ליגת ווינר עונת 2007/8

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Number 8, Oct 27, 2007.

1. JR-Riquelme Member

מכבי לקחה דווקא תואר העונה...
    גביע ווינר בתחילת העונה, אני בטוח שזה סוג של ניחום :aaa021:

2. adirda Member

ראיתם איזה פדיחה בחדשות הספורט ?????? חחחחחחחחחחחחחחחחח

מראים את אלי ומירי נבו..ואז הם מראים באולפן שתי אורחים..מישו ורון קופמן יושבים אחד ליד השני..ורואים כזה ברקע תצבע של יציע העיתונות..ואז הם ישר העבירו תשידור למירי..

ואז פתאום היא אומרת ערב טוב לרון קופמן ואז מפצלים תמסך ל-2 ורשום למטה "יציע העיתונות"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקים הם !!!

מי עוד ראה את זה ???

Last edited: May 30, 2008
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האליפות של הפועל חולון לא מבטיחה שהענף ינסוק כלפי מעלה. הסכמה של מכבי תל אביב עם היורוליג זו נקודת זכות ענקית שיש לקבוצה של שמעון מזרחי על פני כל האחרות. אם, לדוגמא, הפועל חולון הייתה יודעת שאליפות נותנת לה את הכרטיס ליורוליג, זה היה מביא המון משקיעים לקבוצה וככה היה ניתן ליצור ליגה בריאה. הזכייה של הפועל חולון נותנת לכדורסל הישראלי עוד שנייה אחת מעל המים כדי לקחת אויר, אבל זה עדיין לא הציל את הכדורסל מהשקיעה לקרקעית.

4. WSM Member

ווואו איזה פדיחות,איך םן יצליחו לצאת לרחוב?
    http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx

5. אלי מתחן Member

הנה עוד שנה קבוצה מוכיחה שהיא מסוגלת לנצח את מכבי ולהיות יותר טובה ממנה, למה לא עושים סדרת פלייאוף? תמיד יזכרו שחולון ניצחו את מכבי במשחק אחד מסל בשנייה האחרונה...

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יזכרו זאת וזה לא משנה. גם אלופת אירופה לוקחת ת'אליפות במשחק אחד קובע.

לנצח משחק בסל הפרש מוריד מההישג? בדיחה.

7. SkiMan Member

בחיים לא שמחתי ככה מכדורסל. הבאתי צעקה אדירה בסל הניצחון של חולון.

העונה עקבתי באדיקות אחרי ליגת הכדורסל ואני חושב שזה אומר הכל, כרגע הכדורסל הוא הספורט המעניין בישראל.

ערב גדול, גדול, גדול.

8. samoel Member

כל התוקפים שלי,
    אתם יודעים שברגע שאני אובייקטיבי אני הראשון שיגיד שצריך שיקחו אליפות ואז יצרו המשכיות.

אבל מכיוון שאני אוהד מכבי, ומכביסט בדם, למי איכפת מהאחרים. אותי לא מעניין מקום שני. שני זה הפסד, שני זה כשלון!

9. A. Arshavin Member

שימו לב איך בכל ראיון עכשיו מורן רוט מכניס את ה-"איזה קבוצה, איזה חיבור, איזה יופי" ובאיזה טון הוא מדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנתיים חבר מהצבא, חולוני מבטן ולידה, לקח אותי למשחק של הפועל חולון.
    ראיתי קהל שלא ראיתי גם בליגת העל. ראיתי אוהדים שבניגוד לטרמפיסטים של המוסד הדי מגעיל של מכבי תל אביב בכדורסל, באים כל שבוע, למגרשים נידחים ובאדיקות מרשימה, מהסוג שלא ממש רואים מהקהל הישראלי בעל הטרמפיסטיות המובנית בו.
    באותה עונה הם לא עלו ליגה כי הפסידו בסדרת הגמר. לכל אחד מהמשחקים ללא יוצא מהכלל הגיעו כמו גדולים. גם לעונה שאחריה. איפה הם ואיפה הטרמפיסטים של מכבי שנזכרים שהקבוצה קיימת רק ביום חמישי.
    המהפך שאנשים מקווים לו רחוק, רחוק מאוד. אבל אני שמח עבור קהל שלשם שינוי, הוא קהל אמיתי, ולא סתם קהל הצלחות. בראבו חולוניה!

