקבוצה קוראים דן בוס, ולא דן בוש - הכותרת שספורט 5 נתן להפסד של ירושלים בהולנד.
אה? טעות ענקית. דן בוש ודן בוס זה אותו הדבר, ואפשר לכתוב איך שרוצים. בכל זאת זה שם לועזי. ואתה יכול לבדוק את זה בעצמך, תכתוב בגוגל דן בוש\בוס, ותראה שבשני המיקרים יהיו לך כתבות על הקבוצה.
לא בדקתי בספורט5, האתר שלהם לא עובד אצלי כי יש לי פיירפוקס מחורבן. זה השם שזכרתי, כל אחד עושה טעויות. אבל אם זה הצחיק אותך, בכיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
וואלה? בכל מקרה, זה הצחיק אותי כי חשבתי שהוא קרה להם דן בוש בגלל הכותרת של ספורט 5. רסקין הוא השדר הטוב ביותר בארץ, גם בכדורגל, למרות שהידע שלו לו ברמה גבוהה. כיף לשמוע אותו משדר. הוא שנון, מבין כדורסל, יש בינו לבין שלח כימיה מצוינת, רק לא יורם "ועכשיו הכדור אצל יצחקי, סליחה זה בן שושן" ארבל.
ד"א עכשיו ראיתי שב'הארץ' כתבו דן בוש ולא דן בוס בכתבה, לא בכותרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx וכמוך גם אני מעדיף את ניב רסקין, יום ארבל במשחקי כדורסל כל הזמן מכניס דברים שקשורים לכדורגל, שלא קשורים למשחק כדורסל.
ניב רסקין פשוט שדר מצוין. הוא רהוט, יש לו קול מצוין לשידור והוא לא יבש כמו ארבל. רסקין ושלח זה הצמד הכי טוב שעומד כרגע.
משחק לא מעניין הולך להיות היום בין מכבי תל אביב לירושלים משימה אחת הולך להיות משחק משעמם: מכבי הולכת להביס את ירושלים באיזה 20 הפרש לירושלים יש שגל חלש זרים לא פוגעים וגם ישראליים לא משהו לעומת זאת למכבי יש גם זרים בסדר וגם ישראלים מצויינים ותמיד מכבי מביסה את ירושלים וראינו את זה בטורניר וינר שמכבי הביסה את ירושלים אז גם הפעם זה לא הולך להיות שונה ויהיה תבוסה לירושלים לא כוחות!
ברוב המקרים, דופקים את ניב רסקין. אמנם הוא משדר את הפועל ירושלים ומכבי ת"א נגד גלבוע ואחרות, אך לא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהוא שידר את מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים, אם בכלל. תמיד מעבירים את המשחק לערוץ 10 או לספורט 1/2, וחבל שכך. ניב רסקין שדר הכדורסל הטוב בארץ. ביחד עם עופר שלח, צוות מנצח.
זה רק מראה שהענישות שהציעו לקבוצות הם מטומטמות לגמרי. צריך לשים את האוהדים האלה בכלא איזה חצי שנה,את יוסי מלאך והחבר שלו 3 שנים. להרחיק את כל האוהדים האלה לצמיתות מכל ענף כלשהו[אפילו מהענפים הכי ניחדים] ואז נראה מי יעז להתעסק עם אבוקות ושטויות.
עירוני אשקלון 81 - בני השרון 72 שתי הקבוצות מוכיחות שהתוצאות שהושגו במחזור הראשון לא היו מקריות לגמרי. אשקלון שוברת רצף של שני הפסדים, עם משחק גדול של יריב יצקן ורבע אחרון נהדר של יובל נעימי. בני השרון חוזרת להפסיד ושומטת משחק נוסף. אשקלון ממש מפתיעה אותי ביכולתה הטובה הלוואי שימשיכו כך, אריק אלפסי שהחליף את ברקוביץ' צבר ניצחון ליגה ראשון , ובמחזור הבא הוא יפגוש את גליל עליון.