ליגת ווינר עונת 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Number 8, ‏27/10/07.

1. The_Arsenal Member

לגליל לא היה יתרון ביתיות.

2. The_Arsenal Member

לאלה שמרחמים על קטש, ועל הלחץ שהוא נמצא בו - הסירו דאגה מלבכם.

את מי פגשתי אתמול ב'לונה-פארק' מבלה כמה שעות טובות? את קטש...

הבן-אדם כל-כך אדיש, שהביקורות עוברות לו ליד האוזן. זו רק שאלה של זמן מתי צביקה שרף מקבל את המושכות לידיים...

3. קלייברט Member

כי לגליל היה את שפר ופיני. לחולון יש את... אה... ג'סי כהן!

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/07
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היה להם יתרון ביתיות בסדרה, הם סיימו במאזן יותר טוב ממכבי. המשחק החמישי נערך בכפר בלום.

5. beitar4ever Member

לא אני נזהר לא שמת לב מה אני אומר אני עדיין חושב שההפסד לא יכול להמחיש לנו שמכבי תיפול ולא תקח את האליפות, אתה לא הבנת אותי נכון, אבל בכל מקרה כפי שאמרתי כמה שיותר תחרותיות לליגה זה יותר טוב.
    להפועל חולון יש קבוצה פשוט מדהימה, דורסמן קלע בול פגיעה בכל שחקן שהביא לקבוצה, חולון בנויה טוב ואני חושב שהיא תגיע יחד עם ירושלים ת"א ובני השרון לפליאוף, חבל מאוד שהאוהדים שלה מתנהגים בצורה מגעילה.
    בקשר למכבי ת"א, תיראו אני חושב שמהתחלה קטש לא היה צריך לאמן את מכבי ת"א, עודד עוד ילד והוא קיבל את מכבי בלי שעשה כלום בכדורסל הישראלי (בתחום האימון) , זה ממש החלטה גרועה שהביאו אותו למכבי לאחר שנה של ותק בכדורסל הישראלי, אני חושב שכבר לא יפטרו אותו השנה, אבל העונה מכבי לא תהיה בפיינל פור, וזה בדוק, אליפות אולי היא תיקח כי אין לה מתחרות עם כל התקופות הטובות של חולון ועם כל הכסף שמזרים גאידמק לירושלים, מכבי בליגה ,זה בפירוש שליטה .

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/07
  6. King Kenny Member

אני פותח את הטלוויזיה על ספורט 5 ומה אני רואה?
    כן כן צדקתם, 2 דקות לסיום המשחק ומכבי מפגרת (וגם מטומטמת) ב-18 הפרש מול חולון, ישר נמרח לי חיוך ענק על הפרצוף, איזה יופי.
    ומצטרף לקריאה של אורי, שלא יגמר לעולם! :aaa021:

7. JR-Riquelme Member

אני תמיד מאמין שהפתעות יכולות לקרות, ולא צריך להיות בטוחים שמכבי תיקח כי פשוט זה לא זה. זה לא המכבי של פיני גרשון שהיא הייתה מפסידה המדינה פשוט לא הייתה מדואגת, למה? כי היו בטוחים שלמכבי יהיה רק הפסד אחד \ שתיים בעונה השאלה מתי יקרה. מכבי לא משחקת כדורסל, מאמן חרא, לא פגעו עם השחקנים ווויל ביינום אחד.
    יש מספיק סיבות למה חולון יכולה לקחת, כמו שיש רשימה של למה לא. אני עד הסוף עם חולון.
    קדימה ראיין לקסר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

8. חל יל Member

כל העולם כולו הפועל חולון!
    תראו מה הלך אתמול בחוץ בסיום חחחח...כנסו לפה http://www.holonia.com

9. samoel Member

וכמה חבל שזה היה בלי אוהדים, חגיגה לעניים יכלה להיות שמה, ויודעים מה? מכבי עוד הייתה יוצאת עם התבוסה הגדולה בתולדותיה אם היה קהל, את הקהל הפנאט של חולון אי אפשר לעצור לא תספק אותו, וחרצת גזר דין מוות וכשהוא היה דורש ,דריסה, רמיסה ,מעיכה וזריעת מלח על הפצעים של האימפריה, דורסמן לא יכל אלא להיענות בחיוב.

ד"א ההבדל אז שזה היה סדרה, נו משחק אחד וזה שוב לגנוב. ויניב, אולי אני ממשיך לחזור על הקלישאה הזאת, אבל משבוע לשבוע אנחנו נוכחים לדעת שמכבי חלשה, בטח בלי ניקו וטל, ולכו תדעו איך יחזרו(ושכל התומכי ספאחיה/שונאי מכבי וקטש/ שמחים לאיד למינהם/עופר שלחים כאלה שמתי שבא להם הם בעד ומתי שבא להם אהם נגד יסתמו כי את המשחקים שהוא היה צריך להפסיד, גלבוע זוכרים? מסירה לניקו לידיים!!!! הוא עשה עם ניקו ואת האליפות טל הביא ניסיון לא קונים במיליון דולר ! ושארפ לצערנו כבר לא צעיר.)

10. A. Arshavin Member

11. Dimitar Berbatov Member

אין גבול לטיפשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החלטה מטומטת... חסרת כל היגיון.... עכשיו דורסמן יאיים שהוא פורש ואז נראה אותו עוד שבוע מאמן....

13. דנידין Member

גם סיכויים לא רעים שלמזרחי גם היה יד בדבר, כי לא שמעתי על עונש כזה כבר שנים. מכבי סתם לא יודעים להפסיד בכבוד, הלכו להתלונן כמו תינוקות (בזמן שהם עושים את זה ביד אליהו כבר שנים בצורה כזאת או אחרת).

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אין סיכוי, כי גם מכבי נקנסה באותו פסק דין (על הסירוב לראיונות). כך שכנראה לירושלים יד יד בדבר.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתמול וביום חמישי הוכח שוב שהכל תלוי במכבי. אומנם הם לא במקום בו הם יכולים לקחת את היורוליג כמובן, אבל לגנוב מהם את הליגה יהיה בגדר הפתעה יוצאת מגדר הרגיל.