שאפו למכבי על הלחימה בדקות האחרונות, אך יכולת כזו לא תספיק לה נגד חולון. מכבי צריכה לעשות מהפך ביכולת כדי שחולון לא תיתן לה בראש.
שוב מכבי והמזל שלהם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx נקווה שחולון יעשו את העבודה מולם ביום חמישי ויזכו להניף את צלחת האליפות. (אבל אישית אני מאמין שהווינריות המכביסטית תעשה את שלה).
פיי כמה מזל יש למכבי לא יאמן בני השרון עם חצי סגל שלא תיפקד היום הצליחה להיצמד ולהוביל לאורך המחצית השנייה ובכל זאת הפסידה בסוף.. מאכזב עכשיו כמובן שאין ספק שהאליפות שוב תהיה צהובה. ולא, לא הצהוב של חולון
תוצאה של כדורסל,ראיתי 30-30 לא הבנתי ידעתי שהמשחק צריך להיות בחצי השני ואז שמתי לב שזה באמת ברבע השלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
לחולון היה פיק ברכיים קטן בתחילת המשחק נגד נהריה, אז אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה איתם בגמר. זה מעמדים שמכבי כל כך מנוסה בהם, ואם היא הגיעה לגמר בדרך שהיא עשתה עד עכשיו פשוט כתוב בגדול שזה עוד תואר שהולך למחלה..
טוב אני מניח שזה היה ברור לכולם. לא מכבי ניצחה את המשקח הזה אלא בני השרון הפסידה. אתה כבר משאיר את מכבי על מתחת ל-60 נקודות אתה חייבת לעבור ולנצח את המשחק. אחוזים גרועים מהקו, החטאות ממצבים נוחים מאוד ומאיר טפירו אחד שלא הגיע למשחק גרמו להפסד של בני השרון. מכבי של השנה קבוצה רעה, קבוצה חלשה. מכבי של השנה בעיקר בליגה הישראלית עם החוק הרוסי היא קובצה לא מחוברת, קבוצה לא יציבה קבוצה שיכולה לתת כמה דקות טובות במשחק אבל הדקות הרעות הרבה יותר ארוכות וקשות. מה שנותן למכבי את הניצחנות זה רק השם. חולון צריכה לבוא ולתת את המשחק הרגיל והטוב שלה. לחולון יש את הכלים לעשות את זה נגד מכבי ת"א, חולון קבוצה יותר טובה! מבחינת סגל ומבחינה חברתית. חולון צריכה לבוא בגישה שמגיע לה לזכות השנה באליפות, שזה לא לגנוב את האליפות אלא היא עבדה על זה קשה לאורך כל העונה וכל השנה היא היתה טובה, טובה בהרבה מאשר מכב. חולון כמו מכבי גם עברה משברים השנה, אולי גדולים יותר עם פרשת החזיז, עם הורדת הנקודות ועוד אבל חולון קבוצה חזקה וטובה עם בסיס טוב ואוהדים מתאימים. חולון טובה, טובה בהרבה מאשר מכבי תל אביב. לחיי הליגה, לחיי ההגינות נאחל לניצחון של הפועל חולון.. יאללה חולוניה
כולם יודעים שאם בני השרון היו קולעים לפחות עוד 5-6 נק' מהעונשים הניצחון היה שלהם,פשוט פריירים. אני מקווה שבכל זאת חולון יזכו...
