הקיץ רק התחיל ובארץ הקיץ ארוך במיוחד(אחת הליגות שנפתחות הכי מאוחר כמעט ביחד עם האן בי איי :S) אני מוכן לחתום שחולון עוד תתרומם ותתרסק לפחות שלוש פעמים העונה באמצעות תקשורת "הסקופים" שלנו.
ג'ינו חתם בנהריה. לא מבין למה נהריה וויתרה על בוסאני. עשה עבודה נפלאה בנהריה אחרי שבית הלחמי התפטר, הביא אותם לפיינל פור אחרי כל-כך הרבה שנים ששפכו כסף ולא הגיעו לשום מקום. אין כאן כבוד למאמנים. לגבי ג'ינו, אני מברך על כל חזרה של מאמן ישראלי מחו"ל לארץ. ג'ינו עשה עבודה מצוינת בבני השרון, מאמן שאני מאוד מעריך. בוודאי שעדיף על המאמן הכי טוב בארץ - קטש (רק אותי מצחיק לראות שכל הליגה רודפת אחריו אחרי הכשלון במכבי?)
כנראה שהליגות בעולם נפתחות על פי סדר הרמה שלהן מהכי גרועות להכי טובות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.40141.html זהו, עונה אחת ודי. דורסמן הולך (למרות שאצלו אף פעם אי אפשר לדעת) ועכשיו נצטרך לחכות לאלופה חדשה עוד 15 שנה. ירושלים מתפוררים ובחולון לא בטוח שתהיה קבוצה - שתי האלטרנטיבות היחידות למכבי בשנים האחרונות נמצאות במצב ביש. איך אחרי עונת שיא שכזו בליגת העל נראה שאנחנו חוזרים בדיוק לתקופה של אחרי עונת הדובדבנים?
אולי בני השרון יחתימו את דורסמן, ואם עוד זר טוב או שניים, וישראלי גבוה כמו ארנולד הם יוכלו לעשות משהו. אולי...
אפיזודה הידועה מראש. זה פשוט בושה לעיריית חולון, לכדורסל ולספורט הישראלי שהאלופה לא מסוגלת להתקיים בתקציב מינמום, שלא נדבר על זה שהם לא יופיעו בשום מפעל אירופי בעונה הבאה. באמת שאין לכם תקווה, לאוהדי הכדורסל בארץ.
זוכרים את זה? מה רשום היום בידיעות אחרונות בעיתון? עריית חולון צפויה להעביר 2.5 מיליון דולר(בכותרת, למרות שבכתבה הסכום מוזכר בשקלים, אבל מדובר על העמדהת קבוצה ליול"ב). למה נראה לי שלשנת הבחירות יש קשר לזה. אה ואני לא מציע לצאת בחגיגות עד שזה לא סופי, אין לדעת מאין יצוץ איזה רפי עגיב או שמישהו יתקפל פתאום.
ב-י-ז-י-ו-ן!!!! ירושלים ביול"ב. זה התבשל כל כך הרבה זמן, הייתה לי תחושה, אני נגעל. חולון לא באירופה. עריכה: תגידו שאותכם זה לא מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
זה בולשיט. מסורת לא אמורה להוות שיקול. לגבי המגרש, הם היו יכולים להחליט לשחק בראשון או בתל אביב. זה לא המקום של המנהלת לקבל את ההחלטה במקומם.
שאלה מצוינת. אין לי ספק שנהריה במידה והיו פונים אליה הייתה מצליחה להעמיד את התקציב המינימלי ליול"ב (נהריה אחת הקבוצות העשירות בליגה) ובמידה ולא, היו חייבים לפנות לאשקלון, לידיעת אבנר קופל היא סיימה לפני ירושלים. אבל מה לעשות שירושלים היא שם גדול יותר ועם קהל גדול יותר, ככה זה עובד בארץ, ואל תגידו שזה לא היה צפוי שירושלים איכשהו תשתחל ליול"ב, אם זה במקום בני השרון או חולון.
היה צפוי וכן פנו קודם לנהריה כפי שמחייב ההיגיון אבל הפסיחה על אשקלון היא בלתי נתפסת ומרגיזה. זה פשוט ביזיון מה שעשו, כאן הכל רשום בכתבה, אני דווקא חושב שאשקלון כן יכולים להביא קהל למשחקים כאלה, כמדומני האולם שלהם כן עומד בתקן ולכן באקלון יכלה להיות חגיגה, חבל, זה היה מוסיף צבע דווקא לליגה הישראלית אם באשקלון היו מעמידים קבוצה ליול"ב, אולי מיסי היה נשאר אפילו. אגב, היום קראתי שבליניקו בוסאני וחירותי מועמדים לאימון האלופה. אם השניים הראשונים יקבלו את הקבוצה אני מאמין שחולון תדבר שוב לכיוון הפינל פור.
אולי יש עוד שיקול. מדי פעם באשקלון נופלים קאסמים. קבוצות מאירופה יתחילו להתלונן, ופתאום יול"ב לא יאשרו שוב משחקים בארץ. לכו תדעו...