ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. זכאי Member

לפי מה שאני מבין, יהיה רוב לקהל של מכבי בגמר

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני חושב שיהיה חצי-חצי וגם אם יהיה רוב צהוב, זה לא יורגש, כי לא אמור להיות מדובר ב-4000 צהובים מול 1000 ירוקים. נקווה שיהיה משחק טוב, בלי בלאגנים מיותרים, מדובר בשתי קבוצות טובות שכבר נתנו משחקים טובים העונה ביניהן ולדעתי יהיה צמוד גם בגמר.

3. Milanista Member

לחיפה יש סיכוי טוב להפתיע, קשה לנצח את אותה קבוצה 6 פעמים במהלך העונה (מכבי ניצחו אותם 5 פעמים בכל המסגרות) + הביתיות + חוסר היציבות של מכבי. יש לי הרגשה שזה יהיה דומה לגמר נגד גליל.

4. זכאי Member

לגליל זה לא יהיה דומה, כי גליל באמת היתה קבוצה הרבה יותר חלשה מאשר מכבי
    גם לחולון זה לא יהיה דומה, כי חיפה אמנם קבוצה טובה, אבל היא לא יותר טובה ממכבי, כמו שחולון היתה יותר טובה ממכבי
    משהו באמצע

מישהו שהיה אתמול ברוממה יכול להגיד כמה קהל היה?
    עושה רושם שאתמול נערך המשחק עם הכי הרבה קהל אי פעם מחוץ ליד אליהו (שיישבר שוב ביום מחישי מן הסתם...)

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בחדשות הספורט אמרו שהיה 4,500 ואיתי הביא תמונה שרואים שבאמת היו כמה מקומות פנויים ולא היה מפוצץ לגמרי.

6. Telkiyski Member

אם באמת היו 4500-5000 צופים אתמול אז כן, זה היה המשחק עם הכי הרבה צופים אי פעם שלא מתקיים בנוקיה. סוג של הסטוריה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב זה רק אני או שרוממה ויזואלית מזכיר קצת את האולם בבולוניה (של הבולוניות בימים הגדולים)?

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/13
  7. זכאי Member

התמונה הפנורמיות אתה לא רואה את היציעים העליונים מאחורי הסלים (הם כ"כ גבוהים)

8. בוטן Member

לדעתי מאזן הקהל ביציעים יהיה כמו 2800 למכבי ת''א
    ו2200 חיפאים... אבל אל תשכחו שהשחקנים של חיפה מכירים את האולם הזה כל זווית וכל זריקה ובכלל הרגשה של ביטחון שאתה משחק בבית
    אם בגמר בנוקיה (גביע מדינה) חיפה היו על קצה המזלג מלקחת את הגביע
    אני בטוח שהפעם זה יהיה ידה של חיפה על העליונה ונראה אלופה בירוק
    ולפי מה שהבנתי אם אכן זה יקרה זה יקפיץ את הכדורסל פה, כי ג'ף ירצה להתמודד ביורליג וישקיע תקציב גבוהה מאוד גם בעונה הבאה וחיפה באמת תהפוך לקבוצה צמרת בכדורסל ההישראלי
    אז יאלה מכבי חיפההההההה @@@@@@

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חבר'ה זאת עדיין מכבי תל אביב בעלת ה 1000 נשמות, זאת עדיין מכבי חיפה שמגיעה אחרי סדרה קשה מול אילת, עם שחקנים ששיחקו 5 משחקים ויכול מאוד להיות שהאויר קצת ייגמר להם בחלק השני של המשחק. לא ממהר להגיד שחיפה תנצח, היא גם לא פייבוריטית או כל דבר אחר שראיתי שחלק מהאנשים אומרים.
    הניסיון של מכבי אדיר במעמדים האלה, לדעתי זה גם מה שיכריע בסופו של דבר את הכף לטובת הצהובים. הלוואי ואני טועה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כל ניצחון פרט לניצחון של הז'הובים יהיה בגדר סנסציה. בגלל כל מיני סיבות שחלקן נכתבו כאן.
    מה עוד שחיפה הוכיחה העונה שהיא עדיין לא בשלה להיות הקבוצה הכי טובה במדינה. זה גם מנת חלקו של המאמן, האגואיסטיות של הכוכבים וכו.
    צריכים יום טוב של 4-5 שחקנים בכירים והרבה מלחמה בהגנה כדי לנצח את המשחק.