וואו איזה משחק(ים). חולון התאוששו מהר מנהריה, והאם כשהגעתי לרבע הראשון לא האמנתי שחולון בפיגור בחוץ, עוד שמעתי שווטסון קיבל עבירה שלישית הבנתי שחולון בצרות. כולם שוכחים שווישהאם עצר את אשאנטה בהגנה, בנוסף לכך הוא נכנס למשחק בהתקפה ויצר מצב שלחולון יהיו כבר 6 שחקנים חמים (אני עוד לא ראיתי משחק רע מצד סימונס כשעוד יש על מה לשחק) ומנגד לנהריה חסר השחקן הכי מסוכן שלה. בלי אשאנטה לא היה לחבר'ה של בוסני סיכוי. את חוסר הניסיון של דורסמן היה ניתן לראות דווקא בצמצום של נהריה אבל טאקר וטריי הם שחקנים שיודעים איך לא מאבדים משחקים. בניגוד לכולכם אני לא חושב שבני השרון הפסידה. אני דווקא חושב שמכבי נצחה למרות שהיא עשתה לעצמה חיים קשים. אבל מגיע כרדיט עצום לבני השרון על משחק הירואי. ככה זה שאתה מגיע לרגע החשוב עם 7 שחקנים, השמיכה קצרה מדי ואת מכבי לא תוכל לנצח. אם נוציא את הרבע הראשון. בשני הרבעים שלאחריו בני השרון ניצחה ב- 19! הפרש. אבל כדורסל כידוע משחקים 40 דקות והאויר נגמר לשחקנים של אפי. ההגנה שלהם התישה אותם, היציאה על כל חסימה עשתה את שלה. מכבי לא הייתה מסוגלת להגיע לטבעת ולנהל התקפה מסודרת. בכלל זה היה ערב של הגנות (לדעתי למעלה מ-5 פעמים שרקו ל-24 שניות, ולא היו חסרים מקרים של זריקות קשות על הבאזר). אמרו בחמישיות שלטנגו צריך שניים, אז כן גם ההתקפות היו נוראיות. עוד לא ראיתי מישהו מדבר על זה אז אני אגיד: צביקה שרף, אתמול ראיתם למה במכבי המתינו, וכנראה לא ימנו אותו, הבנאדם קופא, בשלב מסוים המשחק עבר לניהול של מוני וגודס. הבנדאם לא מסוגל לשמור על יתרון, הוא מאבד עשתונות. גארסיה עולה בחמישיה של המחצית השנייה אחרי שלא שיחק דקה? (גם אם היה לו משחק סביר) נגיד מילא,, אבל הוא אפילו לא שומר את וויליאמס?! המזל של מכבי שלות'נטל קיבל חמישית. הבנאדם הובא כדי לקלוע שלשות. הוא לא קולע שישב בצד. גם ככה הגנה הוא לא עושה, ריבאונד הוא פספס כמה חשובים ובהתקפה הוא לא תורם כבר אמרתי. איפה היה דרק שארפ? גארסיה נתן מרץ אבל חזר לשטויות שלו, למה לא לשלב את דרק, עם הלב הניסיון וקור הרוח!כמה זמן לקח לו להבין שביינום ביום כמו שהוא היה אתמול עדיין עדיף על קאמינגס החלש? וטיים אאוט רק בפלוס 9 לבני"ש? שוב הוא מאבד יתרון גדול מאוד מה קורה פה? אז אם כל הכבוד לעונה האירופאית היפה שהוא עשה, צביקה מתמחה בהחייאת קבוצות, ניתן לו את הכרדיט על זה שפייזר נפצע ובלעדיו הסיפור היה כנראה שונה, ובשביל זה לא נגיד שהוא לא מאמן טוב, אבל עם סגל כמו של מכבי הוא היה צריך להשיג הרבה יותר. הקבוצה נראית בדיוק כמו במשחק הראשון של עודד, איכותית יותר מהיריב ומנצח עם המזל (או הלב, ניקו וויצ'ץ' אחד). אה ועוד משהו, אין לי הרבה תלונות לשופטים אתמול בסה"כ הם היו בסדר(כן הורגשו יותר ממה שצריך) רק שטכנית לאפי הייתה חייבת להישרק וזה שהם דפקו חשבון כדי שלא יגידו שופטים של מכבי זה בושה בשבילהם. בחמישי מצפה לנו גמר איכותי ביותר לדעתי. חולון היא קבוצה שנותנת לשחק ולמכבי יש כלים שיכולים לשחק יפה. לדעתי הכל תלוי בגארדים של מכבי דווקא, נכון יש בעיה בעמדה מספר 3. אבל הרכז של חולון הוא חסר ניסיון(גוני וכנ"ל לגבי רוט) נמוך או איטי יחסית לגארד שישמור עליו בצהוב. כמו לפני כל משחק אני תמיד אומר שהכל תלוי בוויל ביינום. אז גם מחר הכל יהיה תלוי באיש הקטן, הוא היחדי שלא קופא במכבי, הוא לוקח אחריות, ואם הוא יעשה פעולות טובות ונכונות כל מכבי תהיה במשחק אבל יותר מכך, אם הוא יצליח להכניס את ניקו למשחק, עם כל הכבוד לבעיית המצ' אפ של מכבי עם חולון (נמוכים, אתלטיים, מהירים, פיזיים) היא גם יכולה להיות יתרון מצ' אפ, ופה (שוב צביקה) מכבי חייבת לדסעת איך לנצל אותה כי שחקן כמו ניקולה אין להרבה קבוצות.
היה אפשר לראות שהשחקנים הזיעו קצת ברבע הראשון ולא בגלל מאמץ, אבל שעוברים את הדבר הזה זה כבר לא אמור לחזור.