11. George Best Member

אם למכבי היה פסק זמן לקחת, אז צביקה אחראי על מחדל המאה.
    במקום להתחיל מתחת לסל, אפשר היה להתחיל מהחצי...
    אבל שוב - יכול מאוד להיות שלא נותרו למכבי פסקי זמן, אבל אני חושד שדווקא היה להם.
    מוזר.

בכל אופן - ניצחון גדול של חולון במשחק רע שלה,
    לא הגיע לה היום, אבל הגיע לה על כל העונה הגדולה.
    הגיע להם לזכות באליפות על המגרש, אבל כ"כ רציתי שלא תזכה בגלל אותה דקה ארורה במלחה.איכס.

12. samoel Member

גיא זו בדיוק הפואנטה בסיפור המדהים של הפחים. לחולון יש גרעין קשה של אוהדים והוא גדול מאוד בערך כ- 3000-4000 אוהדים אדוקים. אבל כאחד שמכיר את פני השטח ויש לו חברים שנושמים אויר חולוני, אני יכול להודיע לך שגם להם לא חסרים אוהדי הצלחות.

הגרעין של חולון הוא מספר אחת בארץ,
    אבל מכבי בגלל הכמות אין בכלל תחרות, נכון שאיכות עדיפה על כמות, אבל כמות נותנת לגיטימציה מה שלאיכות יש קצת בעיה. פה אני מחפש עכשיו את הספונסר שיש לו ביצים לבוא לעזור למיקי דורסמן לשמור עליהם עוד כמה שנים ואז אוהדי הצלחות ינדדו ויתחלפו במסורים ואז תהיה תחרות אמיתית. כפי שאמרת השינוי המיוח רחוק, אבל הוא יכול להתחיל היום(כפי שהא יכל להתחיל כשלדני קליין הייתה ההזדמנות לשחק ביורוליג).

ואני נוטש אתכם חברים, לימודים קודמים לכל(הסיבה שלא הלכתי למשחק) מחר בגרות באנגלית. צריך לישון קצת.

אני אדאג שלפחות מכביסט אחד מחר יתן שואו.

Last edited: May 30, 2008
  13. Dimitar Berbatov Member

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש
    איזה אושר, איזה אושר. כשמכבי עלתה ל-8 הפרש לקראת סוף המשחק וחולון קלעו מהעונשין באחוזים שהזכיו את בני השרון ביום שלישי, כבר לא האמנתי. אבל הצדק נעשה. הקבוצה הטובה נצחה. אם חולון תמצא לעצמה ספונסר וראש העיר ישקיע יותר כספים בקבוצה, חולון יכולה להיות לא רק אלטרנטיבה למכבי, אלא כח עולה בכדורסל, קבוצה שתשחק ביורוליג ותתחרה כל שנה על האליפות. את הכלים יש לה.
    והקהל? מדהים. אבא שלי עכשיו בחגיגות האליפות בחולון ואני כל-כך מקנא בו. האוהדים הכי טובים בארץ.

כמה מילים על מכבי, צביקה שרף שוב הוכיח שהוא קורס במצבי לחץ. אני אוהב את צביקה, אבל הוא לוזר נצחי. הוא קופא ברגעי ההכרעה וראינו את זה פעם אחר פעם העונה וההתנהלות שלו ברגעי לחץ קטסטרופלית. אז עם כל הכבוד לאנרגיה שהוא מכניס לשחקנים (בזה הוא מומחה) וההכנה המצוינת שלו למשחקים, הוא נכשל.
    והשאלה מי יגיע במקומו. אני לא מאמין שבלאט יגיע לארץ כשברצלונה רוצה אותו ומדברים אפילו על NBA. אולי אפי?

לילה מדהים וסגול-צהוב :aaa021:

14. דנידין Member

איזה יום, איזו היסטוריה, איזה אדרנלין, איזה חג !!!

אולי לא חד פעמי, ונאמר אמן.

15. Bristol City Member

זה לא שצביקה קורס במצבי לחץ.זה שחקני מכבי קרסו,ועוד יותם יצא אחרי 5 עבירות,ראיתה איך הוא בכה?צביקה הוא מאמן מצוין לטעמי.