ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. Spanish Weapon Member

אני חייב שמישהו יסביר לי משהו בענין יניב גרין-
    ממה שאני זוכר אותו במכבי ת"א, ואני רואה כדורסל כבר כמה שנים טובות,אף פעם לא זכרתי את יניב
    גרין כזה שחקן מפתח שמוביל את הקבוצה או יכול להנהיג כשהקבוצה בקנטים.
    תמיד זכרתי אותו כשחקן יחסית בינוני בלי שום יתרון בולט מעל שאר השחקנים שנגדו או שאיתו ולא
    לחינם מכבי לא כל כך נלחמה עליו לפני שהוא עזב לסאמרה.
    בהתאם לכל זה,איך זה שהחזרה שלו למכבי ת"א תופסת כזה רעש וכותרות? זה מתחיל בידיעה כמעט
    מרכזית בחדשות של גל"צ , ממשיך בכותרות בוואן ובספורט 5 , ממשיך בחדשה סנסציונית בחדשות
    הספורט ומסתיים בזה שאני מגלה שהבן אדם הולך להרוויח 500 אלף דולר לעונה, 500 אלף דולר
    לעונה!!!

אני מבין שבמבכבי ת"א לא עשו שיעורי בית בנוגע לתכנון סגל והוצאות?

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני גם מנסה לחשוב למה מכבי נותנים כל כך הרבה כסף לשחקן שיש על הספסל, איכזב אותם והם ויתרו עליו ושלחו ואתו לדרכו.
    ובכל זאת הגעתי לסוג של מסקנות: מכבי מכירים את השוק ואין שום סנטר אחר בהישג יד. מצוקת סנטרים מכבי ואולי באירופה בכלל, אף סנטר הוא לא למכירה. מכבי עקבו אחרי גרין כל התקופה האחרונה וראו שיפור ניכר (תמיד ידענו שיש לו כדורסל, המון כדורסל, ראו ערך נבחרת שיראל), אבל אולי מאז הוא השתפר עוד ובשל לחזור לת"א.
    מכבי היו חייבים סנטר נואשות, וכך קורים הדברים ברגע שאתה נואש ביימנו בעסקים כלכליים (אתה משלם יותר).

3. Valncia Member

אלעד הופמן בן 23 1.90 חתם בבני השרון ל4 שנים.

לא יודע כמה הוא מתאים לבני השרון אני שיחקתי נגדו(בשכונה) וראיתי משחקים שלו ביבנה ולא ראיתי משהו מיוחד יש לו יד טובה מהטווחים אתלט טוב ובעיקר בא בתור תחליף לחנוכי. וגם נראה כמו בחורה.

4. samoel Member

אני רוצה להעמיק את הדברים של סלע לגבי יניב גרין.

השוק הישראלי דל והמחירים עולים.
    ממקורות מהימנים שיש לי(ואני לא יכול לפרסם) מכבי הציעו תחילה לגרין 350 אלף דולר והוא סירב שכן אם יחזור בעוד שנה הוא יהיה תושב חוזר והמס עליו יקטן, לכן מכבי היו צריכים לפתות אותו יותר(סיבה הגיוניות לא כך?). אפי אוהב שחקנים מסוג של גרין עם הרבה מלחמה והגנה טובה, רק נקווה שלא יהרוג אותנו מהקו.

5. Dimitar Berbatov Member

אמנם האלטרנטיבה הכי גדולה למכבי מתפוררת (ואתם לא יודעים כמה כואב לי לראות את הקבוצה הגדולה הזאת מתפזרת ברחבי הליגה), אבל נהריה ובני השרון, לפחות על הנייר בונות קבוצה מצוינת וכמו שהרכש של מכבי נראה, הן יכולות לתת פייט למכבי. נהריה מאוד התחזקה מבחינת הישראלים. לימונד ואוחיון הם שחקנים נפלאים ומוכשרים שבונים קו אחורי מהטובים בליגה, יעקוסי אחלה של שחקן ספסל ועם ג'ינו יפגע בזרים, השמים הם הגבול.

בתור אחד שיש לו סימפטיה לבני השרון, אני מאוד מרוצה מההתנהלות של אלדד אקוניס שעושה עבודה אדירה. להביא שני זרים ברמה של שון ג'ימס וקווינטיינס, עם רזומה כמו שלהם, לא דבר פשוט, על הנייר החתמות מצוינות. ועם החיזוק בצד הישראלי (לדעתי העזיבה של חנוכי ממש לא מכה, שחקן בינוני מינוס), לשרון יש פוטנציאל אפילו לאליפות.

פיסטון, לבני השרון דווקא יש גבוה ישראלי לא רע - מונסון. אבל אתה בהחלט צודק. הרוטציה של הישראלים בעייתית מאוד מבחינת בני השרון. בלצ'ר, ג'ימס, סיסה וקווינטיינס, לפחות אחד מהם צריך לפתוח על הספסל ולקבל פחות דקות. אני מהמר שזה יהיה סיסה ומונסון יקבל לא מעט דקות על חשבונו.

6. piston Member

שון מונסון היה מאד מאכזב בבני השרון בעמדה הקודמת.
    יש בשוק גבוהים בקנה מידה ישראלי שאינם זרים, וניתן להביא אחד מהם.
    אם זה לא יקרה, שוב בני השרון יהיו קרובים אבל לא יותר.

