חבל אזלו כבר ביום ד הכרט תגיע למגרש תחפש ספסרים . הימור שלי לא יעלה על 80 שח כרטיס... ואובארוב אני מקווה שאתה חולוני שאוהד את חולון ולא מכבי, מאשר?
כי להפועל חולון יש יופי של הנהלה, מגיע להם צל"ש על זה. הקבוצה הטובה בליגה (טוב, אולי חוץ ממכבי) משחקת בבית מול קבוצת פיינל פור והכרטיס עולה רק 20 ש"ח. ורק בכדורגל, שהוא ענף הכי מסריח פה בארץ המחירים של קבוצות תחתית הם 80 שקל ומעלה. את האמת, אני מוכן לשלם גם 100 ש"ח עבור הכרטיס להיום... אבל באמת שאין לי כח ללכת לחפש ספסרים.
עירוני ר"ג מנצחת את בני השרון 80-75. איזו ליגה - תענוג!!! איזו קבוצה סימפטית זאת רמת גן. בלינקו ללא ספק תגלית העונה. אם מכבי מנצחת הערב בפחים, היא ככל הנראה תסיים ראשונה.
אליצור אשקלון ניצחה את גליל עליון וצברה לה חמישה ניצחונות רצופים(בלי עין הרע)וכיום היא ניצבת במקום הרביעי, אני חושב שמגיעות לה כמה מילים טובות, הקבוצה הזו בשקט בשקט בונה לעצמה דרך לפיינל פור.
סטיב בארט פשוט ענק, הזר היחידי מזרי הליגה חוץ ממכבי, שיכול להתאים את עצמו לרמות הגבוהות, עוד ערב ענק של 30 +. שני ברציפות שלו. בינתיים, יש ערב חם חם בחולון. מוריס חוזר לעצמו סוף סוף, בלותנטאל מגיע חם ישר לפיינל פור, ורק יותם שבשבועות האחרונים בדעיכה מחוץ לקשת, ובנתונים בכלל ממשיך להיות חלש.
PJ טאקר מה איתו? הוא עולה כמעט על כל הזרים של מכבי. סטיב בארט כמו בלסינגיים מראשון. שחקנים עם הרבה מאוד כישרון אבל לא יציבים.
כם אותי זה די עניין ורק עכשיו חיפשתי... הוא שיחק עונה אחת במכללות במדי טקסס ונתן עונה מצויינת של 16.5 נק' 9.5 ריב' 3 אס' 66% מהשלוש והיה שחקן מפתח... בקשר לדראפט אין לי מושג. איך לעזאזל הוא לא באן בי איי? עריכה: מקום 35 בסיבוב השני וטורונטו בחרה בו. הוא בעיקר בילה ב-NBDL. שחקן מבוזבז.
עוד משחק הולך לחולון. איזה אווירה באולם הפחים.. (עוד הפסד למכבי, איזה עונה חלומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)