חוסר יציבות של הקבוצה, וביחוד - של מאיר טפירו. כשמאיר טפירו טוב - הקבוצה רצה טוב ומנצחת. כשמאיר טפירו בינוני עד חלש - ראו משחקים מול עירוני ר"ג ואשקלון.
טפירו שחקן של מוטיבציה. ומול הגדולות הוא מגיע עם המון מוטיבציה. אפי יצטרך ללמוד איך להכין אותו גם למשחקים מול הקבוצות הקטנות.
אני לא מסכים איתך בופון. טפירו חלק מרכזי מאוד בבני השרון, אבל גם כשטפירו לא במיטבו יהיו שחקנים שיכלו להחליף אותו כמו ארז כץ, בלצ'ר, חנוכי. ברור שאף אחד מהם לא משתווה לטפירו, אבל הם אלטרנטיבות לא רעות בכלל.
זה שיש זה משהו אחר, לא אמרתי שיש, רק הצבתי עובדה: כשטפירו טוב - כל בנ"ש טובים ומנצחים, כשטפירו נעלם - כך גם בנ"ש.
אם אתה מתעקש אני אתן דוגמה למשחק בינוני של מאיר (ואם להיות אובייקטיבי, אפילו בינוני מינוס), נגד הפועל ירושלים האקסית, שבו הוא איבד כדורים רבים למרות שקלע 14 נקודות ומספר 7 אסיסטים. ולמרות זאת בני השרון הביסה את ירושלים כשבן היתר בלצ'ר, וויליאמס וחנוכי נותנים משחק נהדר.
14 נק' ו-7 אסיסטים זה משחק די טוב, וגם בהגנה הוא עשה הרבה עבודה. אולי היו טובים ממנו, אבל סה"כ הוא נתן משחק טוב, ובנ"ש נראיתה טוב.
כמה דברים, מה זה השטויות אפי צריך להכי את טפירו למשחקים מול ה"קטנות"? מאיר הוא מקצוען, תאמין לי שהוא מגיע ב- 100% פוקוס לכל משחק, הוא בהחלט הישראלי הפעיל הכי טוב(כי כרגע טל מושבת ואין לדעת איך יחזורhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx) . דבר שני סטטיסטיקה לא תמיד אומרת הכל, מאיר נגד ירושליים שיחק יותר מבינוני מינוס, כמות האיבודים שלו נובעת מכמות ההחלטות שהוא מקבל, ובגלל שהוא מרגיש(וככה גם צריך להיות כי לוקחים מנהיגות,ולא באים לקבל אותה!!) שהוא צריך לנהל את המשחק ולשלוט בו בשביל הקבוצה שלו, הוא זה שלוקח החלטות מן הסתם שהוא יאבד יותר! (אגב זה קורה גם לביינום רק שאצלו נוספים עוד כמה איבודים שלא קשורים למציאות בכלל) אני רק רוצה להגיד שטפירו מסיים את המשחק מול מכבי עם מאזן שלילי של יחס איבודים אסיסטים (6:5) אבל שוב הכל נובע מכמות החלטות שצריך לבצע וזה בכלל לא אומר שטפירו היה חלש הוא, להפך.
לא אמרתי שצריך להכין את טפירו למשחקים מול הקטנות, אמרתי שאפי צריך להכין אלטרנטיבה למקרה שטפירו לא במשחק. יש את בלצ'ר, כץ וחנוכי, אך בד"כ הם לא משחקים טוב כ"כ כשטפירו נעלם. מה שגם כץ בקושי זורק, חנוכי תלוי לאיזה יום קליעה הוא נופל, ומה שמשאיר את בלצ'ר לבד במערכה בקו האחורי במצב שטפירו לא פוגע. וכפי שציינתי בהודעה לפניי כן - למרות האיבודים מאיר נתן משחק מעולה בהגנה, וגם 14 נק' ו-7 אסיסטים לא באים ברגל.
אני יודע שלא אתה אמרת את זה, אתמול ראיתי חמישיות, והאמת נגעלתי! בזיון, שימי אמר להחליף את וויל וקטש, שלח את קאמינגס, אביב לביא את פייזר(או לא זור את הסדר), למה לא, בוא נחליף את כל הקבוצה? פרשנות בשקל, כאילו תיאמו שלא יראה שכל אחד חושב שצריך לעשות מהפכה בסגל אלא רק חלק קטן, אבל למעשה גם הקהל וכולם רואים שהכל לא עובד, הפתרון הגאוני למעשה הוא להחליף את כולם, לברוח במקום להתמודד. שמעון מזרחי שוב יצא גדול והוכיח לכולם שמכביזם זה דבר שאי אפשר להנחיל או שיש לך או שאין לך, "אנחנו חזקים ונישאר חזקים" ספאחיה חוגג לו את שתיית הדם של עודד וההנהלה אבל זו כמו כל התקשורת הקיקיונית הזאת, שמחה לאיד. חרפה ,בושה! שקבוצות יגיעו לחצי ממה שמכבי עשו נתחיל לדבר!
כבוד לדורסמן, איזו קבוצה אדירה הוא בנה, כל אחד שם הוא פשוט שחקן אדיר אחד אחד. אין לי ספק שעם קהל זה נגמר 40 הפרש לחולון. מועמדת לגיטימית לקחת את האליפות.
מילה על דורסמן... הוא פריק של תשומת לב... אין לו מילה כי אם היו מקשיבים לו הוא כבר פעמיים היה פורש... הוא מזיין את המוח במטרה למשוך אליו תשומת לב אבל בת'כלס הוא עדיין פה ואין לו שום רצון ואומץ לקום וללכת. בקשר למכבי.... כלום... עודד קטש צריך להסיק מסקנות, לא יודע אם הוא צריך לעזוב אבל צריכים אולי לעשות שינויים בצוות המקצועי של מכבי, אולי שצביקה יהיה מאמן וקטש יקח צעד אחד אחורה בתור עוזר. קטש עם מירב התנאים, כל הבקשות שלו מולאו, פשוט מוביל את מכבי לתהום. העונה שעברה הייתה מוצלחת יחסית למה שנראה עכשיו. זה כנראה גדול עליו. 2 הפסדים רצופים בליגה.. 2 תבוסות.. 20 הפרש פלוס מינוס.... לא זוכר דבר כזה במכבי.
ממש נמאס מדורסמן כבר. רק רוצה טלויזיה ותקשורות, יוצא בהצהרות שהוא כבר לא זוכר. חולון משחקים את הכדורסל הכי פשוט בליגה וממש הולך להם. ההגנה של מכבי ת''א בושה, מעניין מה יהיה שם עכשיו. ובקשר להפסד שני רצוף, אם אני זוכר נכון בעונה שעברה הם הפסידו פעמיים רצוף, לגליל ואז לירושלים.