שאלה לא קשורה, כל קבוצה ביתית חייבת להביא לאורחת לפחות 10% מתכולת האולם. נוקיה מכיל 11,700 צופים, 10% זה 1,170 צופים, למה בדרבי הפועל לא קיבלו את הכמות הזאת ואפילו לא חצי מכך?
עוד חוק הזוי שנועד לצ'פר את מזרחי וחבריו. אולמות עם מעל ל5000 מקומות צריכים לספק לאורחת 750 כרטיסים(או 500 לא זוכר בדיוק) ולא 10%.
כן, כי זה מה שמפריע לנו. עוד כמה חוליגנים ביציע למעלה. ------------------------------------------ שאפו אדיר לאילת על קאמבק נפלא שיכול מאוד להיות מושלם אם תנצח את המשחק בחיפה ועכשיו כל הלחץ על הירוקים, שאחרי איבוד של 0-2 ומשחק מכריע אצלם, אני לא אתפלא אם אילת ינצלו את זה. עוד משחק פנטסטי של הופסון ושוב אי אשאל את קטש שהשאיר אותו מחוץ לטופס במשחק 2: What the fuck?
אילת? זה מגעיל אותי מייצגים את כל מה שרע בכדורסל הישראלי עידן, תודה שקראת לי חוליגן (אגב, ביום שני הקהל שלכם זרק דברים לפרקט באמצע זריקות עונשין. אם זה היה אנחנו אוי ואבוי מה שהיה הולך פה)
שהם קנו את המקום שלהם בליגה בכסף... (וכאן אני גאה להגיד, בניגוד אלינו שסירבנו בתוקף אפילו כשהציעו לנו) ורק תראה מה סטיגמה עושה לך רוב מוחלט של הקהל של הפועל שורק בוז לשירי שואה, אבל זה לא הפריע לך להגיד ?עוד כמה חוליגנים למעלה? בהכללה גסה ומגעילה. לפעמים גם אותי זה יכול להוציא מדעתי
עזוב אותך, אתה יודע טוב מאוד שזה לא מה שאני חושב. פשוט מדהים אותי שעל כל דבר שלא מסתדר לכם, ישר צועקים מזרחי כאילו מכבי מאויימת באיזושהי צורה מעוד 700-1000 אדומים שיבואו להיכל. כל דבר שלא מסתדר לכם, זה מזרחי. חלאס, צאו כבר מהחשיבה המעוותת הזו. לא מזרחי סגר לכם שורות בראשון ולא מזרחי גרם לאוהדים שלכם לזרוק כיסאות מהיציע העליון (היו צריכים לדעתי לסגור את כל היציע) וגם אוהדי מכבי שעשו את זה בבית מכבי הם חלאות. "אוהדים" שמתנהגים ככה הם בהמות וזה לא משנה אם הם צהובים או אדומים. אבל בעוד שאצלנו ישר מציעים לפצות וישר מגנים את הברברים, אצלכם מחפשים קודם מה לא בסדר במשטרה, ביריבה, בשופטים, באיגוד, כאילו שהכל אצלכם צח וטהור. וכשאני אומר אתם, הכוונה היא לא אליך, אלא להנהלה. כבר יצא לי קצת להכיר אותך מהפוסטים וברור לי שאתה לא חלק מאותם אפסים עוקרי כיסאות.
דרך הטיפול של ההנהלה של הפועל עדיף בהרבה על פני דרך הטיפול של ההנהלה של חיפה למשל וזה הוכח הפועל, הצליחו למגר כמעט לחלוטין את שירי השואה. חיפה רק המשיכו להדליק אבוקות. מה אתה חושב על הסיפור של אילת? באמת שהייתי רוצה לפרגן להם, אבל זה מגעיל אותי הרציקוביץ ואסלם רוצים? היו קונים אותם, עולים תוך שנתיים, ומקבלים ממני טל כל הפרגון ככה זה דוחה
תשמע, אני מאוד אוהב שיש לאילת קבוצה, אני בכלל בעד שיהיו כמה שיותר קבוצות פרוסות ברחבי הארץ. לגבי הדרך, אני מסכים איתך, אני לא אוהב את היורדות שבעצם לא יורדות ואת העולות שלא עולות ותתפלא, אבל מאוד הערכתי את זה שויתרתם בזמנו על מקומכם דרך השולחן ועליתם בסוף דרך הפרקט. אני לא יודע אם אצלי זה הגיע לרמה של גועל, בגדול נהניתי מאילת השנה (מלבד המתנ"ס המזוויע), אבל אני כן מסכים איתך ולא אוהב את ההמצאות וההכלאות של קבוצות למיניהן.
