שכחנו פה, אבל אתמול היה משחק. עופר ברקוביץ'. מקמבק את הקבוצה שלו עם נצחון שלישי ברציפות הפעם בבית על אשקלון. שמאבדת נקודות יקרות במאבקי הפיינל פור.
אני חושב שלא צריך להספיד את ירושליים, לא למשחק מול חולון ובטח לא לחלום הפיינל פור. אנחנו רואים שהליגה זאת מלאה בתהפוכות. דבר שני, לדעתי חולון הולכת להגיע כל כך זחוחה מהרצץ המרשים של 7 ניצחונות ויתפתח שמה משחק קשה. בירושליים יש כשרון, פשוט משהו שמה לא דופק טוב לאורך זמן. באווארס פניני חג'ג' ארנולד וששון הם חמישייה שחקנים מסוכנים לאורך כל העונה(ששון קצת לא יציב ואת באוורס הנחיתו חזרה) ביום טוב של קרי הכל יכול לקרות עם הקבוצה הזאת. בחולון יש קצת יומרנות ויהירות כרגע, ואולי דווקא הפסד לירושליים יעשה להם טוב. אני לא חושב שבריא שהם יגיעו מהמקום הראשון לפיינל פור. אמנם זה ייתן בטחון אבל כגודל הציפייה כגודל האכזבה. ולמי שלא מבין על מה אני מדבר אני מציע לראות את הראיון של שתי הדקות עם טרה סימונס ודני ענבר- Even Better than him. (כנסו לאתר של ספורט 5 לאיזור הוידאו זה יבלוט שמה)
היום מחזור חשוב מאוד שיקבע רבות על זהות העולה ה-4. נהריה נגד בני השרון שנמצאת במשבר לא קל וחייבת נצחון, ירושלים במשחק קשה מאוד בחולון, ר"ג מארחת את עפולה שחייבת נצחון אחרי הקאמבק הגדול של בראשון בתקופה האחרונה. יהיה מעניין מאוד.
זה תלוי, אם זה ליד המקדונלד'ס זה 110 שקל, ליד הסושי 100, אבל אם זה למעלה נניח שער 11 אז 80. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
שאלה למי שרואה את המשחק של ירושלים-חולון, היה מצב שבסיום המחצית פניני זרק שלשה מרחוק, היה איירבול אבל וולס תפס את הכדור באוויר והצליח להפוך את זה ל אליי-הופ, זה נרשם בסטטיסטיקה כאסיסט או כנסיון לשלוש של פניני, והאם זה נרשם כריבאונד של וולס?
חולון אחלה קבוצה, נהנתי לראות אותם משחקים - כרגע הם פשוט קבוצה טובה מירושלים, ונראה שגם הקבוצה מספר שתיים בליגה, אחרי מכבי(על אף שהם ממוקמים ראשונים).