ליגת ווינר עונת 2007/8

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Number 8, Oct 27, 2007.

1. Cesc_Fabregas Member

קודם כל לא הכללתי ואם כן אני מצטער, לי אישית יש טראומה מהם כי אני הייתי במשחק הזה וזה משהו שלא יורד לי מהראש כל פעם שמזכירים לי תקהל הזה, ותמיד תישאר לי הדעה הזאת. הבת של המאבטח היא גם אחת הידידות שלי..
    דבר שני רוב אוהדי מכבי מפונקים אין מה לעשות לא אמרתי כולם, אוהדי סושי ואפילו באתר הזה מישהו כתב ש2000 מתוך ה10,000 מעודדים..

2. Dimitar Berbatov Member

אין מה להאשים את הקהל של חולון במקרה החזיז. המלאך הזה לא קשור לקבוצה. בטח עוד מ"אוהדי בית"ר" שבאים כדי לפרוק את ההרס שלהם.
    מה שכן, נגעלתי לשמוע את אוהדי חולון צועקים לטפירו כל המשחק "טפירו מת". אגב, מי שזוכר:לפני כחודש במשחק כלשהו אוהדי חולון צעקו אותו הדבר לעדי גורדון האגדי.

מכה קשה לבני השרון, בלצ'ר גמר את העונה

Last edited by a moderator: Apr 15, 2008
  3. חל יל Member

העונה הוכח סופית שאין ליגה בלי הקהל של חולון
    הזבובים מי-ם לא יודעים איפה לקבור תעצמם, חשבו שהם מס 1 בארץ...עד העונה אבל...
    ואזיה הכללות הסתות וכו אתה רואה באתר שלנו? פאק מכבי זאת הסתה?
    זה האתר הרשמי:
    http://www.holonia.com/

4. Cesc_Fabregas Member

זה אתר רשמי תגיד לי? כתבות עלובות כשאתם מקללים שם את כל הליגה. אני אישית זוכר שאחרי החזיז לא התנצלתם אפילו התנצלות רשמית למאבטח.. כל מה שהתעסקתם זה רק העונש, בכלל לא היה אכפת לכם ממה שקרה.. זה אתר רשמי זה

אמן אמן אמן שתהיה ליגה בלי הקהל של חולון אמן
    חבל לא דפקו לכם עונש לכל העונה

Last edited: Apr 16, 2008
  5. משוגע בירוק Member

ממש כואב לך הא? בוא לפחים בעוד שבועיים נארח אותך יפה, תראה את ירושלים מפסידה הזדמנות לעלות לפיינל פור, תהנה מכדורסל משובח...

ולחליל - זה לא אתר האתר הרשמי...

Last edited: Apr 16, 2008
  6. Cesc_Fabregas Member

כואב לי שלקבוצה עם כל כך הרבה פוטנציאל יש קהל כזה (אמנם לא כולו כזה אבל ברובו לדעתי)

7. חל יל Member

לחולון אין אתר רשמי של הקבוצה
    זה האתר הרשמי של האוהדם
    האתר הזה קיבל אישורים ממנהלת הליגה, האתר הזה פורסם במוספי פתיחת העונה כאתר הבית של חלוניה במעריב וידיעות
    כל העיר מודעת אליו שחקנים מתראיינים לאתר הזה ויש וידאו אחרי כל משחק של תגובות ושל הקהל

ולאוהד מגדל, תבוא לחולון ב5.5 תראה מזה קהל איכותי..או שאתה פחדן עלוב כמו כל החברים שלך שבאתם לפה פעם שעברה 16 איש..ככ עלובים...
    תראה ביום ב הקרוב בערוץ 10 מה 3000 משוגעים עושים למוני פנאן ולהקתו
    ניפגש אחרי הנפת הצלחת ב29.5

8. Cesc_Fabregas Member

מה לעשות שאני פוחד להיכנס שלא יזרקו עליי חזיז..
    חחחח וזה לא מצחיק זה אפילו עצוב שאוהדים פוחדים להיכנס לאולם הזה, לא מחשש שהקהל שלכם טוב ומעודד חזק, אלא שהם כאלה אלימים

9. JR-Riquelme Member

לדעתי הקהל של חולון הרבה יותר תומך מכל קהל אחר בליגה לא יודע למה אתה מקשקש כ"כ הרבה...
    אם אתה מפחד להיכנס לאולם שלא יזרקו עליך חזיז אז אל תיצא מהבית שלא תיפול בגלל קליפת בננה.
    זה לא שאוהדי חולון בכל משחק זורקים עשרות חזיזים.

10. samoel Member

אלים?
    בכדורסל אין חיה כזאת. לא מתורבת, הרבה יותר הגיוני. שנים שלא שמעתי על קטטות, בכלל יו"ר חוג האוהדים שלהם(או אחד הבכירים, ויקטור) הוא קב"ט ראשי, איש חוק. ססק, אתה נתפס לבנאדם שהצהיר : "אני אוהד בית"ר, ימני קיצוני ואני אזיין פה את כולכם" ככה אתה מגדיר את אוהדי חולון? כולם פושעים שזרקו חזיזים? אין לך מה להגיד אז אתה נתפס למקרה אחד, הרי לפני המשחק מול ירושלים מישהו גינה את חולון? כולם אמרו תודה רבה שהם חזרו לליגה, איזה צבע יש לקבוצה הזאת.

יכול להיות שגם אני אהיה בפחים בשני.

11. Cesc_Fabregas Member

עשה טובה לקהל של חולון יש היסטוריה גדולה מאוד.. ובלי קשר לזה, אני לא ילך לשם מסיבה אחת שהייתי במלחה בפיצוץ ואני מעדיף שלא להיות בסביבת הקהל הזה

12. חל יל Member

אז למה באת לחצי גמר גביע? ולמה תבוא לפיינלפור? אנחנו נהיה שם...

13. Number 8 Member

היום, אחרי המון זמן שלא הייתי במשחק כדורסל, אני חוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני וחבר שלי הולכים היום למשחק של חולוניה נגד מכבי באולם הפחים. עשר דקות מהבית, חופש, למה לא לנצל את זה, ועוד על משחק מצוין? אני בטוח שיהיה כיף.

Last edited by a moderator: Apr 22, 2008
  14. GUTE Member

מגוון ציטוטים שעושים הכללה אחת מכוערת עם הקהל של חולון. קהל תומך וצבעוני שללא ספק הוא והקבוצה שלו הם נכס לליגה. במילה אחת - ליצנות.

Last edited: Apr 22, 2008
  15. SeRgInHo Member

נשארו עוד כרטיסים? אם כן, אפשר לקות ישר במגרש? או שמה הטלפון?
    תענו דחוף. תודה.