ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. Rudess Member

בשיטה הגרועה הקיימת של היורוליג, בשביל להצליח לא צריך להיות הכי טובים. כדי שהיורוליג תחזור להיות איכותית, צריך לצמצם את מספר הקבוצות ולשנות את שיטת הבתים והמשחקים.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

2 עמודים אחרונים זה נראה כאילו העבירו את הדיון של ארסנל לכאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Dimitar Berbatov Member

חבר'ה, אין ספק שאם מסתכלים על איכות של קבוצה כמו חולון והעומק שיש לה בסגל (דיקסון, כוכב הגמר לא שיחק אפילו לא דקה אחת נגד נהריה!), חולון יכולה בקלות להגיע לטופ 16, לדעתי גם בני השרון יכולה להגיע לטופ 16 עם טפירו ובלצ'ר כשירים. אבל אתם צריכים לזכור שזה לא פשוט לשחק 2 משחקים ב-4/5 ימים, ואני בכלל לא בטוח שחולון היתה מצליחה להגיע במקביל לטופ 16 ביורוליג וגם לרוץ חזק על האליפות בארץ.
    לאט, לאט. אני דווקא חושב שזה לטובה שחולון שנה הבאה תשחק רק ביול"ב. קודם כל שתסתגל לאינטנסיביות שב-2 משחקים תוך 3 ימים וב"ה אם היא תשמור על המשכיות גם בעוד כמה שנים ואם היורוליג יתן 2 כרטיסים, בשנים הבאות היא תגיע ליורוליג יותר מוכנה ועם מעט ניסיון אירופי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/5/08
  4. אביתר 1 Guest

מזל טוב להם יכולהים לאשהר אותי

5. פרנקו בארזי Member

נייג'ל ועוד כמה משתמשים פה שכתבו הודעות שטנה לשימון מזרחי,
    תאמינו לי שזה הרבה מעבר לסתם חוסר ספורטיביות ובכיינות. לא סתם אוהדי הפועל כל כך שונאים אותו (ואני ביניהם). הוא פשוט חירב את הכדורסל ב40 שנה האחרונות, דרס והשתלט באופן לא ספורטיבי בעליל את הליגה.
    רק עכשיו כששלטון היחיד של מכבי נסדק לרגע (אני מקווה שזה ברור לכולם ששנה הבאה הדון זוכה שוב באליפות, כן?) אנשים קולטים כמה שהוא הרס את הכדורסל בישראל, כי הם רואים כמה כיף זה כשיש תחרות של ממש על האליפות ועוד קבוצות זוכות.
    מצחיק אותי שאחד התירוצים של אוהדי ומנהלי מכבי אחרי הגמר האירופי היה "לצסקא יש תקציב פי שנים משלנו". מכבי שיחקה נגד קבוצה שהתקציב שלה הוא בקושי חמישית משלה. וור אר דה אקסיוסז נאו?
    האמירה של הדון, "סגנית אלופת אירופה זה גם תואר" פשוט מעוררת רחמים (לא באמת, לעולם לא ארחם על הדון) ומסמלת את מות המכביזם.
    חבל שזאת לא בני השרון שזכתה באליפות, קשה לי לשמוח יותר מדי על אליפות של חולון. העיקר שלמכבי אין תואר (חוץ כמובן מסגנית אלופת אירופה).

6. burning soil Member

קודם כל, רעננה של סוף שנות ה-90 היתה לא פחות טובה מחולון של היום, להזכירך, היתה מהקבוצות
    הבודדות שניצחו את מכבי בסדרת פליאוף. רעננה של אז היתה קבוצת צמרת מובילה לכל דבר, וההופעה
    בסופרוליג בסופו של דבר פירקה את המועדון. בכל זאת, הנקודה כאן היא לא רעננה מול חולון, אלא העובדה
    שלחולון, כמו לכל קבוצה אחרת מישראל, אין את הכלים לשחק, להצליח ואז לשרוד ביורוליג, אל תשלו את
    עצמכם שלאחר האליפות חולון תמשוך אליה ספונסרים שיזרימו אליה עשרות מליוני דולרים, במקרה הטוב
    התקציב של חולון יגדל בחצי ממה שיש לה כיום.

7. Fabio Junior Member

ישששששששששששששששש!!!!
    מגיע להם!!!!!

8. Dimitar Berbatov Member

בשלוש מילים - וואו, וואו, וואו
    נשמע כמו אחת ההחתמות המבטיחות שנעשו בכדורסל הישראלי. אלוהים יודע איך הוא הגיע לבני השרון. ומגיע על כך (והחתמות נוספות כמו ניילון וסיסה) שאפו לאקוניס שבלי תקציב גדול מצליח להביא לבני השרון שחקנים איכותים מאוד. ההחתמה הזאת של ג'יימס כנראה סוללת את דרכו של איבי החוצה. אלא אם כן השחקן עם הפה הכי גדול בארץ יסכים לשבת על הספסל (ניחוש פרוע - לא ולא).

9. samoel Member

נשמע מבטיח ביותר.
    אבל לא מן הנמנע שיחליף דווקא את סיסה. אני לא יודע מה הולך בבני השרון לגבי חוזים , אבל סיסה הוא לא פקטור בהתקפה בעוד לאיבי יש משני הכיוונים. ג'יימס בהחלט יוכל לתת את ההגנה של סיסה(וכנראה טובה ממנה) ויוסיף לזה הרבה התקפה כמו שניתן לראות

10. פול סקולס Member

בכל התגובות שם אומרים שאיבי וגריזארד עוזבים את בני השרון, ככה שהבחור כנראה מחליף את איבי.

11. Dimitar Berbatov Member

גריזארד בכל מקרה חוזר לאוסטרליה, אם אני לא טועה למלבורן. משם הוא גם הגיע לבני השרון באמצע העונה.
    בכל מקרה בני השרון חייבת להתחזק בעוד גארד אחד לפחות או סמול פוורד. אחת הסיבות שבני השרון קצת גיגמה בסוף העונה ולא הגיעה לגמר היא הסגל הקצר שלה. כשבלצ'ר וטפירו נפצעו הקבוצה הזאת נפלה מהרגליים.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דברים של דיויד בלאט

כיף לשמוע את בלאט. אני מקווה שהוא אכן יצליח בדינאמו מוסקבה, הוא מקבל תקציב עצום. סחטיין עליו.

הוא גם כמובן רואה באפי מינוי עם סיכויים טובים להצלחה.

13. אבו Member

14. Pele Member

זה ברור מאליו.
    אתם מצפים שיתחיל פה איזה עידן חדש של כדורסל. אני הראשון שאשמח שזה יקרה אבל זה פשוט לא יקרה.
    יש מעט מאוד קבוצות בארץ שמחזיקות את עצמן עם תקציב קבוע ומאוזן לאורך שנים, וגם אצלן התקציב הוא לא מי יודע מה.

קבוצות שנתנו פייט נגד מכבי, כמו חולון השנה לדוגמא, זה קבוצות שהצליחו בעונה אחת להצליח להביא מאמן טוב ורכש טוב שיתנו עונה של פעם בחיים.

צריך הרבה יותר מזה כדי לשבור את המיתוס של מכבי..

15. Number 8 Member

תגובה שלי אחרי שקראתי תגובות שחולון תהיה אלטרנטיבה למכבי:

עלק אלטרנטיבה... חבר'ה תצאו מהסרט שלכם.