ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

בני השרון דיברו הרבה על זר חדש בכל מקרה, אם או בלי פייג' כדי להרחיב את הרוטציה בגארדים שהיתה קצרה מאוד. ובוודאי שהפציעה של פייג' שבגללה שוחרר מהקבוצה, הגבירה את החיפושים אחרי זר נוסף.

בכיינים? בגלל שהם רוצים לראות כדורסל טוב מהקבוצה שלהם, מה שהם לא רואים כבר שנתיים?
    אתה בעצמך אמרת שבשיטת הפיינל פור בערב אחד נתון אפשר לקחת אליפות, וזה לא בדיוק מצביע על היכולת של הקבוצה לאורך העונה. אותו הדבר לגבי הגביע.
    למרות כל התארים ששמיר לקח, הוא נכשל בבניית הקבוצה, זה אמנם לא מנע ממנו לקחת שני גביעים ולהיות מרחק 2 שניות וסמי בכר אחד מאליפות, אבל הדרך..

2. JR-Riquelme Member

וחולון ממשיכה בשלה ולא מסתכל לאחור, גם אחרי משחק נוראי נגד עפולה בבית היא מנצחת ודי בקלות ב-13.
    אלטון בראון החדש של חולון מאוד מרשים אותי, בחור עם מסה גדולה ומאוד פיזי. מאוד יעיל ויציב. בפיינל פור יצטרכו אותו יותר מתמיד, נקווה שהוא יהיה שם.

3. samoel Member

רואה שלא התייחסת להודעה שלי בכלל!
    אני אנסה לעשות את זה ברור :
    פרופורציות!

יניב, מקובל עליי חלק ממה שאמרת, אבל הם קהל של בכיינים כי אתה לא שומע מהם פידבקים רק תלונות.

4. Cesc_Fabregas Member

חחחחח טוב אחי... אמנם אני יודע שאתה לא כזה, אבל 80 אחוז מאוהדי מכבי הם אוהדי סושי, כל הדוחים האלה בקהל שרק יודעים לעודד כשהקהל מנצח. וראיתי מלא תגובות של אוהדי מכבי ואתה יכול לראות אפילו בצהבת, חלק אמרו שהיו מתים לעידוד שלנו, אז..
    הכי מצחיק שאולימפיאקוס ועכשיו פנא שומעים הקלטות של אולם נוקיה באימונים.. אפשר לחשוב איזה עידוד יש שם חוץ מ"צהוב עולה" וכל החרא הזה..

5. samoel Member

שמע זה כבר אבוד איתך מה?
    שוב נחזור לפרופורציות?
    בשבילכם גמר גביע זה כמו המשחק האחרון שהיה בנוקיה, משחק בשלב ההצלבה, אתה אמרת את זה מסורת, אבל למה אתה טוען שאנחנו אוהדי שמנת? בכלל אתה ראית מי יושב בנוקיה ? בטח לא אלה שמגיבים בצהבץ הרי אלה ילדים בני 10-11 אני יודע כמה, לא תמצא בנוקיה אנשים שיש להם זמן לקרוא ולהגיב לתגובות בצהבת, אז זה לא רלוונטי. ושוב, הקומץ הזה ידידי הוא אינו 1% מאוהדי מכבי, בעוד שאצלכם מדובר בכמות גדולה בהרבה, בתור קבוצה קטנה עליכם להציג אחדות וגיבוש באש ובמים אלה החיים שמונחים על הכף, אין לכם את הפריווילגיה, ברור יותר מזה אני לא יכול לעשות..
    ואגב, אני לא מצפה שיבינו אותי אוהדי ירושליים, ניסיתי כבר זה לא עובד איתכם, זה נקרא להיתפס לקטנות, וזה נקרא גם בכיינות.

הערה: אין ספק שלהצלחות יש גורם משמעותי בגב לקבוצה, אני לא מקבל את זה שמכבי הם אוהדי הצלחות. אם היית במשחק נגד וילנה היית מבין שמכביזם זה הרבה יותר מזה. אתה מוזמן לקרוא את התגובה שלי בדיון היורוליג על אותו משחק, ארוכה וחופרת אבל מנומקת ומוסברת.

6. Cesc_Fabregas Member

פחחח.. עזוב אתה מנסה כמו רוב אוהדי מכבי לשכנע אותי על ידי הסברים מפגרים. כל מה שאני יודע זה אוהדי מכבי, שחוץ מגוש של שער 11 ואולי עוד קצת קומץ, רוב האנשים שם סתם יושבים וכשיש סל צועקים "יש".
    כל המדינה הרי יודעת שאתם, או בשבילך, רובכם אוהדי שמנת ואוהדי הצלחות. זה שצעקנו בוז במשחק אחד לקבוצה שלנו מזה אתה עושה סיפור?! אצלכם צועקים לצוות הג'י ספוט שלכם בקו האחורי בוז והרגע המזעזע הזה שביינום יצא, חילחל לי בלב כששרקו לו..