לחיי הליגה בכיף לחיי ההגינות? הלוואי שזה היה ככה. - ככה זה כשמכבי משנה את המשחק המרכזי ומחליטה שהיא המשחק המרכזי - ככה זה שערוץ 10 חי עוד בסרט היורוליג שלו ומתעסק אך ורק במכבי במשך כל השעתיים, כולל מעברונים של גודס מתראיין וכו' - ככה זה ש2 המשחקים המכריעים של העונה משוחקים ביד נוקיהו - ככה זה כשרק לדון שימון היקר יש זכות לבוא למזכירות מתי שרק בא לו ולצעוק על כולם - ככה זה כשלאוהדי מכבי נמכרים יותר כרטיסים משום מה להמשיך? אני מניח שהבנת את הנקודה..
שטויות במיץ ידידי. מכבי משנה את המשחק? לא ולא, ערוץ 10 רוצה רייטינג גבוהה יותר , מסקנה: מכבי במשחק המרכזי! בינינו כמו שאתה לא אוהב את כל הגלורי האנטר, אתה בעצמך מודה בקיומם, ואם רוב המדינה הזאת היא גלורי האנטר טבעי שינעניין אותה יותר מכבי, נטו רייטנג שוב. יש לך אולם חלופי? תחפש איפושהו (פה או בדיו של מכבי) את ההודעה שלי על רוממה תבין שאין מגרש חלופי לנוקיה. אתה רוצה לבטל? בבקשה תן לי פלייאוף! ראיתי עוד הרבה מאמנים ועוזרים שקמו למזכירות, אתה צודק שלשמעון יש מעמד מיוחד, אבל ככה זה כשאתה כל כך הרבה שנים בספורט יש כבוד אליך ולך יש כבוד ולפעמים שלא מתנהגים בכבוד או שאתה לא מרוצה מצורת התנהלות אתה קם וכועס, כדורסל הוא משחק של אמוציות ואין מה לעשות. פתאום האדומים בוכים על כרטיסים. אני יודע שאתה אוסישקין בכלל אבל תבדוק בכל פעם שהיה גמר איזה צבע שלט מבחינת כמות אפילו. הפועל ירושליים כמובן, מלבד כך לפיינל פור אפשר לקנות כרטיסים חודשים מראש, ואני לא רואה שום פסול בכך שמכבי קנו יותר כרטיסים, לא בוצעה כאן שום עבירה או מעשה בלתי ספורטיוי איי השנאה מעוורת ומעוותת
סמואל, אתה לא צריך להרחיב יותר מדי. כי את הכסף סופרים במדרגות, בני השרון ניצחו אותנו 3 פעמים העונה, ובסוף קיבלו בראש. אז כל אוהדי הפועל למינהם (חולון, יורושלים ות"א) יכולים לקפוץ.
קיבלו בראש? כמו כל אוהדי מכבי שמלטה, לידי עמד אחד שפוי(דווקא מזוהה עם החברה של האולטראס ניסה לרדת אבל לא הצליח) בפלוס 4 למכבי שכבר התאוששנו והראנו סימני חיים התחילו עם "אפי על תבכה" איזה בראש ואיזה על תבכה. הושפלנו! איבדנו 15 הפרש! ביזינו את הסמל! באותו רגע אמרתי שמה לשניים ליידי, הוא לא בוכה, הוא פאקינג גרם לנו לקלוע 48 נקודות! זה מה שהוא עושה, פאקינג מאכיל אותנו בתחת חזק חזק כמו שאפי יודע, באמת שהם הפסידו על שום כלום, על שחקן שחסר, אנחנו חרא. אומרים לי ברחוב, חבורה של הומואים אני אומר נכון. וגם המאמן טיפש, למחר אני עולה רק עם שחקנים שמשחקים על הסמל. זה ניקו, זה שארפ, זה כספי(עם הזעזוע) זה ביינום שהראה שהוא לא חושש מאף אחד, וזה כנראה בורשטיין כי לא נשאר. אז פאקינג חסר לי גבוהה. אבל יש לי 5 לוחמים שמחר בחיים לא מפסידים אליפות. אז כסף סופרים במדרגות, אבל אני באמת לא יודע אם זה לא יהיה מיקי דורסמן שיספור אותו. ואני חייב להודות ולהתוודות. בשנה הבאה ,אם דיוויד בלאט לא מגיע : אפי בירנבויים צריך להיות מאמן מכבי ת"א אין לי בכלל ספק בכך!