אני חושב שרוממה יהיה מלא בכל מקרה, בין אם מכבי יגיעו לשם ובין אם חיפה יגיעו לשם. האמת שגם אם ירושלים יגיעו אז יש להם פוטנציאל להביא 4K בשקט. מה שכן, אני מהמר על 0-3 למכבי ו-3-2 לחיפה.
קבעו באמצע העונה איפה יהיה הגמר אם הבנתי את השאלה שלך נכון. הימורים שלי: 3-0 מכבי 3-1 חיפה אם אילת בגמר הם מביאים גג 300-500 איש(שזה יפה מאוד למרחק), לעומת זאת אם חיפה בגמר מן הסתם האולם יהיה מלא.
מנפלאות הספורטיביות בליגת הכדורסל בישראל. סיים מקום שני, קבל אירוח חינם של משחק הגמר. אם כבר הגביע היה אמור להערך שם והגביע II היה אמור להערך בנוקיה, אבל אתה יודע מה - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx
בנוקיה התכוונתי לזו שמסיימת ראשונה. מלבד 2008 ו-1999 לא זכור לי מתי מכבי לא סיימה ראשונה. אם נתניה תסיים ראשונה, מצידי שהגמר יהיה בקופסל. אבל שוב, מדובר במדינה ללא תרבות ספורט ככה שזה לא מפתיע. מחפשים קיצורי דרך.
אין שום קשר לקיצורי דרך, בדיוק כמו שאמרת לגבי הגמר גביע שנערך בנוקיה מידי שנה. אם כבר בוחרים לעשות פיינל פור האולם צריך להיבחר רנדומלית בלי קשר למה שקרה בעונה הסדירה. אבל כמובן שהפתרון שאני מעדיף זה סדרת גמר, לכן אין טעם לדוש באולם המארח.
באמת מדינה בלי תרבות ספורט למה לא לתת לאלופה ב50 השנים האחרונות לארח את משחק הגמר? ביזיון אחד גדול שמישהו בכלל מנסה ליצור פה עניין על מאבק האליפות שגם ככה הוא חסר חשיבות כי האלופה הנצחית משוריינת ביורוליג בלי קשר להישגיה בליגה. חבל שאין פה תרבות ספורט באמת, כמו למשל לפזר ידיעות בערוץ הבית שג'וש דאנקן הולך לקבל פניה בתום העונה, שניה לפני הסדרה בין ירושלים לאלופה הנצחית. זו תרבות ספורט! ככה עושים את זה! ורוממה יהיה מלא בכל מקרה בגלל שנמכרו איזה 2500 כרטיסים ל"קהל הרחב" טרם ידעו מי הן הקבוצות שיגיעו לגמר, וכל הכרטיסים נמכרו ל.... ניחשתם נכון, לאלה שיודעים בוודאות שהם יהיו שם. תרבות ספורט :aaarofl: הימור שלי : אילת 3-1, מכבי 3-0 מקווה לגמר צבעוני ומרענן ברוממה בין ירושלים לחיפה.
ליאור, פיינל פור זה קיצור דרך לבחור אלופה חדשה, או בוא נגיד לגרום לעונה מותחת יותר ללא קשר למה שהלך בעונה הסדירה. בוודאי שבמקרה של פיינל פור כביכול אתה אמור ליצור בחירה רנדומלית, אבל מצד שני הפיינל פור עצמו הוא חוסר ספורטיביות משווע, אז לכל הפחות הזוכה במקום הראשון צריכה לארח, בדיוק כמו שחולון היתה צריכה לארח ב-2008. לגבי גביע, אני מסכים שעדיף יהיה לעשות סבב, אולי עכשיו עם בנית האולמות החדשים. אבל אם כבר סבב, אז הגביע היה צריך להיות ברוממה והפיינל פור בנוקיה או מי שלא היתה מסיימת ראשונה. אבל התרבות ספורט כאן היא של חובבנים ובגלל זה הליגה הזו נראית כמו שהיא נראית. בגלל זה כולי תקווה שדווקא רוזן יצליח לשמר את מה שהוא התחיל לבנות בחיפה וישמור יותר על יציבות ולא עונה אחת גמר פיינל פור ועונה אח"כ הישרדות בליגה.
אותו רוזן שראשי הקבוצה שלך הציעו לו לקנות את החלק של רענן כץ טרם המפגש בגמר הפיינל פור 2009... אגב אל תשכח משהו חשוב. מכבי "הסכימה" לקיום הפיינל פור כי קיבלה בתמורה שריון ליורוליג. זה עבד אחד כנגד השני ואל תשכח את זה. אז אוקיי, האליפות של חולון ב2008 נלקחה דרך המקום הראשון בליגה והיא בלי כוכבית, אתה היית מוותר על עונת 2009 ביורוליג תמורת האליפות ב2010, שהיא כן עם כוכבית?
מתי תבינו דבר אחד: היורוליג זוהי ליגה פרטית, שבה ג'ורדי והחברים שלו יכולים להזמין את מכבי, פאו, אולימפיאקוס וצסק"א גם אם כולן תרדנה ליגה. מזרחי לא צריך אישור מקופל ומאף אחד אחר כדי להיות ביורוליג ולמען האמת, מכבי מפגרים בכלל שהסכימו לשטות הזו. את היורוליג מעניין הכסף הגדול וראינו שמכבי מספקת לו את זה ובכמויות. אתה חושב שאם למכבי לא היה שיריון וחולון היו זוכים, אתה באמת חושב שחולון היו מארגנים לעצמם תקציב ליורוליג? בקושי ליורוצ'אלנג' היה להם תקציב בזמנו. אז אני מבין שזה כיף להתלות על השטות של השיריונים, אבל ברגע שתבינו שמכבי בשביל היורוליג זה כמו בארסה בשביל אופ"א, תבינו שזה ממש לא משנה מי תיקח את האליפות כאן. זה לא המפעל של פיב"א, גביע האלופות, שבאמת האלופות הן אלו שמשתתפות בו. כבר דיברנו על זה וברגע שמדובר על מילה כנגד מילה, תרשה לי להנות מהספק....גם אפשר לחשוב שאם זה היה נכון, רוזן היה אומר לשחקנים שלו להפסיד בכוונה. כמו שדני קליין מחזיק בקלטת שבה מזרחי מדבר עם שופטים, אבל לא מוכן לחשוף אותה....תעשה לי טובה.
רבע ראשון פשוט חלומי של חיפה. 29:8 לירוקים. חיפה עם הגנה מעולה ואילת עם הגנה גרועה והרבה איבודים. הופסון לא הגיע למשחק והיחידי שעוד איכשהו מתפקד שם זה הולמן.
מכבי חיפה מנצחת ברוממה את אילת 87-75 ועולה ל1-0 בסדרה. כולם הגיעו בחיפה למשחק וסמית' עם 19,מקל וקאלאט'ס 17 כ"א,סטול 12 ותומאס 10 הובילו את קלעי חיפה. באילת בלטו ניסים עם 16 והולמן 15. http://www.basket.co.il/Pics/patc_700.Xxx קאלאת'ס וקוזיקרו חוגגים ועלים ל1-0 בסדרה.