7. zivmay Member

סמואל עזוב אותך, ויכוח עם אוהד ירושלים, הוא תמיד חושב שהוא צודק, למרות שברוב הפעמים הוא טועה (כן כן, ירושלים יותר טוב ממכבי..LOL).

לאוהד ירושלים.. היית בנוקיה שאתה מדבר?
    אתתה אולי צודק על האלה שבשורות התחתונות, אבל אלה מקומות של אנשים טחונים, ואנשים שבאים לראות כדורסל בכיף.
    בקומה השנייה, זה פשוט רעש אימים, ישבתי ליד חבר שלי במשחק מול ריאל, שני ס"מ לידי ולא שמעתי כלום.
    אז על האיהוד בת"א אתה לא יכול לדבר, נראה את הפועל ירושלים מכניסה כזאת כמות לאולם כל יום חמישי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/08
  8. Cesc_Fabregas Member

מכבי טובה יותר מירושלים ותמיד תהיה טובה יותר. איך אני איתך?
    הקטע הוא בקהל. שמע, אתה לא יכול להגיד "המקומות למטה של הטחונים", והלמעלה רק מעודדים. אין כזה דבר. וזה מה שאני מדבר עליו.. יש גוש קטן שמעודד (גייז 11).. על מלחה למשל אתה לא יכול להגיד דבר כזה, כשמעודדים כולם מעודדים בלי יוצא מן הכלל, ולא "רק למעלה".. וזאת אחת הסיבות למה אני לא אוהד מכבי, 60 אחוז מההיכל אנשים מרמת אביב מגעילים שבאים לראות משחקי מכבי כי אין להם על מה להוציא כסף... ותאמין לי שלדעתי הפועל יכולה להכניס (במידה והייתה קבוצת יורוליג) לא פחות ממכבי אם הייתה קבוצה בלבל ועם אולם טוב בירושלים.

9. samoel Member

מה זה השטויות האלה?
    בטח שיש קשר בין צורת עידוד למקום ישיבה וסטאטוס, וזה מתחזק בגלל המסורת שאתה בעצמך הזכרת והפכה לחלק משגרה, אבל אתה תראה שב"ה במדריד אם מכבי תעלה אותם אוהדים יתנו מה שאתם לא תתנו בחייכם, נראה קבוצה מסוגלת להביא 9000 אוהדים לפאריז לצבוע את השאנז אליזה בצהוב, לשים אדם שחור על הכתפיים ולשיר לו אריאל אריאל אריאל. איך אני אתך? לשיר את התקווה במטרו. מספיק טוב? וזה בדיוק אותם אוהדים. את דסי פורר משהו אתה מכיר? היא אחת שלא דופקת חשבון. אז הרוב כן, אבל אי אפשר לדבר על אוהדי מכבי ולהגיד לא מעודדים בגל XYZ והקהל הטוב שלך לא ממלא את מלחה במשחקי ליגה חשובים אז על מה אתה בדיוק מדבר?

אין לי ספק שאם מסתכלים על הדברים בפרופורציות הנכונות מבינים שמכבי הוא מהקהלים הטובים בעולם, וכן יש לזה קשר לעובדה שהקבוצה היא מאוד מצליחה, אבל לא מה שאתה מצייר ומה שכולם מציירים.

ולגבי ביינום, מכבי שרקו פעם אחת בוז לביינום והלפרין וזה קרה בשנה שעברה, לחלוטין במקרה, לא הייתי נוכח במשחק. אני לא אוכל להגיד בפירוש את הכמות, אבל ממה שהבנתי מדובר על משהו חריג יוצא דופן שנעלם מהר מאוד. לקטש לא שרקו בוז, ואם כן זה היה מול וילנה והזמנתי אותך לקרוא את התגובה במשחק ההוא ולהבין שזה היה ביזוי המכביזם וזה דבר שלא אני ולא 9999 כמוני מוכנים אליו בטח ביד אליהו. ולפחות לגביי אני כמעט משוכנע שלא שרקתי בוז.

10. zivmay Member

בנוקיה כולם מעודדים, יש כאלה שכל המשחק ויש כאלה רק בחלקים, מה זה משנה?
    בירושלים כל משחק שאני רואה שלהם, אני רואה רק את ה-20 אוהדים מאחורי השער.

כל עוד לא היית בנוקיה, אין לך מה לדבר.
    להביא 12 אלף אוהדים לפראג, 9 אלף לפריז 6000 למוסקבה. אני לא בטוח שירושלים יכולה להעמיד אפילו חמישית מהכמות הזאת.

