ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. חל יל Member

חולוניה, זה לא מכבי..אנחנו סתם מקום ראשון!!
    לא רוצים את מגדל בנוקיה!! טה טה טה טה טה טה טה
    אתם...לא בפיינלפור!
    מגדל שלום, מגדל שלום, את הפיינלפור תראו בסלון!!!

שוב הזבובים ממלחה יוצאים בוכים מהפחים
    איזה אושר

2. samoel Member

אבל זה היה גאוני איך שהם שרו לכם:
    חולוניה זה מכבי, אין הפועל בצהוב...עולה עולה עולה ..

אבל כמובן שהקהל של חולון עשה בית ספר למרות שהוא היה מנומנם משהו כמו הקבוצה שלו ברוב שלבי המשחק. לקראת הסוף הוא התעורר. ששני השערים גועשים זה בלתי אפשרי שלא לחוש את האנרגיות המטורפות בפחים. שער 3 אדיר כמו תמיד. אם חולון היו נכנסים יותר טוב למשחק אני משונכע שהיינו זוכים לרמת דציבלים גבוהה יותר. אגב, צילמתי בוידאו אני אעלה את זה בקרוב ליוטיוב(כשיהיה לי פאקינג זמן בין מתכונת למתכונת)

3. משוגע בירוק Member

הייתה גם תשובה:
    חולוניה זה לא מכבי, אנחנו סתם מקום ראשון...

סך הכל אתמול היה העידוד הכי גרוע מכל משחקי הבית והחוץ של הקבוצה השנה, כנראה בגלל שאין הרבה על מה לשחק מלבד היריבות עם ירושלים ובגלל כל ה"אוהדים" החדשים שהצטרפו לקבוצה אחרי הניצחון על מכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/08
  4. דנידין Member

איך צביקה יכול ללחוץ יד לקטש היום בערב, איך?!

5. Cesc_Fabregas Member

חחח אויי מכבי תל אביב, סגנית אלופת אירופה. אתם בושה אחת גדולה. אמן תפסידו תאליפות, עדיפות שלא לחולון. אמן. את התגובה המלאה שלי כתבתי באשכול על מכבי..
    אחח אוהדים קפיצים עלובים.

6. Waters Member

איזה משחק מעניין היה.
    לרוב, הקבוצות שמובילות על מכבי מאבדות את הראש וכך גם את המשחק בדקות הסיום. אבל לא גליל.
    קטש הצליח להחזיק אותם מרוכזים עד הסיום וכל פעם שמכבי צמצמו, גליל הצליחו להגדיל יתרון עוד פעם. גדול.
    נראה שקטש מאמן יותר טוב ממה שתופסים ממנו אחרי הכישלון עם מכבי. אולי הוא פשוט לא מתאים לאמן בקבוצה מהסוג של מכבי.
    מה שכן תמיד מדהים שכמעט כל ראיון קטן עם קטש (ואני מדבר על הראיון שעשו איתו בסיום המשחק) הופך למיני דרמה שכזאת, אני חושב שאם הוא היה ממשיך עוד חמש דקות את הראיון הזה הוא כבר היה עם דמעות בעיניים.

7. דנידין Member

לטעמי מכבי יוכיחו לכולם שאם הם רוצים לקחת את משחקי הליגה ברצינות יתרה אם ידרסו כהרגלם. אחרי המשחק הערב באשקלון נראה אם זה אכן כך.

גם לירושלים יש משחק הזדמנות אחרונה כדי להגיע לפלייאוף.

מאוד מעניין הערב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/5/08
  8. אבו Member

למה לא שמים את נהריה-חולון כמשחק ביום שני?
    חבל

9. Dimitar Berbatov Member

בהחלט מטופש. המשחק הכי מעניין של המחזור והוא אפילו לא משודר . היה אפשר לוותר על מכבי-אשקלון ולשדר את נהריה-חולון.

10. דנידין Member

תאכלס משחק מעניין, אבל המצב של מכבי מאוד מעניין כרגע את דעת הקהל אחרי כל השמועות על החלפת מאמן בשל המצב כרגע בליגה, לכן משדרים את מכבי.

11. אבו Member

רחמים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מושון יעקוסי מפרק את מכבי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אלוהים ישמור.. 4 הפסדי ליגה רצופים... לא יאומן.