ואחרי שזה נאמר, משחק אחד קובע, הכל יכול לקרות, אבל כמו שלא האמנתי לרגע ששטוטגארט יקחו את הגביע הגרמני גם פה חסרה לי האמונה.
    הלוואי ואטעה בכל אופן נרזיק אצבעות ונקווה לסנסציה

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מרוב שכולם מדברים על כמה שחיפה פייבוריטים או יריב עיקש או שהאליפות בסכנה וכל דבר כזה, בסוף עוד ייגמר 20 הפרש....אני אישית לא מאמין בזה, אניחושב שיהיה קרב אוד צמוד, אבל ככה זה אצלנו לפני משחקים שבהם מנתחים (לפחות לפי ניסיון העבר) עד כמה מכבי פגיעה וגם היריבה שלה מריחה דם ובסוף זה נגמר דו ספרתי וכולם בוכים שאין ליגה. חיפה אומנם הפסידו 5 פעמים העונה למכבי ואין ספק מי הקבוצה הטובה יותר (וגם המשחק מחרתיים לא ישנה את זה), אבל כל ההפסדים היו קשים וצמודים ואני לא חושב שנראה משהו אחר. אני לא חושב שמכבי פייבוריטים, זה רק השם שאולי קצת מלחיץ את הירוקים. מבחינת חמישיות אני חושב שהקבוצות די זהות, ההבדל הוא שהספסל הגרוע שלנו עדיין יותר טוב משל חיפה. הרבה גם יהיה תלוי בסטול, שפשוט חרב לחיפאים את גמר הגביע כשקיבל את ההחלטות במאני טיים.

-----------------------------------------------

ולבחירות של ערב הגאלה מאמש:

חמישיית העונה

גל מקל (מכבי חיפה) - 13.4 נקודות, 4.8 אסיסטים, 2.6 ריבאונדים

פט קלאת'ס (מכבי חיפה) - 15.9 נקודות, 9.1 ריבאונדים ו-2 אסיסטים למשחק

דווין סמית' (מכבי תל אביב) - 13.6 נקודות, 5.5 ריבאונדים למשחק

שון ג'יימס (מכבי תל אביב) - 10 נקודות, 6 ריבאונדים ו-3 חסימות למשחק

סקוטי הופסון (הפועל אילת) - 18.6 נקודות, 5.4 ריבאונדים, 2.8 אסיסטים למשחק

תארים נוספים:

תגלית העונה: בר טימור (הפועל תל אביב)

השחקן השישי: יהוא אורלנד (ברק נתניה)

השחקן המשתפר: אייל שולמן (ברק נתניה)

שחקן ההגנה: שון ג'יימס (מכבי תל אביב)

סה"כ אין הרבה הפתעות, אני לא מוצא מישהו שהגיע לו להיות בחמישייה ולא נמצא בה. המהלך של השנה הוא ללא ספק הצטרפותו של מקל לחיפה. מודה, גם אני לא החזקתי ממנו כשהצטרף ולא חשבתי שישדרג אותם, אבל הוא עשה זאת בגדול ולא מעט מההצלחה שלהם רשומה על שמו. עוד הוכחה להתנהלות המפגרת של ירושלים, שפיספסה את מקל בגלל שלא רצתה להכניס סעיף יציאה לאירופה.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכבי חיפה לא תשתתף במוקדמות היורוליג
    בבקשה, כשכולם מאשימים את מכבי בהשתתפות האוטומטית ביורוליג (למרות שלה אין שום קשר לזה, זוהי ליגה פרטית), אבל מנגד לא יכולים להחזיק קבוצה ליורוקאפ או יורוצ'אלנג', יוצא שהמיקום שלנו באירופה הוא זוועה בגלל זה ובמקום שחיפה היו הולכים למוקדמות אם הם היו אלופים ואולי נכנסים ליורוליג, הם עכשיו סובלים מהחלמאות של שאר הקבוצות.

להבא, כשמישהו ימשיך מהאוהדים/קבוצות/הנהלות של שאר הקבוצות ימשיך עם הביקורת המפגרת על השיריון האוטומטי של מכבי ביורוליג, יש כאן אחלה תשובה...

13. VAR Member

אין לי מילים לתאר עד כמה אני בז למנהלת הליגה. למה לתת 2500 כרטיסים לכל קבוצה ולהביא לרוממה אוהדי כדורסל אמיתיים שהגיעו כל השנה למשחקים כשאפשר לתת 1200 לכל אחת, לתקוע אותם מאחורי הסלים ואת כל השאר (חצי אולם) לתת לסחבקייה של ראשי המנהלת, לחברים/משפחות/אח"מים שחלקם בקושי יודעים מה זה צעדים רק כדי שלשי שני ולחברים שלו יהיה עם מי לדבר במהלך המשחק.

קודם חברים, אחר כך כדורסל. ביזיון.

אגב, לגבי מאזן הכוחות ביציעים. מכיוון שמכבי ת"א היא הקבוצה הכי אהודה בארץ סביר להניח שרוב החולצות ברוממה יהיו צהובות אבל זה כל כך לא מזיז לי, רעשים אתם תשמעו רק מהצדדים, השאר יהיו כל מעילי הפרווה שאולי יעשו "הו" כשהשופט יביא שריקה שלא מוצאת חן בעיניהם אבל לא הרבה יותר מזה. בפריים של ערוץ הספורט הם האנשים היחידים שתראו, האווירה כנראה תהיה בהתאם.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ליאור, אתה הולך?

15. VAR Member

הלוואי, גרבר היו תפוסים מ-9 בבוקר כצפוי וכעבור שעה מענה קולי שנגמרו הכרטיסים לגמר. רק חבר שלי שהוא מאמן באחת ממחלקות הילדים שלנו אולי יוכל להציל אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/13