ולגבי השריקות בוז לביינום, זה לא שריקות בוז בגלל שהקהל חשב שהוא שחקן גרוע, כי כולנו וגולדן סטייט יודעות מה הכישורים שלו, זה היה פשוט סוג של ניעור של השחקן, שעשה שטויות כל הזמן.
    ותראה מה קורה לו השנה? המשחק שלו השתנה בצורה מדהימה.

11. Cesc_Fabregas Member

ראינו איך הוא השתנה.. אם מכבי רוצים להצליח בשנה הבאה במידה כזאתי או אפילו יותר - אני ממליץ להחליף את צוות הג'י ספוט משם, ומהר.

ובמשפט אחד: זאת לא הכמות, זאת האיכות. זה שמכבי מביאים הרבה אוהדים זה אין ספק, לדעתי אם הפועל היו מביאים את אותם מספרים, היינו שומעים עידוד הרבה יותר חזק.

12. GUTE Member

ססק, אתה מדבר שטויות. אתה מכליל את אוהדי מכבי ואתה ניזון מהשטויות שמוכרים לך בתקשורת וכל השטויות. לא יודע מתי בפעם האחרונה היית בנוקיה, במשחק של מכבי, ואני לא מדבר על גמר הגביע שבו היו חצי חצי. אני מדבר על משחק יורוליג של מכבי.
    סתם בשביל הדוגמא - חברה שלי (מזה שנתיים) היא אוהדת שרופה של הפועל ירושלים, ואני כמובן אוהד מכבי. היא כל הזמן אמרה שאוהדי מכבי הם חננות, אוהדי הצלחות ושמנת. לקחתי אותה לנוקיה, למשחק בית של מכבי מול הפועל ירושלים, ופעם נוספת למשחק יורוליג. איך אומר לכם - הבחורה השתתקה.
    שנאת מכבי תמיד תהיה אצלה בדם, אבל היא הודתה שהיא לא תיארה שזה כך.
    בכל זאת, לצערי בשנתיים האחרונות ישנה ירידה ברמת העידוד, הקהל של מכבי צריך ויכול להיות יותר חם ממה שהוא.

13. Dimitar Berbatov Member

בית הלחמי עזב את נהריה

אני מאוד מעריך את בית הלחמי ואת העבודה שעשה באשקלון ובנבחרת (עוזר מאמן של צביקה), אבל הוא נכשל בנהריה. בשנה שעברה למרות סגל איכותי הגליל עברו אותו בדרך לפיינל פור וגם השנה עם סגל חזק מאוד נהריה לא במצב טוב. אני חושב שהכשלון הכי גדול שלו היה בקו האחורי. השחרור של עמית בן דוד שעושה עבודה נהדרת בגלבוע/עפולה היה מוטעה, כמו גם מתן המתפחות לאוקוקוליץ'.
    בכל מקרה החלטה נכונה של נהריה ובית הלחמי, הקבוצה הזאת היתה צריכה זעזוע. אני מקווה בשביל בית הלחמי שיחזור לליגה, אפילו לקבוצה גדולה.

14. samoel Member

ליגת העל לא נחה לרגע, אמנם מכבי משחקת ביורוליג ובזה עוסקים מדורי הכדורסל אבל אחרי עומר סניד, רוב בראון, בית הלחמי ראשון עושה עוד מהלך בנסיון להציל את עצמה הפעם בצד האדמינסטרטיבי- יצחק פרי הי"ור המיתולוגי ישוב לקבוצה. לי הוא זכור בעיקר עם תקרית מכוערת עם פיני גרשון שהחליפו יריקות וקללות ובסופו של דבר פיני פוטור ואם אינני טועה מונה למאמן מכבי. אני מניח שאדם כמו פרי יכול לטעת קצת אמונה בחבר'ה הכבויים משהו של ראשון.

מעניין בתחתית.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3526645,00.html

15. taz Member

השנה איכשהו יש יריבות כי הסגל של מכבי לא יציב, אני לא מאמין שמישהו באמת יצליח לגנוב למכבי את האליפות אבל אם זה יקרה זה יהיה חד פעמי והרבה מאוד מזל.

שנה הבאה למכבי כבר יהיה סגל בנוי פה ושם יהיו שינויים אבל הבסיס כבר נשמר מהעונה הזאת ככה שמכבי שוב תדרוס את שאר הקבוצות בליגה.

לגבי היורוליג שלשום צסקא הפסידו נקווה שיעופו היום ואפשר להגיע לגמר ולנצח אותו בלי להגיד "זה בגדר חלום".

נראה את מדריד צהובה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx