ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. SeRgInHo Member

מכבי, אם עוד תזכה באליפות, צריכה לשלוח זר למנהלת על זה שביטלה את הפלייאוף. כמה אירוני...

2. משוגע בירוק Member

כרגע חולון הכי טובה בליגה עם השחקנים הכי טובים בליגה.

3. samoel Member

השתגעת?
    אפילו פיני גרשון הגדול הודה בראיון לפני פראג שהליגה חשובה יותר. באמת שאתה לא אוהד מכבי. אני בטלתי כרטיסים לפראג בגלל זה. באותה עונה זאת הפעם הראשונה של הפיינל פור והייתה תחושה שמנסים לגנוב. להזכירך ג'נקיס את אוסטין ומייסון נראו טוב מאוד היה חשש אמיתי. אבל פיני זה פיני הוא רואה אדום ומכבי משחקת כאילו היא במינוס 30.

תתעורר מהפלנטה שלך. לא ניצחת את חולון ואת בני השרון העונה(ואל תספרו לי סיפורים) במאני טיים עם פייזר הפסדת לירושליים. האליפות בסכנה קיומית. גם ככה אנחנו לא בלבל של צסק"א.

4. Dimitar Berbatov Member

איך אני לא סובל את האוהדים האלה ששמים זין על הליגה העיקר אירופה. אבל כשמנצחים הליגה הרבה יותר חשובה.
    ההפסד הזה של מכבי יכול להיות מאוד משמעותי, לא רק לפיינל פור האירופאי, אלא גם לפיינל פור בארץ. אם חולון תמשיך לשעוט קדימה (שבוע הבא ירושלים ואני יהיה באולם הפחים, הולך להיות רותח), ואין סיבה שזה לא יקרה (נשארו 4 משחקים לסיום הליגה, המוקש היחידי הוא נהריה בחוץ) - מכבי תפגוש כבר בחצי גמר את בני השרון וזה לא הולך להיות פשוט.

5. Cesc_Fabregas Member

מילה טובה על חולון, הקבוצה הזאת פשוט מעולה. כמות הכישרון שיש שם לא נגמר, פגעו בינגו בכל זר וזר, החיבור שם מדהים, והקבוצה הזאת יכולה ללכת עד הסוף. אני מקווה שנלך לשם בבמטרה לא לחטוף בראש שזה כנראה מה שיקרה, ואני מת שהקבוצה הזאת תיקח תאליפות ממכבי כי יותר מגיע לה. למרות שאני לא אוהב את הקהל שלה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני בטוח שכל תוצאה בליגה לא משפיעה במהומה על הפיינל פור האירופי, זה סיפור אחר, ברגע שהשחקנים יגיעו לשדה התעופה הליגה יוצאת מהראש ולא מעניינת אף אחד במכבי, אפ מכבי הייתה מנצחת בנהריה ב-30 הפרש, או מפסידה ב-30 הפרש.. לא רואה שום השלכות שזה היה מביא על הפיינל פור.

בקשר לליגה, אין שום ספק שיש המון סיבות לדאגה, העונה יותר מתמיד אני מרגיש שזה ממש לא בשמיים שמכבי תאבד את התואר, ויותר מזה, אני כבר לא בטוח שזה יפתיע מישהו.

7. zivmay Member

מה אתה רוצה? שאני אבכה על זה שחולון יותר טובה ממכבי?
    דבר כזה קורה לפעמים, ואם אין לך אנשים חזקים כמו במכבי, אז קבוצה כמו חולון זו קבוצה של שנה שנתיים מקסימום.
    למכבי הולך מצויין באירופה, מאז שצביקה הגיע, השחקנים נראים מצויין באירופה, וניצחו את ברוב המשחקים בחוץ (את המשחק בזלג'ריס הפסדנו בגלל שהיה חסר לנו גבוה, והייתה עייפות גדולה).
    למכבי הולך טוב באירופה, ואני יכול להיות רק שמח על זה.

בישראל, בחולון בנו קבוצה מצויינת, וכל קבוצה באה נגד מכבי בשיא מוטיבציה שלא היה כאן שנים.
    ההנהלה במכבי תלמד מהטעויות שלה, ולא יתנו לזה לקרות שוב.

ובקשר לבורכיאן, וכן אני שם זין על הליגה, כי זה מה שכולם עשו ב40 שנה האחרונות.
    אז פתאום קמה ליגה טובה, שהיא תתנדף בדיוק באותה מהירות שבאה.

8. Number 8 Member

אני לא מבין למה דיוויד זרק שתי שלשות שהובלנו ונשארו דקה-שתי דקות לסיום. במקום להחזיק את הכדור, להעביר את השעון ובסוף ללכת למהלך כמעט בטוח של שתיים, הוא החליט לזרוק שתי שלשות, או ששרף החליט, ונהריה קלעו ארבע נקודות בקלות. בנוסף, במהלך שהיה אמור להכריע את המשחק, הלפרין לא ידע מה לעשות עם הכדור, אותו דבר על ניקולה, עד שבסופו של דבר הכדור הגיע על גארסיה שהוציא מן זריקה מוזרה ולא קלע. זה לא מהלך שאמורים לעשות אחרי פסק זמן גורלי ובהתקפה האחרונה של המשחק שעלולה להכריע את גורלו.

