לא אהבתי את התגובות של אנשי חיפה ובמיוחד בראד גרינברג שאמר על "מדליקי האבוקות" שהם "לא אוהדים אמיתיים" ושהם "טמבלים". יאללה, מי אתה בכלל שתתן ציונים לאנשים שנסעו מחיפה עד אילת בשביל משחק בליגה מכורה מראש? בכלל אני לא אוהב את הצביעות הזו נגד כל האבוקות ושלל הדברים. כל פעם שכמה אוהדי מדליקים אבוקה הם "חוליגנים". ממש סכנת חיים. אבל אחרי זה שרוצים לעשות פרומו למשחק מראים את אותן אבוקות ביציע בשביל להעביר מסר של "יש עניין, מתח וקהל" וכמובן שהמשטרה לא תפספס הזדמנות לתת קצת מכות לאוהדים. ואין לזה קשר כמובן לזה שכשאוהדי הפועל מקללים שופט יש רדיוס + 3 שורות ולחיפה לא יעשו כלום.
לא מצליח להבין את עודד קטש איך במאני טייס הקבוצה שלו לא מגיעה מוכנה! ואיך לעזעזל הוא ויתר על הופסון? חבל כי אילת עשו עונה נהדרת בכל אופן לגבי המשחק של ירושלים נגד מכבי להערכתי שם נקבל ניצחון ביתי של ירושלים בתצוגת כדורסל מהנה דרוקר הפיק תל'קחים מלחה תיהיה מלאה וגועשת השחקנים של הפועל יתנו אגרסיביות סמואלס יתן משחק ענק סטיל יצלוף שלשות לימונד יתן הגנה בועטת בהיקמן וגיימ'ס יהיה בבעית עבירות כבר ברבע הראשון! מלחה תזכיר את הימים של העבר תוצאת סיום... 81-67 למגדל!
ועכשיו תתעורר. סתם. האמת שעם מכבי של העונה אי אפשר לדעת איך היא תגיעה הערב, אבל יש לי את התחושה שגם ביום רע שלה ירושלים לא מסוגלת לתת מענה. עד לפני מספר עונות החזקתי מדרוקר, אבל בשנים האחרונות הוא כשל פעם אחר פעם. אולי ירושלים אכן יפתחו בטירוף, אבל הערכה שלי זה שמהר מאוד המשחק יתהפך לטובת הצהובים.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...795.143534.html ספורט מכבי ממשיכים בוידוא ההריגה לקראת המוקש במלחה והפעם בתפריט, כתבה מרתקת של מר כדורסל ניצן פלד, על האם ג'וש דאנקן מתאים למכבי, ועל כך שהצלחתו תלויה בדקות המשחק. עכשיו עברנו מזה שהם מתעניינים בו, ל"איך הוא יצליח". מחכה בקוצר רוח לכתבה על קלאתס.
מכבי מחתימה אך ורק שחקנים שנותנים נגדה הצגות(גם אם לא עושים שום דבר במשחקים האחרים). ככה שאם דאנקן לא ישחק כמו שצריך הוא לא יהיה במכבי,הוא יצטרך לתת הצגה בשביל לשחק בשנה הבאה אצלנו. מכבי נותנת אובר מוטיבציה לשחקנים על הכוונת שלה ולא ההפך. כל התאורייה הילדותית שלך מעוררת רחמים.
כן, מקרה צ'ורה וההופעה האנמית של דאנקן במשחק הראשון מסתדרת נהדר עם הסיפורים שלך. עלק "יצטרך לתת הצגה כדי לשחק אצלינו", פשוט להקיא מכם.
איך בדיוק זה מוכיח משהו? דאנקן שיחק לא טוב כי מכבי היא לא מכבי נתניה. אתה ממש נואש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
כל מתעניין נייטרלי שאינו אוהד מכבי יגיד לך שכרגיל מדובר בעוד מהלך "כשר אבל מסריח" של מכבי (סליחה של ערוץ מכבי של רקנטי) אבל תמשיך אתה להאמין בזה שהכל בסדר, שאתם מועדון נקי וכמובן ששימון לא ידע דבר על בנק פנאן. אגב, רק בתחילת החודש ירושלים נצחה את מכבי בנוקיה ובאותו משחק דאנקן קלע 20 נק', 2/2 ל-3 ולקח 7 ריבאונדים. אז תסכים איתי שההנחה שלי, שלספין של ספורט מכבי בשבועיים האחרונים, יש חלק לא מבוטל ביכולת החלשה של דאנקן במשחק ביום ראשון, היא לגיטימית ויותר מזה.
יהיה קשה למצוא מישהו נייטרלי כזה, מי שלא אוהד מכבי בדרך כלל שונא אותה מקנאה והערצה לאמפרייה של הכדורסל הישראלי. בכל מקרה אתה פשוט אוכל לוקשים של התקשורת, בסופו של דבר הסדרה הזאת נגמרה לפני שהחלה. "הסופר (מגה פלאטינום גולד פלוס לייב) קלאסיקו" הישראלי מת מזמן אז מחפשים משהו אחר כדי להצדיק את המשכורת. כשתגדל קצת אולי תבין את זה.
מה זה קשור? אני מסכים איתך שגם בלי הספין של רקנטי על דאנקן הסיכויים של מגדל לנצח בסדרה היו לא יותר מ10-15 אחוז. מה הקשר בין זה לבין המהלך הדוחה הזה? אתה בעצם אומר לי "גם ככה מכבי הייתה מנצחת, אז מותר להם לעשות הכל". לדעתי מכבי חששה מהסדרה עם ירושלים, בעיקר לאור איך שנראתה בסדרה מול הפועל ת"א קודם לכן. בידיעה שבסדרה הבאה היא תפגוד יריבה (על הנירר) חזקה יותר, במכבי החליטו "לא לקחת צ'אנסים" ופעלו בשיטה הטובה והישנה שמוכרת לכולנו משנות ה90 ומשנות ה80. ואני לא אוכל שום לוקש של התקשורת, הדיון פה הוא לא על האם מכבי רוצה את דאנקן באמת או לא, אלא על עצם העובדה שיומיים לפני שמתחילה סדרה הם מפזרים את הספין שלהם בערוץ הבית, זה מה שמפריע לי. אם אתה חושב שזה לגיטימי בגלל ש"גם ככה הם היו מנצחים", אז תהנה, בעיני זה דוחה.
ליברפול, הבחור בסך הכל בדרך קבע מנסה להסית את הדיון לאנטי מכבי. הדרך הנכונה היא להמשיך לדבר על כדורסל ולא להגרר לדיוני על מכבי ואנטי מכבי בפעם המאה אלף וחמש. בסדר, דעתו מובנת, זה שהוא לא מפסיק לדחוף אותה בכל פוסט, בניגוד לשאר אוהדי הפועל שלמרות השנאה שלהם למכבי לפחות משתתפים פה בדיונים על כדורסל והמטרה שלהם היא לא רק פוסטים ארסניים כאלה ואחרים נגד קבוצה מסויימת, זאת בעיה שלו. תתעלם.
מה לעשות שבצל הסדרה הזו עומד (עוד) מהלך דוחה ומגעיל של הקבוצה שלכם? כשהפסדנו למכבי בסדרה התייחסתי אך ורק לכדורסל ולא אמרתי מילה על אימפריית הרשע שלכם. אתם מרוויחים את זה ביושר כל פעם מחדש. הלוואי שהייתה סדרה ספורטיבית אמיתית שאפשר היה לדבר פה על כדורסל וזהו. אל תאשים אותי בזה שרקנטי ממשיך בעבודת הקודש שלו.
בסדר. יש לי שתי תהיות עיקריות לגבי חיפה - א. במידה ותזכה באליפות, ואני די משוכנע שזה יקרה, האם הם ילכו למוקדמות היורוליג? ב. האם גרינברג ישאר? אני יודע מה אומרים עליו, אני מאוד מחזיק ממנו. ההרגשה שלי היא שאם הוא ישאר, בלי קשר לשינויים כאלה או אחרים, חיפה יכולה וצריכה לא להיות עוד חולון או עוד גליל, אלה איום לגיטמי בכל שנה (מין הסתם כל עוד ג'ף רוזן ימשיך להזרים כסף). אני באמת חושב גם שהוא דמות משמעותית לאמריקאים טובים שלא היו באים לחיפה אם היה שם מאמן אחר.
יש לי תהיה אחת לגבי חיפה האם במידה והיא תיקח אליפות מישהו יזעק וישאל איך זה ייתכן שתואר האליפות במדינה שלנו לא שווה כלום, כי גם ככה למכבי יש שריון במפעל המדהים שסוחף אחריו יבשת שלמה? למה האלופה פה צריכה להסתפק ב"מוקדמות היורוליג"?
ארז, אני לא חושב שהם יכולים ללכת למוקדמות היורוליג סתם כך. היורוליג משריינים את מי שבא להם לא לפי הצלחת הקבוצות בזירה המקומית אבל בישראל ובפורום הזה אין מספיק אנשים מפותחים להבין את זה. אני דווקא חושב שמה שלא יהיה, הם חייבים לשמור על הסגל שלהם אז איז כולל גרינברג ודווקא הייתי הולך בכל הכוח על היורוקאפ ודווקא משם הם יכולים להשיג כרטיס אוטומטי ליורוליג. בכל מקרה נדרשת המשכיות ואני מקווה שחיפה לא תבזבז את ההזדמנות שלה כי באמת יש לה קבוצה מצויינת.