ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. JR-Riquelme Member

דרק שארפ העונה כמעט ולא מקבל דקות, מכניסים אותו לפעמים למהלכים אחרונים בשביל שלשות... את ניקולה הוא לא שיתף כנראה בגלל שהניצחון היה חשוב לו יותר מדי. וגארסיה שחקן שלא יציב בקות

2. Number 8 Member

יניב,
    מנוחה משחק שלם? אם הוא באמת החליט לתת לו מנוחה, זו החלטה טובה ואני מברך על כך, אבל הייתי מצפה אותו לראות אותו משחק כמה דקות תמימות. אם צביקה הורה לו להתלבש לספסל, סביר להניח שהוא רצה לשתף אותו אבל משום מה החליט במהלך המשחק לא לעשות זאת.
    נ.ב עכשיו אני רואה בכל אתר שניקולה מותח ביקורת על צביקה שלא הכניס אותו. עכשיו ברור שאין הרבה קשר למנוחה וזו החלטה של צביקה במהלך המשחק.

סרג'יניו,
    ציפיתי לראות, כמו בכל משחק, את שארפ בדקה שתיים האחרונות של כל רבע או לפחות רובם, כמו תמיד, אבל גם זה היום לא היה. בנוגע לגארסיה, הוא משחק יותר דקות כמעט בכל משחק, אבל הפעם כמעט ולא ראו אותו על הפרקט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/4/08
  3. GUTE Member

אני לא אתפלא אם את החלטה לא לשתף את וויצ'יץ' בכלל, שרף קיבל תוך כדי המשחק. קרוב לודאי ששרף עודכן בהפסד של בני השרון לר"ג, בסמוך לפתיחת המשחק של מכבי. שרף ידע שהפסד במשחק הזה הוא נסבל מבחינתו. אחרת, אין לזה הסבר.
    למכבי אין יותר משחקים קשים (כביכול) בליגה. המשחק הכי קשה שנשאר לה הוא מול נהריה בחוץ, במחזור הבא.

4. SeRgInHo Member

nמה כבר כ"כ משנה המיקום? מילא זה היה פלייאוף, אבל ככה, אין לזה שום משמעות.

5. Dimitar Berbatov Member

יש הבדל בלהפגש עם עירוני אשקלון (ככה זה מסתמן) או בני השרון/חולון בחצי הגמר.

6. GUTE Member

המיקום בין מקום 2 למקום 1 הוא משמעותי. כי אז זה אומר שמכבי פוגשת את חולון כבר בחצי הגמר (מה שהיא לא רוצה כמובן). למכבי חשוב לסיים ראשונה בכדי לפגוש את הקבוצה שתסיים רביעית.

7. samoel Member

ההבדל בין השרונים לדורסמנים הוא:
    אצל השרונים מנצח המאמן, אצל הדורסמנים מנצחת הקבוצה.

איזה אווירה בפחים, הקהל הכי חם בארץ BY FAR, ויש שאומרים שזה עוד כלום לעומת מה שקורה שהירושלמים מגיעים(מקווה להיות גם שם והפעם להביא מצלמה ולא לצלם בפלא).

אני לא מופתע מההפסד. אני גם חושב שאם קבלנו את מוריס חזרה בכושר קליעה לקראת הפיינל פור אז דיינו. באטיסטה פשוט נשחק היום, הוא לא בנוי לכמות כזאת של דקות וזה התבטא בזריקות עונשין. התכנון של המהלך האחרון יצא טוב לפועל האבל לדעתי התכנון הראשון עצמו לקוי. 7 שניוןת קודם לכן החלטתם שביינום ירוץ חצי מגרש אל הסל למה להחליף ולהמר על זריקה ל-3 ולהשאיר כדור אחרון לחולון. אני חושב שהסקור הגבוהה הוא בגלל שני המאמנים החלשים משהו בכל הנוגע לתפקוד תחת לחץ בניהול משחק. אם לצביקה משהו טיפה משתבש הוא בבעיה רצינית, ודורסמן , דורסמן הוא דורסמן, חסר ניסיון ראן אנד גאן והרבה מזל שלווישהאם המהלך הראשון הלך טוב.

אני חושב שבפיינל פור זאת תהיה אופרה אחרת מכבי תהיה מפוקסת ב- 100% וצביקה לא יעשה רישומים(מי שלא ראה הוא החזיק מחברת עם עט) אמנם זהו משחק אחד, אני כן מודאג, אבל אני מאמין שהיתרון של מכבי יתבטא על המגרש ברגעי האמת בסופו של דבר(כמובן שבכדורסל כמו בכל ספורט הכל יכול לקרות ע"ע שני התארים האחרונים שנלקחו).

8. SeRgInHo Member

בכל מקרה היא תצטרך לעבור דרך חולון...
    אני מניח שבשביל מכבי אין הבדל בין להפסיד בגמר או בחצי גמר.

9. GUTE Member

כמו בכל ענף, אתה מעדיף לפגוש את החזק בסוף.

10. משוגע בירוק Member

שמעו כל מי שלא היה היום בפחים הפסיד... הייתי בכמה משחקים, אומנם בעיקר כדורגל, בארץ ובעולם, ודבר כזה עוד לא ראיתי... הקבוצה הזאת מדהימה, חומר אנושי מדהים, וכמה אני שמח שיצא לי ללוות אותם השנה מהמשחק הראשון ועד האחרון ושעשיתי את המנוי הזה, שנראה תמוה בתחילת העונה... פשוט חוויה. שער 3 אגדה.

11. samoel Member

שער 3 עם ויקטור זה אחד הדברים הכי מטורפים שאפשר לראות.

מכבי חייבת לסיים ראשונה:
    1) גונבים לה את האליפות (לא ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx?)
    2) הרתעה, או לא בדיוק הרתעה אבל סוג של הצהרה.
    3) איזה מן דבר זה שמכבי לא תסיים ראשונה זה נתפס בכלל אצל שמעון?

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/08
  12. חל יל Member

איזה קהל מדהים
    אוירה נדירה
    ככ שונא את מכבי השחצנים האלה והקהל הצפוני שלהם
    אבל הניצחון היום לדעתי מודיע שסופית מכבי אלופה גם העונה...ניצחנו מוקדם מדי , הגענו לשיא מוקדם מדי...
    קליפים ותמונות של הקהל מס 1 תראו פה
    http://www.holonia.com/

13. Number 8 Member

אין ספק שהמיקום משפיע. לא בגלל שניפגש עם המקום הרביעי בחצי הגמר, אלא בגלל שאין דבר כזה שמכבי לא תסיים ראשונה. תהיה כאן מלחמת עולם.

שלושת המקומות לפלייאוף סגורים, נותר רק להילחם על המקום, אבל המקום הרביעי עוד פתוח והולך להיות מותח עד הסיום.

14. zivmay Member

השנה מכבי פגיעה וזה ידוע, ציבקה לא שיתף לא את גארסיה לא את טל, לא את וייציץ'(שפשוט ממורמר על זה), לא יודע למה, אבל יכול להיות שהוא בכל זאת חושב על הפיינל פור יותר.

היה אחלה משחק אתמול, אבל אני לא רואה את מכבי נשארת פגיעה שנה הבאה.
    לדעתי, התקציב יוגדל, ויביאו שחקן 3, ורכז ברמה הכי גבוהה באירופה. במקום וונטיגו 'אני לא פה' קאמינגס.

בקשר לטאקר, באמת שחקן נדיר, אבל חוסר הקליעה שלו מבחוץ, לא נותנת לו אפשרות לשחק באן בי איי, או ביורוליג. הוא חייב היה לפתח את זה, או שיפתח את זה עכשיו. זה לא מאוחר, הוא די צעיר (למשל, חוזה קלדרון. רק שעבר לאן בי אי, הפך להיות שוטר לא נורמאלי מהשלוש).

והוא נבחר בסיבוב הראשון בדראפט לא השני.

15. Dimitar Berbatov Member

נבחר בסיבוב השני על-ידי טורונטו. גם שיחק שם בעונה שעברה.