ליגת ווינר עונת 2007/8

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Number 8, Oct 27, 2007.

1. דנידין Member

הוא מאמן מצויין וכל מאמן אחר יכול היה גם ליפול עם מכבי הנוכחית. סגל השחקנים לא רע, אבל זה אוסף של שחקנים שלא מתאימים לשחק יחד. להגיע לגמר אליפות אירופה היה הישג יוצא מגדר הרגיל עם מה שהיה לצביקה. לא חושב שאפי היה עושה טוב יותר עם הסגל הזה. מעבר להחלפת מאמן מכבי צריכים לעשות שינוי דרסטי בסגל.

2. Cesc_Fabregas Member

בתור אוהד ירושלים אני רוצה קודם כל לברך את חולון על הזכיה ואני חושב שהיה מגיע להם יותר ממכבי, בטח ובטח שלאוהדים שלהם שלמרות הקומץ התחלתי איכשהו להבין אותם, אני מקווה אבל שדורסמן וקבוצות אחרות ידעו להמשיך את השנים הבאות בלי אליפויות של מכבי ושקבוצות אחרות יקחו אליפות ושסוף סוף יהיה פה עידן חדש ושיויוני
    אני גם מקווה שאולי יקרה נס והפועל ירושלים גם תלמד מתישהו מהעניין הזה..

אין מה להגיד, לראות את הקבוצה ואת המאמן שלא כיבד אותך בגמר הגביע מפסיד את זה אחרי 1000 שנות אור של אליפות, אומר הכל

3. Dimitar Berbatov Member

זה שהלפרין קורס ברגעי לחץ זה ידוע, גם לפיינל פור האירופי הוא לא הגיע, ועוד דיברו עליו כאל היורש של קטש,
    אבל מה זה קשור לשרף? צביקה קורס במצבי לחץ. גם היום וגם ביום שלישי הוא קפא במאני טיים. שמתם לב מי ניהל את הטיים אאוט האחרון של מכבי? ניקולה וויצ'יץ' שאמנם בגיל של קטש, אבל הוא עדיין לא מאמן. וגם במהלך העונה ראינו את זה נגד בני השרון וחולון וכל-כך הרבה פעמים.

אגב, זאת בושה שהאלופה לא תהיה ביורוליג רק בגלל שלמכבי יש הסכם עם היורוליג עד שנה מסוימת שהם יהיו ביורוליג בכל מקרה. ארגון מביש.
    ועוד יותר מצחיק יהיה אם ירושלים תהיה ביול"ב שנה הבאה כשהיא אפילו לא העפילה לפיינל פור.

4. פרנקו בארזי Member

יששששששששששששש
    האמת היא שהייתי מעדיף שבני השרון היו מנצחים את מכבי, אבל זה לא מפחית מהשמחה האדירה
    מורן רוט הוא כזה יצור הזוי לפחות על פי הראיונות שלו, מצד שני הוא באקסטזה מטורפת ואני לא יודע אם לא הייתי פולט שטויות כמוהו במצב הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    ברוכיאן8, מוזר לי לראות אותך חוגג הפסד של מכבי תל אביב לאחר שהגנת על הקבוצה בחירוף נפש אחרי גמר הפיינל פור האירופי.

5. Jack Wilshere Member

מה שאותי מתסכל יותר מכל הוא שיש משהו מאוד תבוסתני בקבוצה הזו. הקבוצה הזו הוליכה הרבה מאוד משחקים ברבע הרביעי העונה, ובכל זאת הפסידה אותם. בין היתר, בגמר הגביע נגד הפועל ירושלים, בגמר הפיינל-פור הערב נגד חולון. אומנם לשחקנים יש אחריות על שהתרשלו ברגעי ההכרעה, אך גם לצביקה יש חלק ניכר בכך. העובדה שהוא (צביקה) לא לקח פסק זמן בגמר הגביע נגד הפועל-ירושלים, בעוד שהפועל ירושלים קיזזו את היתרון מכבי משמעותית. גם היום, כמדומני, היה לו פסק זמן, לאחר שמליק דיקסון קלע את סל הניצחון, כאשר נותרו 2-3 שניות לסיום.

אין לי ספק שלא תהיה לאליפות של חולון המשכיות, הואיל ואין כוח בעולם שיכול לקטוע הישגים של מועדון שמתנהל בצורה סופר-מקצועית לאורך שנים.

מותר לאבד את האליפות פעם בעשור.

לילה טוב.

