ולי פה בגרמניה לא יוצא לראות כלום מכל זה! אני בהלם ממה שאני שומע! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
וואו - הפסד שני ברציפות למכבי בליגה. הרבה זמן שלא ראיתי כזה רצף הפסדים ממכבי וכזאת יכולת עלובה. דרוסמן בנה קבוצה מצוינת בחולון, וזאת לא פעם ראשונה שאני אומר את זה. בניגוד לקבוצות כמו נהריה, בני השרון ועוד קבוצות בקליבר הזה - לחולון יש סגל עמוק מאוד, ולראייה, ברבע הרביעי ווישאם וטאקר שבקושי שותפו בשאר המשחק, נכנסו והיו מצוינים. התלהבתי מאוד בחולון היום ממורן רוט. תמיד הערכתי אותו כשחקן, עוד בתקופה בראשל"צ, רכז פנטסטי. היום היתה לו מחצית ראשונה לא טובה. איבודי כדור מיותרים, חוסר שליטה בקצב, אבל בחצי השני ובעיקר ברבע האחרון הוא היה נהדר. לקח אחריות, ניהל את המשחק כמו גדול, שאפו. אני לא בטוח, מכבי תשתפר בהמשך (לי לא יהיה אכפת אם היא תמשך ככה, אבל זאת מכבי. מתישהו תבוא ההתערורות), אבל לא אהבתי את הקלישאות והפוליטיקלי קוקרט של חולון. זאת לא בושה שפיינל פור זאת המטרה, ועם כזה סגל זאת אפילו חובה. לגבי דורסמן, גם אני לא אהבתי את הבלאגן שהיה איתו בחודש האחרון והבלבול.
ממש הגזמת. חולון נראית טוב כרגע, מכבי נראית זוועה ואני מתקשה להאמין שהיא תעשה משהו משמעותי ביורוליג-אבל כשזה נוגע למאני טיים בליגה-יש רק מועמדת לגיטימית אחת לאליפות. ואני גם מתקשה להאמין שחולון תגיע לגמר ולא ירושלים.
כל הכבוד לחולון!את האמת, חשבתי שהסיכוי היחיד שלהם זה עם הקהל, אבל הם פשוט קבוצה אדירה! לצערי נרדמתי אז לא תפסתי את המשחק, אבל התוצאה הייתה בהחלט הפתעה.
ראיתי את המשחק הזה עם חבר אוהד שרוף של מכבי, הרבה זמן לא ראיתי אותו כ"כ מעוצבן פשוט בושה וחרפה הקבוצה הזאת..וונדיגו קאמינגס עאלק!
אבל שני המשחקים ההם נגמרו בהפרש נקודה ולא היה צריך לקרות הרבה בשביל שמכבי הייתה מנצחת בשניהם, בעוד שני המשחקים האחרונים נגמרו בהפרש דו ספרתי. שלא יגמר לעולם :aaa021:
תוצאה גדולה לחולון, חבל מאוד שהאוהדים לא יכלו לחגוג את הניצחון הזה איתם. מכבי שיחקה זוועה והיא צוברת את ההפסד השני בליגה, זה תמיד טוב הפסדים של מכבי קצת תחרותיות לא תזיק למרות שאני עדיין חושב שההפסד לא יכול להמחיש לנו שמכבי יכולה ליפול השנה ולא לקחת את האליפות.
אני הייתי נזהר מלומר דבר כזה. יש להם את הסגל הכי טוב וגם בלי מאמן מכושר כל כך הם עדיפים. עד סוף העונה הם יהיו רק רמה מעל כולם (בדרך כלל הם בערך 3 רמות) ויקחו אתה אליפות באותה דרך משעממת ומוכרת.
העונה אני מצפה מחולון ללכת עד הסוף וזה אומר אליפות... יש להם אחרי מכבי את הסגל הכי טוב בליגה, וקהל אדיר. איזה שחקן מורן רוט, נכנס בין גבוהים, לא מפחד מכלום, אני מחזיק ממנו הרבה יותר מהלפרין החתולה הקטנה
תגידו מה אתם רציניים? חולון אלופה? מכבי לא אלופה? למכבי זה יעבור. אומנם הם לא יקחו אליפות אירופה או משהו עם מה שיש להם, אבל בקרוב מאוד הם ידלגו על הליגה כאילו עומדים מולם ילדים.
מכבי כבר בירידה עמוקה עוד מהעונה שעברה...אפשרי מאוד שחולון יקחו אם גליל עליון לקחו אליפות אז בשנות ה- 90 שמכבי הזכירה מאוד את מכבי של היום...למה שחולון לא תגנוב תואר?
תגנוב, זה כבר יותר מדוייק לומר. לגנוב במילים אחרות זה לקחת תואר מיריבה חזקה ממך מכל מיני סיבות שונות כמו יום רע, יום טוב, מזל וכו'. לא כל יום גליל עליון של 93, לכן בוא לא נמהר להסיק מסקנות בלהט ההפסד של מכבי. הם עדיין חזקים מכולם בדי הרבה. הם יכולים להפסיד את האליפות, אבל הסיכויים לקחת נשארים לצידם ונגד היריבים שלהם.
כי המשחק המכריע, אם וכאשר, ייערך ביד אליהו. לגליל ב93 היה יתרון ביתיות שלחולון לא יהיה. אבל זה טוב מאוד, שכל מי שניסה לדפוק את מכבי עם המעבר לפיינל פור יאכל אותה.