7. piston Member

משה ויינקרנץ הוכרז כמאמן החדש של בני השרון.
    זו ללא ספק החתמה מעניינת. ויינקרנץ מאמן ראוי, שחוזר מהפרישה בכדי לנסות להצליח עם בני השרון בליגה, וביולב-קאפ.
    זהו מאמן מאד מנוסה, שיכול לקחת את בני השרון למדרגה הבאה, ולהצליח איתה גם באירופה.

כרגיל, בני השרון עובדת בשקט וביעילות.

עכשיו רק צריך להחתים גבוה ישראלי...

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/08
  8. Dimitar Berbatov Member

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=41084&lang=HE
    עוד החתמה סופר איכותית של ג'ינו. שחקן עם נתונים ורזומה ברמה גבוהה מאוד, יכול להיות הצלחה גדולה (משהו כמו סימונס/ניילון). בכתבה רשום שהוא יכול לשחק גם 2 וגם 3. אני מניח שג'ינו ישחק איתו לרוב 3 כדי לתת לאוחיון, חנוכי ולימונד את המושכות בקו האחורי. עכשיו חסר לנהריה עוד שני זרים בצבע והיא מסודרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  9. A. Arshavin Member

נראה לי המקום הכי מתאים לשים את זה, שוקי קרמר, היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, נפצע קשה בפיגוע הדריסה שהתרחש היום בירושלים.

My Webpage

10. Dimitar Berbatov Member

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1319220
    בשקט, בשקט ראשון בונה קבוצה שיכולה לתפוס שנה הבאה כרטיס לפיינל פור. הזרים שזיו ארז הביא כמו ג'ימס יוז (סנטר נהדר) וקן טוט (רכז שמזכיר קצת את סטיב בארט, סקורר בחסד ומוביל כדור נהדר) עושים רושים מצוין, ואם איבי יגיע זה יהיה חיזוק אדיר. גם הישראלים של ראשון לא רעים בכלל - מוסינזון, שעשוע, אבי סוכר.
    קצת לא ברור לי איך זיו ארז יסתדר עם שלושה גבוהים כמו יוז, איבי ומוסינזון, אבל זה מה שנקרא צרות של עשירים.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בנתיים גם הירוקים של חיפה לא רק הבטיחו גם קיימו, 4 ישראלים לא רעים בכלל חתמו בקבוצה: משה מזרחי (בדרך לפי YNET), גור פורת, עמית בן דוויד ובעיקר עידו קוז'יקרו. עכשיו לא ברור עדיין התמונה לגבי הזרים, הקבוצה חייבת עוד שחקנים באיזור הצבע וסקנד גארד גם יהיה לא רע. בנתיים אבל נבנת קבוצה לא רעה בכלל, מה שכן גם הציפיות.

ד"א למעוניינים, יש אתר חדש לקבוצה:

http://www.mhbasket.co.il/

12. hod Member

לבינתיים, הקבוצה שהכי הרשימה אותי עם החתמות הצברים היא עירוני נהריה. הקבוצה מהצפון נמצאת במגמת עליה גדולה ביותר מהעונה האחרונה וההתברגות הזו לפיינל-פור לא פשוט בכלל של 3 קבוצות גדולות כמו מכבי, חולון ובני השרון מעוררת כבוד.

הקו האחורי שלה נפלא מבחינת הישראלים: לימונד, אוחיון, לואיס.
    מה שנותר הוא להביא סמול פוורד ולחפות על העזיבה של היל - בגבוה זר אימתני.

בהצלחה, יש לי הרגשה שהיא עוד תפתיע.

13. samoel Member

אל תשכח את ג'ונסון שנשאר שלדעתי הוא אחד השחקנים היותר איכותיים בליגה שלנו.
    וחולון תהיה מועמדת לירידה בקצב הזה.

14. hod Member

זה היה שקוף שחולון סתם קבוצה חזקה שתיתן זבנג ותיפול. דורסמן החזיק את הקבוצה לבד, היו שם שחקנים שלחולון לא הייתה אפשרות מבחינה תקציבית להחזיק אותם עונה נוספת.
    אני בעד שיתעניינו בליגה שלנו ולכן זה מצער אותי אע"פ שאני אוהד מכבי. חבל.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08
  15. משוגע בירוק Member

חולון לא תיפול כל כך מהר... אומנם דורסמן כבר לא בעניינים אבל הקבוצה שרדה מכה מאוד קשה והחתימה כבר מספר ישראלים שלדעתי יספיקו להשאיר אותה בליגה ולהתברג בשמינייה של הפלייאוף ומשם 2 משחקים ואתה בפיינל פור... תוסיף לזה את הקהל שדחף העונה את הקבוצה לאפס הפסדים באולם הפחים (מלבד משחק רדיוס אחד שהקהל לא נמצא בו) ואת העובדה שהקבוצה תתחיל את הגביע ברבע הגמר ויכולה להיות עונה מעולה... הכל תלוי בזרים שיגיעו...

בכל מקרה.. השנה תהיה קשה אבל לדעתי חולון כאן ואחרי האליפות זה בעצם כל מה שאני צריך... הקבוצה ההיא של העונה שעברה לא הייתה ולא תהיה בכדורסל הישראלי ועוד כמה שנים יבינו את זה... אחרי שמכבי תתחיל בעוד רצף נחמד ולפני כל גמר פיינל פור ישדרו בערוץ הספורט את אותו משחק מערב ה-29 במאי, 2008...