6. Dimitar Berbatov Member

הגנתי על הקבוצה בחירוף נפש? ממש לא, רק אמרתי שזה פאתטי שאוהד הפועל שמח לאיד על שמכבי סיימה כסגנית אלופת אירופה, זה הכל.
    אין מאושר ממני, רק שתהיה המשכיות.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא רואה יותר מדי סיכויים להמשכיות, שמעון מזרחי ינקה טוב טוב את האורווה, אחרי העונה הכושלת והמבישה הזאת במכבי יגיעו לעונה הבאה הרבה יותר חדים.

אין מה להוסיף, חולון היו הקבוצה הטובה ביותר בליגה במשך רוב העונה, האליפות הזאת מגיעה להם, במכבי עשו את כל הטעויות האפשריות ובחולון יש מי שינצל ויחגוג אליפות, שאפו לדורסמן.

צביקה שרף עם עונה ..... אין מילים, כישלון אישי עצום.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם אם זה פשוט כי השחקנים טובים אבל לא מתאימים לשחק ביחד, צביקה תמיד יזכר כאחד שהפסיד אליפות עם מכבי ת"א!

מסכן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: May 30, 2008
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא סתם הפסיד אליפות.. סיים עונה בלי תואר.. הפסיד ב-3 גמרים...

10. אבו Member

מורן רוט הורג אותי עם הראיונות שלו, איזה יצור! :aaarofl:

* קלטו עכשיו באמצע ראיון בחדשות הספורט את ארי שמאי עם צעיף חולון צועק יש, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

Last edited by a moderator: May 30, 2008
  11. Rudess Member

איזה חגיגות נפלאות היו בפארק פרס, תענוג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

http://img444.imageshack.us/img444/4785/p1010310mediumgv0.Xxx

12. חל יל Member

הפועל חולון אימפריה! היום הכי מאושר בחיים שלי !
    פירוט, מחר...

13. יוגב אסולין Guest

מגיע לחולון כל הכבוד!

אתמול שמחתי שהם ניצחו כאילו מדובר בקבוצה שלי.
    סוף סוף יש כדורסל סוף סוף יש צדק. אני עוקב בדריכות דריכות גדולה מאוד אחרי הכדורסל בארץ כבר למעלה מ12 שנים ומלווה את הקבוצה שלי מצפון לדרום לכל מגרש בארץ (אנחנו הכי דרומים, כן).
    ראיתי דברים מדהימים כמו משחק של 6 הארכות מול ירושלים. סדרת פלייאוף שניגמרה בשניה האחרונה מול נהריה, המון המון דברים מדהימים עם הקבוצה שלי. והיום אני חושב שאפשר להכניס את אירוע האיפות הזה של חולון מבחינתי כאוהד כדורסל לאותה שורה.

ההפסד של מכבי ת"א ואובדן האליפות מהווה עבור כל אוהד כדורסל שהוא לא אוהד מכבי סוג של שמחה סוג של "סוף סוף עשינו את זה" אבל סוף סוף שבוא מעורבבות כל קבוצות הליגה, בלי יוצא מן הכלל. השנה זה היה הישג של כולנו, כמו שחולון לקחה את האליפות זה היה יכול להיות נהריה או בני השרון.. לא היה חסר הרבה שהכל היה שונה ובאמת שמעולם לא היתה אליפות פתוחה כמו השנה.

אני חושב שאין אוהד היום של ירושלים, נהריה, בני השרון שלא שמח אפילו במעט על הניצחון של חולון כי זה ניצחון של כולנו. כל אלו שאוהבים כדורסל ישראלי.

14. zivmay Member

קודם כל עד הדקה ה35 מכבי העלימה את חולון מהמגרש, מכבי הייתה הרבה יותר טובה, וצביקה פשוט הרג את דורסמן עם האיזורית, אחרי זה מכבי פשוט נפלה מהרגליים במיוחד עם האין רכזים ווינרים, כמו הלפרין ודרק שארפ שיצאו ב5 עבירות (טפשיות מאוד).
    אחרי זה פשוט חולון אילתרה ויצאה לה טוב, ומאליק היה קרוב חצי יד מגג על הפרצוף.

אבל שכולם ישמחו לשנה אחת, כי דבר כזה לא יקרה עוד הרבה זמן..(גם בגלל שחולון תתפרק מתי שהוא, ומכבי אף פעם..)

15. Rudess Member

דווקא משנה לשנה רואים איך האימפריה הצהובה נסדקת, ואני כלל לא בטוח שמכבי תחזיר את האליפות לעצמה שנה הבאה. הקבוצות כבר לא מקבלות פיק ברכיים כשהן מגיעות לנוקיה, ואפקט ההרתעה של מכבי אבד לו.

כרגיל במכבי לוזרים שלא יודעים להפסיד בכבוד - בגמר הגביע הם ירדו מהמגרש ולא כיבדו את הפועל ירושלים, אתמול מזרחי לא נכח בטקס הנפת הצלחת של הפועל חולון.