9. Cesc_Fabregas Member

זה מה שכולם עשו כתוצאה מזה שכל המדינה הזאת אוהדת מכבי. באף מקום בעולם אין קבוצה ששולטת בכדורסל במשך יותר מ-40 שנה. וכל הילדים כולל כמה פה בפורום שמעודדים אותם, אני בטוח שלא מאלה הוותיקים שהתחילו מימי ברודי וברקוביץ'. רוב אוהדי מכבי כשאתה תיצא מנוקיה בהפסד ישאלו את ההורים שלהם "מה אבא הפסדנו?".. התחושה הזאתי של כל הזמן להיות בטופ ולנצח - ולא לקבל הפסד, זה לא אני פשוט. וזאת הסיבה היחידה שאני לא אוהד מכבי. ולצערי כמה שאני שיבחתי את חולון זאת כנראה קבוצה לעונה אחת כמו שזה נראה. מיקי דורסמן בעצמו אמר שהוא הוציא את הכסף מעצמו בלבד ואם לא יבוא משקיע או כמה ספונסרים הקבוצה תתפרק. ואני לא מאמין שפתאום תבוא הישועה. אצלנו בירושלים עד שיבנו ארינה לא יבוא שום משקיע או מישהו שיקנה את הקבוצה, גם בגלל האוהדים שלנו. פשוט לא יוכלו לקבל את זה שיבוא בעלים, ובגלל זה תמיד נישאר בבינוניות.

ZIVMAY, אתה עוד תאכל את הכובע כשתאבדו גם את הפיינל-פור וגם את האליפות בישראל. אני מקווה שזה יקרה, וכמה אירוני, ביום שישי יש לי יומולדת ואני מקווה שסינה יתנו לי מתנה.

10. JR-Riquelme Member

חולון פשוט רמה מעל...
    בשחקנים, באוהדים, במוטיבציה, בחיבור, בהכל.
    השואו טיים שהיה נגד ר"ג היה מדהים,
    פיג'יי טאקר שם סל מתי שהוא רוצה, הקלות שהוא שם סלים וסוחט עבירות יוצאת דופן. טריי סימונס גם דפק הופעה מבחוץ וחשוב לחולון שבפיינל פור טריי יהיה בשיאו כי כשהוא בשיאו הוא אחד מ-5 השחקנים הטובים שיש בארץ.

11. GUTE Member

הליגה זה הלחם והחמאה של מכבי. אני מעדיף לוותר על גביע אירופה בשביל האליפות בארץ. סרג'יניו, אני חושב שלהיפך. דווקא היום, במצב של פיינל פור, האליפות של מכבי נראית פגיעה מתמיד. מכבי תגיע לחוצה לפיינל פור. במשחק בודד, הסיכויים לנצח את מכבי עולים, בסדרה של הטוב מחמש, הניסיון והעומק של מכבי מדברים.

12. samoel Member

זיו ידידי,
    לא ביקשתי ממך לבכות. אבל אתה מביע זלול רב. אתה סותם את עינך לדברים בגלל תוצאות, אבל צביקה מפשל בדקות אחרונות גם באירופה. ואתה אומר אין לזה הסבר. מה שייחד את מכבי הוא לא אירופה אלא השליטה הבלעדית, האופי המכביסטי שאין לקבוצה הזאת(בניגוד למה שאומרים פה, שיתעשתו ושזה כבר קרה ובלה בלה, אבל מי יביא את הישועה העונה, הלפרין? ג'יימי כבר לא כאן!!!), יכול להשפיע.

זכור לי שאחד הפרשנים אמר:
    בעונה שבה ריאל זכתה בפיינל פור האירופאי, הייתה גם העונה שבה היא איבדה את הבלעדיות על הליגה הספרדית. הדבר הביא לתחרות והשלטון של ריאל נעלם. האימפריה מאז לא מתאוששת. למישהו יש מושג כמה זמן עבר מהתואר האירופאי האחרון של מדריד? וכמה אלופות חדשות קיבלו מאז בספרד? כמה קבוצות חדשות צצו. הפסד האליפות בשנה שאתה לא משכנע, בשנה שיש הרבה אלטרנטיבות האו בדיוק הדבר שגומר שושלות. סו פאקינ' אליפות הלכה ב- 93, אבל היה מישהו להמשיך את זה? ושנה הבאה לצערנו יהיה אם זה יקרה. וכשאני אומר לצערי אני אומר זאת מכמה בחינות:
    פיינל פור
    אני בסופו של דבר אוהב את ההגמוניה של מכבי בשלטון כי אני אוהד מכבי ומכביסט, זה שאני קטן לא יגיד שאני לא אוהד מכבי, שאני לא מכביסט כי לא גדלתי על מיקי. אני גדלתי על אגדות כמו קטש(שלא הביא כלום) ועל וויט וגריפית', ויקטור אלכסנדר . ואני הולך למשחקים מגיל 5 או 6 ומנוי 6 שנים. וכן גדלתי על אנתוני פארקר אז מה אם חצי מדינה גם, אני יודע שאצלי זה לעולם לא יחלוף, ואותי לא מעניין הקשקה קבוצה של מדינה איך כיף לכם אין לכם זהות ובלה בלה.

13. חל יל Member

שבוע הבא נמחק לגמרי את ים ונגמור להם תסיכוי להגיע לנוקיה בסוף מאי..נקבל מייד עוד 2500 כרטיסים
    נביא לנוקיה באיזור ה5000 בסופו של דבר לחצי גמר
    אם נגיע למש מכריע על האליפות בגמר -לא חשוב מי תהיה היריבה-חולון אלופה..תזכרו מה אני אומר
    אה וסיינה מנצחת ביום ו מעל 7 לפחות

14. Cesc_Fabregas Member

רק תדאגו לא להרוס תגמר עם איזה חזיז או משהו בסדר?

15. משוגע בירוק Member

אני כבר רכשתי כרטיסים לפיינל פור (לא במדריד)... הולך להיות לוהט, בייחוד אם גם ירושלים תהיה שם...