13. Dimitar Berbatov Member

מכבי מבישה, כמה חסרת אופי קבוצה יכולה להיות. להוליך 11 הפרש במחצית ולסיים ב-9 הפרש זה לוזריות לשמה.
    אשקלון קבוצה חביבה מאוד. סטיב בארט שחקן נפלא שצריך לשחק בקבוצה גדולה יותר. זריז מאוד, יכולת אישית פנטסטית, אתלט, יופי של שחקן. גם מאסי שלא היה ביום גדול היום, מושון יעקוסי שניצל את הריבאונד הגנה הנוראי של מכבי והיה מצוין, יובל נעימי שיהיה אחד הרכזים הטובים בליגה בעתיד וקורי קאר. קבוצה נהדרת.

הפסד מפתיע מאוד של חולון. נהריה מאז המינוי של רוני בוסאני נהדרת. מתקרבת צעד אחד גדול להבטחת המקום בפיינל פור.
    ההפסד הזה לא משנה ממש לחולון. נשארו 3 מחזורים והיא תלויה בעצמה. והיא אפילו יכולה להרשות לעצמה להפסיד משחק אחד בזכות יתרון בשובר שיוויון.

מחר משחק עם השלכות בתחתית ובצמרת כשגליל תארח את בני השרון המדרדרת.

14. samoel Member

ראשית אתייחס לשאר המשחקים,
    וקודם למשחק שלא שוחק. אני מתקשה לראות את הקבוצה של אפי מנצחת את גליל במומנטום שלה, בני השרון ב-7 שחקנים ו-2 ישראלים כמדומני שאחד מהם שחקן נוער,פוסטר וואטאבה.

ירושלים עושה את העבודה, אבל הכל תלוי בנהריה שמשחקת מצויין, לא ראיתי אבל אני יודע שג'ונסון שחקן נפלא, וגם גילכריסט נהדר. יש לקבוצה הזאת מה למכור. ואני חשוב שבסופו של דבר המקום הרביעי ילך לקבוצה שתהיה ראויה יותר ותראה חוסן מנטלי גבוה יותר. למרות, שבעצם הכל מוכרע כאן על מזל וטיפשות של שאר הקבוצות, אבל היי, גם מתנות צריך לדעת לקחת.

ועכשיו לאשקלונה,
    בהחלט חבורה נפלאה יש שמה, צריך לפרגן לבראט יעקוסי מאסי אבל בראש ובראשונה יובל נעימי שלמעשה סוחב ומניע את הקבוצה. מכבי פשוט מבזה את עצמה משבוע לשבוע, דנידין אתה עדיין חושב שזה תלוי רק במכבי? תתעורר, כמו כל אוהדי מכבי השחצנים והבלתי ריאלים, אנחנו בדרך להפסיד את האליפות, קבוצות לא מפחדות מאיתנו ולא נשברות ב- 12 הפרש כפי שפעם קרה. השחקנים ובראשם הישראלים דווקא, מאבדים את האמון במאמן הלאומי, ואחריהם מהר מאוד הזרים. למכבי אין היום מניה בטוחה אחת. הלפרין הנדנד, ביינום שלא נדע, ופתאום וונטיגו חזר לשחק. אליהו, חסר ההגנה ברוטציה. ואז מצפים מילד חסר נסיון להנהיג, כספי, מסכן באמת שלא מגיע לו כמה הוא יכול?

אני חושש חושש מאוד.

ולסיום אסיים בעצה לשמעון מזרחי:
    שנה הבאה, אל תתקמצנו על כסף, נפל המזל ויש מאמן ,אלוף אירופה למעשה, הוא פנוי - אני חושב שכדאי שתתנו לו את המפתחות, לא ממש בא לי עוד עונה כמו השנתים החולפות!

15. zivmay Member

לגבי שנה הבאה, אין ספק שמכבי ילמדו את הלקח.
    אני מקווה שכץ באמת יקיים הבטחות שהוא מבטיח. ואם לפחות לא מגדילים את התקציב, שלפחות יביאו רכז נורמאלי וסמול פורוורד.

לגבי אתמול, ראיתם איזה דאנק של קאמינגס?!?!? איפה הוא היה כל העונה התבע הזה?