טימור מנהל מגעים עם אלבה ברלין מאחל לו שייצא לאירופה. אומנם רק גרמניה, אבל עדיין קבוצת יורוליג כאלבה (גם אם לא יופיעו שם בשנה הבאה) זו התקדמות וחשיפה יותר גדולה ממה שיקבל כאן. הדרכון הגרמני יעזור לו ואני מאמין שהוא מהצעירים המבטיחים שכן יפרצו בסופו של דבר. עונת בכורה טובה היתה לו השנה.
אני דווקא חושב שעדיף לו להעביר עוד עונה אצלנו בשביל להתבשל עוד קצת ולשחק עונה שלמה בתור שחקן מוביל בליגה ורק אח"כ לצאת לאירופה. לצערי זה היה צפוי שהוא לא יישאר כאן הרבה זמן ואם לא הקיץ אז בקיץ הבא בתור שחקן חופשי עם דרכון אירופאי אני כמעט בטוח שהוא יימצא קבוצה. הבנתי שיש לו סעיף שחרור בחינם(התנאי שלו לחתום בקבוצה לפני שנתיים) ככה שאני לא רואה אותנו מקבלים איזשהו פיצוי. מצד אחד מאכזב ומצד שני לפני שנתיים הוא היה אלמוני ככה שזה מובן.
העונש על אירועי הדרבי: נקודה בפועל משחק ביתי ראשון עם נשים בלבד בפועל 50 אלף בפועל תשלום מלא למכבי ועוד כל מיני ערימות של "על תנאי בחיי שאין לי כבר מילים. אה וחיפה קיבלו קנס כספי, מכבי בכלל לא הועמדו לדין, מפתיע משהו. תגובת המועדון: הפועל תל אביב המומה מהעונש שפסק כנגדה היום בית הדין המשמעתי של איגוד הכדורסל. בדיון שנערך היום התגלו סתירות רבות בין טענת התובע, עדות השוטר ומפקד כוחות האבטחה, כאשר לא סופק הסבר הגיוני לכניסת המאבטחים השגויה ליציע אשר יצרה את כל המהומה. יתר על כן, לא ניתנה למועדון אפילו האפשרות להתבונן בחומר הראיות מראש ולהתכונן לדיון בצורה ראויה. הפועל תל אביב מתנגדת לכל גילוי של אלימות ואין אנו מצדיקים את התגובה שבאה בעקבות אותה פרובוקציה. יחד עם זאת, העונש חסר פרופורציות, לא מידתי ואין בו קשר למציאות. לצערנו נראה כי בעונש זה יש ניסיון ברור להביא לפירוקה של הפועל תל אביב ופגיעה אנושה בעונה הקרובה עוד טרם החלה. הפועל תל אביב מתכוונת לערער על גזר הדין ותמשיך להיות אופוזיציה גאה להתנהלות הקלוקלת רבת השנים. ניסיונות השתקה וחיסול מסוג זה, לא יצליחו ולמנוע מאיתנו להביע את עמדתנו לכל עת בה נדרש לכך.
http://one.co.il/Article/218172.html הידד! אוהדי הפועל זרקו כיסאות? בואו נוריד להם נקודה בפועל, נקנוס ונדרוש מהם לשלם למכבי! אוהדי מכבי זרקו כוסות שתיה לפרקט וגרמו להפסקת המשחק? אוי נו, זה ממש שום דבר. אוהדי חיפה הדליקו אבוקות ורימוני עשן באילת? חברים, מדובר פה בתרגיל צבאי ואימון במבנים סגורים, על זה לא מענישים! יאללה הפועל, אולי באמת נעשה טובה לכולם ונפרוש. נשבר הזין.
לא נפרוש לעולם להיכנע זה לחלשים נמשיך להיות עצם בגרון לכל השונאים ורק נמשיך להגדיל את העמותה ולהתחזק לשנה (שנתיים) הבאה בדרייב אין הבנוי